RIOOL CAMERA INSPECTIE HELPT BIJ OPLOSSEN RIOOLVERSTOPPINGEN

Riool camera inspectie. Omdat niet elke rioolverstopping hetzelfde is, maakt de ontstoppingsdienst van Optimaal Rioolservice gebruik van diverse methodes van riool onderzoek om een verstopping te verhelpen. Het uiteindelijke doel is om de doorstroming van het riool weer te herstellen met behulp van een schoonmaakprocédé op maat. Wanneer dit noodzakelijk is of wenselijk wordt geacht, kunnen onze rioolspecialisten eerst met een minicamera uw riool inspecteren. Op grond hiervan bepalen zij welke reinigingswijze het beste kan worden gehanteerd.

HULP NODIG?

Neem 24 uur per dag 7 dagen in de week contact op!

WAAROM EEN CAMERA INSPECTIE LATEN UITVOEREN

WAAROM EEN CAMERA INSPECTIE LATEN UITVOEREN

Het verrichten van een camera-inspectie bij een verstopt riool is vooral nuttig als er sprake is van een zware verstopping. Om erachter te komen wat de verstopping veroorzaakt en wat de eventuele zwakke plekken zijn van dit materiaal, maakt Optimaal Rioolservice gebruik van cameraatjes waarmee onze medewerkers het riool inspecteren. Omdat dit mobiele en op afstand controleerbare camera’s zijn, kan er uiterst nauwkeurig riool onderzoek mee worden gedaan.

CAMERA-INSPECTIE BIJ ANDERE RIOOLPROBLEMEN

Rioolinspecties met behulp van een minicamera beperken zich niet alleen tot het vaststellen van de ontstoppingsmethode bij een rioolverstopping. Ook wanneer er redenen zijn om aan te nemen dat er schade aan rioolbuizen is, biedt een nadere inspectie uitkomst. Zo kan van dichtbij worden bekeken of het afvoersysteem kwalitatief nog in orde is. Het optreden van beschadigingen kan helaas voorkomen en daarom is het aan te raden om in het kader van rioolonderhoud regelmatig een camera-onderzoek te laten verrichten.

CAMERA-INSPECTIE BIJ ANDERE RIOOLPROBLEMEN
Chen Hung Li
Chen Hung Li
2021-11-29
Jasperien van Weerdt
Jasperien van Weerdt
2021-09-06
Zeer snel ter plaatse, 3 verstoppingen vakkundig verholpen en goed advies hoe problemen in de toekomst zijn te voorkomen. All-in prijs is ook prettig: je weet vooraf wat je betaalt.
Bruce Wayne
Bruce Wayne
2021-07-17
Geweldige ervaring gehad met Ors, op aanraden van kennissen contact opgenomen met het bedrijf. De laatste jaren hoor en zie je veel vervelende verhalen over ontstoppingsbedrijfen waardoor ik niet het eerste beste bedrijf heb geraadpleegd. Ik ben blij dat ik in contact ben gekomen met Ors. Snel, transparant, professioneel, eerlijk, betaalbaar en een goeie portie humor en de vervelende verstopping snel en accuraat verholpen. Dankjewel Mo ik zal jou zeker aanraden in mijn kringen.
Anouar
Anouar
2021-07-17
Professionaliteit en kwaliteit voor een eerlijke prijs. Een fantastische service van dit bedrijf! Het probleem opgelost, duidelijk uitgelegd wat er mis was en advies gegeven over wat te doen om hetzelfde probleem niet opnieuw te krijgen. Netjes opgeruimd. Een echte redder in nood. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
pauline meerwaldt
pauline meerwaldt
2021-06-17
Het bedrijf kon snel komen toen wij ons probleem meldden. Mohammed heeft ons goed geholpen om de verstopping in de gootsteen op te lossen. Hij legde uit wat hij deed en gaf advies. Wij raden dit bedrijf aan.
Tosca Jansen
Tosca Jansen
2021-05-20
Goed geholpen door Mohamed! Verstopping in korte tijd opgelost 🙂
Jo ALTHOFF
Jo ALTHOFF
2021-05-19
Marcel Bernards
Marcel Bernards
2021-04-28
Karin R
Karin R
2021-04-14
Pim Klaren
Pim Klaren
2021-04-12
RIOOL CAMERA INSPECTIE 2

TIJD VOOR EEN RIOOL CAMERA INSPECTIE? NEEM CONTACT OP

Wanneer u een rioolverstopping heeft of wilt dat voor onderhoud of reparatie een riool onderzoek wordt gedaan, kunt u altijd contact met ons opnemen. Optimaal Rioolservice beschikt over moderne apparatuur en technieken, waarmee wij op een professionele manier uw riool inspecteren. Dankzij onze efficiënte inspectiemethodes en doeltreffende aanpak hebben wij grote en kleine rioolproblemen snel voor u verholpen!

Veelgestelde vragen over camera inspectie

Als het riool verstopt is dan is het verrstandig om een camera-inspectie uit te laten voeren. Door een camera door de leidingen te laten gaan kan men zien waar de verstopping zich bevindt en hoe groot het probleem is.

De camera die wij gebruiken is geschikt om door een lange en eventueel de naar leiding te voeren. De camera is ook voorzien van een lamp en maakt opnames waardoor we snel duidelijk kunnen maken waarom het riool voor is en waar de verstopping zich bevindt.

Gemiddeld duurt het drie kwartier om een camera-inspectie uit te voeren. Maar dit is wel afhankelijk van de bereikbaarheid van het riool en de omvang van de verstopping.

In de meeste gevallen is de camera-inspectie onderdeel van het ontstoppen van het riool. Maar u kunt ons ook inschakelen voor alleen de camera-inspectie. In dat geval betaalt u € 150 inclusief btw voor een gemiddelde plus van 1 uur. Duurt het langer dan komt er € 25 inclusief btw per kwartier bij. Bekijk ook onze kostenpagina voor alle kosten en voorwaarden.

We zijn in vrijwel iedere regio in Nederland werkzaam. Waar u ook woont in Nederland, wij zijn vaak al binnen enkele uren op locatie. In het geval van spoed of in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Haarlem en Rotterdam zijn wij vaak nog sneller aanwezig om uw rioolprobleem te verhelpen.