KOSTEN RIOOL ONSTSTOPPEN

ORS ontstoppingsdienst biedt u een totaalpakket als het gaat om rioolservice, zodat verstoppingen en andere rioolkwesties vakkundig worden opgelost. Of u ons nu nodig heeft voor het detecteren van een rioollucht, het verrichten van een camera-inspectie aan een riool dat verstopt zit, reparatiewerkzaamheden aan het riool wilt laten verrichten, een deel van de riolering wilt laten vervangen of een verstopping wilt laten verhelpen, met Optimaal Riool Service komt het snel en professioneel voor elkaar. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar en hanteren bijzonder aantrekkelijke tarieven. Uw afvoer- of rioolproblemen zijn dus binnen afzienbare tijd opgelost voor de voordeligste prijs van Nederland.

SNEL EEN RIOOLSERVICE NODIG?

Neem 24 uur per dag 7 dagen in de week contact op!

KOSTEN RIOOL ONTSTOPPEN

KOSTEN RIOOL ONTSTOPPEN

Tarieven Ontstoppingsdienst ORS Rioolservice

Voor het ontstoppen van uw riolering, wc, keuken, douche afvoer, gootsteen en/of hemelwaterafvoer hanteren wij een start tarief van 150 euro inclusief BTW en gebruik van machines. Dit tarief geldt voor het eerste uur. In 95 % van de gevallen zijn wij instaat de verstopping voor dit tarief te verhelpen. Mochten wij langer over onze werkzaamheden doen, dan komt er € 35,- inclusief BTW per kwartier bij. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief voorrijkosten, parkeerkosten, avond- of weekendtoeslagen. Tarieven gelden voor particulieren.

Tarief riool ontstoppen in binnenstad €200 exclusief voorrijkosten

 • Kosten riool onstoppen in Amsterdam centrum binnenstad € 200,-
 • Kosten riool onstoppen in Utrecht binnenstad € 200,-
 • Kosten riool onstoppen in Almere binnenstad € 200,-
 • Kosten riool onstoppen in Hilversum binnenstad € 200,-
 • Kosten riool onstoppen in Amsterdam binnenstad € 200,-
 • Kosten riool ontstoppen overige plaatsten € 150,-
 • Kosten wc ontstoppen € 150,-
 • Kosten gootsteen ontstoppen € 150,-
 • Kosten Doucheputje ontstoppen € 150,-

Meerwerk

Onderzoek werkzaamheden binnenstad zijn € 200,- exclusief voorrijkosten

 • Camera inspectie: € 150,-
 • Stank detectie: € 150,-
 • Reparaties in overleg

*Betaling kunt u per betaalverzoek, contact of per pin verrichten.

NO CURE, NO PAY

Bij Optimaal Riool Service betaalt u alleen als uw rioolverstopping ook daadwerkelijk is verholpen. Als er zich vaste obstakels bevinden in de afvoerleiding, zoals beton, ijsvorming, ontstoppingsmiddelen, boomwortels of slechte constructie aan de leiding zijn wij wel genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Ook brengen wij de ontstoppingskosten in rekening wanneer blijkt dat de verstopping zich op gemeentelijk grondgebied bevind. Daarnaast moet de toestand van de afvoerleiding voldoen aan de NTR 3216 en de NEN 3215.

NO CURE, NO PAY
Chen Hung Li
Chen Hung Li
2021-11-29
Jasperien van Weerdt
Jasperien van Weerdt
2021-09-06
Zeer snel ter plaatse, 3 verstoppingen vakkundig verholpen en goed advies hoe problemen in de toekomst zijn te voorkomen. All-in prijs is ook prettig: je weet vooraf wat je betaalt.
Bruce Wayne
Bruce Wayne
2021-07-17
Geweldige ervaring gehad met Ors, op aanraden van kennissen contact opgenomen met het bedrijf. De laatste jaren hoor en zie je veel vervelende verhalen over ontstoppingsbedrijfen waardoor ik niet het eerste beste bedrijf heb geraadpleegd. Ik ben blij dat ik in contact ben gekomen met Ors. Snel, transparant, professioneel, eerlijk, betaalbaar en een goeie portie humor en de vervelende verstopping snel en accuraat verholpen. Dankjewel Mo ik zal jou zeker aanraden in mijn kringen.
Anouar
Anouar
2021-07-17
Professionaliteit en kwaliteit voor een eerlijke prijs. Een fantastische service van dit bedrijf! Het probleem opgelost, duidelijk uitgelegd wat er mis was en advies gegeven over wat te doen om hetzelfde probleem niet opnieuw te krijgen. Netjes opgeruimd. Een echte redder in nood. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
pauline meerwaldt
pauline meerwaldt
2021-06-17
Het bedrijf kon snel komen toen wij ons probleem meldden. Mohammed heeft ons goed geholpen om de verstopping in de gootsteen op te lossen. Hij legde uit wat hij deed en gaf advies. Wij raden dit bedrijf aan.
Tosca Jansen
Tosca Jansen
2021-05-20
Goed geholpen door Mohamed! Verstopping in korte tijd opgelost 🙂
Jo ALTHOFF
Jo ALTHOFF
2021-05-19
Marcel Bernards
Marcel Bernards
2021-04-28
Karin R
Karin R
2021-04-14
Pim Klaren
Pim Klaren
2021-04-12
RIOOLSERVICE MET 24-UUR SERVICE

RIOOLSERVICE MET 24-UUR SERVICE

Het kan gebeuren dat u met spoed een rioolspecialist nodig heeft. U kunt gebruikmaken van onze 24-uurs service. Wij hanteren in dit geval wel extra toeslagen.

 • Maandag t/m vrijdag van 17:00 tot 22.00 uur: 50% toeslag
 • Maandag t/m vrijdag van 22:00 tot 7:00 uur: 100% toeslag
 • Vrijdag van 22:00 uur t/m Maandag 7:00 uur 100% toeslag
 • Feestdagen 100% toeslag
 • 3 maanden garantie