KOSTEN RIOOL ONSTSTOPPEN

ORS ontstoppingsdienst biedt u een totaalpakket als het gaat om rioolservice, zodat verstoppingen en andere rioolkwesties vakkundig worden opgelost. Of u ons nu nodig heeft voor het detecteren van een rioollucht, het verrichten van een camera-inspectie aan een riool dat verstopt zit, reparatiewerkzaamheden aan het riool wilt laten verrichten, een deel van de riolering wilt laten vervangen of een verstopping wilt laten verhelpen, met Optimaal Riool Service komt het snel en professioneel voor elkaar. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar en hanteren bijzonder aantrekkelijke tarieven. Uw afvoer- of rioolproblemen zijn dus binnen afzienbare tijd opgelost voor de voordeligste prijs van Nederland.

SNEL EEN RIOOLSERVICE NODIG?

Neem 24 uur per dag 7 dagen in de week contact op!

KOSTEN RIOOL ONTSTOPPEN

KOSTEN RIOOL ONTSTOPPEN

Tarieven voor ontstoppingsdiensten bij ORS Rioolservice

Voor het ontstoppen van uw riolering, wc, keuken-, douche- of gootsteenafvoer, en/of hemelwaterafvoer hanteren wij een starttarief van €150 inclusief BTW en het gebruik van machines, voor het eerste uur. In 95% van de gevallen kunnen wij de verstopping verhelpen binnen dit tarief. Indien onze werkzaamheden langer duren dan een uur, wordt er €35 per kwartier inclusief BTW aan de kosten toegevoegd. Bovenstaande bedragen zijn exclusief voorrijkosten, parkeerkosten, avond- of weekendtoeslagen. Deze tarieven zijn van toepassing op particulieren.

Voor het ontstoppen van een riool in de binnenstad van Amsterdam, berekenen wij €200 exclusief voorrijkosten. Dit tarief geldt ook voor het ontstoppen van riool in de binnensteden van Utrecht, Almere, Hilversum en overige plaatsen in Amsterdam. Voor het ontstoppen van riolering buiten de binnenstad geldt een tarief van €150.

Voor het ontstoppen van wc, gootsteen en doucheputje hanteren wij een tarief van €150 per stuk.

Voor spoedklussen berekenen wij een toeslag van 100% extra, ongeacht de dag van de week. Wij begrijpen dat rioolverstoppingen zich op elk moment kunnen voordoen en we willen onze klanten graag snel helpen. Om deze reden moeten we andere werkzaamheden soms uitstellen of annuleren om de spoedklus uit te voeren.

Betaling kan worden verricht via betaalverzoek, contant geld of pin.

NO CURE, NO PAY

Bij Optimaal Riool Service betaalt u alleen als uw rioolverstopping ook daadwerkelijk is verholpen. Als er zich vaste obstakels bevinden in de afvoerleiding, zoals beton, ijsvorming, ontstoppingsmiddelen, boomwortels of slechte constructie aan de leiding zijn wij wel genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Ook brengen wij de ontstoppingskosten in rekening wanneer blijkt dat de verstopping zich op gemeentelijk grondgebied bevind. Daarnaast moet de toestand van de afvoerleiding voldoen aan de NTR 3216 en de NEN 3215.

NO CURE, NO PAY
Jasperien van Weerdt
Jasperien van Weerdt
2021-09-06
Zeer snel ter plaatse, 3 verstoppingen vakkundig verholpen en goed advies hoe problemen in de toekomst zijn te voorkomen. All-in prijs is ook prettig: je weet vooraf wat je betaalt.
Bruce Wayne
Bruce Wayne
2021-07-17
Geweldige ervaring gehad met Ors, op aanraden van kennissen contact opgenomen met het bedrijf. De laatste jaren hoor en zie je veel vervelende verhalen over ontstoppingsbedrijfen waardoor ik niet het eerste beste bedrijf heb geraadpleegd. Ik ben blij dat ik in contact ben gekomen met Ors. Snel, transparant, professioneel, eerlijk, betaalbaar en een goeie portie humor en de vervelende verstopping snel en accuraat verholpen. Dankjewel Mo ik zal jou zeker aanraden in mijn kringen.
Anouar
Anouar
2021-07-17
Professionaliteit en kwaliteit voor een eerlijke prijs. Een fantastische service van dit bedrijf! Het probleem opgelost, duidelijk uitgelegd wat er mis was en advies gegeven over wat te doen om hetzelfde probleem niet opnieuw te krijgen. Netjes opgeruimd. Een echte redder in nood. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
pauline meerwaldt
pauline meerwaldt
2021-06-17
Het bedrijf kon snel komen toen wij ons probleem meldden. Mohammed heeft ons goed geholpen om de verstopping in de gootsteen op te lossen. Hij legde uit wat hij deed en gaf advies. Wij raden dit bedrijf aan.
Tosca Jansen
Tosca Jansen
2021-05-20
Goed geholpen door Mohamed! Verstopping in korte tijd opgelost 🙂
RIOOLSERVICE MET 24-UUR SERVICE

RIOOLSERVICE MET 24-UUR SERVICE

Het kan gebeuren dat u met spoed een rioolspecialist nodig heeft. U kunt gebruikmaken van onze 24-uurs service. Wij hanteren in dit geval wel extra toeslagen.

  • Maandag t/m vrijdag van 17:00 tot 22.00 uur: 50% toeslag
  • Maandag t/m vrijdag van 22:00 tot 7:00 uur: 100% toeslag
  • Vrijdag van 22:00 uur t/m Maandag 7:00 uur 100% toeslag
  • Feestdagen 100% toeslag
  • 3 maanden garantie