ORS, BESTE ONTSTOPPINGSDIENST VOOR RIOOL ONTSTOPPEN

Ieder huishouden krijgt wel eens te maken met een verstopping. Er zijn dan ook meerdere oorzaken waardoor een riool verstopt kan raken: door wc-papier, etensresten, haren of andere materialen. Wacht niet langer en schakel ontstoppingsdienst ORS in. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met diverse rioolproblemen. Een riool of afvoer ontstoppen is voor ons dus geen enkel probleem. Door de inzet van hoogwaardige apparatuur is uw verstopping snel verholpen en werkt uw riolering weer als nieuw. Dus of u nu een verstopte wc, douche of gootsteen heeft? Kies voor ORS Rioolservice!

ONTSTOPPINGSDIENST NODIG?

Neem 24 uur per dag 7 dagen in de week contact op!

ONTSTOPPINGSDIENST ORS

TOILET OF AFVOER ONTSTOPPEN

Is uw riool verstopt? Dan krijgt u te maken met vervelende problemen: het water loopt niet goed weg, er ontstaan stankproblemen en soms kunt u helemaal geen gebruik meer maken van het toilet of de afvoer. Dit wilt u natuurlijk snel oplossen. Schakel ORS ontstoppingsdienst in en wij staan binnen enkele uren op de stoep. We zijn dag en nacht bereikbaar en sturen na uw melding direct een servicewagen naar uw adres. ORS ontstoppingsservice werkt alleen met gecertificeerde mensen die gespecialiseerd zijn in het verhelpen van rioolproblemen. Bovendien hanteren we een vaste prijs en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. 

ONTSTOPPINGSDIENST ORS: OOK VOOR REPARATIE

Niet alleen voor toilet of afvoer ontstoppingen schakelt u ons in, maar ook andere reparaties aan het riool laat u aan ons over. Riool- en afvoerbuizen kunnen normaal gesproken wel tegen een stootje, maar soms is een reparatie aan de riolering toch nodig. Dit gebeurt als uw riool bijvoorbeeld lange tijd niet is onderhouden. ORS ontstoppingsdienst beschikt over medewerkers met jarenlange ervaring en over de nodige gereedschappen voor riool herstel. Indien de schade te groot blijkt, kunnen wij zelfs het gehele riool vernieuwen. Wilt u rioolreparatie voorkomen? Laat dan uw riolering preventief reinigen.

RIOOLSPECIALIST ORS
Jasperien van Weerdt
Jasperien van Weerdt
2021-09-06
Zeer snel ter plaatse, 3 verstoppingen vakkundig verholpen en goed advies hoe problemen in de toekomst zijn te voorkomen. All-in prijs is ook prettig: je weet vooraf wat je betaalt.
Bruce Wayne
Bruce Wayne
2021-07-17
Geweldige ervaring gehad met Ors, op aanraden van kennissen contact opgenomen met het bedrijf. De laatste jaren hoor en zie je veel vervelende verhalen over ontstoppingsbedrijfen waardoor ik niet het eerste beste bedrijf heb geraadpleegd. Ik ben blij dat ik in contact ben gekomen met Ors. Snel, transparant, professioneel, eerlijk, betaalbaar en een goeie portie humor en de vervelende verstopping snel en accuraat verholpen. Dankjewel Mo ik zal jou zeker aanraden in mijn kringen.
Anouar
Anouar
2021-07-17
Professionaliteit en kwaliteit voor een eerlijke prijs. Een fantastische service van dit bedrijf! Het probleem opgelost, duidelijk uitgelegd wat er mis was en advies gegeven over wat te doen om hetzelfde probleem niet opnieuw te krijgen. Netjes opgeruimd. Een echte redder in nood. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
pauline meerwaldt
pauline meerwaldt
2021-06-17
Het bedrijf kon snel komen toen wij ons probleem meldden. Mohammed heeft ons goed geholpen om de verstopping in de gootsteen op te lossen. Hij legde uit wat hij deed en gaf advies. Wij raden dit bedrijf aan.
Tosca Jansen
Tosca Jansen
2021-05-20
Goed geholpen door Mohamed! Verstopping in korte tijd opgelost 🙂
RIOOL CAMERA INSPECTIE

