KWALITEITSDIENST BIJ RIOOL ONTSTOPPEN UTRECHT

Riool ontstoppen Utrecht. Een rioolontstopping in Utrecht goed te laten uitvoeren, is een specialist nodig die zijn vak echt verstaat. U kunt kiezen uit diverse lokale ontstoppingsbedrijven, maar het is geen geheim dat ORS Rioolservice de beste expert is voor het oplossen van een verstopping in Utrecht. Wij leveren al vele jaren diensten aan ondernemers en particulieren bij wie het riool verstopt is, en doen dat steeds naar volle tevredenheid van onze klanten.

Vakkundig riool ontstoppen in Utrecht: zeg vaarwel tegen verstopte afvoeren en stankoverlast

RIOOL ONTSTOPPEN UTRECHT BETAALBAAR

RIOOL ONTSTOPPEN UTRECHT BETAALBAAR VOOR IEDEREEN

Te maken krijgen met een rioolverstopping is al vervelend genoeg. Bovenop het ongemak dat dit met zich meebrengt, wilt u ook niet nog eens vele euro’s kwijt zijn aan het laten verhelpen ervan. Het is daarom goed om te beseffen dat ORS Rioolservice de aangewezen specialist is voor wie goed en prijsbewust wil afkomen van een verstopping in Utrecht. Of de rioolverstopping beperkt of groot is, maakt hierbij geen verschil.

DAG EN NACHT SERVICE RIOOL ONTSTOPPEN UTRECHT

Het dichtslibben van een afvoer is een langdurig proces. Doorgaans gebeurt het dan ook niet van de ene op de andere dag dat een riool verstopt raakt. Het moment dat er daadwerkelijk problemen ontstaan, komt altijd onverwacht. Om deze reden zijn de medewerkers van ORS Rioolservice dag en nacht stand-by voor het verrichten van een rioolontstopping in of om Utrecht. Bel daarom direct en wij zullen snel ter plaatse zijn.

DAG EN NACHT SERVICE RIOOL ONTSTOPPEN UTRECHT
Maks Van Boeging
Maks Van Boeging
2023-04-19
Top service, snel en betrouwbaar. Aardige vent die de tijd neemt en alles goed uitlegt. Ben tevreden!
Chantal Peeters
Chantal Peeters
2023-04-14
Mohamed heeft op 21-7-2020 bij mij een flink lastige rioolverstopping verholpen aan de buiten kant van mijn huis. Het water liep via de garage zo mijn huis in. Toentertijd lukt het niet om een recensie te plaatsen, maar nu gelukkig wel! Dat ik nu, na bijna 3 jaar, nog zó blij ben hoe Mohamed als een redder in nood het heeft opgelost, zegt genoeg denk ik!! Het was een hele lastige klus, maar Mohamed gaf niet op. Bedankt!!
Roelof Wagenaar
Roelof Wagenaar
2023-04-11
Wat een vakman kwam langs. Weken lang via en met de verzekeringsmaatschappij die “een prutser” stuurde, (niet mijn woorden), gesteggel over en weer. Deze man repareerde, ontstopte, loste andermans onkundigheid op en adviseerde. Echt top. Binnen een uur alles weer werkend met iets meer kosten. (Materiaal en kundigheid) ;). Top gedaan.
Trees Janssens
Trees Janssens
2023-03-09
Ik heb geen verstand van kwaliteit of professioneel, maar heb hierop vertrouwd. Zeer vriendelijke, geduldige en behulpzame telefoniste. Tevens zeer vriendelijke en behulpzame monteur. Chapeau! Jammer dat hij was vergeten het verlate tijdstip door te geven, maar dat kan gebeuren.
Bea ter Horst
Bea ter Horst
2023-03-07
Vriendelijke mevrouw aan de telefoon. Loodgieter vakkundig, vriendelijk. Nam ook na afloop nog de tijd om tips te geven niet alleen over de keukenafvoer maar ook tips gegeven voor toilet en douche.
Lotte Harmanni
Lotte Harmanni
2022-11-15
Hele fijne snelle service. Vriendelijke loodgieter!
Brigitte Wigboldus
Brigitte Wigboldus
2022-11-08
Binnen 24 uur stond Mohamed voor de deur. Binnen een half uur was het probleem opgelost. Een prima bedrijf met enthousiast personeel.
Casper Rooijakkers
Casper Rooijakkers
2022-05-18
Binnen 48 uur een afspraak om mijn gootsteen in de keuken te ontstoppen tegen een schappelijke prijs (vooraf afgesproken, netjes met factuur). Aardige heren die efficiënt te werk gingen. Ook de planning denkt met je mee, ik kreeg netjes 30 minuten van tevoren een belletje toen ze eraan kwamen. Aanrader dus!
mirjamdenijs
mirjamdenijs
2022-01-31
ORS ontstoppingsdienst heeft me prima geholpen met het verhelpen van mijn rioolontstopping. Het was niet eenvoudig, omdat ik een bijzondere riolering heb, maar de mensen van ORS hebben me bijzonder toegewijd, professioneel en vriendelijk geholpen. Aanrader!!
RIOOL ONTSTOPPEN UTRECHT MET VERSCHILLENDE REINIGINGSMETHODEN

