RIOOL ONTSTOPPEN AMERSFOORT

Riool ontstoppen Amersfoort. Ontstoppingsdienst Amersfoort hanteert een vast tarief geen half uur of een meter prijs. Bij een rioolverstopping in uw keuken, wc of badkamer is het logisch dat u hiervoor een kwaliteitsbedrijf voor riool ontstoppen Amersfoort belt. Dan komt u vanzelf uit bij Optimaal Rioolservice. Wij zijn een erkend ontstoppingsbedrijf dat door het hele land rioolservice levert. Overigens komen wij niet alleen in actie wanneer een riool verstopt zit, want ook voor het plegen van onderhoud aan en het repareren van uw rioolsysteem kunt u op onze expertise rekenen.

KEUKENAFVOER ONTSTOPPEN AMERSFOORT

KEUKENAFVOER ONTSTOPPEN AMERSFOORT, MÉÉR DAN EEN LOODGIETER

Optimaal Rioolservice is een ontstoppingsdienst in de ruimste zin van het woord. Uiteraard kunt u ons in de eerste plaats bellen als er problemen zijn met de doorstroming van uw keukenafvoer/gootsteen, wc/toilet, douche/bad. Onze veelzijdige loodgieters hebben echter ook professioneel gereedschap voor het detecteren van stank, wanneer er een rioollucht uit uw gootsteen komt of in de wc hangt. Indien een riool verstopt is dat er nader onderzoek moet worden verricht, kunnen wij een camera-inspectie uitvoeren.

DE GOEDKOOPSTE RIOOL ONTSTOPPEN AMERSFOORT

Ontstoppingsbedrijf Optimaal Rioolservice staat alom bekend als een van de goedkoopste ontstoppinsdienst voor riool ontstoppen Amersfoort. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die wij bieden, zorgt ervoor dat u met ons de beste resultaten krijgt en toch altijd voordelig uit bent. Dat geldt evengoed voor riool ontstoppen als voor de onderhouds-, reparatie– en vervangingswerkzaamheden die wij uitvoeren.

DE GOEDKOOPSTE RIOOL ONTSTOPPEN AMERSFOORT
Maks Van Boeging
Maks Van Boeging
2023-04-19
Top service, snel en betrouwbaar. Aardige vent die de tijd neemt en alles goed uitlegt. Ben tevreden!
Chantal Peeters
Chantal Peeters
2023-04-14
Mohamed heeft op 21-7-2020 bij mij een flink lastige rioolverstopping verholpen aan de buiten kant van mijn huis. Het water liep via de garage zo mijn huis in. Toentertijd lukt het niet om een recensie te plaatsen, maar nu gelukkig wel! Dat ik nu, na bijna 3 jaar, nog zó blij ben hoe Mohamed als een redder in nood het heeft opgelost, zegt genoeg denk ik!! Het was een hele lastige klus, maar Mohamed gaf niet op. Bedankt!!
Roelof Wagenaar
Roelof Wagenaar
2023-04-11
Wat een vakman kwam langs. Weken lang via en met de verzekeringsmaatschappij die “een prutser” stuurde, (niet mijn woorden), gesteggel over en weer. Deze man repareerde, ontstopte, loste andermans onkundigheid op en adviseerde. Echt top. Binnen een uur alles weer werkend met iets meer kosten. (Materiaal en kundigheid) ;). Top gedaan.
Trees Janssens
Trees Janssens
2023-03-09
Ik heb geen verstand van kwaliteit of professioneel, maar heb hierop vertrouwd. Zeer vriendelijke, geduldige en behulpzame telefoniste. Tevens zeer vriendelijke en behulpzame monteur. Chapeau! Jammer dat hij was vergeten het verlate tijdstip door te geven, maar dat kan gebeuren.
Bea ter Horst
Bea ter Horst
2023-03-07
Vriendelijke mevrouw aan de telefoon. Loodgieter vakkundig, vriendelijk. Nam ook na afloop nog de tijd om tips te geven niet alleen over de keukenafvoer maar ook tips gegeven voor toilet en douche.
Lotte Harmanni
Lotte Harmanni
2022-11-15
Hele fijne snelle service. Vriendelijke loodgieter!
Brigitte Wigboldus
Brigitte Wigboldus
2022-11-08
Binnen 24 uur stond Mohamed voor de deur. Binnen een half uur was het probleem opgelost. Een prima bedrijf met enthousiast personeel.
Casper Rooijakkers
Casper Rooijakkers
2022-05-18
Binnen 48 uur een afspraak om mijn gootsteen in de keuken te ontstoppen tegen een schappelijke prijs (vooraf afgesproken, netjes met factuur). Aardige heren die efficiënt te werk gingen. Ook de planning denkt met je mee, ik kreeg netjes 30 minuten van tevoren een belletje toen ze eraan kwamen. Aanrader dus!
mirjamdenijs
mirjamdenijs
2022-01-31
ORS ontstoppingsdienst heeft me prima geholpen met het verhelpen van mijn rioolontstopping. Het was niet eenvoudig, omdat ik een bijzondere riolering heb, maar de mensen van ORS hebben me bijzonder toegewijd, professioneel en vriendelijk geholpen. Aanrader!!
AFVOER VERSTOPT AMERSFOORT

AFVOER VERSTOPT AMERSFOORT EN OMSTREKEN? BEL OPTIMAAL RIOOLSERVICE!

Omdat een rioolverstopping zich niet van tevoren aankondigt en u dus onverwachts een rioolspecialist nodig kunt hebben, is onze ontstoppingsdienst elke dag van de week dag en nacht bereikbaar. Bij Optimaal Rioolservice kunt u er dan ook op vertrouwen, dat een afvoer ontstoppen nog op dezelfde dag kan worden uitgevoerd. Heeft u dus een keukenafvoer te ontstoppen in Amersfoort of omgeving, dan weet u wat u te doen staat! Wij komen o.a in Houten, Bilthoven, Nieuwegein, Ijsselstein.

Veelgestelde vragen over riool ontstoppen:

Een verstopping in het riool kan voor grote problemen zorgen. Ook voor lekkage en overlast voor omwonenden. Lukt het niet om de verstopping zelf te verhelpen met heet water en azijn of soda? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk contact op te nemen met onze professionele ontstoppingsdienst.

Als u last van een vreemde lucht uit het riool dan wilt u dat natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. U kunt hiervoor dezelfde stappen doorlopen die we aanbevelen bij het reinigen van het riool. Lukt het niet om de verstopping zelf te verhelpen? Schakel dan onze professionele rioolservice in.

In de meeste gevallen zijn wij binnen 1 uur klaar met het ontstoppen van uw riool. In sommige gevallen is de oorzaak lastig vast te stellen en moet er eerst een camera-inspectie uitgevoerd worden.

Voor een gemiddelde ontstopping van 1 uur rekenen wij een vast tarief van € 150 inclusief btw. Hier zitten ook de materiaalkosten en voorrijkosten bij. Als het langer duurt om de verstopping te verhelpen betaalt u € 25 inclusief btw per kwartier extra. Bekijk ook onze kostenpagina voor alle kosten en voorwaarden.