RIOOL CAMERA INSPECTIE

Heeft u last van regelmatig terugkerende verstoppingen? Of blijkt uw verstopping lastig te verhelpen? Natuurlijk erg vervelend, want u wilt dit probleem zo snel mogelijk oplossen. Ontstoppingsservice ORS inspecteert uw afvoerleidingen door middel van camera inspectie. Op deze manier sporen we de verstopping op en komen we erachter wat de achterliggende oorzaak is. Wanneer de oorzaak is gelokaliseerd, gaan we aan de slag met het verwijderen van de verstopping. Bovendien kunnen we met riool camera inspectie direct de staat van het leidingwerk controleren. Dit is erg handig, want zo detecteren we beginnende beschadigen en voorkomen we verdere problemen. Want eerlijk is eerlijk, u ziet ons natuurlijk het liefst niet te vaak.

ONTSTOPPINGSDIENST ORS BIEDT GARANTIE OP ONTSTOPPING

Heeft u last van een rioolprobleem? Een verstopping, reparatie of iets heel anders? Neem contact met ons op en we komen zo snel mogelijk op locatie. Wanneer u ORS ontstoppingsdienst inschakelt, krijgt u garantie op de ontstopping. U weet dus zeker dat u na ons bezoek weer zoals gewoonlijk gebruik kunt maken van uw wc, douche of gootsteen. Op andere werkzaamheden geven we drie maanden garantie. Daarnaast beschikken we over loodgieters met jarenlange ervaring en professionele middelen voor het reinigen van uw riool. Dus geen vervelende stanklucht en andere problemen meer!

GOOTSTEEN ONTSTOPPEN

Veelgestelde vragen over ONTSTOPPINGSDIENST:

In het geval van een verstopping van de gootsteen, de afvoer of de riolering doet u er goed aan om eerst zelf de leidingen te reinigen met heet water, azijn, soda of andere natuurlijke schoonmaakmidddelen. Heeft dit geen effect? Schakel dan onze professionele ontstoppingsdienst in.

Als het water niet goed weg loopt door de gootsteen of afvoer dan kunt u eerst controleren of er geen materialen zichtbaar zijn die de verstopping veroorzaken. In dat geval is het eenvoudig te verhelpen. Volg daarnaast ook de bovenstaande stappen om de leidingen te reinigen. Als het water alsnog niet goed genoeg weg loopt dan is onze ontstoppingsdienst snel ter plaatse om het probleem te verhelpen.

Wij hanteren een gemiddelde arbeidstijd van 1 uur voor de ontstoppgsdienst. In veel gevallen zijn we snel klaar maar soms duurt het langer. Dit hangt af van de omvang van de verstopping.

U betaalt een vast tarief van € 150 inclusief btw voor een gemiddelde klus van 1 uur. Als het langer duurt om het riool te ontstoppen dan komt daar € 25 inclusief btw per kwartier bij. Bekijk ook onze kostenpagina voor alle kosten en voorwaarden.

Wij werken in iedere regio een stad in Nederland. Het maakt dus niet uit waar u woont, u kunt onze ontstoppingsdienst inschakelen. Als u in een van de grotere steden woont zoals Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Utrecht en Almere dan zijn we vaak binnen een paar uur al op locatie om de verstopping te verhelpen.

steden woont zoals Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Utrecht en Almere dan zijn we vaak binnen een paar uur al op locatie om de verstopping te verhelpen.

Mensen zoeken ook naar:

  • goedkoop riool ontstoppen
  • riool ontstoppen middel
  • riool ontstoppen kosten
  • zelf riool ontstoppen hogedruk
  • riool ontstoppen gereedschap
  • riool ontstoppen met tuinslang
  • zelf riool ontstoppen
  • riool ontstoppen met soda