Reviews
4 (79%) 20 votes

Klik hier om een beoordeling achter te laten.


Submit your review
* Required Field

Verstopte afvoer

Jul 15, 2017 by Nynke

Ook wij zijn zeer vriendelijke door Mohammed geholpen en uiterst tevreden over de snelheid en service!


Keukenafvoer verstopt

May 13, 2017 by Maricha

Bedankt voor jullie geweldige en zulke vriendelijke service! 

Mijn afvoer is weer helemaal ontstopt en inderdaad binnen het halve uur, zoals u vanmorgen aan de telefoon al tegen me zei.

Wat ben ik opgelucht


Fijn weekend alvast


May 10, 2017 by Hans van Loop

Gebeld voor verstopte afvoer en zelfde dag opgelost.

Bedankt !! voor goede service
Hans
loodgieter


Perfect geholpen 🙂

Apr 04, 2017 by Samira

Ook ik kreeg de welbekende mohamed over de vloer en ik ben zeer tevreden met hetgeen wat ie heeft gedaan en uitgelegd. Dus zeker een aanrader dit bedrijf:)


Snel en voordelig

Mar 01, 2017 by El Azhar

Vandaag gebeld voor een verstopte doucheafvoer en binnen een uur stond Mohamed bij mij in Amstelveen voor de deur. Na een half uur was het probleem verholpen. Kortom, een super snelle service voor een zeer scherpe prijs!


Werkgebied

Feb 21, 2017 by Optimaal Rioolservice

Goedemorgen mevrouw,
Wij werken niet alleen in almere.
Wij werken in bijna heel noord Holland, den helder valt net buiten ons werkgebied maar tegen voorrijkosten komen we evt. Wel.
Haarlem, amsterdam,hoofddorp, schagen, alkmaar, Heerhugowaard, west Friesland, komen we dagelijks.
Ook werken wij in heel regio Utrecht en flevoland.
Deel zuid holland en Gelderland is ook ons werkgebied. Plaatsen buiten ons werkgebied komen wij helaas niet.


Vreemd...

Feb 21, 2017 by IngeVellinga

Op de website staat deze titel boven de inleiding wat het bedrijf zoal doet: "Riool ontstoppen Den Helder altijd voordeliger met Optimaal Rioolservice". Zeer goede reviews dus ik belde voor een afspraak om mijn riool te laten ontstoppen. Wie schetst mijn verbazing toen de telefoniste me vertelde dat het bedrijf niet in Den Helder werkzaam is, maar alleen in de regio Almere... Misschien een idee om de tekst van de website aan te passen? En ook de bedrijfsnaam ORS-rioolservice.nl dekt de lading niet. Het achtervoegsel .nl doet ook niet vermoeden dat het bedrijf niet landelijk werkt.


Top service Mohammed!

Jan 24, 2017 by Li

Keukenafvoer bij ons al een tijdje verstopt, kreeg stank in keukenkast, regelmatig borrelgeluid en er kwam water uit de afvoerslang van onze quookerinstallatie.
Via internet vanwege de goede reviews besloten ORS te bellen, in eerste instantie zeer fijn geholpen door mevrouw die ik aan de lijn had. Mohammed is een zeer vriendelijke, vakkundige en ervaren loodgieter! Probleem was binnen een half uur verholpen en kreeg goede advies van Mohammed, top service! Echte aanrader!


Dank Mohammed!

Jan 10, 2017 by M. Kl.

Prima geholpen door een goede vakman met kennis van zaken: Mohammed. Prettig contact, prima communicatie. Aanrader!


Afvoer ontstoppen

Jan 09, 2017 by Kees Breeman

prima service, goed en netjes aan de lijn geholpen door een mevrouw.
Vriendelijke monteur gehad met kennis en netjes werk geleverd.
Veel advies gegeven voor in de toekomst.
zeker een bedrijf om over de vloer te hebben, Top!!!


Monteur

Jan 05, 2017 by Anoniem

Ik was heel netjes te woord gestaan aan de telefoon maar toen de monteur opdaagde, was deze zeer onvriendelijk, communiceerde niet en vertrok voordat hij iets had gedaan zonder iets te zeggen. Super onbeleefd en slechte representatie van het bedrijf!


toilet

Jan 04, 2017 by Van Leeuwen

Prima snelle en vriendelijke reactie.
Mohammed is een vakman en is net zo lang door gegaan tot het toilet weer normaal spoelde, ook goede uitleg over de aanpassing die gemaakt moest worden aan ons riool.
Een aanrader.
Van Leeuwen renovatie.


Ontstoppen toilet en onaangename lucht.

Dec 09, 2016 by Jacobs

In de ochtend contact opgenomen i.v.m. een verstopping van het toillet en een zeer onaangename geur.
zeer vriendelijk te woord gestaan en een afspraak was makkelijk in te plannen.
De zelfde middag kregen wij al service aan huis.
Geholpen door dhr. Mohammed, een uiterst ervaren en zeer proffesionele medewerker.
Het probleem was snel verholpen en enkele goede tips meegekregen.
Een echte aanrader indien nodig! !


Perfecte service

Dec 03, 2016 by E.de J.

's Ochtends gebeld, begin van de middag al service aan huis.
Goed advies en adequate handelen.


Super snel en netjes

Nov 28, 2016 by Renee

Uiterst vriendelijke en nette werker. Het probleem was echt binnen een half uur opgelost.
Als ik ooit weer iemand nodig heb zijn zij de eerste die ik bel


Ontstopping

Oct 25, 2016 by Jack

Na zelf een halve dag te hebben geprobeerd de gootsteenafvoer op te heffen, bij Boels nog een veer gehuurd, pijn in mijn rug en ergenis uiteindelijk ORS gebeld.
Stipt op tijd voor de deur, medewerker had kennis van zaken.
Na een half uur was het probleem opgelost, met een mechanische veer vanuit de keuken de hele afvoerpijp schoongemaakt. Wat een opluchting alsof je van kiespijn verlost bent.
Zeer vriendelijke medewerker!


Top

Oct 24, 2016 by Yvo

Gecombineerde afvoer van keuken en wasmachine verstopt. Prettig contact met ORS, afspraak gemaakt voor dezelfde dag en Mohammed, vriendelijk, snel en zeer vakkundig, heeft een en ander bijzonder goed verholpen. Van harte aanbevolen.


