Riool ontstoppingen Amsterdam

Ontstoppingsdienst Amsterdam

Met spoed ontstoppingsdienst nodig voor het ontstoppen van uw doucheput, gootsteen, toilet of riool afvoer? Dan bent u bij ORS ontstoppingsdienst aan het juiste adres. wij zijn werkzaam in Amsterdam en omliggende gebieden waar wij dagelijks riooldiensten leveren. Bel ORS Rioolservice in Amsterdam en omgeving of neem contact met ons op via de app.

 

Bekijk onze reviews;

24 uur rioolservice

Ontstoppingsdienst ORS Rioolservice ontstopt en reinigt alle afvoeren die verstopt kunnen raken zoals wc afvoer, gootsteen, doucheputje. De naam ORS Rioolservice word ondersteund door kwaliteitsdiensten en vakmanschap door onze tientallen jaren ervaring. Wij ontstoppen afvoeren en geven tevens advies om uw afvoer- en rioolleiding stromend te houden.

Riool ontstoppingen Amsterdam

ORS Rioolservice is de ontstoppingsdienst in en rondom Amsterdam die zich inzet voor vakkundig riool ontstoppen. Wij bieden onze service zowel aan bedrijven als particulieren. Bel direct voor een afspraak of advies. Wij zijn snel en efficiënt als het gaat om onderhoud en reiniging van verstopte afvoeren. Het reinigen en ontstoppen van afvoeren is ons vakgebied. Wij bieden snelle service en oplossingen!

Verstopping in de badkamer.

Doucheput, ligbad of wastafel afvoer raakt verstopt door overtollig haar en zeepresten. ORS Rioolservice beschikt over modern apparatuur om deze afvoer verstoppingen voor u op te lossen.

Keuken Afvoer verstopt

U zult er niet aan ontkomen dat uw keukenafvoer een keer verstopt raakt, dit merk je door langzaam wegstromend water of borrelende geluiden. Vele oorzaken van een gootsteen verstopping is vet, zeep, eetresten en afwasmiddelen. Na verloop van tijd raakt de riolering verstopt door ophoping van vet en vuiligheid. ORS Rioolservice heeft de ervaring en de juist apparatuur om dit voor u te verhelpen.

WC Ontstoppen

Toilet verstopt? Onze rioolspecialisten beschikken over meerdere reinigingstechnieken. Hierdoor word uw toiletafvoer, die verstopt raakt met wc-papier, vochtige doekjes of boomwortels ontstopt. ORS Rioolservice kan iedere toilet verstopping met de juiste en moderne apparatuur ontstoppen.

Wij doen meer dan alleen riool ontstoppingen Amsterdam.

ORS Rioolservice doet meer dan alleen reinigen en ontstoppen van afvoeren. Wij hebben ook rioolspecialisten die zich gespecialiseerd bezighouden met riool camera inspectie, stank detectie en reparatie van beschadigde riolering.

Voor meer informatie neem gerust contact op met ORS Rioolservice!

Riool ontstoppingen Amsterdam

Call Now Button