Informatie

Kijk uit voor malafide bedrijven in de loodgieters- en ontstoppingswereld

Als u te maken krijgt met problemen met uw sanitair of afvoer, is het belangrijk om snel een loodgieter of ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Helaas zijn er malafide bedrijven die op zoek zijn naar snel geld en consumenten kunnen oplichten. Hieronder vindt u enkele tips om ervoor te zorgen dat u te maken krijgt met een betrouwbaar en professioneel loodgieters- of ontstoppingsbedrijf.

Zoek naar aanbevelingen van anderen

Een goede manier om betrouwbare loodgieters of ontstoppingsbedrijven te vinden, is door aanbevelingen te vragen aan familie, vrienden en buren. Als zij een positieve ervaring hebben gehad met een bepaald bedrijf, is de kans groter dat u ook een positieve ervaring zult hebben.

Controleer de licentie en verzekering

Het is belangrijk om te controleren of het loodgieters- of ontstoppingsbedrijf waar u mee wilt werken, een geldige licentie heeft en verzekerd is. Een licentie is een teken dat het bedrijf de nodige kwalificaties heeft om het werk uit te voeren. Verzekering biedt bescherming tegen eventuele schade of letsel tijdens het werk.

Vermijd bedrijven die ongevraagd aan de deur komen

Wees op uw hoede voor bedrijven die ongevraagd aan uw deur komen om hun diensten aan te bieden. Vaak zijn deze bedrijven niet te vertrouwen en zijn ze op zoek naar snel geld. Als u op zoek bent naar een loodgieter of ontstoppingsbedrijf, doe dan zelf onderzoek en kies een bedrijf dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid en professionaliteit.

Controleer beoordelingen en recensies

Een andere goede manier om een betrouwbaar loodgieters- of ontstoppingsbedrijf te vinden, is door beoordelingen en recensies te lezen van andere klanten. Dit kan u een goed idee geven van de ervaringen van anderen met het bedrijf en of zij tevreden waren met de diensten die zij hebben ontvangen.

Conclusie

Kortom, er zijn malafide bedrijven in de loodgieters- en ontstoppingswereld die op zoek zijn naar snel geld en consumenten kunnen oplichten. Door op uw hoede te zijn en de bovenstaande tips te volgen, kunt u ervoor zorgen dat u te maken krijgt met een betrouwbaar en professioneel bedrijf dat u de diensten kan bieden die u nodig hebt. Wees niet bang om vragen te stellen en te controleren op licenties en verzekeringen om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart kunt samenwerken met een loodgieters- of ontstoppingsbedrijf.

 • May
  May
  2022-05-30
  Google

  Heel fijne service!

 • Edith Tielen
  Edith Tielen
  2022-05-24
  Google

  Echt heel professioneel geholpen, zeker aan te bevelen! Prettige mensen, voor de zekerheid nog even extra gecontroleerd of het wel doorloopt, echt super!

 • Gerrit
  Gerrit
  2022-04-05
  Google

  Ingewikkelde verstopping snel en doeltreffend verholpen, prettige service

 • Johan
  Johan
  2022-02-01
  Google

  Heel goed en vertrouwelijk bedrijf, we zijn ontzettend goed geholpen en ruikt weer lekker fris in huis! we stonden achteraf niet voor verassingen qua arbeidskosten top bedrijf!!!

 • 2022-01-08
  Google

  Dank je voor het hard werk vandaag Mohamed, je heb ons goed geholpen

 • 2020-02-26
  Google

  Dikke 5 sterren, Aardige telefoniste met kennis van zaken. Vervolgens Mohammed over de vloer die hoe dan ook vastberaden was om ontstopping te verhelpen. Uiteindelijk niet alleen verstopping van eigen kamer verholpen, maar ook van meerdere kamers en gemeenschappelijke leidingen.

 • 2019-06-18
  Google

  Wij hebben geen kruipruimte maar toch is de verstopping snel verholpen. Daarbij ook uitstekende adviezen en service door Mohamed. Hij heeft probleem met slecht aangesloten cookerslang ook meteen vakkundig opgelost. Komt op mij over als een ervaren loodgieter, kan hem zeer aanbevelen.