Top kwaliteit!

Oct 24, 2016 by M te Velde

Al een hele tijd een verstopping tussen de keuken en de douche. Verschillende bedrijven erbij gehad, maar steeds komt de verstopping terug, is het probleem niet echt opgelost. Ik vermoed dat deze keer het probleem wel echt opgelost is! Vakman werk! Zowel klantvriendelijkheid als vakkennis als professionaliteit! Thx Mohammed!


Goed werk

Oct 21, 2016 by Elaine

Bedankt voor de goede service vanochtend, deze klus hadden we niet zelf op kunnen lossen. Zeer vriendelijke loodgieter!


Riool ontstoppen Maarn

Oct 06, 2016 by Jan

Bedankt voor de snelle service, zeker een aanrader


tevreden

Oct 04, 2016 by Boersma

probleem op een goede en prettige manier opgelost, vriendelijke man meneer Mohammed . We zijn zeeer tevreden over de manier waarop de verstopping is opgelost.


Van harte aanbevolen

May 02, 2016 by Familie Engel

Onze keukengegootsteen zat verstopt. Om 0900 gebeld en monteur Mohammed kon rond de middag al bij ons zijn. Hij heeft zijn werk uitstekend gedaan. Binnen een halfuur liep als weer perfect door. Voor een duidelijke all-in prijs, dus geen verrassingen. Schoon, netjes en met garantie. Wat ons betreft, van harte aanbevolen!


verstopping keuken

Jan 26, 2016 by A.Velthuijsen

Maandagochtend gebeld. Prima geholpen aan de telefoon. 's Middags, na een telefoontje een half uur, eerder stond de loodgieter voor de deur. Ontstopping keurig verholpen. Aardige en prettig loodgieter. Kost wel wat, maar ik heb het er graag voor over.


Verstopping keukenafvoer

Jan 18, 2016 by Marianne Monnier

ORS is een aanrader. Goed geinformeerd aan de telefoon, netjes half uur van te voren gebeld en een klantvriendelijke loodgieter die het probleem heeft verholpen, netjes heeft gewerkt en goed advies gaf.,


AANRADER

Jan 11, 2016 by R.Kemper

ORS is een bedrijf dat ik kan aanraden voor het ontstoppen van uw riool. Keurig te woord gestaan aan de telefoon voor een afspraak. Alle informatie werd verstrekt. De monteur in Almere is een reclame voor zijn vak. Een heel nette werker en een vakman die ook aangeeft wat hij gaat doen. Compliment


Netjes en vakkundig geholpen

Jan 06, 2016 by Karlien Tarry-Kruger

Een bedrijf om aan te raden. De mijnheer die langskwam heeft het probleem netjes afgehandeld, geen rommel gemaakt. Was vriendelijk, legde uit wat hij ging doen aan de kinderen die er met hun neus bovenop stonden natuurlijk, bleef geduldig. Erg fijn.


goed geholpen

Dec 30, 2015 by vermaas

Ik ben goed door U geholpen bij het vlot trekken van mijn dichtzittende gootsteen op 28-12-2015.


Goeie Service

Dec 21, 2015 by R. Monteiro

Keuken afvoer zat verstopt na zelf pogingen te hebben ondernomen werd dit door ORS-rioolservice snel en zeer goed opgelost. Zeer goede service. Heel tevreden!


Zo hoort het!!

Dec 20, 2015 by W.Hilhorst

Afspraken helemaal nagekomen, vooraf gebeld, vervelende klus, in de kruipruimte moeten werken, was erg nat en "modderig".
Mohammed...petje af, chapeau!!! Probleem zeer professioneel opgelost!!


Gootsteen verstopt Hilversum

Dec 18, 2015 by van den Heuvel

Top en snelle service!
Mohammed belde netjes een half uur van te voren dat hij onderweg was.
Heel vriendelijk en probleem binnen een uur opgelost.
Ik ben blij :-)!


Gootsteen verstopt Hilversum

Dec 18, 2015 by van den Heuvel

Top en snelle service!
Mohammed belde netjes een half uur van te voren dat hij onderweg was.
En heel vriendelijk en probleem binnen een uur verholpen.
Ik ben blij:-)


Douche verstopping Amersfoort

Dec 13, 2015 by Jacco de Groot

Goede communicatie, bellen half uur van tevoren dus je hoeft niet de halve dag te wachten. Lastige verstopping toch verholpen ondanks dat een ander bedrijf zonder resultaat weer vertrok. Prima.


Verstopping professioneel aangepakt

Dec 13, 2015 by Hans

Verstopping professioneel aangepakt: ontstoppingsput buitenhuis opengegraven (1 meter diep!) en met hoge druk leidingen twee kanten doorgespoten.


Goed werk!

Dec 11, 2015 by Timmer

Vanochtend gebeld en om 10.30 uur stond Mohammed voor de deur om de verstopping in de keuken te verhelpen. Het was een zware klus omdat we ontstoppingskorrels hadden gebruikt. Uiteindelijk is het hem binnen het uur gelukt om door de verstopping heen te komen en de leiding weer vrij te maken. Goed advies gekregen, o.a. om nooit meer korrels te gebruiken!!
Zeer vriendelijke man, die netjes werkt en eerlijk en goed advies geeft. Fijn dat je vooraf weet wat de reparatie zal gaan kosten en niet vast zit aan abonnementen wat veel andere bedrijven van je verlangen.
Kortom, gewoon dit bedrijf bellen bij een verstopping!


Top Service! verstopping wc verholpen

Dec 10, 2015 by Ali

Ik had de reviews gelezen en dacht lijkt me te mooi om waar te zijn. Maar eerlijk is eerlijk, Mo kwam precies op tijd, snel en vakkundig en heeft duidelijk uitleg gegeven wat hij heeft gedaan en waardoor de verstopping waarschijnlijk veroorzaakt werd. Ook nog even een inspectie van het gemeente riool gedaan en daar komt binnenkort een verstopping dus die ook maar gelijk gebeld. Mijn advies zoek niet verder hier ben je aan het goede adres.


