VOORDELIG RIOOL ONTSTOPPEN ROTTERDAM – DAG EN NACHT BIJ OPTIMAAL RIOOLSERVICE

Riool ontstoppen Rotterdam. Een riool dat verstopt zit, kan voor grote overlast veroorzaken en moet daarom tijdig worden gerepareerd. Om de schade zoveel mogelijk te beperken, biedt een ontstoppingsdienst uitkomst. Voor Riool ontstoppen Rotterdam kunt u terecht bij Optimaal Rioolservice. Wij zijn een vooraanstaande rioolservice  die over mensen met ervaring beschikt en de juiste apparatuur heeft om een riool dat verstopt is geraakt snel weer zijn optimale werking terug te geven. Na uw telefoontje staat ons ontstoppingsbedrijf niet veel later bij u voor de deur en is de rioolverstopping nog dezelfde dag verholpen.

RIOOL ONTSTOPPEN ROTTERDAM VOOR GOOTSTEEN, KEUKEN, WC EN BADKAMER

RIOOL ONTSTOPPEN ROTTERDAM VOOR GOOTSTEEN, KEUKEN, WC EN BADKAMER

Ondervindt u problemen met de afvoer, zoals een riool dat verstopt zit, water dat in de gootsteen blijft staan, een doordringende rioollucht of andere ongemakken? Dan is het tijd om Optimaal Rioolservice te bellen. Wij zijn een vakbekwame ontstoppingsdienst voor het verrichten van allerhande rioolontstoppingen die zich kunnen voordoen in uw woning. Voor riool ontstoppen in en om Rotterdam vindt u bij ons ervaren loodgieters. Bel ons voor een afspraak 085 0030180

TOPSERVICE EN GUNSTIGE PRIJZEN BIJ AFVOER ONTSTOPPEN ROTTERDAM

Optimaal Rioolservice heeft zijn goede naam te danken aan een perfecte dienstverlening in combinatie met uiterst aantrekkelijke tarieven. Het voordelige prijsniveau dat wij voor een rioolontstopping Rotterdam hanteren, is een direct gevolg van de doeltreffende en professionele rioolservice die ons ontstoppingsbedrijf levert. Door uitsluitend met deskundige vakmensen en hoogstaande apparatuur te werken, kunnen wij een riool dat verstopt zit snel en grondig schoonmaken. Onze tijdwinst levert u financieel voordeel op!

AFVOER ONTSTOPPEN ROTTERDAM
Jasperien van Weerdt
Jasperien van Weerdt
2021-09-06
Zeer snel ter plaatse, 3 verstoppingen vakkundig verholpen en goed advies hoe problemen in de toekomst zijn te voorkomen. All-in prijs is ook prettig: je weet vooraf wat je betaalt.
Bruce Wayne
Bruce Wayne
2021-07-17
Geweldige ervaring gehad met Ors, op aanraden van kennissen contact opgenomen met het bedrijf. De laatste jaren hoor en zie je veel vervelende verhalen over ontstoppingsbedrijfen waardoor ik niet het eerste beste bedrijf heb geraadpleegd. Ik ben blij dat ik in contact ben gekomen met Ors. Snel, transparant, professioneel, eerlijk, betaalbaar en een goeie portie humor en de vervelende verstopping snel en accuraat verholpen. Dankjewel Mo ik zal jou zeker aanraden in mijn kringen.
Anouar
Anouar
2021-07-17
Professionaliteit en kwaliteit voor een eerlijke prijs. Een fantastische service van dit bedrijf! Het probleem opgelost, duidelijk uitgelegd wat er mis was en advies gegeven over wat te doen om hetzelfde probleem niet opnieuw te krijgen. Netjes opgeruimd. Een echte redder in nood. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
pauline meerwaldt
pauline meerwaldt
2021-06-17
Het bedrijf kon snel komen toen wij ons probleem meldden. Mohammed heeft ons goed geholpen om de verstopping in de gootsteen op te lossen. Hij legde uit wat hij deed en gaf advies. Wij raden dit bedrijf aan.
Tosca Jansen
Tosca Jansen
2021-05-20
Goed geholpen door Mohamed! Verstopping in korte tijd opgelost 🙂
Riool ontstoppen Rotterdam

DAG EN NACHT PARAAT BIJ RIOOL ONTSTOPPEN ROTTERDAM

Ons ontstoppingsbedrijf Rotterdam is in staat om direct te reageren op oproepen van particulieren en bedrijven die met een rioolverstopping te maken hebben. Optimaal Rioolservice is namelijk zeven dagen in de week dag en nacht bereikbaar. Ook als het midden in de nacht is, staat Optimaal Rioolservice dus voor u klaar. Prijsvoordeel, kwaliteitswerk, vakkennis en betrouwbaarheid maken dat wij hoog aangeschreven staan als dienstverlener voor riool ontstoppen Rotterdam en omgeving.

RIOOL ONTSTOPPEN ROTTERDAM, ALTIJD HET JUISTE ONTSTOPPINGSBEDRIJF

Voor het vakkundig uitvoeren van ontstoppingen maakt Optimaal Rioolservice Rotterdam gebruik van professionele reinigingsmethodes. De loodgieters die voor onze ontstoppingsdienst werkzaam zijn, beschikken over onderhoudswagens met onder andere apparatuur voor machinale- en hogedrukreiniging. Afhankelijk van de mate van rioolverstopping kunnen dan de juiste schoonmaaktechnieken worden ingezet. Daarnaast hebben wij geavanceerde middelen om de oorzaak van een rioollucht te achterhalen en voor het vaststellen van scheuren.

Veelgestelde vragen over riool ontstoppen:

U kunt er nooit helemaal zeker van zijn dat de riolering verstopt is tot er een camera-inspectie wordt uitgevoerd. U kunt zelf proberen om het riool te reinigen met heet water en natuurlijke schoonmaakmiddelen zoals azijn of soda. Als het probleem nog niet verholpen is dan staat onze rioolservice paraat.

Ook als er een vreemde lucht uit het riool komt dan is het vermoeden al gauw dat dit te danken is aan een verstopping of ophoping binnen de rioolbuizen. In veel gevallen is dit zelf te verhelpen door heet water, zodat en er zijn door de riolering te spoelen. Maar in sommige gevallen moet onze ontstoppingsdienst eraan te pas komen om het probleem te verhelpen.

Gemiddeld hebben we 1 uur nodig om de meeste riool verstoppingen te verhelpen. Soms zijn we snel klaar en soms duurt het wat langer. Dit is vooral afhankelijk van de omvang van de verstopping en hoe snel er ingegrepen wordt.

Voor deze gemiddelde klus van 1 uur betaalt u bij ons een vast tarief van € 150 inclusief btw. Hier zitten ook de materiaalkosten en voorrijkosten bij in. Wanneer we langer nodig hebben om de verstopping te verhelpen betaalde € 25 inclusief btw per kwartier extra. Bekijk ook onze kostenpagina voor alle kosten en voorwaarden.