ORS Rioolservice - Riool Ontstoppen Amsterdam

Snel en effectief riool ontstoppen in Amsterdam

Heeft u last van een verstopt riool in Amsterdam? Bel ORS Rioolservice voor een snelle en effectieve ontstopping. Onze monteurs zijn ervaren en beschikken over de juiste apparatuur om uw rioolprobleem snel en effectief te verhelpen.n.

RIOOL VERSTOPT AMSTERDAM

RIOOL VERSTOPT AMSTERDAM

Wij verhelpen vrijwel alle denkbare afvoer verstoppingen. Toilet afvoer verstopt of gootsteen verstopt? Overal in Amsterdam zijn wij snel ter plaatse om dit probleem te verhelpen. De eerste stap in ons proces is het feitelijke probleem verhelpen. Dus wanneer uw gootsteen of toilet riool verstopt zit in Amsterdam, zorgen wij als eerste dat deze weer goed doorloopt. Bij veel andere ontstoppingsbedrijven houdt het daarmee op. Wij kijken echter verder. Als het probleem niet grondig word aangepakt, loopt u kans om snel opnieuw tegen het probleem aan te lopen. Wij zorgen daarom direct voor een blijvende oplossing.

24/7 bereikbaar voor riool ontstoppen in Amsterdam

Een verstopt riool kan op elk moment van de dag of nacht voorkomen. Daarom is ORS Rioolservice 24/7 bereikbaar om u te helpen bij een rioolprobleem in Amsterdam. Bel ons op 020 896 5505 en wij komen zo snel mogelijk naar u toe.

Betaalbare tarieven voor riool ontstoppen in Amsterdam

Bij ORS Rioolservice hanteren wij betaalbare tarieven voor riool ontstoppen in Amsterdam. Neem contact met ons op voor een prijsopgave op maat.

Voorkom rioolproblemen met regelmatig onderhoud

Voorkom toekomstige rioolproblemen door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren door ORS Rioolservice. Wij reinigen en inspecteren uw riolering om problemen te voorkomen en te verhelpen voordat ze zich voordoen.

Contacteer ons voor riool ontstoppen in Amsterdam

Bel ons op 020 896 5505 om een afspraak te maken voor riool ontstoppen in Amsterdam. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar om uw rioolprobleem snel en effectief op te lossen.

ONTSTOPPINGSDIENST AMSTERDAM

Onze ontstoppingsdienst gaat dus grondig te werk. Waar dat uit blijkt? Wij passen de modernste apparatuur toe om de oorzaak van het probleem op te sporen. Daarbij passen we maatwerk toe. Een hardnekkige afvoer verstopt vereist groter materieel dan een relatief kleine verstopping. In beide gevallen zorgen wij voor een passende oplossing. Een afvoer verstopping is door ons meestal eenvoudig op te lossen. Het achterhalen van het achterliggende probleem kost iets meer moeite, maar is zeker de moeite waard en kost u bovendien niets extra’s. Goede service en degelijkheid staat bij ons bovenaan

Riool ontstoppen Amsterdam
Maks Van Boeging
Maks Van Boeging
2023-04-19
Top service, snel en betrouwbaar. Aardige vent die de tijd neemt en alles goed uitlegt. Ben tevreden!
Chantal Peeters
Chantal Peeters
2023-04-14
Mohamed heeft op 21-7-2020 bij mij een flink lastige rioolverstopping verholpen aan de buiten kant van mijn huis. Het water liep via de garage zo mijn huis in. Toentertijd lukt het niet om een recensie te plaatsen, maar nu gelukkig wel! Dat ik nu, na bijna 3 jaar, nog zó blij ben hoe Mohamed als een redder in nood het heeft opgelost, zegt genoeg denk ik!! Het was een hele lastige klus, maar Mohamed gaf niet op. Bedankt!!
Roelof Wagenaar
Roelof Wagenaar
2023-04-11
Wat een vakman kwam langs. Weken lang via en met de verzekeringsmaatschappij die “een prutser” stuurde, (niet mijn woorden), gesteggel over en weer. Deze man repareerde, ontstopte, loste andermans onkundigheid op en adviseerde. Echt top. Binnen een uur alles weer werkend met iets meer kosten. (Materiaal en kundigheid) ;). Top gedaan.
Trees Janssens
Trees Janssens
2023-03-09
Ik heb geen verstand van kwaliteit of professioneel, maar heb hierop vertrouwd. Zeer vriendelijke, geduldige en behulpzame telefoniste. Tevens zeer vriendelijke en behulpzame monteur. Chapeau! Jammer dat hij was vergeten het verlate tijdstip door te geven, maar dat kan gebeuren.
Bea ter Horst
Bea ter Horst
2023-03-07
Vriendelijke mevrouw aan de telefoon. Loodgieter vakkundig, vriendelijk. Nam ook na afloop nog de tijd om tips te geven niet alleen over de keukenafvoer maar ook tips gegeven voor toilet en douche.
Lotte Harmanni
Lotte Harmanni
2022-11-15
Hele fijne snelle service. Vriendelijke loodgieter!
Brigitte Wigboldus
Brigitte Wigboldus
2022-11-08
Binnen 24 uur stond Mohamed voor de deur. Binnen een half uur was het probleem opgelost. Een prima bedrijf met enthousiast personeel.
Casper Rooijakkers
Casper Rooijakkers
2022-05-18
Binnen 48 uur een afspraak om mijn gootsteen in de keuken te ontstoppen tegen een schappelijke prijs (vooraf afgesproken, netjes met factuur). Aardige heren die efficiënt te werk gingen. Ook de planning denkt met je mee, ik kreeg netjes 30 minuten van tevoren een belletje toen ze eraan kwamen. Aanrader dus!
mirjamdenijs
mirjamdenijs
2022-01-31
ORS ontstoppingsdienst heeft me prima geholpen met het verhelpen van mijn rioolontstopping. Het was niet eenvoudig, omdat ik een bijzondere riolering heb, maar de mensen van ORS hebben me bijzonder toegewijd, professioneel en vriendelijk geholpen. Aanrader!!
RIOOL VERSTOPT AMSTERDAM