RIOOL ONTSTOPPEN UTRECHT MET VERSCHILLENDE REINIGINGSMETHODEN

ORS Rioolservice kan diverse technieken toepassen voor het verhelpen van een verstopping in Utrecht. Wij maken bij een rioolontstopping in Utrecht onder andere gebruik van mechanische- en hogedruktechnieken, voor welk middel gekozen wordt is afhankelijk van de aard en ernst van de afvoerverstopping. Alvorens de beste ontstoppingsmethode te bepalen, kan onze loodgieter ook eerst een inwendig rioolonderzoek uitvoeren. Zo hebben wij een passende oplossing voor elk riool dat verstopt zit.

Riool ontstoppen in Utrecht? Wij staan voor u klaar!

Heeft u last van een verstopt riool in Utrecht? Wacht dan niet langer en schakel de professionele hulp in van ORS Rioolservice! Wij zijn dé specialist in het ontstoppen van riool, afvoer en leidingen en staan 24/7 voor u klaar. Met onze snelle, gemakkelijke en effectieve service kunt u weer snel genieten van een optimaal werkend riool.

Onze voordelen:

  • Snel: Wij staan binnen no-time bij u op de stoep.
  • Gemakkelijk: U kunt ons 24/7 bereiken voor een afspraak.
  • Effectief: Wij lossen elk rioolprobleem snel en effectief op.
  • Gegarandeerd: Wij bieden garantie op onze diensten.
  • Betaalbaar: Wij hanteren scherpe tarieven voor onze diensten.

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontstoppen van riool, afvoer en leidingen en beschikken over de juiste kennis en apparatuur om elk rioolprobleem snel en effectief op te lossen. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven en kunnen elk rioolprobleem aan. Of het nu gaat om een verstopte gootsteen, een verstopte wc of een compleet verstopt riool: wij hebben de oplossing!

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met ORS Rioolservice voor het ontstoppen van uw riool in Utrecht. Bel ons op 085-0030180 of vul ons contactformulier in voor een afspraak.

Meer weten over onze diensten? Bekijk dan onze pagina over riool ontstoppen in Utrecht voor meer informatie.

Meeste gestelde vragen over riool ontstoppen:

Als het riool verstopt is dan is het zaak om zo snel mogelijk te handelen. Een verstopte riolering kan namelijk uit de hand lopen wanneer er niet snel genoeg ingegrepen wordt. Met lekkages tot gevolg bijvoorbeeld. Schakel daarom direct onze professionele ontstoppingsdienst in.

Het is natuurlijk erg vervelend als er een vreemde lucht uit het riool komt. Wij raden aan om je zelf op onderzoek uit te gaan. Is er een verstopping en kan deze gemakkelijk verholpen worden met natuurlijke schoonmaakmiddelen. Als dat niet zo is dan komt onze inspectiedienst graag langs om de riolering te controleren en het probleem te verhelpen.

Het ontstoppen van een riool kost onze professionals gemiddeld 1 uur. In sommige gevallen duurt het langer omdat de oorzaak moeilijk vast te stellen is of omdat de omvang van de verstopping te groot is.

Op basis van de gemiddelde arbeidstijd van 1 uur rekenen wij een vast tarief van € 150 inclusief btw. Dit inclusief voorrijkosten en eventuele materiaalkosten. Als het langer duurt dat u per kwartier extra € 25 inclusief btw. Bekijk ook onze kostenpagina voor alle kosten en voorwaarden.