 • 2019-06-15
  Google

  Great service! The engineer come during an hour after the call. Job was done within half an hour! Definitely recommended)

 • 2019-05-05
  Google

  Vriendelijke telefonistes en ervaren monteur die uitstekend werk heb geleverd

 • 2019-02-21
  Google

  Snelle service en goed werk verricht; De tuin weer netjes achtergelaten; Vriendelijk en accuraat; Kortom een aanrader ontstoppingsbedrijf ORS Rioolservice !

 • Jeroen
  Jeroen
  2019-02-01
  Google

  Uitstekend werk geleverd

 • Heleen
  Heleen
  2019-01-26
  Google

  Geachte mevrouw, Ik ben zojuist heel vriendelijk en vakkundig geholpen aan het ontstoppen van mij gootsteen. Absoluut geen klachten over, er werd keurig een tussenstuk geplaatst aan mijn niet zo fantastisch opgehangen afvoerbuis, wij wisten van het probleem. Toen de gootsteen ontstopt was ging er wat chemisch spul over het onderblad. De mijnheer vertelde mij dat ook en liet het mij zien dat het blad in het aanrechtkastje (aliminiumblad) een wat lichtere kleur kreeg. Hij handelde snel en vroeg ook direct om keukenpapier en zorgde ervoor dat het niet op het hout of de tegels kwam. Ik zei dat ik het geen probleem vond, en dat is ook zo. Was blij dat ik zo ben geholpen.

 • Jan
  Jan
  2018-12-01
  Google

  Bedankt voor de snelle service, zeker een aanrader

 • 2018-12-01
  Google

  Mijn toilet was al twee weken volledig verstopt. Na zelf een aantal mislukte pogingen a.d.h.v. suggestie van internet te proberen, heb ik toch maar besloten er een expert bij te halen. Ik belde OSR-RIOOLSERVICE op een zaterdag middag. Ik knipperde met mijn ogen en de loodgieter stond al bij mij op de stoep.Nog geen 5 minuten later was mijn probleem opgelost. Hij was zeer beleefd, vriendelijk en daadkrachtig. Dat soort mensen kan je op bouwen! Heel hartelijk dank!

 • Lou
  Lou
  2018-06-08
  Google

  Super goed geholpen en erg deskundig. De verstopping was weer snel verholpen.

 • Rob
  Rob
  2018-05-31
  Google

  Vanmorgen gebeld dat de gootsteen verstopt was. Ook met ontstopper was de verstopping niet te verhelpen. Vanmiddag kwam Mohammed,en na een uurtje was de verstopping oogelost. Top gedaan!

 • Jack
  Jack
  2017-10-25
  Google

  Na zelf een halve dag te hebben geprobeerd de gootsteenafvoer op te heffen, bij Boels nog een veer gehuurd, pijn in mijn rug en ergenis uiteindelijk ORS gebeld. Stipt op tijd voor de deur, medewerker had kennis van zaken. Na een half uur was het probleem opgelost, met een mechanische veer vanuit de keuken de hele afvoerpijp schoongemaakt. Wat een opluchting alsof je van kiespijn verlost bent. Zeer vriendelijke medewerker!

 • M te Velde
  M te Velde
  2016-10-24
  Google

  Al een hele tijd een verstopping tussen de keuken en de douche. Verschillende bedrijven erbij gehad, maar steeds komt de verstopping terug, is het probleem niet echt opgelost. Ik vermoed dat deze keer het probleem wel echt opgelost is! Vakman werk! Zowel klantvriendelijkheid als vakkennis als professionaliteit! Thx Mohammed!

 • Yvo
  Yvo
  2016-10-24
  Google

  Gecombineerde afvoer van keuken en wasmachine verstopt. Prettig contact met ORS, afspraak gemaakt voor dezelfde dag en Mohammed, vriendelijk, snel en zeer vakkundig, heeft een en ander bijzonder goed verholpen. Van harte aanbevolen.

