ONTSTOPPINGSSERVICE ORS – VOOR HEEL NEDERLAND

Een afvoer of riolering in uw huis kan na verloop van tijd verstopt raken, waardoor het water in uw douche, bad, gootsteen of wastafel niet meer wegstroomt. U kunt dan een loodgieter bellen, maar beter vertrouwt u op een echte rioolexpert. Optimaal Rioolservice is een veelzijdig ontstoppingsbedrijf, dat voor rioolverstoppingen in alle soorten en maten de meest effectieve reinigingsmethode kan inzetten. Al meer dan vijftien jaar lang zijn wij dé ontstoppingsservice van Nederland.

ONTSTOPPINGSSERVICE NODIG?

Neem 24 uur per dag 7 dagen in de week contact op!

ALLROUND LOODGIETER

ALLROUND LOODGIETER MET PROFESSIONELE APPARATUUR

Wanneer zich een rioolverstopping voordoet waar een vakkundige loodgieter aan te pas moet komen, dan biedt Optimaal Rioolservice graag de helpende hand. Onze medewerker komt bij u langs met een servicewagen, waarin zich een complete uitrusting bevindt voor grote en kleine riool- en afvoerverstoppingen. Wij hebben mechanische- en hogedrukapparatuur voor het reinigen van een verstopt geraakte rioolleiding, maar kunnen als allround ontstoppingsservice natuurlijk nog meer voor u betekenen. Bij Optimaal Rioolservice betaalt u uitsluitend als uw rioolverstopping verholpen is. We hanteren een vast tarief inclusief BTW.

1. ONTSTOPPINGSERVICE ORS MET 24/7 VOORDEEL

Optimaal Rioolservice kan dus alle voorkomende rioolklussen oplossen en doet dat bovendien voor de gunstigste tarieven van Nederland. Dit is mogelijk, omdat de loodgieter van onze riooldienst beschikt over hoogwaardige apparatuur, jarenlange ervaring en onbeperkte knowhow. Hierdoor kan hij steeds snel en efficiënt werken. Daar komt nog bij, dat de medewerkers van ons ontstoppingsbedrijf elke dag 24 uur voor u klaarstaan. Dag of nacht, weekend of weekdag? U kunt altijd rekenen op Optimaal Rioolservice!

oorzaken rioollucht in huis
ONDERZOEK EN REPARATIE BIJ ONTSTOPPINGSSERVICE

2. OOK ONDERZOEK EN REPARATIE BIJ ONTSTOPPINGSSERVICE ORS

Naast diverse ontstoppingstechnieken heeft de loodgieter van ons ontstoppingsbedrijf tevens de beschikking over gespecialiseerde apparatuur voor rioolonderzoek en stankdetectie. Met een camera-inspectie kunnen wij bijvoorbeeld de omvang van een rioolverstopping constateren. Geavanceerde rookdetectie-apparatuur stelt ons in staat om beschadigingen aan het rioolstelsel op te sporen, die wij ter plekke kunnen repareren. Is een reparatie niet meer mogelijk, dan heeft onze loodgieter de expertise om een deel van de riolering te vervangen.

3. RIOOLGEUR – STANKOVERLAST DOOR RIOOLGEUR VOORDELIG OPGELOST

De vakspecialisten van Optimaal Rioolservice werken niet alleen snel en doeltreffend, maar doen dat ook nog eens heel voordelig. Ervaart u dus stankoverlast door een rioollucht rond een van de afvoeren in uw woning en wilt u een betaalbare, vakkundige stankdetectie laten verrichten? Neem dan contact op met onze allround rioolservice. Optimaal Rioolservice is zeven dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.

RIOOLGEUR – STANKOVERLAST
×