VOORDELIG RIOOL ONTSTOPPEN ROTTERDAM – DAG EN NACHT BIJ OPTIMAAL RIOOLSERVICE

Riool ontstoppen Rotterdam. Een riool dat verstopt zit, kan voor grote overlast veroorzaken en moet daarom tijdig worden gerepareerd. Om de schade zoveel mogelijk te beperken, biedt een ontstoppingsdienst uitkomst. Voor Riool ontstoppen Rotterdam kunt u terecht bij Optimaal Rioolservice. Wij zijn een vooraanstaande rioolservice  die over mensen met ervaring beschikt en de juiste apparatuur heeft om een riool dat verstopt is geraakt snel weer zijn optimale werking terug te geven. Na uw telefoontje staat ons ontstoppingsbedrijf niet veel later bij u voor de deur en is de rioolverstopping nog dezelfde dag verholpen.

RIOOL ONTSTOPPEN ROTTERDAM VOOR GOOTSTEEN, KEUKEN, WC EN BADKAMER

RIOOL ONTSTOPPEN ROTTERDAM VOOR GOOTSTEEN, KEUKEN, WC EN BADKAMER

Ondervindt u problemen met de afvoer, zoals een riool dat verstopt zit, water dat in de gootsteen blijft staan, een doordringende rioollucht of andere ongemakken? Dan is het tijd om Optimaal Rioolservice te bellen. Wij zijn een vakbekwame ontstoppingsdienst voor het verrichten van allerhande rioolontstoppingen die zich kunnen voordoen in uw woning. Voor riool ontstoppen in en om Rotterdam vindt u bij ons ervaren loodgieters. Bel ons voor een afspraak 085 0030180

TOPSERVICE EN GUNSTIGE PRIJZEN BIJ AFVOER ONTSTOPPEN ROTTERDAM

Optimaal Rioolservice heeft zijn goede naam te danken aan een perfecte dienstverlening in combinatie met uiterst aantrekkelijke tarieven. Het voordelige prijsniveau dat wij voor een rioolontstopping Rotterdam hanteren, is een direct gevolg van de doeltreffende en professionele rioolservice die ons ontstoppingsbedrijf levert. Door uitsluitend met deskundige vakmensen en hoogstaande apparatuur te werken, kunnen wij een riool dat verstopt zit snel en grondig schoonmaken. Onze tijdwinst levert u financieel voordeel op!

AFVOER ONTSTOPPEN ROTTERDAM
Maks Van Boeging
Maks Van Boeging
2023-04-19
Top service, snel en betrouwbaar. Aardige vent die de tijd neemt en alles goed uitlegt. Ben tevreden!
Chantal Peeters
Chantal Peeters
2023-04-14
Mohamed heeft op 21-7-2020 bij mij een flink lastige rioolverstopping verholpen aan de buiten kant van mijn huis. Het water liep via de garage zo mijn huis in. Toentertijd lukt het niet om een recensie te plaatsen, maar nu gelukkig wel! Dat ik nu, na bijna 3 jaar, nog zó blij ben hoe Mohamed als een redder in nood het heeft opgelost, zegt genoeg denk ik!! Het was een hele lastige klus, maar Mohamed gaf niet op. Bedankt!!
Roelof Wagenaar
Roelof Wagenaar
2023-04-11
Wat een vakman kwam langs. Weken lang via en met de verzekeringsmaatschappij die “een prutser” stuurde, (niet mijn woorden), gesteggel over en weer. Deze man repareerde, ontstopte, loste andermans onkundigheid op en adviseerde. Echt top. Binnen een uur alles weer werkend met iets meer kosten. (Materiaal en kundigheid) ;). Top gedaan.
Trees Janssens
Trees Janssens
2023-03-09
Ik heb geen verstand van kwaliteit of professioneel, maar heb hierop vertrouwd. Zeer vriendelijke, geduldige en behulpzame telefoniste. Tevens zeer vriendelijke en behulpzame monteur. Chapeau! Jammer dat hij was vergeten het verlate tijdstip door te geven, maar dat kan gebeuren.
Bea ter Horst
Bea ter Horst
2023-03-07
Vriendelijke mevrouw aan de telefoon. Loodgieter vakkundig, vriendelijk. Nam ook na afloop nog de tijd om tips te geven niet alleen over de keukenafvoer maar ook tips gegeven voor toilet en douche.
Lotte Harmanni
Lotte Harmanni
2022-11-15
Hele fijne snelle service. Vriendelijke loodgieter!
Brigitte Wigboldus
Brigitte Wigboldus
2022-11-08
Binnen 24 uur stond Mohamed voor de deur. Binnen een half uur was het probleem opgelost. Een prima bedrijf met enthousiast personeel.
Casper Rooijakkers
Casper Rooijakkers
2022-05-18
Binnen 48 uur een afspraak om mijn gootsteen in de keuken te ontstoppen tegen een schappelijke prijs (vooraf afgesproken, netjes met factuur). Aardige heren die efficiënt te werk gingen. Ook de planning denkt met je mee, ik kreeg netjes 30 minuten van tevoren een belletje toen ze eraan kwamen. Aanrader dus!
mirjamdenijs
mirjamdenijs
2022-01-31
ORS ontstoppingsdienst heeft me prima geholpen met het verhelpen van mijn rioolontstopping. Het was niet eenvoudig, omdat ik een bijzondere riolering heb, maar de mensen van ORS hebben me bijzonder toegewijd, professioneel en vriendelijk geholpen. Aanrader!!
Riool ontstoppen Rotterdam

