Riool ontstoppen Amsterdam
4.6 (91.57%) 2246 votes

Riool ontstoppen Amsterdam vaste prijs

Riool ontstoppen Amsterdam? Het komt nooit gelegen. Een vervelend ongemak waarvoor u snel een blijvende oplossing wilt. Die oplossing bieden wij. Een verstopt riool of een verstopping elders in het leidingwerk hebben wij doorgaans snel verholpen, met gebruik van de meest actuele ontstoppingstechnieken. Dat betekent minimale overlast en een snel en blijvend resultaat.

Kosten riool ontstoppen

Onze werkwijze bij een verstopt riool

Wij verhelpen vrijwel alle denkbare verstoppingsproblemen. Toilet verstopt of gootsteen verstopt? Overal in Amsterdam zijn wij snel ter plaatse om deze problemen te verhelpen. De eerste stap in ons proces is het feitelijke probleem verhelpen. Dus wanneer uw gootsteen of toilet verstopt zit, zorgen wij als eerste dat deze weer goed doorloopt. Bij veel andere ontstoppingsbedrijven houdt het daarmee op. Wij kijken echter verder. Als het probleem niet grondig aangepakt wordt, loopt u kans om snel opnieuw tegen het probleem aan te lopen. Wij zorgen daarom direct voor een blijvende oplossing.

Grondig en doortastend ontstoppingsbedrijf

Ons ontstoppingsbedrijf gaat dus grondig te werk. Waar dat uit blijkt? Wij passen de modernste apparatuur toe om de oorzaak van het probleem op te sporen. Daarbij passen we maatwerk toe. Een hardnekkige verstopping vereist groter materieel dan een relatief kleine verstopping. In beide gevallen zorgen we voor een passende oplossing. Een verstopping is door ons meestal eenvoudig op te lossen. Het achterhalen van het achterliggende probleem kost iets meer moeite, maar is zeker de moeite waard en kost u bovendien niets extra’s. Goede service en degelijkheid zijn bij ons gewoon de standaard.

Stankdetectie en camera-inspectie

Hoe wij op zoek gaan naar de achterliggende redenen van de verstopping? Wij maken gebruik van de modernste technieken. Daaronder valt bijvoorbeeld cameradetectie. Zo sporen wij zelf de oorzaak van een verstopping (of van lekkages) op en kunnen we u eventueel laten meekijken. Zo ziet u het eventuele probleem met eigen ogen. Juist het werken met camera-detectie draagt bij aan duurzame oplossingen. Want met de camera sporen wij niet alleen verstoppingen of lekkages op, maar herkennen wij ook kwetsbare punten die in de toekomst mogelijk voor problemen gaan zorgen.

Riool verstopt Amsterdam

Een riool verstopt of een gootsteen verstopt zijn natuurlijk niet de enige rioolproblemen waarmee u wel eens te maken zou kunnen hebben. Zo worden wij vaak ingeschakeld bij stankoverlast. Ook dat probleem lossen we op en ook daarbij gebruiken we de modernste technieken. Zo beschikken wij over stankdetectie-apparatuur waarmee we direct de bron van stankoverlast kunnen opsporen. Meestal is dat een lekkage in een leiding of een verstopping. Wat de onderliggende oorzaak ook is: wij verhelpen deze.

Bereikbaar en betaalbaar

Hoewel bij een acute verstopping vooral een snelle en goede oplossing telt, willen onze klanten ook graag weten wat de kosten van riool ontstoppen zijn. Het antwoord daarop is heel simpel: u bent in principe klaar voor een vaste prijs van €150 euro inclusief BTW en gebruik van machines. Met uitzondering van graafwerkzaamheden en reparaties. Voor camera-inspecties of het opsporen van riooluchtjes hanteren wij een standaardprijs van 150 euro.

No cure no pay

Voor al ons werk geldt een no-cure-no-pay principe. U betaalt voor een probleem dat is opgelost. Met uitzondering van slechte constructie wat verstaan we onder de slechte constructie. te veel haakse bochten, haakse t-stuk. Wat voor onze klanten bijna net zo belangrijk is als duidelijkheid over de kosten van riool ontstoppen Amsterdam, is goede bereikbaarheid en beschikbaarheid. Wanneer u met een verstopt toilet te maken heeft, dan kunt u geen hele dagen op een oplossing wachten. Wij zijn buiten kantoortijden bereikbaar en werken in de avonden en de weekenden. Maak gebruik van onze 24-uurservice bij acute verstoppingen. Wij helpen u dan binnen 24 uur, waardoor u snel verlost bent van de overlast die een verstopt riool of een verstopte afvoer inhoudt.

Wij komen o.a in Almere, Utrecht, Lelystad, Haarlem.

 riool ontstoppen Amsterdam