RIOOL ONDERHOUD

Ontstoppingsbedrijf Optimaal Rioolservice is er niet alleen om een verstopping te verhelpen en riool onderhoud. ORS beschikt namelijk ook over vernieuwingsspecialisten om bijvoorbeeld uw riolering  op een professionele manier te vernieuwen. Het vernieuwen van een riolering is pas aan de orde als er zich regelmatig verstoppingen doen voorkomen of als er regelmatig last is van stank en of wateroverlast. Als de oorzaak van een verstopping niet meteen te achterhalen is dan beschikken wij over diverse methodes om dit grondig voor u uit te zoeken, bijvoorbeeld met behulp van een camera inspectie of stankdetectie. Om een hoop ellende te voorkomen adviseren wij u de leidingen eens per jaar te laten reinigen voor een betere riool onderhoud. Zo kunt u preventief iets doen om een verstopping te voorkomen. Bel voor advies:  u kunt uiteraard ook meteen een afspraak maken voor riool reparatie of andere dienstverlening van ORS.

Riool ontstoppen Aalsmeer

Riool Onderhoud: Voorkom Verstoppingen en Wateroverlast

Als het gaat om riool onderhoud, is Ontstoppingsbedrijf Optimaal Rioolservice de expert waar u op kunt vertrouwen. Het is namelijk niet alleen belangrijk om een verstopping te verhelpen, maar ook om ervoor te zorgen dat uw riolering goed blijft functioneren. ORS beschikt over vernieuwingsspecialisten om uw riolering op een professionele manier te vernieuwen wanneer dat nodig is.

ORS-Rioolservice: Uw Partner voor Betrouwbaar Riool Onderhoud

Het vernieuwen van een riolering is pas nodig als er regelmatig verstoppingen of stankproblemen voorkomen, of als er sprake is van wateroverlast. Als de oorzaak van een verstopping niet meteen duidelijk is, beschikken wij over diverse methoden om dit grondig voor u uit te zoeken. Denk hierbij aan het uitvoeren van een camera inspectie of stankdetectie.

Riool onderhoud
Maks Van Boeging
Maks Van Boeging
2023-04-19
Top service, snel en betrouwbaar. Aardige vent die de tijd neemt en alles goed uitlegt. Ben tevreden!
Chantal Peeters
Chantal Peeters
2023-04-14
Mohamed heeft op 21-7-2020 bij mij een flink lastige rioolverstopping verholpen aan de buiten kant van mijn huis. Het water liep via de garage zo mijn huis in. Toentertijd lukt het niet om een recensie te plaatsen, maar nu gelukkig wel! Dat ik nu, na bijna 3 jaar, nog zó blij ben hoe Mohamed als een redder in nood het heeft opgelost, zegt genoeg denk ik!! Het was een hele lastige klus, maar Mohamed gaf niet op. Bedankt!!
Roelof Wagenaar
Roelof Wagenaar
2023-04-11
Wat een vakman kwam langs. Weken lang via en met de verzekeringsmaatschappij die “een prutser” stuurde, (niet mijn woorden), gesteggel over en weer. Deze man repareerde, ontstopte, loste andermans onkundigheid op en adviseerde. Echt top. Binnen een uur alles weer werkend met iets meer kosten. (Materiaal en kundigheid) ;). Top gedaan.
Trees Janssens
Trees Janssens
2023-03-09
Ik heb geen verstand van kwaliteit of professioneel, maar heb hierop vertrouwd. Zeer vriendelijke, geduldige en behulpzame telefoniste. Tevens zeer vriendelijke en behulpzame monteur. Chapeau! Jammer dat hij was vergeten het verlate tijdstip door te geven, maar dat kan gebeuren.
Bea ter Horst
Bea ter Horst
2023-03-07
Vriendelijke mevrouw aan de telefoon. Loodgieter vakkundig, vriendelijk. Nam ook na afloop nog de tijd om tips te geven niet alleen over de keukenafvoer maar ook tips gegeven voor toilet en douche.
Lotte Harmanni
Lotte Harmanni
2022-11-15
Hele fijne snelle service. Vriendelijke loodgieter!
Brigitte Wigboldus
Brigitte Wigboldus
2022-11-08
Binnen 24 uur stond Mohamed voor de deur. Binnen een half uur was het probleem opgelost. Een prima bedrijf met enthousiast personeel.
Casper Rooijakkers
Casper Rooijakkers
2022-05-18
Binnen 48 uur een afspraak om mijn gootsteen in de keuken te ontstoppen tegen een schappelijke prijs (vooraf afgesproken, netjes met factuur). Aardige heren die efficiënt te werk gingen. Ook de planning denkt met je mee, ik kreeg netjes 30 minuten van tevoren een belletje toen ze eraan kwamen. Aanrader dus!
mirjamdenijs
mirjamdenijs
2022-01-31
ORS ontstoppingsdienst heeft me prima geholpen met het verhelpen van mijn rioolontstopping. Het was niet eenvoudig, omdat ik een bijzondere riolering heb, maar de mensen van ORS hebben me bijzonder toegewijd, professioneel en vriendelijk geholpen. Aanrader!!
Riool onderhoud

Preventief Riool Onderhoud: Voorkom Problemen in de Toekomst

Om een hoop ellende te voorkomen, adviseren wij u om uw leidingen eens per jaar te laten reinigen. Door uw riolering regelmatig te laten onderhouden, kunt u preventief iets doen om een verstopping te voorkomen. Hierdoor blijft uw riolering goed functioneren en voorkomt u vervelende situaties zoals een verstopte afvoer of een overstroming.

Houd uw Riolering in Topconditie met ORS-Rioolservice

Het reinigen van uw riolering is een belangrijk onderdeel van het riool onderhoud. Bij ORS maken wij gebruik van geavanceerde apparatuur en technieken om uw leidingen grondig te reinigen en te inspecteren. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van hogedruk reiniging, waarbij water onder hoge druk in uw leidingen wordt gespoten om alle vuil en resten weg te spoelen. Hierdoor blijven uw leidingen schoon en vrij van verstoppingen.

Problemen met uw Riolering? Bel ORS voor Onderhoud en Reparatie

Als u problemen heeft met uw riolering, kunt u altijd contact opnemen met ORS Rioolservice. Onze specialisten zijn 24/7 beschikbaar om u te helpen bij alle soorten rioolproblemen. Of het nu gaat om het ontstoppen van een afvoer, het repareren van een lekkage, of het vernieuwen van uw riolering, bij ORS bent u aan het juiste adres.

Kortom, zorg ervoor dat uw riolering goed wordt onderhouden door het regelmatig te laten reinigen en inspecteren door ORS Rioolservice. Zo voorkomt u problemen in de toekomst en blijft uw riolering goed functioneren. Neem gerust contact met ons op voor advies of het maken van een afspraak.