RIOOL ONTSTOPPEN ALMERE

Riool ontstoppen Almere. Wanneer de afvoer of zelfs het riool verstopt is in Almere, dan wilt u daarvoor snel een oplossing. Liefst direct, want een goede afvoer kunt u natuurlijk niet missen. Wat u ook wil, is een blijvende oplossing. Wij bieden beide. Als ontstoppingsbedrijf zijn wij snel ter plaatse en verhelpen wij direct het probleem. Daarbij maken we gebruik van de modernste technieken. Want wij willen het probleem vooral ook goed verhelpen. Het resultaat? U ervaart slechts minimaal overlast en bent blijvend van het probleem verlost.

AFVOER VERSTOPPINGEN

WERKWIJZE BIJ AFVOER VERSTOPPINGEN

De kern van onze werkwijze is een totaaloplossing. Is uw riool verstopt Almere of heeft u alleen last van rioollucht? Wij verhelpen alle problemen. In Almere, maar ook omliggende plaatsen. Wanneer wij op locatie zijn, beginnen we direct met het riool ontstoppen Almere. Bij menig ontstoppingsbedrijf stopt het dan al snel. Wij willen er zeker van zijn dat het probleem is opgelost en beschikken daarom ook over tal van inspectietechnieken en inspectie-apparatuur om zo het probleem bij de bron te kunnen aanpakken. Daarmee voorkomen we dat de verstopping terugkeert

CAMERA INSPECTIE ALMERE

Een van de moderne technieken die we toepassen bij het bestrijden van afvoer verstoppingen is camera detectie. Hiermee sporen we de verstopping en vaak ook de achterliggende oorzaak op. Daarmee bedoelen we dat we de hele verstopping verwijderen. Wanneer een riool of leiding verstopt zit, loopt deze weer door zodra een deel van de verstopping opgelost is. Riool ontstoppen Almere leidt dus vaak al tot snelle resultaten. Het nadeel daarvan is dat zo’n riool daarna weer snel opnieuw verstopt. Door met camera inspectie te waarborgen dat echt de hele verstopping verwijderd is, zorgt ervoor dat we elkaar niet snel opnieuw hoeven te zien. Want, eerlijk is eerlijk, u ziet ons natuurlijk het liefst niet te vaak.

CAMERA INSPECTIE RIOOL ALMERE
Chen Hung Li
Chen Hung Li
2021-11-29
Jasperien van Weerdt
Jasperien van Weerdt
2021-09-06
Zeer snel ter plaatse, 3 verstoppingen vakkundig verholpen en goed advies hoe problemen in de toekomst zijn te voorkomen. All-in prijs is ook prettig: je weet vooraf wat je betaalt.
Bruce Wayne
Bruce Wayne
2021-07-17
Geweldige ervaring gehad met Ors, op aanraden van kennissen contact opgenomen met het bedrijf. De laatste jaren hoor en zie je veel vervelende verhalen over ontstoppingsbedrijfen waardoor ik niet het eerste beste bedrijf heb geraadpleegd. Ik ben blij dat ik in contact ben gekomen met Ors. Snel, transparant, professioneel, eerlijk, betaalbaar en een goeie portie humor en de vervelende verstopping snel en accuraat verholpen. Dankjewel Mo ik zal jou zeker aanraden in mijn kringen.
Anouar
Anouar
2021-07-17
Professionaliteit en kwaliteit voor een eerlijke prijs. Een fantastische service van dit bedrijf! Het probleem opgelost, duidelijk uitgelegd wat er mis was en advies gegeven over wat te doen om hetzelfde probleem niet opnieuw te krijgen. Netjes opgeruimd. Een echte redder in nood. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
pauline meerwaldt
pauline meerwaldt
2021-06-17
Het bedrijf kon snel komen toen wij ons probleem meldden. Mohammed heeft ons goed geholpen om de verstopping in de gootsteen op te lossen. Hij legde uit wat hij deed en gaf advies. Wij raden dit bedrijf aan.
Tosca Jansen
Tosca Jansen
2021-05-20
Goed geholpen door Mohamed! Verstopping in korte tijd opgelost 🙂
Jo ALTHOFF
Jo ALTHOFF
2021-05-19
Marcel Bernards
Marcel Bernards
2021-04-28
Karin R
Karin R
2021-04-14
Pim Klaren
Pim Klaren
2021-04-12
BESTRIJDEN RIOOLLUCHT

BESTRIJDEN RIOOLLUCHT

Een ander probleem waarbij wij vaak worden ingeschakeld is stankoverlast. Rioolluchten zijn vaak een bijverschijnsel van verstoppingen en/of lekkages. Dit probleem kan net zo hinderlijk zijn als een afvoer verstopping en vaak is niet direct duidelijk waar de stank precies vandaan komt. Deze overlast gaan wij te lijf met speciale stankdetectie-apparatuur. Daarmee sporen we de oorzaak van de stank snel op en verhelpen we natuurlijk ook gelijk het onderliggende probleem. Een totaaloplossing is en blijft ons uitgangspunt.

KOSTEN RIOOL ONTSTOPPEN ALMERE

Hoewel het vooral belangrijk is dat uw probleem snel wordt opgelost, wilt u natuurlijk ook graag van tevoren duidelijkheid over de kosten van het riool ontstoppen Almere. Ook daar zijn we graag duidelijk over. Wij hanteren vast tarief inclusief btw.

Deze tarieven gelden alleen voor particulieren en zijn exclusief avond- en weekendtoeslagen

24 UUR PER DAG BEREIKBAAR

Een verstopt riool Almere is niet een probleem waarmee u lange tijd wilt blijven zitten. Daarom kunt u ons altijd bellen. Ook buiten kantoortijden. Voor acute verstoppingen hebben wij een speciale 24-uursservice. Dat betekent dat we de verstopping binnen 24 uur verhelpen.

Veelgestelde vragen over riool ontstoppen:

Als u er zeker van bent dat het riool verstopt is dan kunt u een aantal stappen ondernemen. Eerst kunt u het zelf proberen te ontstoppen met een klassieke ontstopper of heet water met azijn of soda bijvoorbeeld. Levert dit niet het gewenste effect op? Schakel dan onze professionele ontstoppingsdienst in.

Indien er een vreemde lucht uit het riool komt is dat natuurlijk erg vervelend. Zeker als het een langere tijd duurt is het van belang om een professioneel bedrijf in te schakelen om het probleem permanent te verhelpen. Wij beschikken over de juiste middelen zoals camera-inspectie om de oorzaak van de vreemde lucht vast te stellen en het probleem aan te pakken.

Wij werken met een vast all-in tarief van € 150 inclusief btw. Dit tarief is geldig voor een gemiddelde klus van 1 uur. Als het langer duurt betaalt de € 25 inclusief btw per kwartier bovenop het standaardtarief. Bekijk ook onze kostenpagina voor alle kosten en voorwaarden.

Voor een gemiddelde ontstoppingsklus hebben wij 1 uur nodig. In sommige gevallen zijn we snel klaar, en soms duurt het wat langer. Dit is vooral afhankelijk van de omvang van de verstopping en eventuele bijzonderheden.