Verstopping keuken en geur badkamer

Oct 14, 2015 by Robin Boek

Een goede service. Hij dook de kruipruimte in en heeft via die pijpen de verstopping verholpen. Daar kwam hij erachter dat de pijpen verzakt waren en dat er hierdoor altijd water in zal blijven staan. Dit zal ik binnenkort aan gaan pakken. Bedankt voor de service en het kundige advies op de verzakking en de geur van de badkamer.


prima werk!

Oct 13, 2015 by Luc Denekamp

Geheel volgens afspraak afgewerkt. De loodgieter kwam keurig op tijd. Netjes en snel gewerkt met gratis advies hoe dit soort ontstopping van de afvoer te voorkomen. Hoop de vriendelijke man nooit meer hier nodig te hebben maar in geval van nood.... bel ik weer ORS- 085-0030180. Prima werk!


prima werk!

Oct 13, 2015 by L. Denekamp

Alles conform de afspraak afgewerkt. Kwam binnen de afgesproken tijdspanne. Netjes en snel gewerkt. Met gratis advies hoe eventueel dit soort ontstoppingen te voorkomen. Hoop de firma nooit meer nodig te hebben, maar in geval van nood..... zeker weten 085-0030180. Prima werk!


Geweldige service

Oct 12, 2015 by Ams

Uitstekende service, binnen 2h gekomen. Direct verstopping verholpen in de keuken. Zeer schoon gewerkt: de monteur trok zelfs zonder dat ik het vroeg zijn schoenen uit! Top, volgende keer graag weer!


zoek niet verder !

Sep 17, 2015 by Arjan

ORS en Mohammed maken het helemaal waar. Binnen 30 minuten was de gootsteen verstopping opgelost. Sluit me helemaal aan bij andere reviews


MOHAMMED DE VERLOSSER!!

Sep 10, 2015 by Bojan

Beste Mensen,

Al geruime tijd had ik last van een zwaar verstopte gootsteen in de keuken en wasbak in de badkamer. Na talloze andere loodgieters aan het werk gezet te hebben, was het vertrouwen dat het probleem ooit opgelost zou worden compleet verdwenen. Totdat ik terecht kwam bij ORS Rioolservice, wat een geweldige service en ervaren ontstoppingsbedrijf. Mohammed kon meteen de volgende dag aan de slag en loste het probleem razendsnel op!! Zeker een aanrader voor iedereen die hopeloos in een verstopte put zit!!


MOHAMMED DE VERLOSSER

Sep 10, 2015 by Bojan

Beste Mensen,

Al geruime tijd had ik last van verstoppingen in zowel de keuken gootsteen alsmede de wasbak in de badkamer. Heb 2 loodgieters langs laten komen om het probleem ''op te lossen'', echter zonder enig resultaat. Daarbij ook camera onderzoek laten verrichten met de nodige kosten, had er een weinig vertrouwen in dat het probleem ooit opgelost zou worden. Totdat ik terecht kwam bij ORS!! Mohammed kon de volgende dag gelijk in de ochtend aan de slag, en loste het probleem razendsnel op met geweldig resultaat en de garantie dat ik er geen last meer van zal hebben. Nogmaals hartelijk dank voor de top-service en werkelijk waar een aan aanrader voor iedereen!


Top service!!!!!

Sep 07, 2015 by Adem Bas

Zondag gebeld, advies gekregen om een dagje te wachten ivm weekend kosten ??. Maandag was Mohammed zoals netjes op tijd en binnen 20min probleem verholpen. Zeker een aanrader, ook qua prijs!!!!! Meeste vragen uurprijs hier gewoon vaste prijs!!!!


super

Jun 04, 2015 by Monique

Goed advies, snelle service.
Twijfel niet bel ORS. Van mij een 10


Super service

May 29, 2015 by Mike

Snelle service en goed advies, grondige en snelle reiniging. Zeker een aanrader en ze waren ook nog eens snel ter plaatse


May 29, 2015 by fabian

zeer slechte service, als er staat 24/7 en je belt vrijdagmorgen en je kan dan op zijn vroegst maandag geholpen worden , vind ik eigenlijk nog geen 1 ster waard


Verstopte gootsteen

May 27, 2015 by Patrick

Al een tijdje last van een slecht doorlopende gootsteen. Na verschillende Hg producten gebruikt te hebben was het probleem nog steeds niet op gelost. Sterker nog het werd alleen maar erger dat het water uiteindelijk bleef staan en niet meer wegliep. Op internet gezocht en via de hier geschreven reviews besloten om ors te bellen. Inderdaad om 11:00 gebeld en 14:00 was Mohamed bij ons. Klusje was met 30 min geklaard en tevens garantie dat het de komende 6 maanden niet meer zal gebeuren. Nog wat tips mee gekregen van Mohamed ook. In een woord perfect. Afgesproken prijs is zoals die is. Zeker een aanrader! Bedankt voor de snelle en goede service! ?


Verstopping gootsteen

May 21, 2015 by P. de Jong

Als doe-het-zelfer In eerste instantie een verstopping van de afvoer van de gootsteen zelf met diverse middelen te lijf gegaan echter zonder noemenswaardig resultaat. De firma OR heeft dit euvel snel en professioneel opgelost. Met de toelichting van monteur Mohammed werd mij al snel duidelijk dat dit euvel niet met een oplosmiddel of mijn ontstoppingsveer op te lossen was.
Goede service, vooraf per telefoon een duidelijke prijsafspraak, schappelijke prijs. Een aanrader!


Wat een opluchting!

May 13, 2015 by Irene Veenhuysen

Vanmiddag rond 13.30 merkte ik dat de wc aan het borrelen was en het water niet goed wegliep. Om 16.00 was het probleem al verholpen. Zowel het eerste telefoongesprek als de service van Mohammed waren geweldig! Er werd snel duidelijk wat er aan de hand was; verstopping in de grondleiding en dat bleek door erge wortelgroei te komen. Mohammed is zeer zorgvuldig te werk gegaan om zoveel mogelijk overlast voor mij en mijn buren te voorkomen. Vervolgens heeft hij het probleem vlot gevonden en helemaal verholpen. Daarna heeft hij de boel binnen en buiten heel netjes achtergelaten. Ik ben heel erg blij met zijn service en hulp! Zeker een aanrader dit bedrijf. Mijn dank is groot!