 • Elaine
  Elaine
  2016-10-21
  Google

  Bedankt voor de goede service vanochtend, deze klus hadden we niet zelf op kunnen lossen. Zeer vriendelijke loodgieter!

 • Jan
  Jan
  2016-10-06
  Google

  Bedankt voor de snelle service, zeker een aanrader

 • Boersma
  Boersma
  2016-10-04
  Google

  [kkstarratings]probleem op een goede en prettige manier opgelost, vriendelijke man meneer Mohammed . We zijn zeeer tevreden over de manier waarop de verstopping is opgelost.

 • Familie Engel
  Familie Engel
  2016-05-02
  Google

  Onze keukengegootsteen zat verstopt. Om 0900 gebeld en monteur Mohammed kon rond de middag al bij ons zijn. Hij heeft zijn werk uitstekend gedaan. Binnen een halfuur liep als weer perfect door. Voor een duidelijke all-in prijs, dus geen verrassingen. Schoon, netjes en met garantie. Wat ons betreft, van harte aanbevolen!

 • A.Velthuijsen
  A.Velthuijsen
  2016-01-26
  Google

  Maandagochtend gebeld. Prima geholpen aan de telefoon. 's Middags, na een telefoontje een half uur, eerder stond de loodgieter voor de deur. Ontstopping keurig verholpen. Aardige en prettig loodgieter. Kost wel wat, maar ik heb het er graag voor over.

 • ORS is een aanrader. Goed geinformeerd aan de telefoon, netjes half uur van te voren gebeld en een klantvriendelijke loodgieter die het probleem heeft verholpen, netjes heeft gewerkt en goed advies gaf.,

 • R.Kemper
  R.Kemper
  2016-01-11
  Google

  ORS is een bedrijf dat ik kan aanraden voor het ontstoppen van uw riool. Keurig te woord gestaan aan de telefoon voor een afspraak. Alle informatie werd verstrekt. De monteur in Almere is een reclame voor zijn vak. Een heel nette werker en een vakman die ook aangeeft wat hij gaat doen. Compliment

 • Een bedrijf om aan te raden. De mijnheer die langskwam heeft het probleem netjes afgehandeld, geen rommel gemaakt. Was vriendelijk, legde uit wat hij ging doen aan de kinderen die er met hun neus bovenop stonden natuurlijk, bleef geduldig. Erg fijn.

 • vermaas
  vermaas
  2015-12-30
  Google

  Ik ben goed door U geholpen bij het vlot trekken van mijn dichtzittende gootsteen op 28-12-2015.

 • R. Monteiro
  R. Monteiro
  2015-12-21
  Google

  Keuken afvoer zat verstopt na zelf pogingen te hebben ondernomen werd dit door ORS-rioolservice snel en zeer goed opgelost. Zeer goede service. Heel tevreden!

 • W.Hilhorst
  W.Hilhorst
  2015-12-20
  Google

  Afspraken helemaal nagekomen, vooraf gebeld, vervelende klus, in de kruipruimte moeten werken, was erg nat en "modderig". Mohammed...petje af, chapeau!!! Probleem zeer professioneel opgelost!!

 • van den Heuvel
  van den Heuvel
  2015-12-18
  Google

  Top en snelle service! Mohammed belde netjes een half uur van te voren dat hij onderweg was. Heel vriendelijk en probleem binnen een uur opgelost. Ik ben blij :-)!

 • Hans
  Hans
  2015-12-13
  Google

  Verstopping professioneel aangepakt: ontstoppingsput buitenhuis opengegraven (1 meter diep!) en met hoge druk leidingen twee kanten doorgespoten.

 • Jacco de Groot
  Jacco de Groot
  2015-12-13
  Google

  Goede communicatie, bellen half uur van tevoren dus je hoeft niet de halve dag te wachten. Lastige verstopping toch verholpen ondanks dat een ander bedrijf zonder resultaat weer vertrok. Prima.

