RIOOL ONTSTOPPEN AMERSFOORT

Riool ontstoppen Amersfoort. Ontstoppingsdienst Amersfoort hanteert een vast tarief geen half uur of een meter prijs. Bij een rioolverstopping in uw keuken, wc of badkamer is het logisch dat u hiervoor een kwaliteitsbedrijf voor riool ontstoppen Amersfoort belt. Dan komt u vanzelf uit bij Optimaal Rioolservice. Wij zijn een erkend ontstoppingsbedrijf dat door het hele land rioolservice levert. Overigens komen wij niet alleen in actie wanneer een riool verstopt zit, want ook voor het plegen van onderhoud aan en het repareren van uw rioolsysteem kunt u op onze expertise rekenen.

KEUKENAFVOER ONTSTOPPEN AMERSFOORT

KEUKENAFVOER ONTSTOPPEN AMERSFOORT, MÉÉR DAN EEN LOODGIETER

Optimaal Rioolservice is een ontstoppingsdienst in de ruimste zin van het woord. Uiteraard kunt u ons in de eerste plaats bellen als er problemen zijn met de doorstroming van uw keukenafvoer/gootsteen, wc/toilet, douche/bad. Onze veelzijdige loodgieters hebben echter ook professioneel gereedschap voor het detecteren van stank, wanneer er een rioollucht uit uw gootsteen komt of in de wc hangt. Indien een riool verstopt is dat er nader onderzoek moet worden verricht, kunnen wij een camera-inspectie uitvoeren.

DE GOEDKOOPSTE RIOOL ONTSTOPPEN AMERSFOORT

Ontstoppingsbedrijf Optimaal Rioolservice staat alom bekend als een van de goedkoopste ontstoppinsdienst voor riool ontstoppen Amersfoort. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die wij bieden, zorgt ervoor dat u met ons de beste resultaten krijgt en toch altijd voordelig uit bent. Dat geldt evengoed voor riool ontstoppen als voor de onderhouds-, reparatie– en vervangingswerkzaamheden die wij uitvoeren.

DE GOEDKOOPSTE RIOOL ONTSTOPPEN AMERSFOORT
Jasperien van Weerdt
Jasperien van Weerdt
2021-09-06
Zeer snel ter plaatse, 3 verstoppingen vakkundig verholpen en goed advies hoe problemen in de toekomst zijn te voorkomen. All-in prijs is ook prettig: je weet vooraf wat je betaalt.
Bruce Wayne
Bruce Wayne
2021-07-17
Geweldige ervaring gehad met Ors, op aanraden van kennissen contact opgenomen met het bedrijf. De laatste jaren hoor en zie je veel vervelende verhalen over ontstoppingsbedrijfen waardoor ik niet het eerste beste bedrijf heb geraadpleegd. Ik ben blij dat ik in contact ben gekomen met Ors. Snel, transparant, professioneel, eerlijk, betaalbaar en een goeie portie humor en de vervelende verstopping snel en accuraat verholpen. Dankjewel Mo ik zal jou zeker aanraden in mijn kringen.
Anouar
Anouar
2021-07-17
Professionaliteit en kwaliteit voor een eerlijke prijs. Een fantastische service van dit bedrijf! Het probleem opgelost, duidelijk uitgelegd wat er mis was en advies gegeven over wat te doen om hetzelfde probleem niet opnieuw te krijgen. Netjes opgeruimd. Een echte redder in nood. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
pauline meerwaldt
pauline meerwaldt
2021-06-17
Het bedrijf kon snel komen toen wij ons probleem meldden. Mohammed heeft ons goed geholpen om de verstopping in de gootsteen op te lossen. Hij legde uit wat hij deed en gaf advies. Wij raden dit bedrijf aan.
Tosca Jansen
Tosca Jansen
2021-05-20
Goed geholpen door Mohamed! Verstopping in korte tijd opgelost 🙂
AFVOER VERSTOPT AMERSFOORT

AFVOER VERSTOPT AMERSFOORT EN OMSTREKEN? BEL OPTIMAAL RIOOLSERVICE!

Omdat een rioolverstopping zich niet van tevoren aankondigt en u dus onverwachts een rioolspecialist nodig kunt hebben, is onze ontstoppingsdienst elke dag van de week dag en nacht bereikbaar. Bij Optimaal Rioolservice kunt u er dan ook op vertrouwen, dat een afvoer ontstoppen nog op dezelfde dag kan worden uitgevoerd. Heeft u dus een keukenafvoer te ontstoppen in Amersfoort of omgeving, dan weet u wat u te doen staat! Wij komen o.a in Houten, Bilthoven, Nieuwegein, Ijsselstein.

Veelgestelde vragen over riool ontstoppen:

Een verstopping in het riool kan voor grote problemen zorgen. Ook voor lekkage en overlast voor omwonenden. Lukt het niet om de verstopping zelf te verhelpen met heet water en azijn of soda? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk contact op te nemen met onze professionele ontstoppingsdienst.

Als u last van een vreemde lucht uit het riool dan wilt u dat natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. U kunt hiervoor dezelfde stappen doorlopen die we aanbevelen bij het reinigen van het riool. Lukt het niet om de verstopping zelf te verhelpen? Schakel dan onze professionele rioolservice in.

In de meeste gevallen zijn wij binnen 1 uur klaar met het ontstoppen van uw riool. In sommige gevallen is de oorzaak lastig vast te stellen en moet er eerst een camera-inspectie uitgevoerd worden.

Voor een gemiddelde ontstopping van 1 uur rekenen wij een vast tarief van € 150 inclusief btw. Hier zitten ook de materiaalkosten en voorrijkosten bij. Als het langer duurt om de verstopping te verhelpen betaalt u € 25 inclusief btw per kwartier extra. Bekijk ook onze kostenpagina voor alle kosten en voorwaarden.