Kosten riool ontstoppen

Kosten riool ontstoppen

Tarieven riool ontstoppen

Kosten riool ontstoppen van uw riolering, wc, keuken, douche afvoer, gootsteen en/of hemelwaterafvoer hanteren wij een vast tarief van 150 euro inclusief Btw, voorrijkosten, arbeidsloon en gebruik van materieel. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief parkeerkosten, avond- of weekendtoeslagen. Tarieven gelden voor particulieren.

Extra werk:

Camera inspectie: €150,-

Stank detectie: €150,-

Reparaties in overleg

betaling dient contant te geschieden!

Buiten ons werkgebied zoals regio Zuid-Holland en Gelderland hanteren wij voorrijkosten. Bel voor meer informatie over uw woonplaats.

kosten riool ontstoppen

voor meer informatie Bel nu: 085-0030180

Rioollucht in huis opsporen of een camera inspectie

Opsporen van oorzaak rioollucht in huis. Een rioollucht die in uw badkamer, wc of douche hangt, betekent een grote aantasting van uw woongenot, want de onaangename geur die uit het riool ontsnapt is vaak zeer doordringend en overheersend.

Rioolservice met 24-uur service

Het kan gebeuren dat u met spoed een rioolspecialist nodig heeft. U kunt gebruikmaken van onze 24-uurs service. Wij hanteren in dit geval wel extra toeslagen.

  • Maandag t/m vrijdag van 17:00 tot 22.00 uur: 50% toeslag
  • Maandag t/m vrijdag van 22:00 tot 7:00 uur: 100% toeslag
  • Vrijdag van 22:00 uur t/m Maandag 7:00 uur 100% toeslag
  • Feestdagen 100% toeslag
  • 1 maand garantie

No cure, no pay

Bij Optimaal Riool Service betaalt u alleen als uw rioolverstopping ook daadwerkelijk is verholpen. Als er zich vaste obstakels bevinden in de afvoerleiding, zoals beton, ijsvorming, ontstoppingsmiddelen, boomwortels of slechte constructie aan de leiding zijn wij wel genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Ook brengen wij de ontstoppingskosten in rekening wanneer blijkt dat de verstopping zich op gemeentelijk grondgebied bevind. Daarnaast moet de toestand van de afvoerleiding voldoen aan de NTR 3216 en de NEN 3215.

Riool ontstoppen

Wc afvoer zat verstopt na zelf pogingen te hebben ondernomen werd dit door ORS-rioolservice snel en zeer goed opgelost. Zeer goede service. Heel tevreden!

by Anonymous on Optimaal Rioolservice

Na een hele dag gedoe met een ander bedrijf, die het uiteindelijk niet heeft kunnen oplossen, heb ik uiteindelijk ors gebeld. Wat hele dag niet is gelukt heeft ORS binnen uur het probleem opgelost. Zo dankbaar! Super service en heel behulpzaam.

by Anonymous on Ontstoppingsdienst

Dikke 5 sterren, Aardige telefoniste met kennis van zaken. Vervolgens Mohammed over de vloer die hoe dan ook vastberaden was om ontstopping te verhelpen. Uiteindelijk niet alleen verstopping van eigen kamer verholpen, maar ook van meerdere kamers en gemeenschappelijke leidingen.

by Anonymous on Ontstoppingsdienst

Goede communicatie, goede service. Na een week bleek er nog iets loos waar ors-rioolservice niets aan kon doen, maar kosteloos verholpen. Heel fijn!

by Anonymous on Ontstoppingsdienst

Prima service door ors, na zelf te hebben geprobeerd de wc te ontstoppen, bij Boels nog een veer gehuurd, pijn in mijn rug ik was het zat uiteindelijk ORS gebeld.
Stipt op tijd voor de deur, medewerker had kennis van zaken. wc was binnen half uur ontstopt.

Page 1 of 26:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

kosten Riool ontstoppen

Call Now Button
×