 • Timmer
  Timmer
  2015-12-11
  Google

  Vanochtend gebeld en om 10.30 uur stond Mohammed voor de deur om de verstopping in de keuken te verhelpen. Het was een zware klus omdat we ontstoppingskorrels hadden gebruikt. Uiteindelijk is het hem binnen het uur gelukt om door de verstopping heen te komen en de leiding weer vrij te maken. Goed advies gekregen, o.a. om nooit meer korrels te gebruiken!! Zeer vriendelijke man, die netjes werkt en eerlijk en goed advies geeft. Fijn dat je vooraf weet wat de reparatie zal gaan kosten en niet vast zit aan abonnementen wat veel andere bedrijven van je verlangen. Kortom, gewoon dit bedrijf bellen bij een verstopping!

 • Ali
  Ali
  2015-12-10
  Google

  Ik had de reviews gelezen en dacht lijkt me te mooi om waar te zijn. Maar eerlijk is eerlijk, Mo kwam precies op tijd, snel en vakkundig en heeft duidelijk uitleg gegeven wat hij heeft gedaan en waardoor de verstopping waarschijnlijk veroorzaakt werd. Ook nog even een inspectie van het gemeente riool gedaan en daar komt binnenkort een verstopping dus die ook maar gelijk gebeld. Mijn advies zoek niet verder hier ben je aan het goede adres.

 • Robin Boek
  Robin Boek
  2015-10-14
  Google

  Een goede service. Hij dook de kruipruimte in en heeft via die pijpen de verstopping verholpen. Daar kwam hij erachter dat de pijpen verzakt waren en dat er hierdoor altijd water in zal blijven staan. Dit zal ik binnenkort aan gaan pakken. Bedankt voor de service en het kundige advies op de verzakking en de geur van de badkamer.

 • L. Denekamp
  L. Denekamp
  2015-10-13
  Google

  Alles conform de afspraak afgewerkt. Kwam binnen de afgesproken tijdspanne. Netjes en snel gewerkt. Met gratis advies hoe eventueel dit soort ontstoppingen te voorkomen. Hoop de firma nooit meer nodig te hebben, maar in geval van nood..... zeker weten 085-0030180. Prima werk!

 • Luc Denekamp
  Luc Denekamp
  2015-10-13
  Google

  Geheel volgens afspraak afgewerkt. De loodgieter kwam keurig op tijd. Netjes en snel gewerkt met gratis advies hoe dit soort ontstopping van de afvoer te voorkomen. Hoop de vriendelijke man nooit meer hier nodig te hebben maar in geval van nood.... bel ik weer ORS- 085-0030180. Prima werk!

 • Ams
  Ams
  2015-10-12
  Google

  Uitstekende service, binnen 2h gekomen. Direct verstopping verholpen in de keuken. Zeer schoon gewerkt: de monteur trok zelfs zonder dat ik het vroeg zijn schoenen uit! Top, volgende keer graag weer!

 • Arjan
  Arjan
  2015-09-17
  Google

  ORS en Mohammed maken het helemaal waar. Binnen 30 minuten was de gootsteen verstopping opgelost. Sluit me helemaal aan bij andere reviews

 • Bojan
  Bojan
  2015-09-10
  Google

  Beste Mensen, Al geruime tijd had ik last van een zwaar verstopte gootsteen in de keuken en wasbak in de badkamer. Na talloze andere loodgieters aan het werk gezet te hebben, was het vertrouwen dat het probleem ooit opgelost zou worden compleet verdwenen. Totdat ik terecht kwam bij ORS Rioolservice, wat een geweldige service en ervaren ontstoppingsbedrijf. Mohammed kon meteen de volgende dag aan de slag en loste het probleem razendsnel op!! Zeker een aanrader voor iedereen die hopeloos in een verstopte put zit!!

 • Adem Bas
  Adem Bas
  2015-09-07
  Google

  Zondag gebeld, advies gekregen om een dagje te wachten ivm weekend kosten ??. Maandag was Mohammed zoals netjes op tijd en binnen 20min probleem verholpen. Zeker een aanrader, ook qua prijs!!!!! Meeste vragen uurprijs hier gewoon vaste prijs!!!!

