KWALITEITSDIENST BIJ RIOOL ONTSTOPPEN UTRECHT

Riool ontstoppen Utrecht. Een rioolontstopping in Utrecht goed te laten uitvoeren, is een specialist nodig die zijn vak echt verstaat. U kunt kiezen uit diverse lokale ontstoppingsbedrijven, maar het is geen geheim dat ORS Rioolservice de beste expert is voor het oplossen van een verstopping in Utrecht. Wij leveren al vele jaren diensten aan ondernemers en particulieren bij wie het riool verstopt is, en doen dat steeds naar volle tevredenheid van onze klanten.

Vakkundig riool ontstoppen in Utrecht: zeg vaarwel tegen verstopte afvoeren en stankoverlast

RIOOL ONTSTOPPEN UTRECHT BETAALBAAR

RIOOL ONTSTOPPEN UTRECHT BETAALBAAR VOOR IEDEREEN

Te maken krijgen met een rioolverstopping is al vervelend genoeg. Bovenop het ongemak dat dit met zich meebrengt, wilt u ook niet nog eens vele euro’s kwijt zijn aan het laten verhelpen ervan. Het is daarom goed om te beseffen dat ORS Rioolservice de aangewezen specialist is voor wie goed en prijsbewust wil afkomen van een verstopping in Utrecht. Of de rioolverstopping beperkt of groot is, maakt hierbij geen verschil.

DAG EN NACHT SERVICE RIOOL ONTSTOPPEN UTRECHT

Het dichtslibben van een afvoer is een langdurig proces. Doorgaans gebeurt het dan ook niet van de ene op de andere dag dat een riool verstopt raakt. Het moment dat er daadwerkelijk problemen ontstaan, komt altijd onverwacht. Om deze reden zijn de medewerkers van ORS Rioolservice dag en nacht stand-by voor het verrichten van een rioolontstopping in of om Utrecht. Bel daarom direct en wij zullen snel ter plaatse zijn.

DAG EN NACHT SERVICE RIOOL ONTSTOPPEN UTRECHT
Jasperien van Weerdt
Jasperien van Weerdt
2021-09-06
Zeer snel ter plaatse, 3 verstoppingen vakkundig verholpen en goed advies hoe problemen in de toekomst zijn te voorkomen. All-in prijs is ook prettig: je weet vooraf wat je betaalt.
Bruce Wayne
Bruce Wayne
2021-07-17
Geweldige ervaring gehad met Ors, op aanraden van kennissen contact opgenomen met het bedrijf. De laatste jaren hoor en zie je veel vervelende verhalen over ontstoppingsbedrijfen waardoor ik niet het eerste beste bedrijf heb geraadpleegd. Ik ben blij dat ik in contact ben gekomen met Ors. Snel, transparant, professioneel, eerlijk, betaalbaar en een goeie portie humor en de vervelende verstopping snel en accuraat verholpen. Dankjewel Mo ik zal jou zeker aanraden in mijn kringen.
Anouar
Anouar
2021-07-17
Professionaliteit en kwaliteit voor een eerlijke prijs. Een fantastische service van dit bedrijf! Het probleem opgelost, duidelijk uitgelegd wat er mis was en advies gegeven over wat te doen om hetzelfde probleem niet opnieuw te krijgen. Netjes opgeruimd. Een echte redder in nood. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
pauline meerwaldt
pauline meerwaldt
2021-06-17
Het bedrijf kon snel komen toen wij ons probleem meldden. Mohammed heeft ons goed geholpen om de verstopping in de gootsteen op te lossen. Hij legde uit wat hij deed en gaf advies. Wij raden dit bedrijf aan.
Tosca Jansen
Tosca Jansen
2021-05-20
Goed geholpen door Mohamed! Verstopping in korte tijd opgelost 🙂
RIOOL ONTSTOPPEN UTRECHT MET VERSCHILLENDE REINIGINGSMETHODEN

RIOOL ONTSTOPPEN UTRECHT MET VERSCHILLENDE REINIGINGSMETHODEN

ORS Rioolservice kan diverse technieken toepassen voor het verhelpen van een verstopping in Utrecht. Wij maken bij een rioolontstopping in Utrecht onder andere gebruik van mechanische- en hogedruktechnieken, voor welk middel gekozen wordt is afhankelijk van de aard en ernst van de afvoerverstopping. Alvorens de beste ontstoppingsmethode te bepalen, kan onze loodgieter ook eerst een inwendig rioolonderzoek uitvoeren. Zo hebben wij een passende oplossing voor elk riool dat verstopt zit.

Riool ontstoppen in Utrecht? Wij staan voor u klaar!

Heeft u last van een verstopt riool in Utrecht? Wacht dan niet langer en schakel de professionele hulp in van ORS Rioolservice! Wij zijn dé specialist in het ontstoppen van riool, afvoer en leidingen en staan 24/7 voor u klaar. Met onze snelle, gemakkelijke en effectieve service kunt u weer snel genieten van een optimaal werkend riool.

Onze voordelen:

  • Snel: Wij staan binnen no-time bij u op de stoep.
  • Gemakkelijk: U kunt ons 24/7 bereiken voor een afspraak.
  • Effectief: Wij lossen elk rioolprobleem snel en effectief op.
  • Gegarandeerd: Wij bieden garantie op onze diensten.
  • Betaalbaar: Wij hanteren scherpe tarieven voor onze diensten.

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontstoppen van riool, afvoer en leidingen en beschikken over de juiste kennis en apparatuur om elk rioolprobleem snel en effectief op te lossen. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven en kunnen elk rioolprobleem aan. Of het nu gaat om een verstopte gootsteen, een verstopte wc of een compleet verstopt riool: wij hebben de oplossing!

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met ORS Rioolservice voor het ontstoppen van uw riool in Utrecht. Bel ons op 085-0030180 of vul ons contactformulier in voor een afspraak.

Meer weten over onze diensten? Bekijk dan onze pagina over riool ontstoppen in Utrecht voor meer informatie.

Meeste gestelde vragen over riool ontstoppen:

Als het riool verstopt is dan is het zaak om zo snel mogelijk te handelen. Een verstopte riolering kan namelijk uit de hand lopen wanneer er niet snel genoeg ingegrepen wordt. Met lekkages tot gevolg bijvoorbeeld. Schakel daarom direct onze professionele ontstoppingsdienst in.

Het is natuurlijk erg vervelend als er een vreemde lucht uit het riool komt. Wij raden aan om je zelf op onderzoek uit te gaan. Is er een verstopping en kan deze gemakkelijk verholpen worden met natuurlijke schoonmaakmiddelen. Als dat niet zo is dan komt onze inspectiedienst graag langs om de riolering te controleren en het probleem te verhelpen.

Het ontstoppen van een riool kost onze professionals gemiddeld 1 uur. In sommige gevallen duurt het langer omdat de oorzaak moeilijk vast te stellen is of omdat de omvang van de verstopping te groot is.

Op basis van de gemiddelde arbeidstijd van 1 uur rekenen wij een vast tarief van € 150 inclusief btw. Dit inclusief voorrijkosten en eventuele materiaalkosten. Als het langer duurt dat u per kwartier extra € 25 inclusief btw. Bekijk ook onze kostenpagina voor alle kosten en voorwaarden.