KOSTEN RIOOL ONSTSTOPPEN

ORS ontstoppingsdienst biedt u een totaalpakket als het gaat om rioolservice, zodat verstoppingen en andere rioolkwesties vakkundig worden opgelost. Of u ons nu nodig heeft voor het detecteren van een rioollucht, het verrichten van een camera-inspectie aan een riool dat verstopt zit, reparatiewerkzaamheden aan het riool wilt laten verrichten, een deel van de riolering wilt laten vervangen of een verstopping wilt laten verhelpen, met Optimaal Riool Service komt het snel en professioneel voor elkaar. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar en hanteren bijzonder aantrekkelijke tarieven. Uw afvoer- of rioolproblemen zijn dus binnen afzienbare tijd opgelost voor de voordeligste prijs van Nederland.

SNEL EEN RIOOLSERVICE NODIG?

Neem 24 uur per dag 7 dagen in de week contact op!

KOSTEN RIOOL ONTSTOPPEN

KOSTEN RIOOL ONTSTOPPEN

Tarieven voor ontstoppingsdiensten bij ORS Rioolservice

Voor het ontstoppen van uw riolering, wc, keuken-, douche- of gootsteenafvoer, en/of hemelwaterafvoer hanteren wij een starttarief van €200 inclusief BTW en het gebruik van machines, voor het eerste uur. In 95% van de gevallen kunnen wij de verstopping verhelpen binnen dit tarief. Indien onze werkzaamheden langer duren dan een uur, wordt er €35 per kwartier inclusief BTW aan de kosten toegevoegd. Bovenstaande bedragen zijn exclusief gebruik van extra materialen, voorrijkosten, parkeerkosten, avond- of weekendtoeslagen. Deze tarieven zijn van toepassing op particulieren.

Voor het ontstoppen van een riool in de binnenstad van Amsterdam, berekenen wij €250 exclusief voorrijkosten. Dit tarief geldt ook voor het ontstoppen van riool in de binnensteden van Utrecht, Almere, Hilversum en overige plaatsen in Amsterdam. Voor het ontstoppen van riolering buiten de binnenstad geldt een tarief van €200.

Voor het ontstoppen van wc, gootsteen en doucheputje hanteren wij een tarief van €200 per stuk.

Voor spoedklussen berekenen wij een toeslag van 100% extra, ongeacht de dag van de week. Wij begrijpen dat rioolverstoppingen zich op elk moment kunnen voordoen en we willen onze klanten graag snel helpen. Om deze reden moeten we andere werkzaamheden soms uitstellen of annuleren om de spoedklus uit te voeren.

Betaling kan worden verricht via betaalverzoek, contant geld of pin.

NO CURE, NO PAY

Bij Optimaal Riool Service betaalt u alleen als uw rioolverstopping ook daadwerkelijk is verholpen. Als er zich vaste obstakels bevinden in de afvoerleiding, zoals beton, ijsvorming, ontstoppingsmiddelen, boomwortels of slechte constructie aan de leiding zijn wij wel genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Ook brengen wij de ontstoppingskosten in rekening wanneer blijkt dat de verstopping zich op gemeentelijk grondgebied bevind. Daarnaast moet de toestand van de afvoerleiding voldoen aan de NTR 3216 en de NEN 3215.

NO CURE, NO PAY
Maks Van Boeging
Maks Van Boeging
2023-04-19
Top service, snel en betrouwbaar. Aardige vent die de tijd neemt en alles goed uitlegt. Ben tevreden!
Chantal Peeters
Chantal Peeters
2023-04-14
Mohamed heeft op 21-7-2020 bij mij een flink lastige rioolverstopping verholpen aan de buiten kant van mijn huis. Het water liep via de garage zo mijn huis in. Toentertijd lukt het niet om een recensie te plaatsen, maar nu gelukkig wel! Dat ik nu, na bijna 3 jaar, nog zó blij ben hoe Mohamed als een redder in nood het heeft opgelost, zegt genoeg denk ik!! Het was een hele lastige klus, maar Mohamed gaf niet op. Bedankt!!
Roelof Wagenaar
Roelof Wagenaar
2023-04-11
Wat een vakman kwam langs. Weken lang via en met de verzekeringsmaatschappij die “een prutser” stuurde, (niet mijn woorden), gesteggel over en weer. Deze man repareerde, ontstopte, loste andermans onkundigheid op en adviseerde. Echt top. Binnen een uur alles weer werkend met iets meer kosten. (Materiaal en kundigheid) ;). Top gedaan.
Trees Janssens
Trees Janssens
2023-03-09
Ik heb geen verstand van kwaliteit of professioneel, maar heb hierop vertrouwd. Zeer vriendelijke, geduldige en behulpzame telefoniste. Tevens zeer vriendelijke en behulpzame monteur. Chapeau! Jammer dat hij was vergeten het verlate tijdstip door te geven, maar dat kan gebeuren.
Bea ter Horst
Bea ter Horst
2023-03-07
Vriendelijke mevrouw aan de telefoon. Loodgieter vakkundig, vriendelijk. Nam ook na afloop nog de tijd om tips te geven niet alleen over de keukenafvoer maar ook tips gegeven voor toilet en douche.
Lotte Harmanni
Lotte Harmanni
2022-11-15
Hele fijne snelle service. Vriendelijke loodgieter!
Brigitte Wigboldus
Brigitte Wigboldus
2022-11-08
Binnen 24 uur stond Mohamed voor de deur. Binnen een half uur was het probleem opgelost. Een prima bedrijf met enthousiast personeel.
Casper Rooijakkers
Casper Rooijakkers
2022-05-18
Binnen 48 uur een afspraak om mijn gootsteen in de keuken te ontstoppen tegen een schappelijke prijs (vooraf afgesproken, netjes met factuur). Aardige heren die efficiënt te werk gingen. Ook de planning denkt met je mee, ik kreeg netjes 30 minuten van tevoren een belletje toen ze eraan kwamen. Aanrader dus!
mirjamdenijs
mirjamdenijs
2022-01-31
ORS ontstoppingsdienst heeft me prima geholpen met het verhelpen van mijn rioolontstopping. Het was niet eenvoudig, omdat ik een bijzondere riolering heb, maar de mensen van ORS hebben me bijzonder toegewijd, professioneel en vriendelijk geholpen. Aanrader!!
RIOOLSERVICE MET 24-UUR SERVICE

RIOOLSERVICE MET 24-UUR SERVICE

Het kan gebeuren dat u met spoed een rioolspecialist nodig heeft. U kunt gebruikmaken van onze 24-uurs service. Wij hanteren in dit geval wel extra toeslagen.

  • Maandag t/m vrijdag van 17:00 tot 22.00 uur: 50% toeslag
  • Maandag t/m vrijdag van 22:00 tot 7:00 uur: 100% toeslag
  • Vrijdag van 22:00 uur t/m Maandag 7:00 uur 100% toeslag
  • Feestdagen 100% toeslag
  • 3 maanden garantie