Afvoer verstopt

Jan 26, 2015 by Kock

afvoer verstopt, 9:45 uur gebeld, eind van de ochtend vakkundig en snel verholpen. Top! En voor een schappelijke prijs.


Goede service

Dec 29, 2014 by Jeffrey

ORS heeft zeer goede service verleend. Binnen een zeer korte tijd was onze verstopping verholpen. Bedankt!


Rioolverstopping in Utrecht

Dec 15, 2014 by remy

Lastige rioolverstopping binnen 2 uur na bellen vakkundig verholpen. Uitstekende werk geleverd bedankt Arjan


Dec 03, 2014 by Anonymous

Onze hoofdrioolleiding was verstopt. ORS was snel ter plaatse en heeft het probleem snel opgelost en nog een camera inspectie uitgevoerd. Zeer tevreden.


Dec 01, 2014 by Anonymous

8 maanden last van stank in huis en nu is het eindelijk weg bedankt Ors


Nov 29, 2014 by Anonymous

We hebben al tijden rioollucht in huis. Mohammed heeft ons systeem vakkundig doorgelicht en de oorzaak gevonden. Goed advies opgesteld, probleem is nu verholpen. Bedankt voor de vakkundige hulp!


Nov 25, 2014 by Anonymous

Mohammed van ORS heeft snel en vakkundige onze keukenafvoer ontstopt. Complimenten voor zijn service en kennis op dit gebied!


Nov 06, 2014 by Anonymous

8.00 gebeld, 10.15 aan de deur. Mohammed, dank voor je hulp en advies!! Top!!


Nov 06, 2014 by Anonymous

Alles in ons huis was onbruikbaar omdat het water niet weg kon. Om 7:30 uur gebeld, voor 11 uur was ORS (Mohammed) ter plaatse en de verstopping was snel verleden tijd. Vervolgens heeft hij nog met de camera gekeken waar het probleem precies door kwam, zodat we weten wat we moeten doen om het in de toekomst te voorkomen. Zeer effectief en klantvriendelijk.


Nov 05, 2014 by Anonymous

Mohamed is de beste ontstoppen


Uitstekende service

Nov 02, 2014 by Sandra Valenbreder

Snel, netjes en vriendelijk! Op de zondagmiddag. Dank, Mohammed!


Opgelost

Oct 31, 2014 by Flink

Lastige verstopping binnen 3 uur na bellen vakkundig verholpen. Bedankt Mohammed!


Snel, goed en voordelig

Oct 30, 2014 by Frank Heeren

Dinsdag gebeld en vandaag op afspraak riool ontstopt. Vriendelijke medewerker, goed advies en grondige en snelle reiniging.
Prima service!


Top!

Oct 24, 2014 by L. van Nimwegen

Een gecompliceerde verstopping deskundig opgespoord en opgelost! En dat alles binnen 24 uur! Bedankt Mohammed!


verstopping

Oct 20, 2014 by paul

super snelle goede service!

thanks


Stankoverlast

Oct 14, 2014 by Liesbeth

Wij hadden last van stankoverlast.
Ik had een offerte via internet aangevraagd en werd binnen 10 minuten gebeld voor het maken van een afspraak. Ook werd mij op een prettige en deskundige manier mij duidelijk gemaakt hoe de werkwijze is. Als ik wilde kon men dezelfde dag nog komen! Mohamed van dit bedrijf is gekomen.
Vond het probleem en heeft het meteen "even" opgelost voor geen cent meer. Perfect !!!!!!! Een aanrader voor iedereen die problemen heeft met zijn riool !!


Wc afvoer ontstoppen

Oct 04, 2014 by J. Steen

Ik had last van stank in huis, ik heb ORS gebeld ze waren bereid nog dezelfde middag komen, met een apparaat heeft hij het Probleem getraceerd en opgelost ik was ontzettend blij, van die rioollucht af, de monteur was ook nog erg vriendelijk en leverde perfect werk en netjes
Echt de moeite waard om dit bedrijf in huis te hebben als je riool problemen hebt!! Klasse
Gr Anneke


Stankdetectie

Oct 01, 2014 by Martijn Brouwers

Ik heb gebeld en werd aan de telefoon direct deskundig te woord gestaan door de dame aan de telefoon. Bij andere bedrijven krijg je vaak een telefoniste die alleen een afspraak plant, waardoor je nog niets weet. Binnen 1 dag kon monteur Mohammed al langs komen, die rustig en secuur te werk is gegaan. Hij heeft alle mogelijke oorzaken gecheckt en een goed advies gegeven over het lek, en over het hele rioolstelsel en waar mogelijk in de toekomst problemen zouden kunnen ontstaan.
Er wordt een standaard prijs van EUR 150,- gevraagd, ik weet niet of dit de goedkoopste is, maar je weet wel waar je aan toe bent.

Eén verbeterpunt: ik begrijp dat jullie gelijk willen afrekenen, maar zorg dan wel dat monteurs een mobiel pinapparaat bij hebben. Cash geld heb ik nauwelijks meer in huis en is ook niet meer van deze tijd


ontstoppen afvoeren binnen

Sep 01, 2014 by J.J. plaizir

Wat kost het om keuken afvoer te ontstoppen


Ontstoppen afvoeren binnen

Sep 01, 2014 by Van Thijn

Het gaat om het frezen van liggende gietijzenen rioolbuis.


Bedankt!

Jun 27, 2014 by T.Mischenko

Beste mensen,

Uit ons hart willen wij een monteur van ORS bedanken die bij ons in Vianen op 2 juni heeft een stankonderzoek verricht!
Helaas staat zijn naam niet op de bon, maar hij is echt DE BESTE!!!
Wij hadden al 4 jaar last van de stank in ons werkkamer, veel mensen gehad in huis om de probleem op te sporen. Ook twee verschillende bedrijven bij ons in de buurt gehad voor rioolonderzoek - alles tevergeefs.
Maar jullie monteur heeft perfect zijn werk gedaan!!! Riool is nu gerepareerd en voor het eerst stikt het niet! We zijn zo blij!!
Ons complimenten en honderden bedankjes!