 • Monique
  Monique
  2015-06-04
  Google

  Goed advies, snelle service. Twijfel niet bel ORS. Van mij een 10

 • fabian
  fabian
  2015-05-29
  Google

  zeer slechte service, als er staat 24/7 en je belt vrijdagmorgen en je kan dan op zijn vroegst maandag geholpen worden , vind ik eigenlijk nog geen 1 ster waard

 • Mike
  Mike
  2015-05-29
  Google

  Snelle service en goed advies, grondige en snelle reiniging. Zeker een aanrader en ze waren ook nog eens snel ter plaatse

 • Patrick
  Patrick
  2015-05-27
  Google

  Al een tijdje last van een slecht doorlopende gootsteen. Na verschillende Hg producten gebruikt te hebben was het probleem nog steeds niet op gelost. Sterker nog het werd alleen maar erger dat het water uiteindelijk bleef staan en niet meer wegliep. Op internet gezocht en via de hier geschreven reviews besloten om ors te bellen. Inderdaad om 11:00 gebeld en 14:00 was Mohamed bij ons. Klusje was met 30 min geklaard en tevens garantie dat het de komende 6 maanden niet meer zal gebeuren. Nog wat tips mee gekregen van Mohamed ook. In een woord perfect. Afgesproken prijs is zoals die is. Zeker een aanrader! Bedankt voor de snelle en goede service! ?

 • P. de Jong
  P. de Jong
  2015-05-21
  Google

  Als doe-het-zelfer In eerste instantie een verstopping van de afvoer van de gootsteen zelf met diverse middelen te lijf gegaan echter zonder noemenswaardig resultaat. De firma OR heeft dit euvel snel en professioneel opgelost. Met de toelichting van monteur Mohammed werd mij al snel duidelijk dat dit euvel niet met een oplosmiddel of mijn ontstoppingsveer op te lossen was. Goede service, vooraf per telefoon een duidelijke prijsafspraak, schappelijke prijs. Een aanrader!

 • Vanmiddag rond 13.30 merkte ik dat de wc aan het borrelen was en het water niet goed wegliep. Om 16.00 was het probleem al verholpen. Zowel het eerste telefoongesprek als de service van Mohammed waren geweldig! Er werd snel duidelijk wat er aan de hand was; verstopping in de grondleiding en dat bleek door erge wortelgroei te komen. Mohammed is zeer zorgvuldig te werk gegaan om zoveel mogelijk overlast voor mij en mijn buren te voorkomen. Vervolgens heeft hij het probleem vlot gevonden en helemaal verholpen. Daarna heeft hij de boel binnen en buiten heel netjes achtergelaten. Ik ben heel erg blij met zijn service en hulp! Zeker een aanrader dit bedrijf. Mijn dank is groot!

 • Kock
  Kock
  2015-01-26
  Google

  afvoer verstopt, 9:45 uur gebeld, eind van de ochtend vakkundig en snel verholpen. Top! En voor een schappelijke prijs.

 • Jeffrey
  Jeffrey
  2014-12-29
  Google

  ORS heeft zeer goede service verleend. Binnen een zeer korte tijd was onze verstopping verholpen. Bedankt!

 • remy
  remy
  2014-12-15
  Google

  Lastige rioolverstopping binnen 2 uur na bellen vakkundig verholpen. Uitstekende werk geleverd bedankt Arjan

 • 2014-12-03
  Google

  Onze hoofdrioolleiding was verstopt. ORS was snel ter plaatse en heeft het probleem snel opgelost en nog een camera inspectie uitgevoerd. Zeer tevreden.

 • 2014-12-01
  Google

  8 maanden last van stank in huis en nu is het eindelijk weg bedankt Ors

 • 2014-11-29
  Google

  We hebben al tijden rioollucht in huis. Mohammed heeft ons systeem vakkundig doorgelicht en de oorzaak gevonden. Goed advies opgesteld, probleem is nu verholpen. Bedankt voor de vakkundige hulp!