Gootsteen ontstoppen? #1 ontstoppingsdienst

Een verstopte gootsteen is een veel voorkomend probleem. De keuken wordt iedere dag gebruikt en het kan voorkomen dat het vuil in de gootsteen zich gaat ophopen. De gootsteen ontstoppen is daarom een taak die onze ontstoppingsdienst vrijwel dagelijks uitvoert. Een gootsteenverstopping is in de meeste gevallen snel opgelost. 

U kunt de gootsteen ontstoppen zelf proberen met schoonmaakmiddelen, azijn of een ontstopper. Als het niet lukt dan doet u er verstandig aan om een professionele ontstoppingsservice in te schakelen. Onze ontstoppingsdienst is bovendien snel ter plaatse en altijd bereikbaar, vooral in het geval van spoed kunnen wij u snel ondersteunen en de gootsteen ontstoppen.

HULP NODIG?

Neem 24 uur per dag 7 dagen in de week contact op!

OORZAKEN VERSTOPTE GOOTSTEEN

OORZAKEN VERSTOPTE GOOTSTEEN

Het ontstoppen van gootstenen is een van de meest voorkomende taken voor onze loodgieters. Het komt vaak voor dat een gootsteen verstopt raakt omdat er intensief gebruik van wordt gemaakt. Vooral in de keuken komt het vaak voor dat er etensresten en andere materialen in de gootsteen terechtkomen. 

Wanneer deze materialen eenmaal in het leidingwerk zitten is het niet meer eenvoudig om zelf schoon te maken. Na verloop van tijd kan vuil en resten zorgen voor een ontstopping. Wanneer u er zelf niet bij kunt om het op te lossen kunt u gebruik maken van onze service om de gootsteen te ontstoppen.

WERKWIJZE GOOTSTEEN ONTSTOPPEN

Er zijn een aantal manieren waarop u kunt proberen om de gootsteen zelf te ontstoppen. Door een ons topper te gebruiken kunt u de meeste ontsnappingen snel verhelpen. Als dat nog niet helpt kunt u het ook proberen met azijn of een bijtend schoonmaakmiddel. Het komt echter vaak voor dat de verstopping veel dieper in de afvoer zit en dat u het daarom niet zo snel kunt oplossen. 

De enige oplossing is daarom om een professionele ontstoppingsdienst zoals Optimaal Riool Service in te schakelen. Wij komen langs om het probleem vast te stellen en direct op te lossen. We beginnen met een camera-inspectie om de verstopping te herkennen en gaan vervolgens aan de slag om de verstopping te verhelpen.

Jasperien van Weerdt
Jasperien van Weerdt
2021-09-06
Zeer snel ter plaatse, 3 verstoppingen vakkundig verholpen en goed advies hoe problemen in de toekomst zijn te voorkomen. All-in prijs is ook prettig: je weet vooraf wat je betaalt.
Bruce Wayne
Bruce Wayne
2021-07-17
Geweldige ervaring gehad met Ors, op aanraden van kennissen contact opgenomen met het bedrijf. De laatste jaren hoor en zie je veel vervelende verhalen over ontstoppingsbedrijfen waardoor ik niet het eerste beste bedrijf heb geraadpleegd. Ik ben blij dat ik in contact ben gekomen met Ors. Snel, transparant, professioneel, eerlijk, betaalbaar en een goeie portie humor en de vervelende verstopping snel en accuraat verholpen. Dankjewel Mo ik zal jou zeker aanraden in mijn kringen.
Anouar
Anouar
2021-07-17
Professionaliteit en kwaliteit voor een eerlijke prijs. Een fantastische service van dit bedrijf! Het probleem opgelost, duidelijk uitgelegd wat er mis was en advies gegeven over wat te doen om hetzelfde probleem niet opnieuw te krijgen. Netjes opgeruimd. Een echte redder in nood. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
pauline meerwaldt
pauline meerwaldt
2021-06-17
Het bedrijf kon snel komen toen wij ons probleem meldden. Mohammed heeft ons goed geholpen om de verstopping in de gootsteen op te lossen. Hij legde uit wat hij deed en gaf advies. Wij raden dit bedrijf aan.
Tosca Jansen
Tosca Jansen
2021-05-20
Goed geholpen door Mohamed! Verstopping in korte tijd opgelost 🙂
Afvoer ontstoppen Gootsteen ontstoppen

GARANTIE OP ONTSTOPPING

Is uw gootsteen verstopt en wilt u een snelle oplossing? Wanneer u ervoor kiest om onze professionele ontstoppingsdienst die in te schakelen dan krijgt u een garantie op de ontstopping. Dit betekent dat u zeker weet dat u na het inschakelen van onze service weer normaal gebruiken maken van de gootsteen. 

Dit kunnen wij garanderen omdat wij de juiste materialen in huis hebben om de kern van het probleem razendsnel vast te stellen en door onze ervaring precies weten hoe we de gootsteen ontstopping snel moeten verhelpen.

Veelgestelde vragen over gootsteen ontstoppen:

Als er een vreemde lucht uit de gootsteen komt dan wordt dit waarschijnlijk veroorzaakt door een verstopping in de gootsteen zelf of in het leidingwerk. Zelfs een verstopping in de riolering kan tot gevolg hebben dat er een vreemde lucht uit de gootsteen komt. Als de oorzaak niet eenvoudig vast te stellen is doet u er goed aaan om onze ontstoppingsserice inclusief camera-inspectie in te schakelen.

Het is natuurlijk erg vervelend wanneer de gootsteen verstopt is en het water niet meer goed wegloopt. Controleer eerst of de oorzaak zich aan de buitenzijde van de gootsteen bevindt, dan is het probleem vaak makkeliijk zelf te verhelpen. Gebruik ook een gootsteen ontstopper of plopper om zelf het probleem te verhelpen. Lukt dit niet? Schakel dan onze ontstoppingsdienst in.

Gemiddeld hebben onze vakmannen 1 uur nodig om een gootsteen te ontstoppen. In veel gevallen zijn we sneller klaar maar soms duurt het wat langer om de oorzaak van het probleem vast te stellen. Vooral wanneer de camera-inspectie nodig is duurt het langer dan gemiddeld.

Voor het ontstoppen van een gootsteen betaalt u bij ons een vast tarief van € 150 inclusief btw. Dit is inclusief voorrijkosten en materiaalkosten. Duurt het langer om de gootsteen ontstoppen? Dan betaalt u € 25 inclusief btw per kwartier extra. Bekijk ook onze kostenpagina voor alle kosten en voorwaarden.

ORS rioolservice heeft een landelijke dekking, dat betekent dat we overal in Nederland binnen enkele uren op locatie zijn om rioolproblemen te verhelpen. Vooral in de Randstad zijn we extra snel op locatie, denk hierbij aan Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Utrecht en Almere.