Met vriendelijke groet,
Familie Mischenko


wc verstopping

Jun 21, 2014 by F. Muusz

Zeer goed, niet gelijk iemand sturen maar meedenken met de klant en het probleem eerst telefonisch proberen op te lossen, TOP!


wc verstopping

Jun 21, 2014 by F. Muusz

Zeer goed, niet gelijk iemand sturen maar meedenken met de klant en het probleem eerst telefonisch proberen op te lossen, TOP!


wc ontstopt

Jun 19, 2014 by Jarl

Super goede snelle aardige service en gratis tip voor oplossingen!


Rioolsysteem hersteld

May 07, 2014 by Familie Koster

Directie Rioolservice,

Geachte heer/mevrouw

U heeft, op ons verzoek en opdracht, het niet meer functionerende rioolsysteem van ons woonhuis hersteld.

Wij zijn uiterst tevreden hierover en waarderen dit met het cijfer 10. Redenen voor deze hoge beoordeling zijn:

1) Uiterst deskundig uitgevoerd
2) Gebruik makend voor moderne en geavanceerde apparatuur
3) Uiterst vlotte reactie (mail/telefoon, en werktijd)
4) Zeer klantvriendelijke houding, zowel van uitvoerend- als van het kantoorpersoneel

Wij zullen in voorkomende gevallen uw bedrijf met nadruk aanbevelen.

Met vriendelijke groet, uw dankbare klant, Familie Koster


Toilet ontstoppen

May 06, 2014 by Piet Hein

Mohammed is top, rustige , stille harde werker. Lost ons probleem keer op keer op. Wanneer het kan geeft Mohammed gratis advies om onnodige kosten te voorkomen. Erg prettig. Piet Hein Minervalaan Amsterdam


Afvoer ontstoppen

May 05, 2014 by Ron

Beste service

Om 8 uur gebeld en om 10 uur stond iemand voor de deur. probleem was netjes opgelost water in de gootsteen stroomt goed weg ik ben tevreden


Verstopping afvoer schuur

Apr 22, 2014 by Leonie Van Beem

Wij hebben een schuur in onze voortuin. Bovenop de schuur blijft de laatste tijd water staan als het geregend heeft. Er is een afvoerpijp welke (naar wij vermoeden) op het riool uitkomt, omdat we hiervan alleen het begin kunnen zien maar niet de daadwerkelijke pijp en waar deze eindigt. De afvoer lijkt verstopt te zijn (wellicht met vuil, bladeren e.d.).

Is dit een verstopping die jullie ook zouden kunnen verhelpen? Zo ja, aan wat voor prijskaartje moeten wij denken?


Douche put ontstoppen

Apr 22, 2014 by Martijn van der Lee

Doucheput in appartementencomplex te Bussum,
Doucheput liep zaterdagavond nog goed door, zondagavond niet.
Overige afvoeren werken nog goed.


Verstopping

Apr 22, 2014 by R. C. van Leersum

Goedenavond, De verstopping is inmiddels opgelost dus ik hoef niet te worden ingepland voor vrijdag. Bij herhaling zal ik weer contact met u opnemen. Groet, Rob van Leersum


Riool verstopt

Apr 22, 2014 by Ronald half

Mijn riool van mijn huis zit verstopt met wc papier, ik zou het graag zo snel mogelijk opgelost willen hebben, wat gaat het kosten en waarneer zou het kunnen. Liefst zo snel mogelijk, gaat om diameter van 125 en er is al een toegang van buitenaf. Mvg ronald half


Toilet ontstoppen Hoorn

Apr 22, 2014 by R Kouthoofd

Ontstoppen van een WC op de tweede etage.


Afvoerleiding vaatwasser

Apr 22, 2014 by Gerbert Vrijenhoek

graag ontvang ik van u een prijsopgave voor het ontstoppen van de afvoerleiding van de vaatwasser. We wonen in Amstelveen,

Vriendelijke groeten, Gerbert Vrijenhoek


Afvoer keuken verstopt

Apr 22, 2014 by Jessica Lindenhovius

Wij hebben een hardnekkige verstopping in de keukenafvoer (gootsteen) en in het fonteintje van het toilet (zitten op dezelfde leiding). Wij hebben 7 jaar geleden ons 30-jaren huis verbouwd en daarbij zijn nagenoeg alle leidingen vervangen, toch hebben wij sinds een paar jaar terugkerende problemen.



Hoe werkt het als jullie langskomen en wat zijn bij benadering de ingeschatte kosten?

Alvast bedankt!



Jessica Lindenhovius


Prijsopgave lek riool

Apr 22, 2014 by Vincent Kramer

Ik zou graag een prijsopgave hebben voor het repareren van het lek in mijn riool.

De rioolpijp in de kruipruimte lekt. Dit gebeurt op de plek waar de pijp de ruimte in komt. Onder de woonkamer is de kruipruimte, onder de keuken is een betonnen vloer, waar de pijp in zit. In deze overgang is de pijp gaan lekken, waardoor water in de kruipruimte komt.

Het lek komt waarschijnlijk omdat de nieuwe PVC-buis in de oude pijp is gestoken. Dit zou een overgangsverbinding moeten krijgen.

De kruipruimte is ongeveer 1.20 meter hoog, je kunt hier redelijk goed bewegen. De lekkage is ongeveer 3 meter van het luik vandaan. De kruipruimte is twee maanden geleden geisoleerd met zwarte parels.

Op het riool zijn de wasbak, douche en toilet aangesloten.

Aanvang klus graag zsm.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet,
Vincent Kramer


afvoer keuken naar kruipruimte verstopt

Apr 22, 2014 by Urbain

afvoer keuken naar kruipruimte verstopt
Uw bericht: Ls. De afvoer van de keuken onder het keukenblok naar de kruipruimte is verstopt. Alle andere afvoeren lopen wel Door. Zelf al de leidingen onder keukenblok eraf gehaald maar de verstopping zit dieper. Zou dit graag woensdag 23/4 eind van de middag laten verhelpen. Graag zou ik de kosten en eventuele aanvullende kosten willen weten. Bedankt alvast. M vr gr Urbain


Mohammed is een TOP ontstopper

Apr 18, 2014 by Joost van de Loo

Heb je een verstopping en je woont in Amsterdam, dan heb je kans dat Mohammed de boel komt ontstoppen. En dat gaat 'ie goed doen. Mohammed is meerdere keren bij ons geweest. Het goeie is dat hij net zolang doorzoekt tot hij een techniek heeft gevonden die het probleem structureel oplost. Daarnaast is het een fijne, attente kerel die plezierig is om in je huis te hebben.


