Hardnekkige rioolverstopping oplossen met Riool camera inspectie

Riool camera inspectie helpt bij het vinden van de oorzaak van uw rioolprobleem . Omdat niet elke rioolverstopping hetzelfde is, maakt de ontstoppingsdienst van Optimaal Rioolservice gebruik van diverse methodes van riool onderzoek om een verstopping te verhelpen. Het uiteindelijke doel is om de doorstroming van het riool weer te herstellen met behulp van een schoonmaakprocédé op maat. Bij het detecteren van de oorzaak van uw probleem kunnen onze rioolspecialisten met een minicamera uw riool inspecteren. Op grond hiervan bepalen zij wekle reinigingswijze het beste kan worden gehanteerd. Zo lossen we een verstopping zo snel mogelijk op!

HULP NODIG?

Neem 24 uur per dag 7 dagen in de week contact op!

WAAROM EEN CAMERA INSPECTIE LATEN UITVOEREN

WAAROM EEN CAMERA INSPECTIE LATEN UITVOEREN?

Heeft u last van een hardnekkige verstopping? Dan is het belangrijk om de oorzaak te achterhalen. Het verrichten van een camera inspectie bij een verstopt riool is nuttig als er sprake is van een zware verstopping. Om erachter te komen wat de verstopping veroorzaakt en wat de eventuele zwakke plekken zijn van dit materiaal, maakt Optimaal Rioolservice gebruik van cameraatjes. Hiermee kunnen onze medewerkers het riool inspecteren. Aangezien wij met mobiele en op afstand controleerbare camera’s werken, kunnen wij uiterst nauwkeurig riool onderzoek doen. Door middel van riool camera inspectie vinden wij snel de oorzaak van uw rioolprobleem en kunnen wij uw riool snel en efficiënt ontstoppen!

CAMERA INSPECTIE BIJ ANDERE RIOOLPROBLEMEN

Rioolinspecties met behulp van een minicamera zijn niet alleen handig voor het vaststellen van de ontstoppingsmethode bij een rioolverstopping. Ook wanneer er redenen zijn om aan te nemen dat de rioolbuizen beschadigd zijn, biedt een nadere inspectie uitkomst. Zo bekijken onze specialisten van dichtbij of het afvoersysteem kwalitatief nog in orde is. Het optreden van beschadigingen kan helaas voorkomen en daarom is het aan te raden om in het kader van rioolonderhoud regelmatig een camera-onderzoek te laten verrichten.

