Gootsteen ontstoppen? #1 ontstoppingsdienst

Een verstopte gootsteen is een veel voorkomend probleem. De keuken wordt iedere dag gebruikt en het kan voorkomen dat het vuil in de gootsteen zich gaat ophopen. De gootsteen ontstoppen is daarom een taak die onze ontstoppingsdienst vrijwel dagelijks uitvoert. Een gootsteenverstopping is in de meeste gevallen snel opgelost. 

U kunt de gootsteen ontstoppen zelf proberen met schoonmaakmiddelen, azijn of een ontstopper. Als het niet lukt dan doet u er verstandig aan om een professionele ontstoppingsservice in te schakelen. Onze ontstoppingsdienst is bovendien snel ter plaatse en altijd bereikbaar, vooral in het geval van spoed kunnen wij u snel ondersteunen en de gootsteen ontstoppen.

HULP NODIG?

Neem 24 uur per dag 7 dagen in de week contact op!

OORZAKEN VERSTOPTE GOOTSTEEN

OORZAKEN VERSTOPTE GOOTSTEEN

Het ontstoppen van gootstenen is een van de meest voorkomende taken voor onze loodgieters. Het komt vaak voor dat een gootsteen verstopt raakt omdat er intensief gebruik van wordt gemaakt. Vooral in de keuken komt het vaak voor dat er etensresten en andere materialen in de gootsteen terechtkomen. 

Wanneer deze materialen eenmaal in het leidingwerk zitten is het niet meer eenvoudig om zelf schoon te maken. Na verloop van tijd kan vuil en resten zorgen voor een ontstopping. Wanneer u er zelf niet bij kunt om het op te lossen kunt u gebruik maken van onze service om de gootsteen te ontstoppen.

WERKWIJZE GOOTSTEEN ONTSTOPPEN

Er zijn een aantal manieren waarop u kunt proberen om de gootsteen zelf te ontstoppen. Door een ons topper te gebruiken kunt u de meeste ontsnappingen snel verhelpen. Als dat nog niet helpt kunt u het ook proberen met azijn of een bijtend schoonmaakmiddel. Het komt echter vaak voor dat de verstopping veel dieper in de afvoer zit en dat u het daarom niet zo snel kunt oplossen. 

De enige oplossing is daarom om een professionele ontstoppingsdienst zoals Optimaal Riool Service in te schakelen. Wij komen langs om het probleem vast te stellen en direct op te lossen. We beginnen met een camera-inspectie om de verstopping te herkennen en gaan vervolgens aan de slag om de verstopping te verhelpen.

