ORS RIOOLSERVICE, OOK VOOR RIOOL REPARATIE AAN UW RIOLERING

Riool- en afvoerbuizen zijn gemaakt om tegen een stootje te kunnen, maar soms ontkomt u er niet aan om een reparatie aan het riool te laten uitvoeren. In zulke gevallen is ORS Rioolservice uw beste en betaalbaarste keuze. Wij hebben professionele medewerkers in dienst met jarenlange ervaring, en beschikken over een uitgebreid instrumentarium voor riool herstel. Indien de ontstane schade te groot blijkt, kunnen wij zelfs het gehele riool vernieuwen.

RIOOL REPARATIE NODIG?

Neem 24 uur per dag 7 dagen in de week contact op!

OPSPORING EN REPARATIE VAN SCHEUREN

OPSPORING EN REPARATIE VAN SCHEUREN

Over het algemeen zullen rioleringen niet zomaar in zijn geheel kapotgaan en hoeft slechts plaatselijk riool herstel te worden verricht. Een goede aanwijzing dat uw afvoersysteem beschadigd is, is het optreden van een rioollucht. Om aan te tonen waar een breuk of scheur zich bevindt, zet ORS Rioolservice apparatuur in waarbij onschadelijke rook in het buizenstelsel wordt geblazen. Zelfs de kleinste haarscheurtjes en barstjes kunnen op deze manier worden opgespoord.

RIOOL REPARATIE EN ONDERHOUD PERIODIEK NODIG – HOE ONTSTAAT RIOOLSCHADE?

Er kunnen allerlei oorzaken zijn waardoor afvoerbuizen en rioolpijpen beschadigd raken. Vaak is het simpelweg de veroudering van het rioolsysteem, maar er zijn ook andere redenen aan te voeren. Omvangrijke breuken kunnen bijvoorbeeld ontstaan door de wortels van bomen in uw tuin of rond uw huis. Ook het wegspoelen van te grof materiaal via het rioolstelsel kan een reden zijn voor riool herstel of vervanging.

RIOOL REPARATIE EN ONDERHOUD
Jasperien van Weerdt
Jasperien van Weerdt
2021-09-06
Zeer snel ter plaatse, 3 verstoppingen vakkundig verholpen en goed advies hoe problemen in de toekomst zijn te voorkomen. All-in prijs is ook prettig: je weet vooraf wat je betaalt.
Bruce Wayne
Bruce Wayne
2021-07-17
Geweldige ervaring gehad met Ors, op aanraden van kennissen contact opgenomen met het bedrijf. De laatste jaren hoor en zie je veel vervelende verhalen over ontstoppingsbedrijfen waardoor ik niet het eerste beste bedrijf heb geraadpleegd. Ik ben blij dat ik in contact ben gekomen met Ors. Snel, transparant, professioneel, eerlijk, betaalbaar en een goeie portie humor en de vervelende verstopping snel en accuraat verholpen. Dankjewel Mo ik zal jou zeker aanraden in mijn kringen.
Anouar
Anouar
2021-07-17
Professionaliteit en kwaliteit voor een eerlijke prijs. Een fantastische service van dit bedrijf! Het probleem opgelost, duidelijk uitgelegd wat er mis was en advies gegeven over wat te doen om hetzelfde probleem niet opnieuw te krijgen. Netjes opgeruimd. Een echte redder in nood. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
pauline meerwaldt
pauline meerwaldt
2021-06-17
Het bedrijf kon snel komen toen wij ons probleem meldden. Mohammed heeft ons goed geholpen om de verstopping in de gootsteen op te lossen. Hij legde uit wat hij deed en gaf advies. Wij raden dit bedrijf aan.
Tosca Jansen
Tosca Jansen
2021-05-20
Goed geholpen door Mohamed! Verstopping in korte tijd opgelost 🙂
REPARATIE BIJ ORS RIOOLSERVICE

AANVRAAG VOOR REPARATIE BIJ ORS RIOOLSERVICE INDIENEN

Wanneer u last heeft van een rioollucht of andere indicaties heeft dat uw riool gerepareerd moet worden, is ORS Rioolservice de aangewezen specialist. Onze loodgieters komen dan zo spoedig mogelijk bij u langs om onderzoek te doen met moderne technieken, waaronder detectie-apparatuur en een rioolcamera. Op basis van onze bevindingen nemen wij een besluit en kunnen de riolering of een deel van het riool vernieuwen of herstellen. U kunt ons mailen of bellen. 

Veelgestelde vragen over riool reparatie:

Als u er zeker van bent dat er een beschadiging aan het riool opgetreden is of dat het riool helemaal niet meer weerkt dan is het verstandig om direct contact op te nemen met onze rioolservice. Een kapot riool kan veel extra schade opleveren in het geval van wateroverlast bijvoorbeeld, het is daarom van belang om zo snel mogelijk te handelen.

In Nederland is het heel simpel geregeld. De gemeente is verantwoordelijk voor eventuele reparaties aan het riool tot waar u huis begint. Op uw eigen terrein en daaronder bent u dus zelf verantwoordelijk.

Wij rekenen een vaste prijs van € 150 inclusief btw om de rioolreparatie uit te voeren. Deze prijs gebaseerd op de gemiddelde tijdsduur van 1 uur. Als we meer tijd nodig hebben betaald u € 25 inclusief btw per kwartier. Bekijk ook onze kostenpagina voor alle kosten en voorwaarden.

Het hangt er natuurlijk vanaf wat er precies gerepareerd moet worden en hoe groot de schade aan het riool is. In de meeste gevallen hebben wij niet meer dan 1 uur nodig om een kleine rioolreparatie uit te voeren. Maar als het probleem groter is dan hebben we meer tijd nodig.

In vrijwel heel Nederland zijn we beschikbaar om een reëel reparatie uit te voeren. Vooral in het midden van het land zijn waar snel aanwezig als er een reparatie uitgevoerd moet worden. Bijvoorbeeld in Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Utrecht en Almere.