Mohammed is een TOP ontstopper

Apr 18, 2014 by Joost van de Loo

Heb je een verstopping en je woont in Amsterdam, dan heb je kans dat Mohammed de boel komt ontstoppen. En dat gaat 'ie goed doen. Mohammed is meerdere keren bij ons geweest. Het goeie is dat hij net zolang doorzoekt tot hij een techniek heeft gevonden die het probleem structureel oplost. Daarnaast is het een fijne, attente kerel die plezierig is om in je huis te hebben.


Wortels in gres buizen tuin

Mar 26, 2014 by eikelenstam

Afgelopen vrijdag heb ik met Anneke gesproken, zij heeft mij razendsnel geholpen door Mohamed te sturen.
Mohamed heeft bij mij eer goed werk verricht en mij goed geadviseerd. Hartelijk dank hiervoor. Ik hou contact met jullie omdat de problemen tijdelijk zijn verholpen zoals met Mohamed besproken.

Mvg Marjan


Rioollucht Utrecht

Mar 26, 2014 by Hans

Betreft een woning in Utrecht in de Lindestraat. Oude woning begin 1900. Van tijd tot tijd is er last van rioollucht. 2 weken niet, nu weer wel. Riool is vlgs mij deels vernieuwd. Wat kost een inspectie en de eventuele reparatie? Mvrgr Hans


Toilet verstopt Bussum

Mar 26, 2014 by octos

Onze organisatie heeft in totaal 4 toiletten verspreid over 2 verdiepingen. Zodra er wordt doorgetrokken, spoelt het water minder snel door.
Daarnaast horen wij over het gehele pand een verstopt geluid zodra het toilet wordt doorgetrokken.
Graag ontvang ik hiervan een prijsopgave.


Keuken verstopping Hilversum

Mar 14, 2014 by jan de vries

Keuken verstopping

Er is al 2x door ander bedrijf bij ons ontstopt, na 2 dagen zit die weer verstopt.
Ik zou graag een camera inspectie willen laten uitvoeren en hopenlijk
de juiste oorzaak vinden wat is de prijs en de verdere mogelijkheden hier
van

Mvg
Jan de Vries Noorderweg Hilversum


Keuken verstopping

Mar 09, 2014 by Ronald

Goedemorgen,

De afvoer van de keuken loopt niet goed door. Ik heb deze al proberen te ontstoppen, maar na enige tijd loopt de afvoer toch weer vol. Kunt u mij een offerte geven voor het ontstoppen? Mocht een camera inspectie noodzakelijk zijn, kan die dan direct worden uitgevoerd?


Met Vriendelijke Groet,

Ronald Muller


Van harte aanbevolen!

Mar 03, 2014 by Jaap

De afvoer in de keuken was verstopt. Na de nodige middeltjes uitgeprobeerd te hebben 's ochtends vroeg met ORS gebeld die aangaven dezelfde ochtend nog een gaatje te hebben.
Aankomst van de loodgieter werd telefonisch ruim een half uur vooraf aangekondigd.
Bij binnenkomst ging hij direct aan het werk en liet er geen gras over groeien. Het water in de gootsteen liep na 15 minuten al door maar de loodgieter vergewiste zich dat de verstoppingen ook daadwerkelijk weg waren. Bij verdere controle bleken er nog 2 vethopen in de pijp in de kruipruimte te zitten.
De leiding is voldoende schoongemaakt, er werd netjes gewerkt, meneer was beleefd, heeft alle viezigheid opgeruimd en was simpelweg een genot om te zien werken: iemand die trots op zijn werk was en het graag goed voor zijn klant wil doen.

Bij een volgende rioolklus bel ik absoluut dit bedrijf weer. Echt een aanrader!


Rioollucht

Mar 03, 2014 by Café-restaurant "Graaf-Floris

Rioollucht/geurdetectie/prijsopgave


Afvoer ontstoppen

Mar 03, 2014 by Ilse van der Velden

Vraag:, De afvoer in de keuken is verstopt . Het water blijft in de gootsteen staan en ook in de vaatwasser. De afvoer van de vaatwasser is aangesloten op hetzelfde afvoerpijp als de gootsteen. Daarvan gaat de afvoerpijp in de kruipruimte. De keuken is op begane grond. De WC op de begane grond loopt goed door en ook vanuit de badkamer en de WC op die eerste verdieping is geen probleem. Het probleem ligt dus ergens in de kruipruimte of naar de straat toe.Het laatste is onwaarschijnlijk omdat de wc en wastafel beneden goed doorloopt Onder de gootsteen hebben we de afvoerstukken schoongemaakt en dus daar kan het probleem niet zijn. Met heet water en soda lost het probleem niet op. Ook niet met een ontstop vacuüm pomp. Graag een offerte hiervan en een antwoord of a.s. vrijdag 21 februari langs kan komen.


Ontstoppen

Mar 03, 2014 by yolanda van nimwegen

Mijn gootsteen is totaal verstopt. Kunt u mij met ontstoppen helpen ?


Offerte Riool vervangen

Mar 02, 2014 by Brinkman

Graag ontvangen wij een offerte voor het vervangen/repareren van ± 3 meter rioolleiding.
Vanaf de regenwaterafvoer (linker voorkant woning) tot aan het diepe riool.
Daar een T stuk plaatsen met een ontstoppingsdop tot net bovengronds.
Dat is waarschijnlijk het riool van de keuken (controleren).

De werkzaamheden omvatten waarschijnlijk:
- het verwijderen van beplanting
- Opengraven rioolsleuf
- Verwijderen oude rioolleiding
- Aanleggen rioolleiding ± 3 meter en op afschot leggen
- Dicht maken en verdichten rioolsleuf
- Terugplaatsen beplanting
- Herstellen straatwerk
- Afvoeren oude rioolbuizen

Wij wachten uw spoedig antwoord graag af.