Maks Van Boeging
Maks Van Boeging
2023-04-19
Top service, snel en betrouwbaar. Aardige vent die de tijd neemt en alles goed uitlegt. Ben tevreden!
Chantal Peeters
Chantal Peeters
2023-04-14
Mohamed heeft op 21-7-2020 bij mij een flink lastige rioolverstopping verholpen aan de buiten kant van mijn huis. Het water liep via de garage zo mijn huis in. Toentertijd lukt het niet om een recensie te plaatsen, maar nu gelukkig wel! Dat ik nu, na bijna 3 jaar, nog zó blij ben hoe Mohamed als een redder in nood het heeft opgelost, zegt genoeg denk ik!! Het was een hele lastige klus, maar Mohamed gaf niet op. Bedankt!!
Roelof Wagenaar
Roelof Wagenaar
2023-04-11
Wat een vakman kwam langs. Weken lang via en met de verzekeringsmaatschappij die “een prutser” stuurde, (niet mijn woorden), gesteggel over en weer. Deze man repareerde, ontstopte, loste andermans onkundigheid op en adviseerde. Echt top. Binnen een uur alles weer werkend met iets meer kosten. (Materiaal en kundigheid) ;). Top gedaan.
Trees Janssens
Trees Janssens
2023-03-09
Ik heb geen verstand van kwaliteit of professioneel, maar heb hierop vertrouwd. Zeer vriendelijke, geduldige en behulpzame telefoniste. Tevens zeer vriendelijke en behulpzame monteur. Chapeau! Jammer dat hij was vergeten het verlate tijdstip door te geven, maar dat kan gebeuren.
Bea ter Horst
Bea ter Horst
2023-03-07
Vriendelijke mevrouw aan de telefoon. Loodgieter vakkundig, vriendelijk. Nam ook na afloop nog de tijd om tips te geven niet alleen over de keukenafvoer maar ook tips gegeven voor toilet en douche.
Lotte Harmanni
Lotte Harmanni
2022-11-15
Hele fijne snelle service. Vriendelijke loodgieter!
Brigitte Wigboldus
Brigitte Wigboldus
2022-11-08
Binnen 24 uur stond Mohamed voor de deur. Binnen een half uur was het probleem opgelost. Een prima bedrijf met enthousiast personeel.
Casper Rooijakkers
Casper Rooijakkers
2022-05-18
Binnen 48 uur een afspraak om mijn gootsteen in de keuken te ontstoppen tegen een schappelijke prijs (vooraf afgesproken, netjes met factuur). Aardige heren die efficiënt te werk gingen. Ook de planning denkt met je mee, ik kreeg netjes 30 minuten van tevoren een belletje toen ze eraan kwamen. Aanrader dus!
mirjamdenijs
mirjamdenijs
2022-01-31
ORS ontstoppingsdienst heeft me prima geholpen met het verhelpen van mijn rioolontstopping. Het was niet eenvoudig, omdat ik een bijzondere riolering heb, maar de mensen van ORS hebben me bijzonder toegewijd, professioneel en vriendelijk geholpen. Aanrader!!
Afvoer ontstoppen Gootsteen ontstoppen

GARANTIE OP ONTSTOPPING

Is uw gootsteen verstopt en wilt u een snelle oplossing? Wanneer u ervoor kiest om onze professionele ontstoppingsdienst die in te schakelen dan krijgt u een garantie op de ontstopping. Dit betekent dat u zeker weet dat u na het inschakelen van onze service weer normaal gebruiken maken van de gootsteen. 

Dit kunnen wij garanderen omdat wij de juiste materialen in huis hebben om de kern van het probleem razendsnel vast te stellen en door onze ervaring precies weten hoe we de gootsteen ontstopping snel moeten verhelpen.

Veelgestelde vragen over gootsteen ontstoppen:

Als er een vreemde lucht uit de gootsteen komt dan wordt dit waarschijnlijk veroorzaakt door een verstopping in de gootsteen zelf of in het leidingwerk. Zelfs een verstopping in de riolering kan tot gevolg hebben dat er een vreemde lucht uit de gootsteen komt. Als de oorzaak niet eenvoudig vast te stellen is doet u er goed aaan om onze ontstoppingsserice inclusief camera-inspectie in te schakelen.

Het is natuurlijk erg vervelend wanneer de gootsteen verstopt is en het water niet meer goed wegloopt. Controleer eerst of de oorzaak zich aan de buitenzijde van de gootsteen bevindt, dan is het probleem vaak makkeliijk zelf te verhelpen. Gebruik ook een gootsteen ontstopper of plopper om zelf het probleem te verhelpen. Lukt dit niet? Schakel dan onze ontstoppingsdienst in.

Gemiddeld hebben onze vakmannen 1 uur nodig om een gootsteen te ontstoppen. In veel gevallen zijn we sneller klaar maar soms duurt het wat langer om de oorzaak van het probleem vast te stellen. Vooral wanneer de camera-inspectie nodig is duurt het langer dan gemiddeld.

Voor het ontstoppen van een gootsteen betaalt u bij ons een vast tarief van € 150 inclusief btw. Dit is inclusief voorrijkosten en materiaalkosten. Duurt het langer om de gootsteen ontstoppen? Dan betaalt u € 25 inclusief btw per kwartier extra. Bekijk ook onze kostenpagina voor alle kosten en voorwaarden.

ORS rioolservice heeft een landelijke dekking, dat betekent dat we overal in Nederland binnen enkele uren op locatie zijn om rioolproblemen te verhelpen. Vooral in de Randstad zijn we extra snel op locatie, denk hierbij aan Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Utrecht en Almere.