DAG EN NACHT PARAAT BIJ RIOOL ONTSTOPPEN ROTTERDAM

Ons ontstoppingsbedrijf Rotterdam is in staat om direct te reageren op oproepen van particulieren en bedrijven die met een rioolverstopping te maken hebben. Optimaal Rioolservice is namelijk zeven dagen in de week dag en nacht bereikbaar. Ook als het midden in de nacht is, staat Optimaal Rioolservice dus voor u klaar. Prijsvoordeel, kwaliteitswerk, vakkennis en betrouwbaarheid maken dat wij hoog aangeschreven staan als dienstverlener voor riool ontstoppen Rotterdam en omgeving.

RIOOL ONTSTOPPEN ROTTERDAM, ALTIJD HET JUISTE ONTSTOPPINGSBEDRIJF

Voor het vakkundig uitvoeren van ontstoppingen maakt Optimaal Rioolservice Rotterdam gebruik van professionele reinigingsmethodes. De loodgieters die voor onze ontstoppingsdienst werkzaam zijn, beschikken over onderhoudswagens met onder andere apparatuur voor machinale- en hogedrukreiniging. Afhankelijk van de mate van rioolverstopping kunnen dan de juiste schoonmaaktechnieken worden ingezet. Daarnaast hebben wij geavanceerde middelen om de oorzaak van een rioollucht te achterhalen en voor het vaststellen van scheuren.

Veelgestelde vragen over riool ontstoppen:

U kunt er nooit helemaal zeker van zijn dat de riolering verstopt is tot er een camera-inspectie wordt uitgevoerd. U kunt zelf proberen om het riool te reinigen met heet water en natuurlijke schoonmaakmiddelen zoals azijn of soda. Als het probleem nog niet verholpen is dan staat onze rioolservice paraat.

Ook als er een vreemde lucht uit het riool komt dan is het vermoeden al gauw dat dit te danken is aan een verstopping of ophoping binnen de rioolbuizen. In veel gevallen is dit zelf te verhelpen door heet water, zodat en er zijn door de riolering te spoelen. Maar in sommige gevallen moet onze ontstoppingsdienst eraan te pas komen om het probleem te verhelpen.

Gemiddeld hebben we 1 uur nodig om de meeste riool verstoppingen te verhelpen. Soms zijn we snel klaar en soms duurt het wat langer. Dit is vooral afhankelijk van de omvang van de verstopping en hoe snel er ingegrepen wordt.

Voor deze gemiddelde klus van 1 uur betaalt u bij ons een vast tarief van € 150 inclusief btw. Hier zitten ook de materiaalkosten en voorrijkosten bij in. Wanneer we langer nodig hebben om de verstopping te verhelpen betaalde € 25 inclusief btw per kwartier extra. Bekijk ook onze kostenpagina voor alle kosten en voorwaarden.