CAMERA-INSPECTIE BIJ ANDERE RIOOLPROBLEMEN
Maks Van Boeging
Maks Van Boeging
2023-04-19
Top service, snel en betrouwbaar. Aardige vent die de tijd neemt en alles goed uitlegt. Ben tevreden!
Chantal Peeters
Chantal Peeters
2023-04-14
Mohamed heeft op 21-7-2020 bij mij een flink lastige rioolverstopping verholpen aan de buiten kant van mijn huis. Het water liep via de garage zo mijn huis in. Toentertijd lukt het niet om een recensie te plaatsen, maar nu gelukkig wel! Dat ik nu, na bijna 3 jaar, nog zó blij ben hoe Mohamed als een redder in nood het heeft opgelost, zegt genoeg denk ik!! Het was een hele lastige klus, maar Mohamed gaf niet op. Bedankt!!
Roelof Wagenaar
Roelof Wagenaar
2023-04-11
Wat een vakman kwam langs. Weken lang via en met de verzekeringsmaatschappij die “een prutser” stuurde, (niet mijn woorden), gesteggel over en weer. Deze man repareerde, ontstopte, loste andermans onkundigheid op en adviseerde. Echt top. Binnen een uur alles weer werkend met iets meer kosten. (Materiaal en kundigheid) ;). Top gedaan.
Trees Janssens
Trees Janssens
2023-03-09
Ik heb geen verstand van kwaliteit of professioneel, maar heb hierop vertrouwd. Zeer vriendelijke, geduldige en behulpzame telefoniste. Tevens zeer vriendelijke en behulpzame monteur. Chapeau! Jammer dat hij was vergeten het verlate tijdstip door te geven, maar dat kan gebeuren.
Bea ter Horst
Bea ter Horst
2023-03-07
Vriendelijke mevrouw aan de telefoon. Loodgieter vakkundig, vriendelijk. Nam ook na afloop nog de tijd om tips te geven niet alleen over de keukenafvoer maar ook tips gegeven voor toilet en douche.
Lotte Harmanni
Lotte Harmanni
2022-11-15
Hele fijne snelle service. Vriendelijke loodgieter!
Brigitte Wigboldus
Brigitte Wigboldus
2022-11-08
Binnen 24 uur stond Mohamed voor de deur. Binnen een half uur was het probleem opgelost. Een prima bedrijf met enthousiast personeel.
Casper Rooijakkers
Casper Rooijakkers
2022-05-18
Binnen 48 uur een afspraak om mijn gootsteen in de keuken te ontstoppen tegen een schappelijke prijs (vooraf afgesproken, netjes met factuur). Aardige heren die efficiënt te werk gingen. Ook de planning denkt met je mee, ik kreeg netjes 30 minuten van tevoren een belletje toen ze eraan kwamen. Aanrader dus!
mirjamdenijs
mirjamdenijs
2022-01-31
ORS ontstoppingsdienst heeft me prima geholpen met het verhelpen van mijn rioolontstopping. Het was niet eenvoudig, omdat ik een bijzondere riolering heb, maar de mensen van ORS hebben me bijzonder toegewijd, professioneel en vriendelijk geholpen. Aanrader!!
RIOOL CAMERA INSPECTIE 2

TIJD VOOR EEN RIOOL CAMERA INSPECTIE? NEEM CONTACT OP MET ORS

Wilt u de achterliggende oorzaak van uw rioolproblemen achterhalen? Of wilt u voor onderhoud of reparatie een riool onderzoek uitvoeren? Neem gerust contact met ons op! Optimaal Rioolservice beschikt over moderne apparatuur en technieken, waarmee wij op een professionele manier uw riool inspecteren. Bovendien hebben onze specialisten jarenlange ervaring. Dankzij onze efficiënte inspectiemethodes en doeltreffende aanpak hebben wij grote en kleine rioolproblemen snel voor u verholpen!

Veelgestelde vragen over riool camera inspectie

Als het riool verstopt is dan is het verstandig om een camera inspectie uit te laten voeren. Door een camera door de leidingen te laten gaan, kan men zien waar de verstopping zich bevindt en hoe groot het probleem is. Riool camera inspectie helpt bij het vinden van de achterliggende oorzaak van het probleem.

Met een camera bepalen wij op afstand waar de verstopping zich bevindt. De camera die wij gebruiken is geschikt om door een lange  leiding te voeren. De camera is voorzien van een lamp en maakt opnames waardoor we snel en duidelijk kunnen zien wat het probleem is.

Gemiddeld duurt het drie kwartier om een camera inspectie uit te voeren. Dit is echter afhankelijk van de bereikbaarheid van het riool en de omvang van de verstopping.

In de meeste gevallen is de riool camera inspectie onderdeel van het ontstoppen van het riool. Maar u kunt ons ook inschakelen voor alleen de camera inspectie. In dat geval betaalt u €150,- inclusief btw voor een gemiddelde klus van 1 uur. Duurt het langer dan komt er €25 inclusief btw per kwartier bij. Bekijk ook onze kostenpagina voor alle kosten en voorwaarden.

U schakelt ons in vrijwel iedere regio in Nederland in. Waar u ook woont, wij zijn vaak al binnen enkele uren op locatie. In het geval van spoed of in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Haarlem en Rotterdam zijn wij vaak nog sneller aanwezig om uw rioolprobleem te verhelpen.