Kosten riool ontstoppen
4.6 (92.9%) 580 votes

Kosten riool ontstoppen € 150,- Vaste prijs en geen loktarief

Voor het ontstoppen van uw riolering, wc/keuken/douche afvoer, gootsteen en/of hemelwaterafvoer hanteren wij een vaste tarief van € 150,- inclusief BTW. en is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel. Exclusief reparaties, graafwerkzaamheden en  parkeerkosten. Wij hanteren geen half uur of één meter prijs bij ons is afspraak een afspraak.

Bovengenoemde tarief geld uitsluitend voor particulieren, voor bedrijven en VVE kunt u contact opnemen met een van onze telefonisten.

kosten riool ontstoppen

voor meer informatie Bel nu: 085-0030180

 

Rioollucht in huis opsporen of een camera inspectie € 150,- vast prijs

Opsporen van oorzaak rioollucht in huis. Een rioollucht die in uw badkamer, wc of douche hangt, betekent een grote aantasting van uw woongenot, want de onaangename geur die uit het riool ontsnapt is vaak zeer doordringend en overheersend.

 

Rioolservice met 24-uursservice

Het kan gebeuren dat u met spoed een rioolspecialist nodig heeft. Daarom kunt u gebruikmaken van onze 24-uurs service. Wij hanteren in dit geval wel extra toeslagen.

  • Maandag t/m vrijdag van 17:00 tot 20.00 uur: 50% toeslag
  • Maandag t/m vrijdag van 20:00 tot 7:00 uur: 100% toeslag
  • Vrijdag van 20:00 uur t/m Maandag 7:00 uur 100% toeslag
  • Feestdagen 100% toeslag
Betaling

U dient contant of per pin bij de monteur te betalen. Mocht er niet betaald (kunnen) worden, dan brengen wij € 37,50 administratiekosten extra in rekening.

 

No cure, no pay

Bij Optimaal Riool Service betaalt u alleen als ook daadwerkelijk uw rioolverstopping is verholpen. Als er zich vaste obstakels in de afvoerleiding, zoals beton, ijsvorming, ontstoppingsmiddelen, boomwortels of slechte constructie aan de leiding zijn wij wel genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Ook brengen wij de ontstoppingskosten in rekening wanneer blijkt dat de verstopping zich op gemeentelijk grondgebied bevindt. Daarnaast moet de toestand van de afvoerleiding voldoen aan de NTR 3216 en de NEN 3215.

 Kosten riool ontstoppen

kosten Riool ontstoppen