Riool ontstoppen Almere
4.5 (90.84%) 2130 votes

Riool ontstoppen Almere

Wanneer de afvoer of zelfs het riool verstopt is, dan wilt u daarvoor snel een oplossing. Liefst direct, want een goede afvoer kunt u natuurlijk niet missen. Wat u ook wil, is een blijvende oplossing. Wij bieden beide. Als ontstoppingsbedrijf zijn wij snel ter plaatse en verhelpen wij direct het probleem. Daarbij maken we gebruik van de modernste technieken. Want wij willen het probleem vooral ook goed verhelpen. Het resultaat? U ervaart slechts minimaal overlast en bent blijvend van het probleem verlost.

 Werkwijze bij verstoppingen

De kern van onze werkwijze is een totaaloplossing. Is uw riool verstopt of heeft u alleen last van rioollucht? Wij verhelpen alle problemen. In Almere, maar ook omliggende plaatsen. Wanneer wij op locatie zijn, beginnen we direct met het riool ontstoppen. Bij menig ontstoppingsbedrijf stopt het dan al snel. Wij willen er zeker van zijn dat het probleem is opgelost en beschikken daarom ook over tal van inspectietechnieken en inspectie-apparatuur om zo het probleem bij de bron te kunnen aanpakken. Daarmee voorkomen we dat de verstopping terugkeert.

Camera inspectie Almere

Een van de moderne technieken die we toepassen bij het bestrijden van verstoppingen is camera detectie. Hiermee sporen we de verstopping en vaak ook de achterliggende oorzaak op. Daarmee bedoelen we dat we de hele verstopping verwijderen. Wanneer een riool of leiding verstopt zit, loopt deze weer door zodra een deel van de verstopping opgelost is. Riool ontstoppen leidt dus vaak al tot snelle resultaten. Het nadeel daarvan is dat zo’n riool daarna weer snel opnieuw verstopt. Door met camera inspectie te waarborgen dat echt de hele verstopping verwijderd is, zorgt ervoor dat we elkaar niet snel opnieuw hoeven te zien. Want, eerlijk is eerlijk, u ziet ons natuurlijk het liefst niet te vaak.

Bestrijden rioollucht

Een ander probleem waarbij wij vaak worden ingeschakeld is stankoverlast. Rioolluchten zijn vaak een bijverschijnsel van verstoppingen en/of lekkages. Dit probleem kan net zo hinderlijk zijn als een verstopping en vaak is niet direct duidelijk waar de stank precies vandaan komt. Deze overlast gaan wij te lijf met speciale stankdetectie-apparatuur. Daarmee sporen we de oorzaak van de stank snel op en verhelpen we natuurlijk ook gelijk het onderliggende probleem. Een totaaloplossing is en blijft ons uitgangspunt.

Kosten riool ontstoppen Almere

Hoewel het vooral belangrijk is dat uw probleem snel wordt opgelost, wilt u natuurlijk ook graag van tevoren duidelijkheid over de kosten van het ontstoppen van de riolering. Ook daar zijn we graag duidelijk over. Wij hanteren een vast trief van €150 inclusief btw, arbeidsloon en gebruik van machines met uitzondering van graafwerkzaamheden en reparaties

24 Uur per dag bereikbaar

Een verstopt riool is niet een probleem waarmee u lange tijd wilt blijven zitten. Daarom kunt u ons altijd bellen. Ook buiten kantoortijden. Voor acute verstoppingen hebben wij een speciale 24-uursservice. Dat betekent dat we de verstopping binnen 24 uur verhelpen.