Hardnekkige rioolverstopping oplossen met Riool camera inspectie

Riool camera inspectie helpt bij het vinden van de oorzaak van uw rioolprobleem . Omdat niet elke rioolverstopping hetzelfde is, maakt de ontstoppingsdienst van Optimaal Rioolservice gebruik van diverse methodes van riool onderzoek om een verstopping te verhelpen. Het uiteindelijke doel is om de doorstroming van het riool weer te herstellen met behulp van een schoonmaakprocédé op maat. Bij het detecteren van de oorzaak van uw probleem kunnen onze rioolspecialisten met een minicamera uw riool inspecteren. Op grond hiervan bepalen zij wekle reinigingswijze het beste kan worden gehanteerd. Zo lossen we een verstopping zo snel mogelijk op!

HULP NODIG?

Neem 24 uur per dag 7 dagen in de week contact op!

WAAROM EEN CAMERA INSPECTIE LATEN UITVOEREN

WAAROM EEN CAMERA INSPECTIE LATEN UITVOEREN?

Heeft u last van een hardnekkige verstopping? Dan is het belangrijk om de oorzaak te achterhalen. Het verrichten van een camera inspectie bij een verstopt riool is nuttig als er sprake is van een zware verstopping. Om erachter te komen wat de verstopping veroorzaakt en wat de eventuele zwakke plekken zijn van dit materiaal, maakt Optimaal Rioolservice gebruik van cameraatjes. Hiermee kunnen onze medewerkers het riool inspecteren. Aangezien wij met mobiele en op afstand controleerbare camera’s werken, kunnen wij uiterst nauwkeurig riool onderzoek doen. Door middel van riool camera inspectie vinden wij snel de oorzaak van uw rioolprobleem en kunnen wij uw riool snel en efficiënt ontstoppen!

CAMERA INSPECTIE BIJ ANDERE RIOOLPROBLEMEN

Rioolinspecties met behulp van een minicamera zijn niet alleen handig voor het vaststellen van de ontstoppingsmethode bij een rioolverstopping. Ook wanneer er redenen zijn om aan te nemen dat de rioolbuizen beschadigd zijn, biedt een nadere inspectie uitkomst. Zo bekijken onze specialisten van dichtbij of het afvoersysteem kwalitatief nog in orde is. Het optreden van beschadigingen kan helaas voorkomen en daarom is het aan te raden om in het kader van rioolonderhoud regelmatig een camera-onderzoek te laten verrichten.

CAMERA-INSPECTIE BIJ ANDERE RIOOLPROBLEMEN
Jasperien van Weerdt
Jasperien van Weerdt
2021-09-06
Zeer snel ter plaatse, 3 verstoppingen vakkundig verholpen en goed advies hoe problemen in de toekomst zijn te voorkomen. All-in prijs is ook prettig: je weet vooraf wat je betaalt.
Bruce Wayne
Bruce Wayne
2021-07-17
Geweldige ervaring gehad met Ors, op aanraden van kennissen contact opgenomen met het bedrijf. De laatste jaren hoor en zie je veel vervelende verhalen over ontstoppingsbedrijfen waardoor ik niet het eerste beste bedrijf heb geraadpleegd. Ik ben blij dat ik in contact ben gekomen met Ors. Snel, transparant, professioneel, eerlijk, betaalbaar en een goeie portie humor en de vervelende verstopping snel en accuraat verholpen. Dankjewel Mo ik zal jou zeker aanraden in mijn kringen.
Anouar
Anouar
2021-07-17
Professionaliteit en kwaliteit voor een eerlijke prijs. Een fantastische service van dit bedrijf! Het probleem opgelost, duidelijk uitgelegd wat er mis was en advies gegeven over wat te doen om hetzelfde probleem niet opnieuw te krijgen. Netjes opgeruimd. Een echte redder in nood. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
pauline meerwaldt
pauline meerwaldt
2021-06-17
Het bedrijf kon snel komen toen wij ons probleem meldden. Mohammed heeft ons goed geholpen om de verstopping in de gootsteen op te lossen. Hij legde uit wat hij deed en gaf advies. Wij raden dit bedrijf aan.
Tosca Jansen
Tosca Jansen
2021-05-20
Goed geholpen door Mohamed! Verstopping in korte tijd opgelost 🙂
RIOOL CAMERA INSPECTIE 2

TIJD VOOR EEN RIOOL CAMERA INSPECTIE? NEEM CONTACT OP MET ORS

Wilt u de achterliggende oorzaak van uw rioolproblemen achterhalen? Of wilt u voor onderhoud of reparatie een riool onderzoek uitvoeren? Neem gerust contact met ons op! Optimaal Rioolservice beschikt over moderne apparatuur en technieken, waarmee wij op een professionele manier uw riool inspecteren. Bovendien hebben onze specialisten jarenlange ervaring. Dankzij onze efficiënte inspectiemethodes en doeltreffende aanpak hebben wij grote en kleine rioolproblemen snel voor u verholpen!

Veelgestelde vragen over riool camera inspectie

Als het riool verstopt is dan is het verstandig om een camera inspectie uit te laten voeren. Door een camera door de leidingen te laten gaan, kan men zien waar de verstopping zich bevindt en hoe groot het probleem is. Riool camera inspectie helpt bij het vinden van de achterliggende oorzaak van het probleem.

Met een camera bepalen wij op afstand waar de verstopping zich bevindt. De camera die wij gebruiken is geschikt om door een lange  leiding te voeren. De camera is voorzien van een lamp en maakt opnames waardoor we snel en duidelijk kunnen zien wat het probleem is.

Gemiddeld duurt het drie kwartier om een camera inspectie uit te voeren. Dit is echter afhankelijk van de bereikbaarheid van het riool en de omvang van de verstopping.

In de meeste gevallen is de riool camera inspectie onderdeel van het ontstoppen van het riool. Maar u kunt ons ook inschakelen voor alleen de camera inspectie. In dat geval betaalt u €150,- inclusief btw voor een gemiddelde klus van 1 uur. Duurt het langer dan komt er €25 inclusief btw per kwartier bij. Bekijk ook onze kostenpagina voor alle kosten en voorwaarden.

U schakelt ons in vrijwel iedere regio in Nederland in. Waar u ook woont, wij zijn vaak al binnen enkele uren op locatie. In het geval van spoed of in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Haarlem en Rotterdam zijn wij vaak nog sneller aanwezig om uw rioolprobleem te verhelpen.