RIOOL ONTSTOPPEN IJSSELSTEIN

Voor het reinigen van een riool dat verstopt is geraakt, heeft u natuurlijk een echte expert nodig. Eentje die meteen voor u klaarstaat als u belt en een rioolontstopping snel kan uitvoeren. Om zulke service te krijgen moet u natuurlijk bij Optimaal Rioolservice zijn. Wij zijn dé specialist voor riool ontstoppen IJsselstein en u kunt ons bellen of mailen voor nog veel meer werkzaamheden aan het riool. Behalve ontstoppingen verrichten wij namelijk ook reparaties en onderhoud.

Riool ontstoppen Aalsmeer

RIOOL ONTSTOPPEN IJSSELSTEIN – VAN WC EN BADKAMER TOT GOOTSTEEN EN KEUKEN

Een rioolverstopping kan zich overal in huis voordoen. Gelukkig is Optimaal Rioolservice van alle markten thuis en verhelpen onze loodgieters alle verstoppingen. Dit kan variëren van rioolverstoppingen in de wc en badkamer tot problemen met de afvoer in de keuken of gootsteen. Ons ontstoppingsbedrijf heeft op elke verstopping een professioneel en gepast antwoord. Wanneer u Optimaal Rioolservice belt voor een rioolontstopping, kunnen wij dus altijd de juiste apparatuur inzetten.

ANDERE PROBLEMEN ROND RIOOL ONTSTOPPEN IJSSELSTEIN

Heeft u andere rioolproblemen die om de perfecte oplossing vragen? Dan staat Optimaal Rioolservice eveneens voor u klaar. Als dé allround rioolsevice voor riool ontstoppen IJsselstein, kunnen wij namelijk ook omvangrijkere werkzaamheden aan. Als het nodig is, kunnen wij een riolering in zijn geheel vernieuwen en daarnaast zijn wij in staat om grote en kleine reparaties uit te voeren. Een veelzijdigere ontstoppingsdienst dan Optimaal Rioolservice zult u in de regio niet vinden.

Riool ontstoppen Alkmaar
Maks Van Boeging
Maks Van Boeging
2023-04-19
Top service, snel en betrouwbaar. Aardige vent die de tijd neemt en alles goed uitlegt. Ben tevreden!
Chantal Peeters
Chantal Peeters
2023-04-14
Mohamed heeft op 21-7-2020 bij mij een flink lastige rioolverstopping verholpen aan de buiten kant van mijn huis. Het water liep via de garage zo mijn huis in. Toentertijd lukt het niet om een recensie te plaatsen, maar nu gelukkig wel! Dat ik nu, na bijna 3 jaar, nog zó blij ben hoe Mohamed als een redder in nood het heeft opgelost, zegt genoeg denk ik!! Het was een hele lastige klus, maar Mohamed gaf niet op. Bedankt!!
Roelof Wagenaar
Roelof Wagenaar
2023-04-11
Wat een vakman kwam langs. Weken lang via en met de verzekeringsmaatschappij die “een prutser” stuurde, (niet mijn woorden), gesteggel over en weer. Deze man repareerde, ontstopte, loste andermans onkundigheid op en adviseerde. Echt top. Binnen een uur alles weer werkend met iets meer kosten. (Materiaal en kundigheid) ;). Top gedaan.
Trees Janssens
Trees Janssens
2023-03-09
Ik heb geen verstand van kwaliteit of professioneel, maar heb hierop vertrouwd. Zeer vriendelijke, geduldige en behulpzame telefoniste. Tevens zeer vriendelijke en behulpzame monteur. Chapeau! Jammer dat hij was vergeten het verlate tijdstip door te geven, maar dat kan gebeuren.
Bea ter Horst
Bea ter Horst
2023-03-07
Vriendelijke mevrouw aan de telefoon. Loodgieter vakkundig, vriendelijk. Nam ook na afloop nog de tijd om tips te geven niet alleen over de keukenafvoer maar ook tips gegeven voor toilet en douche.
Lotte Harmanni
Lotte Harmanni
2022-11-15
Hele fijne snelle service. Vriendelijke loodgieter!
Brigitte Wigboldus
Brigitte Wigboldus
2022-11-08
Binnen 24 uur stond Mohamed voor de deur. Binnen een half uur was het probleem opgelost. Een prima bedrijf met enthousiast personeel.
Casper Rooijakkers
Casper Rooijakkers
2022-05-18
Binnen 48 uur een afspraak om mijn gootsteen in de keuken te ontstoppen tegen een schappelijke prijs (vooraf afgesproken, netjes met factuur). Aardige heren die efficiënt te werk gingen. Ook de planning denkt met je mee, ik kreeg netjes 30 minuten van tevoren een belletje toen ze eraan kwamen. Aanrader dus!
mirjamdenijs
mirjamdenijs
2022-01-31
ORS ontstoppingsdienst heeft me prima geholpen met het verhelpen van mijn rioolontstopping. Het was niet eenvoudig, omdat ik een bijzondere riolering heb, maar de mensen van ORS hebben me bijzonder toegewijd, professioneel en vriendelijk geholpen. Aanrader!!
Riool ontstoppen Aalsmeer

RIOOL ONTSTOPPEN IJSSELSTEIN, UW VAKMAN 24 UUR PER DAG PARAAT

Welke werkzaamheden dus ook aan uw afvoer moeten worden verricht, Optimaal Rioolservice heeft vakkundige loodgieters voor elk karwei. De medewerkers van ons ontstoppingsbedrijf kunnen bovendien dag en nacht in actie komen om een riool dat verstopt is op een professionele manier te ontstoppen. De beste rioolsevice? Optimaal Rioolservice! wij komen o.a ook in Houten, Utrecht, Nieuwegein, Almere, Amsterdam en de omgeving.