RIOOLVERSTOPPING AMSTERDAM

Optimaal Rioolservice heeft een professioneel team gereedstaan, dat op alle dagen van de week en op ieder moment van de dag in actie kan komen. Voor een aantrekkelijke totaalprijs werkt uw verstopte afvoer, gootsteen of riolering daarna weer als van ouds. Heeft u dus een voordelig bedrijf nodig voor een ontstoppingsbedrijf Amsterdam? Neem dan vandaag nog contact op met Optimaal Rioolservice en wij komen direct bij u langs. Wij komen o.a ook in Utrecht, Almere, Nieuwegein.

Razendsnelle Riool Ontstopping in Amsterdam? Bel ORS Rioolservice nu!

Een verstopt riool kan voor veel overlast zorgen. Gelukkig staat ORS Rioolservice in Amsterdam voor u klaar om uw rioolproblemen snel en professioneel op te lossen. Met onze jarenlange ervaring en geavanceerde apparatuur kunnen wij elke verstopping aan.

Riool ontstoppen Amsterdam: Onze werkwijze

Bij ORS Rioolservice hanteren wij een efficiënte en snelle werkwijze om uw riool te ontstoppen. Onze ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige ontstopping van uw riool. Daarbij maken wij gebruik van moderne technieken en hoogwaardige apparatuur, zoals een hogedrukspuit en camera-inspectie.

24/7 Bereikbaar voor spoed riool ontstopping in Amsterdam

Een rioolprobleem komt altijd ongelegen en kan veel overlast veroorzaken. Daarom staan wij 24/7 voor u klaar om uw rioolproblemen te verhelpen. Bel ons direct op 020 896 5505 voor een spoed riool ontstopping in Amsterdam.

Riool ontstoppen Amsterdam: Kosten en prijzen

De kosten voor het ontstoppen van uw riool in Amsterdam zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de aard en ernst van de verstopping. Bij ORS Rioolservice hanteren wij eerlijke prijzen en transparante tarieven. Neem gerust contact met ons op voor een prijsopgave op maat.

Waarom kiezen voor ORS Rioolservice?

  • Razendsnelle riool ontstopping in Amsterdam
  • 24/7 bereikbaar voor spoed riool ontstoppingen
  • Eerlijke prijzen en transparante tarieven
  • Professionele monteurs met jarenlange ervaring

Heeft u een rioolprobleem in Amsterdam en zoekt u een professionele en betrouwbare partner? Neem dan direct contact op met ORS Rioolservice via 020 896 5505 voor een snelle en vakkundige riool ontstopping.

NO-CURE-NO-PAY

Voor al ons werk geldt een no-cure-no-pay principe. U betaalt voor een probleem dat is opgelost. Wat voor onze klanten bijna net zo belangrijk is als duidelijkheid over de kosten van riool ontstoppen Amsterdam, is goede bereikbaarheid en beschikbaarheid. Wanneer u met een verstopt toilet in Amsterdam te maken heeft, dan kunt u geen hele dagen op een oplossing wachten. Wij zijn buiten kantoortijden bereikbaar en werken in de avonden en de weekenden. Maak gebruik van onze 24-uurservice bij acute afvoer verstoppingen. Wij helpen u dan binnen 24 uur, waardoor u snel verlost bent van de overlast die een verstopt riool of een verstopte afvoer inhoud

Veelgestelde vragen over riool ontstoppen:

Als u langere tijd last heeft van een vreemde lucht uit het riool dan is dit waarschijnlijk het gevolg van een verstopping of ophoping binnen de riolering. Indien het niet lukt om de verstopping zelf te verhelpen met heet water, zijn of baksoda dan staat onze ontstoppingsdienst paraat om u snel te helpen.

Als u er zeker van bent dat het riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te schakelen. Onze ontstoppingsdienst is vaak al binnen enkele uren op locatie, ongeacht uw woonplaats in Nederland. Wacht niet langer want dan wordt het probleem vaak alleen maar erger.

Eenmaal aangekomen op locatie hebben wij gemiddeld 1 uur nodig om een rioolverstopping te verhelpen. Soms zijn we snel klaar en soms duurt het wat langer. Dit is afhankelijk van de omvang van de verstopping en hoe makkelijk de oorzaak vast te stellen is.

Voor een gemiddelde ontstoppingsklus van 1 uur betaalt u een vast tarief van € 150 inclusief btw. Dit is ook inclusief de voorrijkosten en eventuele materiaalkosten. Als het langer duurt om de verstopping te verhelpen betaalt de € 25 inclusief btw per kwartier. Bekijk ook onze kostenpagina voor alle kosten en voorwaarden.