Vr. Gr. J. Brinkman


verstopping in afvoer van bad/douche

Feb 13, 2014 by P.J.J. van Wezel

Maandag 10 februari 2014 's-morgens gebeld inzake verstopping in afvoer van bad/douche en de wastafels op de badkamer. Omstreeks 13.30u. was er al een monteur (Mohammed), die alles tot volle tevreden heeft opgelost en de zaak daarna keurig heeft opgeruimd en weer drooggemaakt. Aangezien ik gehandicapt ben en m.b.v. een plafondlift in ga was een snelle oplossing van de verstopping zeer wenselijk. Dat hebben jullie heel goed en snel opgelost en het euvel verholpen. Mijn hartelijke dank voor deze snelle en geweldige service.

P.J.J. van Wezel


gootsteen ontstoppen Almere

Feb 12, 2014 by Chris Brouwer

Mijn gootsteen loopt al enige tijd slecht door. Pogingen met soda en een ontstoppingsveer hebben helaas niet geholpen. Ik zou graag een prijsopgave krijgen van jullie om dit op te lossen. Bedankt, Chris Brouwer


Verstopping riool en onderhoudscontract

Feb 12, 2014 by Ronald

Geachte heer / mevrouw,

Hierbij verzoeken wij u om een offerte uit te brengen voor het uitvoeren van de volgende werkzaamheden:

Omschrijving:
Verstopping riool en onderhoudscontract.

Uit te voeren werzaamheden:
Doorspuiten riolering wegens verstopping bij huisnummers 90e, 92a, 96a. Tevens graag een offerte voor een onderhoudscontract voor het riool voor jaarlijkse reiniging en storingsonderhoud.

Locatie:
Bij de eerder genoemde huisnummers. Algemene toegang tot het gebouw kan worden verkregen via de genoemde contactpersoon.

Betrokken delen van het gebouw:
A-08 - Eerste Oosterparklaan 90e (Woning met berging)
A-17 - Eerste Oosterparklaan 92a (Woning met berging)
A-29 - Eerste Oosterparklaan 96a (Woning met berging)
installaties


Rioolreinigen

Feb 12, 2014 by Mark

Goedendag,

Mijn riool (leiding in de kruipruimte) begint volgens mij te vernouwen. Laatst toen ik in de kruipruimte was klopte ik tegen de leiding en deze voelde massief. Ik wil deze graag laten reinigen. Wat zijn de kosten hiervan?

MvG mark


Rioollucht

Feb 06, 2014 by Arnold van Holt

ORS-Rioolservice.nl is een echte aanrader voor als je last hebt van een rioollucht. Toen ik merkte dat er stank in de woning was wilde ik eerst proberen of ik het zelf kon achterhalen. Omdat dit niet lukte heb ik toch maar ORS-Rioolservice.nl gebeld. Zij hebben met zo een rook apparaat achterhaald waar de rioollucht vandaan kwam, de vieze lucht kwam uit ons doucheputje omdat de deksel te kort was voor de stankafsluiter, zo is ons uitgelegd door de meneer van de Riool24.nl, de deksel hebben wij vervangen en sindsdien geen stank meer in huis en daarom is Ors-rioolservice.nl een echte aanrader;


Feb 05, 2014 by Anonymous

Keukenafvoer:
Mijn keukenafvoer is verstopt, De verstopping lijkt op flinke afstand te zitten, ik heb geprobeert het met zo'n veer vd praxis op telossen en dan gaat het weer eventjes, maar daarna weer steeds langzamer tot zeer langzaam. Zo'n periode duurt gem. 2-3 mndn.

Mvg Karin


Feb 05, 2014 by Anonymous

Onlangs verstopte het toilet. Het bleek dat de rioolbuis vanuit onze woning verstopt was. Een gespecialiseerd bedrijf heeft het riool deels uitgegraven en vervolgens met een veermachine de verstopping verholpen. Een paar dagen later was het weer raak. Verstopping,maar bovendien lekte het riool en het afvoerwater stroomde het uitgegraven gat in. Volgens de monteur is de afvoer gebroken. Maar kan dat zo ineens en kunnen de klachten zo acuut optreden? Kunnen jullie een inspectie uitvoeren om precies te achterhalen wat de oorzaak is? tegen welke kosten?


Feb 05, 2014 by Anonymous

Er komt af en toe een zeer vieze lucht uit het doucheputje, aangezien dit niet structureel is maar om de paar maanden hebben wij geen idee waar dit vandaan komt.
Er zal dus gekeken moeten worden wat er aan de hand is.
Ik ontvang gaarne van te voren een indicatie van de prijsopgaaf.


Feb 01, 2014 by Anonymous

Ontstoppen
ls, namens een klant van mij heb ik de vraag of u een verstopping van een hemelwaterafvoer van een huis in Pijnacker zou kunnen verhelpen. Kunt u mij daarnaast aangeven wat de kosten hiervan zijn. Liefst een reactie per mail. Vr Gr Bart Stoffels


aanrader!

Jan 10, 2014 by wit

5 jaar geleden in een vorig huis hadden we een hele rare lucht in huis hangen. Mohammed van ORS heeft net zo lang gezocht tot hij het lek(op verschillende plaatsten in huis!) had gevonden. Inmiddels zijn we verhuisd en laat ook in dit huis er weer zo’n rare lucht hangen. We belden ORS en opnieuw stond Mohammed voor de deur. Ook deze keer heeft hij het lek gevonden. Goede service en bovendien een héle bekwame én hele vriendelijk monteur. Die zijn schoenen uitdoet bij de voordeur en alles keurig opruimt. Mochten er ooit weer iets mis zijn met een riool, in welk huis dan ook, bellen we ORS. Een aanrader.


Jan 07, 2014 by Anonymous

Goedendag,
Graag zou ik in comtact met u willen komen ivm een verstopte of defecte riolering. Misschien wilt u zo vriendelijk zijn mij op genoemd telefoonnummer te willen bellen.
Bij voorbaat dank.
Met vriendelijke groet,
Hans van den Berg
Houten


eindelijk succes!

