Kosten riool ontstoppen

Kosten riool ontstoppen
4.7 (93.36%) 572 votes

Tarief afvoer ontstoppen

Voor het ontstoppen van uw riolering, wc/keuken/douche afvoer, gootsteen en/of hemelwaterafvoer hanteren wij een tarief van € 150,-

 

Neem contact op voor de zakelijke tarieven

Wilt u graag gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact op met een van onze telefonisten of vraag direct een offerte aan. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Voor al onze tarieven geldt

  • Geen voorrijkosten
  • Inclusief 21% btw
  • Inclusief 60 minuten arbeidstijd
  • Vervolgtarief van €25 per 15 minuten
  • Exclusief parkeer kosten
  • 95% van de rioolverstoppingen is binnen 60 min verholpen

kosten riool ontstoppen

voor meer informatie Bel nu: 085-0030180

Camera inspectie € 150,

Om een verstopte afvoer snel weer optimaal te laten werken, is een camera inspectie van het riool soms noodzakelijk. ors-rioolservice.nl beschikt over de juiste apparatuur voor het uitvoeren van een nader onderzoek bij een rioolverstopping. Tijdens een camera inspectie wordt in het riool een minicamera neergelaten, die van afstand kan worden bediend. De loodgieter van ors-rioolservice.nl krijgt aan de hand van dit onderzoek een duidelijk en compleet beeld van de ernst en omvang van de verstopping, waarna hij bepaalt welke ontstoppingsapparatuur moet worden ingezet. Dankzij onze camera inspectie kan het riool op professionele en doeltreffende wijze worden gereinigd.

 

Stank detectie € 150,-

Opsporen van oorzaak rioollucht in huis. Een rioollucht die in uw badkamer, wc of douche hangt, betekent een grote aantasting van uw woongenot, want de onaangename geur die uit het riool ontsnapt is vaak zeer doordringend en overheersend.

 

Rioolservice met 24-uursservice

Het kan gebeuren dat u met spoed een rioolspecialist nodig heeft. Daarom kunt u gebruikmaken van onze 24-uurs service. Wij hanteren in dit geval wel extra toeslagen.

  • Maandag t/m vrijdag van 17:00 tot 20.00 uur: 50% toeslag
  • Maandag t/m vrijdag van 20:00 tot 7:00 uur: 100% toeslag
  • Vrijdag van 20:00 uur t/m Maandag 7:00 uur 100% toeslag

 

Betaling

U dient contant bij de monteur te betalen. Mocht er niet betaald (kunnen) worden, dan brengen wij € 17,50 administratiekosten extra in rekening.

 

No cure, no pay

Bij Optimaal Riool Service betaalt u alleen als ook daadwerkelijk uw rioolverstopping is verholpen. Als er zich vaste obstakels in de afvoerleiding, zoals beton, ijsvorming, ontstoppingsmiddelen of boomwortels bevinden zijn wij wel genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Ook brengen wij de ontstoppingskosten in rekening wanneer blijkt dat de verstopping zich op gemeentelijk grondgebied bevindt. Daarnaast moet de toestand van de afvoerleiding voldoen aan NEN 3215 en NTR 3216 deel 2. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele lekkage schade aan slecht aangesloten leiding en of verouderde leidingen. Denkt u hierbij aan loden pijp/gietijzer etc. Als u niet op afgesproken tijdstip aanwezig kunt zijn horen wij dit graag minimaal 3 uur van te voren.

Kosten riool ontstoppen

 

Kosten riool ontstoppen

kosten Riool ontstoppen