WC ontstoppen? Bel ORS #1 Rioolservice

Een wc ontstoppen is een klus die erg vervelend is en snel moet gebeuren. Een verstopte wc is een groot probleem en moet wel direct opgelost worden. Het ontstoppen van een wc is voor onze vakmannen een dagelijkse klus waardoor wij dit snel en efficiënt kunnen uitvoeren. In de meeste gevallen is een verstopte wc bovendien snel verholpen. Het is mogelijk om het eerst zelf te proberen met schoonmaakmiddelen, azijn of een wc ontstopper. Indien het niet lukt om de verstopping zelf te verhelpen dan doet u er goed aan om onze professionele ontstoppingsservice langs te laten komen. Wij zijn snel ter plaatse, altijd bereikbaar en geven u de garantie dat het toilet binnen de afgesproken tijd ontstopt wordt.

WC ONTSTOPPEN?

Neem 24 uur per dag 7 dagen in de week contact op!

verstopte wc

Voor uw verstopte wc en riolering

Heeft u in uw huis een verstopping in het riool? Dan is het belangrijk dat dit snel wordt verholpen. Optimaal Rioolservice is een ervaren ontstoppingsbedrijf dat razendsnel resultaat laat zien. Wij verhelpen alle soorten rioolproblemen, zodat u ons kunt inschakelen voor elke ontstoppingsdienst. Dit kan variëren van een verstopte wc tot een verstopte afvoer. En natuurlijk ondernemen wij ook actie als uw gootsteen verstopt zit. Is er voor een rioolverstopping of een wc verstopt een resultaatgericht ontstoppingsbedrijf nodig? Neem dan contact op met Optimaal Rioolservice.

Werkwijze wc ontstoppen

Net als bij het ontstoppen van de riolering is het bij het ontstoppen van een wc belangrijk om eerst de oorzaak vast te stellen. Hoe is de verstopping ontstaan en hoe kan deze snel weer opgelost worden? Onze vakmannen beschikken over de juiste apparatuur waaronder ook riool camera-inspectie middelen om de verstopping in een riolering of wc vast te stellen. Vervolgens gaan we aan de slag met de wc ontstoppen. In de meeste gevallen is een wc binnen een half uur ontstopt. Als het gaat om een hardnekkige verstopping is er soms meer tijd nodig. In ieder geval kunt u na het langskomen van onze ontstoppingsservice weer gebruik maken van het toilet.

Werkwijze wc ontstoppen
Jasperien van Weerdt
Jasperien van Weerdt
2021-09-06
Zeer snel ter plaatse, 3 verstoppingen vakkundig verholpen en goed advies hoe problemen in de toekomst zijn te voorkomen. All-in prijs is ook prettig: je weet vooraf wat je betaalt.
Bruce Wayne
Bruce Wayne
2021-07-17
Geweldige ervaring gehad met Ors, op aanraden van kennissen contact opgenomen met het bedrijf. De laatste jaren hoor en zie je veel vervelende verhalen over ontstoppingsbedrijfen waardoor ik niet het eerste beste bedrijf heb geraadpleegd. Ik ben blij dat ik in contact ben gekomen met Ors. Snel, transparant, professioneel, eerlijk, betaalbaar en een goeie portie humor en de vervelende verstopping snel en accuraat verholpen. Dankjewel Mo ik zal jou zeker aanraden in mijn kringen.
Anouar
Anouar
2021-07-17
Professionaliteit en kwaliteit voor een eerlijke prijs. Een fantastische service van dit bedrijf! Het probleem opgelost, duidelijk uitgelegd wat er mis was en advies gegeven over wat te doen om hetzelfde probleem niet opnieuw te krijgen. Netjes opgeruimd. Een echte redder in nood. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
pauline meerwaldt
pauline meerwaldt
2021-06-17
Het bedrijf kon snel komen toen wij ons probleem meldden. Mohammed heeft ons goed geholpen om de verstopping in de gootsteen op te lossen. Hij legde uit wat hij deed en gaf advies. Wij raden dit bedrijf aan.
Tosca Jansen
Tosca Jansen
2021-05-20
Goed geholpen door Mohamed! Verstopping in korte tijd opgelost 🙂
Garantie wc ontstopping

Garantie op wc ontstopping

Als uw wc verstopt is dan dat u ongetwijfeld een snelle oplossing. Als professioneel ontstoppingsbedrijf zijn wij snel ter plaatse ongeacht welke regio u woont. En het grote voordeel is wij garanderen uw wc verstopping verholpen wordt. Dit betekent dat u na het inschakelen van onze ontstoppingsproduct weer normaal de wc kunt gebruiken. Wij kunnen deze garantie geven omdat wij al vele toiletten hebben ontstopt en altijd de juiste materialen en vakmensen in huis hebben om de oorzaak van het probleem te identificeren en aan te pakken. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij exact hoe we de wc ontstoppen snel en efficiënt moeten uitvoeren.

Veelgestelde vragen over WC ontstoppen:

De meest gebruikte methoden zijn het toepassen van baksoda of azijn. Laat dit middel in de werken en giet daarna een emmer met heet of kokend water in de wc. Laat dit mengsel vervolgens minimaal een uur inwerken en controleer of de wc nog steeds verstopt is door even door te spoelen.
Een ontstoppingsveer kunt u ook gebruiken om een wc te ontstoppen. Sluit de veer aan op de wc-pot en een boor met de krabber aan het uiteinde een weg in de verstopping. Wrik de trekveer vervolgens licht heen en weer om de verstopping los proberen te maken. Indien dit succesvol is verwijderd u de trekveer en is de wc ontstopt.
Voorkomen is beter dan genezen. Let goed op wat u in de wc gooit en gebruik nooit teveel wc-papier in een keer. Gebruik een schoonmaakmiddel met kalk of maak de wc apart met kalkreiniger schoon.

Voor het ontstoppen van een wc rekenen wij een tarief van € 150,- inclusief btw. Hier krijgt u ook 3 maanden garantie op. Dit tarief geldt voor het eerste uur en daar zitten ook de voorrijkosten en materiaalkosten bij in. In 95% van de gevallen kunnen wij binnen 1 uur de wc verstopping verhelpen. Als het langer duurt om de wc verstopping op te lossen komt er € 25,- inclusief btw per kwartier bovenop het standaard tarief.

Gemiddeld duurt het een half uur om een wc te ontstoppen voor onze specialisten. In gunstige gevallen zijn we snel klaar, in andere gevallen duurt het wat langer. Houd er ook rekening mee wij ook tijd kwijt zijn aan het reizen en eventuele extra materialen die nodig zijn om de verstopping te verhelpen.