Jan 07, 2014 by Beeftink

We hadden al drie maanden lang last van een verstopte gootsteen. Verschillende bedrijven waren al langs geweest. Er was in de kruipruimte gekeken, er waren leidingen open gemaakt, en er was gegraven in het trottoir, maar zonder succes. Vandaag kwam Optimaal Rioolservice bij ons langs, en binnen een half uur was het opgelost! Optimaal Rioolservice had snel door, dat het probleem niet op de genoemde plekken kon zitten, en dat het erom ging, met de veer voorbij de moeilijke bocht te komen. Alles stroomt weer super door. Hartelijk bedankt!


Jan 05, 2014 by Anonymous

5 jaar geleden in een vorig huis hadden we een hele rare lucht in huis hangen. Mohammed van ORS heeft net zo lang gezocht tot hij het lek(op verschillende plaatsten in huis!) had gevonden. Inmiddels zijn we verhuisd en laat ook in dit huis er weer zo’n rare lucht hangen. We belden ORS en opnieuw stond Mohammed voor de deur. Ook deze keer heeft hij het lek gevonden. Goede service en bovendien een héle bekwame én hele vriendelijk monteur. Die zijn schoenen uitdoet bij de voordeur en alles keurig opruimt. Mochten er ooit weer iets mis zijn met een riool, in welk huis dan ook, bellen we ORS. Een aanrader.


Jan 05, 2014 by Anonymous

We hadden al drie maanden lang last van een verstopte gootsteen. Verschillende bedrijven waren al langs geweest. Er was in de kruipruimte gekeken, er waren leidingen open gemaakt, en er was gegraven in het trottoir, maar zonder succes. Vandaag kwam Optimaal Rioolservice bij ons langs, en binnen een half uur was het opgelost! Optimaal Rioolservice had snel door, dat het probleem niet op de genoemde plekken kon zitten, en dat het erom ging, met de veer voorbij de moeilijke bocht te komen. Alles stroomt weer super door. Hartelijk bedankt!


Ontstoppen

Jan 02, 2014 by Antoine

Wij hebben een wasmachine en CV keten die samen de afvoer delen.
Helaas is het zo, dat de afvoer tegenwoordig altijd overstroomt als de wasmachine draait. De CV ketel is nog maar een paar jaar oud.

Wij wonen in Amersfoort (Zielhorst). Kunt u een prijsopgave doen voor het ontstoppen? Graag gespecificeerd in de kosten per uur, het aantal uur en de voorrijkosten


ons toilet is verstopt Hilversum

Jan 02, 2014 by wilma

ons wc is verstopt
wat zijn ongeveer de kosten incl voorrijdkosten en uur loon en wanneer kan jullie langs komen
vrg wilma de waal


Gootsteen verstopt

Jan 02, 2014 by Mirjam

Gootsteen en vaatwasser zijn verstopt Kan jullie maandag ochtend langs komen
Mvg Mirjam


Riool ontstoppen Rotterdam

Jan 02, 2014 by Arjan

Verstopping in de gootsteen wat gaat het kosten


Dec 05, 2013 by Anonymous

Enkele maanden geleden is ivm waterafvoerproblemen (en rioollucht) een bedrijf in actie geweest met een hogedrukspuit. De problemen verdwenen voor twee weken. Men vermoedde een verzakte riool onder het huis. Advies was middels camera-inspectie onderzoek te laten doen naar de feitelijk problemen.

Hierbij de vraag wat de (vermoedelijke kosten) zijn wanneer ik uw bedrijf hiervoor wil inhuren.
Tweede vraag is op welke termijn onderzoek mogelijk is.

Met vriendelijke groet,

B.Hopstaken
Utrecht


Nov 05, 2013 by Anonymous

Ontstoppen toilet.

Mijn zoontje heeft de toilet verfrisser in de afvoer gegooid, en sinds dien is de toilet langzaam, en het lijkt bijna verstopt.
Graag ontvang ik een offerte om dit problem te verhelpen. Alvast bedankt!
We wonen in Oude Haagweg in Den Haag


Offerte

Sep 02, 2013 by Ruud

Geachte heer, mevrouw,


We zijn bezig met de aanbesteding: Grootonderhoud 152 app. te Nieuwegein. Het betreft 6 flatgebouwen die we van binnen en van buiten moeten opknappen.

De opdrachtgever vraagt of we het hoofdriool en de ringleidingen willen controleren en doorspoelen, alsmede de hemelwaterafvoeren.tpv balkons en galerijen.

Kunt u hiervoor een offerte aanbieden ?

Indien gewenst kunt u altijd ter plaatse gaan kijken, via het middelste knopje op het bellentableau kunt u zo naar binnen om op de galerijen te komen



Graag hoor ik uiterlijk 5 maart a.s. uw reactie



Met vriendelijke groet,


Ontstoppen

Feb 05, 2013 by Anonymous

Het water van de vaatwasser loopt niet meer weg, waarschijnlijk zit het probleem in de afvoer, ook verwacht ik dat de afvoer van de wasmachine aan het verstoppen is.
Wat zijn ongeveer de kosten om dit te verhelpen?

Mvg arjan


Feb 04, 2013 by Anonymous

Geachte heer / mevrouw,

Ik heb na telefonisch overleg het aantal kolken/putten geteld en kom op 19 stuks.
Zou uw hiervoor een passende vrijblijvende prijsopgaaf kunnen verstrekken.
Tevens zou ik willen weten hoe breed de wagen is die het komt uitvoeren omdat dit tussen het pand en een hekwerk ook zou moeten gebeuren.
Ik verneem graag van uw.

Met vriendelijke groet,

Gerard Boon


Keukenafvoer ontstoppen

Jan 05, 2013 by Anonymous

Mijn keukenafvoer is verstopt, De verstopping lijkt op flinke afstand te zitten, ik heb geprobeert het met zo\'n veer vd praxis op telossen en dan gaat het weer eventjes, maar daarna weer steeds langzamer tot zeer langzaam. Zo\'n periode duurt gem. 2-3 mndn.

Wat zijn de kosten om de afvoer te ontstoppen?
Hebben jullie een garantietermijn?

(graag retourbericht via email en niet via telefoon)

Vriendelijke groet,
Marja


Plumber 085 0030180 Jan Voermanstraat 29 Almere FL, 1318RS NL 4.7 5.0 121 121 Ook wij zijn zeer vriendelijke door Mohammed geholpen en uiterst tevreden over de snelheid en service!