ONTSTOPPINGSSERVICE ORS – Door HEEL NEDERLAND

Een verstopte afvoer of riolering is erg vervelend, maar vrijwel ieder huishouden krijgt er vroeg of laat mee te maken. Met vervelende problemen als gevolg: het water in uw douche, wc of gootsteen loopt niet meer weg, u kunt niet meer normaal gebruik maken van het sanitair en een vieze lucht in het huis. ORS rioolservice is gespecialiseerd in het ontstoppen van wc’s, gootstenen en afvoeren en lost deze problemen snel en eenvoudig voor u op. We zijn 24/7 bereikbaar en binnen enkele uren op locatie. Al meer dan vijftien jaar lang zijn wij dé ontstoppingsservice van Nederland.

ONTSTOPPINGSSERVICE NODIG?

Neem 24 uur per dag 7 dagen in de week contact op!

Voor grote en kleine verstoppingen

Voor grote en kleine verstoppingen

Is uw toilet, gootsteen of afvoer verstopt geraakt? Geen zorgen, onze medewerkers komen binnen 24 uur bij u langs met een servicewagen. Onze professionals zijn voortdurend onderweg, zodat er altijd iemand bij u in de buurt is. Dus of u nu in Zeist, Haarlem of Breukelen woont: we staan zo snel mogelijk bij u op de stoep.  De servicewagen bevat al het apparatuur om uw riool zo snel mogelijk te ontstoppen. Bovendien belt u ORS Rioolservice niet alleen voor verstoppingen, maar ook zijn wij gespecialiseerd in het repareren, vervangen en reinigen van riolen. We beschikken over diverse gereedschappen en reinigingsmiddelen om uw problemen snel te verhelpen. Daarnaast bieden we vaste prijzen en betaalt u pas als uw rioolverstopping echt verholpen is.

Ontstoppingsservice ORS staat 24/7 voor u klaar

Wat voor rioolprobleem u ook heeft, ORS ontstoppingsservice lost het voor u op. Onze professionele loodgieters beschikken over hoogwaardige apparatuur, jarenlange ervaring en onbeperkte knowhow. Bovendien staan we 24 uur per dag voor u klaar. Dus heeft u `s nachts of in het weekend een probleem? U kunt altijd rekenen op ORS rioolservice. Aangezien we dag en nacht bereikbaar zijn, zijn we een officiële noodhulpdienst in diverse regio’s. Als u ORS rioolservice inschakelt, krijgt u altijd een maand lang garantie op de ontstopping. Komt uw verstopping toch terug? Dan wordt het probleem gratis verholpen.

Informatie
Jasperien van Weerdt
Jasperien van Weerdt
2021-09-06
Zeer snel ter plaatse, 3 verstoppingen vakkundig verholpen en goed advies hoe problemen in de toekomst zijn te voorkomen. All-in prijs is ook prettig: je weet vooraf wat je betaalt.
Bruce Wayne
Bruce Wayne
2021-07-17
Geweldige ervaring gehad met Ors, op aanraden van kennissen contact opgenomen met het bedrijf. De laatste jaren hoor en zie je veel vervelende verhalen over ontstoppingsbedrijfen waardoor ik niet het eerste beste bedrijf heb geraadpleegd. Ik ben blij dat ik in contact ben gekomen met Ors. Snel, transparant, professioneel, eerlijk, betaalbaar en een goeie portie humor en de vervelende verstopping snel en accuraat verholpen. Dankjewel Mo ik zal jou zeker aanraden in mijn kringen.
Anouar
Anouar
2021-07-17
Professionaliteit en kwaliteit voor een eerlijke prijs. Een fantastische service van dit bedrijf! Het probleem opgelost, duidelijk uitgelegd wat er mis was en advies gegeven over wat te doen om hetzelfde probleem niet opnieuw te krijgen. Netjes opgeruimd. Een echte redder in nood. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
pauline meerwaldt
pauline meerwaldt
2021-06-17
Het bedrijf kon snel komen toen wij ons probleem meldden. Mohammed heeft ons goed geholpen om de verstopping in de gootsteen op te lossen. Hij legde uit wat hij deed en gaf advies. Wij raden dit bedrijf aan.
Tosca Jansen
Tosca Jansen
2021-05-20
Goed geholpen door Mohamed! Verstopping in korte tijd opgelost 🙂
ontstopping onderzoek en reparatie

Niet alleen ontstopping: ook onderzoek en reparatie

Naast ontstoppingen is ORS ontstoppingsservice ook gespecialiseerd in onderzoek en reparatie. We beschikken over gespecialiseerde apparatuur voor onder andere rioolonderzoek en stankdetectie. Met een camera inspectie kunnen wij bijvoorbeeld de omvang en oorzaak van een rioolverstopping constateren. Daarnaast stelt geavanceerde rookdetectie apparatuur ons in staat om beschadigingen aan het rioolstelsel op te sporen. Deze beschadigingen repareren of vervangen wij ter plekke, zodat het probleem snel is opgelost.

Ontstoppingsservice ORS lost stankoverlast voordelig op

Ervaart u stankoverlast in uw woning? Als u last heeft van een vieze lucht uit de gootsteen of wc is dit een van de eerste signalen van een rioolverstopping. Het is echter niet altijd zichtbaar waar het probleem vandaan komt. Het is belangrijk om zo snel mogelijk een ontstoppingsdienst in te schakelen. De vakspecialisten van ORS ontstoppingsservice voeren vakkundig een stank detectie uit en lossen uw probleem zo snel mogelijk op. Vaak is het dezelfde dag nog opgelost!

Ontstoppingsservice ORS lost stankoverlast voordelig op

Veelgestelde vragen over ONTSTOPPINGSSERVICE:

Het is belangrijk om een verstopt riool zo snel mogelijk ontstoppen. Als het probleem uitgesteld wordt deze kan de verstopping groter worden en bij een lekkage kunnen ook omwonenden er last van hebben. Onderneem daarom direct actie en start met riolering doorspoelen met heet water en azijn of soda. Als dit niet lukt schakelt u onze professionele ontstoppingsservice in.

Als het water niet goed ingevuld door de afvoer of goed zijn dan hoeft dit niet direct te betekenen dat de riolering verstopt is. Om er zeker van te zijn wat de oorzaak is een interne inspectie uitvoeren en heeft ook de ontstopping direct verhelpen.

Gemiddeld hebben dan 1 uur nodig om de gootsteen te ontstoppen. In sommige gevalllen zijn we sneller klaar en soms duurt het langer als de oorzaak lastig is vast te stellen of als de omvang van het probleeem groter is dan gemiddeld.

Wij rekenen een standaard tarief van € 150 inclusief btw voor het ontstoppen van uw riool. Dit is inclusief materiaalkosten en voorrijkosten. Als het langer duurt dan 1 uur om het probleem te verhelpen betaalt u € 25 inclusief btw per kwartier extra. Bekijk ook onze kostenpagina voor alle kosten en voorwaarden.

ORS rioolservice is in iedere regio in Nederland te vinden. Ongeacht waar u woont in Nederland, wij zijn binnen enkele uren op locatie om uw riool te ontstoppen. Vooral als u in een van de rand steden woont zoals Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Utrecht en Almere dan zijn we snel tot uw dienst.