ORS, BESTE ONTSTOPPINGSDIENST VOOR RIOOL ONTSTOPPEN

Ieder huishouden krijgt wel eens te maken met een verstopping. Er zijn dan ook meerdere oorzaken waardoor een riool verstopt kan raken: door wc-papier, etensresten, haren of andere materialen. Wacht niet langer en schakel ontstoppingsdienst ORS in. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met diverse rioolproblemen. Een riool of afvoer ontstoppen is voor ons dus geen enkel probleem. Door de inzet van hoogwaardige apparatuur is uw verstopping snel verholpen en werkt uw riolering weer als nieuw. Dus of u nu een verstopte wc, douche of gootsteen heeft? Kies voor ORS Rioolservice!

ONTSTOPPINGSDIENST NODIG?

Neem 24 uur per dag 7 dagen in de week contact op!

ONTSTOPPINGSDIENST ORS

TOILET OF AFVOER ONTSTOPPEN

Is uw riool verstopt? Dan krijgt u te maken met vervelende problemen: het water loopt niet goed weg, er ontstaan stankproblemen en soms kunt u helemaal geen gebruik meer maken van het toilet of de afvoer. Dit wilt u natuurlijk snel oplossen. Schakel ORS ontstoppingsdienst in en wij staan binnen enkele uren op de stoep. We zijn dag en nacht bereikbaar en sturen na uw melding direct een servicewagen naar uw adres. ORS ontstoppingsservice werkt alleen met gecertificeerde mensen die gespecialiseerd zijn in het verhelpen van rioolproblemen. Bovendien hanteren we een vaste prijs en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. 

ONTSTOPPINGSDIENST ORS: OOK VOOR REPARATIE

Niet alleen voor toilet of afvoer ontstoppingen schakelt u ons in, maar ook andere reparaties aan het riool laat u aan ons over. Riool- en afvoerbuizen kunnen normaal gesproken wel tegen een stootje, maar soms is een reparatie aan de riolering toch nodig. Dit gebeurt als uw riool bijvoorbeeld lange tijd niet is onderhouden. ORS ontstoppingsdienst beschikt over medewerkers met jarenlange ervaring en over de nodige gereedschappen voor riool herstel. Indien de schade te groot blijkt, kunnen wij zelfs het gehele riool vernieuwen. Wilt u rioolreparatie voorkomen? Laat dan uw riolering preventief reinigen.

RIOOLSPECIALIST ORS
Maks Van Boeging
Maks Van Boeging
2023-04-19
Top service, snel en betrouwbaar. Aardige vent die de tijd neemt en alles goed uitlegt. Ben tevreden!
Chantal Peeters
Chantal Peeters
2023-04-14
Mohamed heeft op 21-7-2020 bij mij een flink lastige rioolverstopping verholpen aan de buiten kant van mijn huis. Het water liep via de garage zo mijn huis in. Toentertijd lukt het niet om een recensie te plaatsen, maar nu gelukkig wel! Dat ik nu, na bijna 3 jaar, nog zó blij ben hoe Mohamed als een redder in nood het heeft opgelost, zegt genoeg denk ik!! Het was een hele lastige klus, maar Mohamed gaf niet op. Bedankt!!
Roelof Wagenaar
Roelof Wagenaar
2023-04-11
Wat een vakman kwam langs. Weken lang via en met de verzekeringsmaatschappij die “een prutser” stuurde, (niet mijn woorden), gesteggel over en weer. Deze man repareerde, ontstopte, loste andermans onkundigheid op en adviseerde. Echt top. Binnen een uur alles weer werkend met iets meer kosten. (Materiaal en kundigheid) ;). Top gedaan.
Trees Janssens
Trees Janssens
2023-03-09
Ik heb geen verstand van kwaliteit of professioneel, maar heb hierop vertrouwd. Zeer vriendelijke, geduldige en behulpzame telefoniste. Tevens zeer vriendelijke en behulpzame monteur. Chapeau! Jammer dat hij was vergeten het verlate tijdstip door te geven, maar dat kan gebeuren.
Bea ter Horst
Bea ter Horst
2023-03-07
Vriendelijke mevrouw aan de telefoon. Loodgieter vakkundig, vriendelijk. Nam ook na afloop nog de tijd om tips te geven niet alleen over de keukenafvoer maar ook tips gegeven voor toilet en douche.
Lotte Harmanni
Lotte Harmanni
2022-11-15
Hele fijne snelle service. Vriendelijke loodgieter!
Brigitte Wigboldus
Brigitte Wigboldus
2022-11-08
Binnen 24 uur stond Mohamed voor de deur. Binnen een half uur was het probleem opgelost. Een prima bedrijf met enthousiast personeel.
Casper Rooijakkers
Casper Rooijakkers
2022-05-18
Binnen 48 uur een afspraak om mijn gootsteen in de keuken te ontstoppen tegen een schappelijke prijs (vooraf afgesproken, netjes met factuur). Aardige heren die efficiënt te werk gingen. Ook de planning denkt met je mee, ik kreeg netjes 30 minuten van tevoren een belletje toen ze eraan kwamen. Aanrader dus!
mirjamdenijs
mirjamdenijs
2022-01-31
ORS ontstoppingsdienst heeft me prima geholpen met het verhelpen van mijn rioolontstopping. Het was niet eenvoudig, omdat ik een bijzondere riolering heb, maar de mensen van ORS hebben me bijzonder toegewijd, professioneel en vriendelijk geholpen. Aanrader!!
RIOOL CAMERA INSPECTIE

RIOOL CAMERA INSPECTIE

Heeft u last van regelmatig terugkerende verstoppingen? Of blijkt uw verstopping lastig te verhelpen? Natuurlijk erg vervelend, want u wilt dit probleem zo snel mogelijk oplossen. Ontstoppingsservice ORS inspecteert uw afvoerleidingen door middel van camera inspectie. Op deze manier sporen we de verstopping op en komen we erachter wat de achterliggende oorzaak is. Wanneer de oorzaak is gelokaliseerd, gaan we aan de slag met het verwijderen van de verstopping. Bovendien kunnen we met riool camera inspectie direct de staat van het leidingwerk controleren. Dit is erg handig, want zo detecteren we beginnende beschadigen en voorkomen we verdere problemen. Want eerlijk is eerlijk, u ziet ons natuurlijk het liefst niet te vaak.

ONTSTOPPINGSDIENST ORS BIEDT GARANTIE OP ONTSTOPPING

Heeft u last van een rioolprobleem? Een verstopping, reparatie of iets heel anders? Neem contact met ons op en we komen zo snel mogelijk op locatie. Wanneer u ORS ontstoppingsdienst inschakelt, krijgt u garantie op de ontstopping. U weet dus zeker dat u na ons bezoek weer zoals gewoonlijk gebruik kunt maken van uw wc, douche of gootsteen. Op andere werkzaamheden geven we drie maanden garantie. Daarnaast beschikken we over loodgieters met jarenlange ervaring en professionele middelen voor het reinigen van uw riool. Dus geen vervelende stanklucht en andere problemen meer!

GOOTSTEEN ONTSTOPPEN

Veelgestelde vragen over ONTSTOPPINGSDIENST:

In het geval van een verstopping van de gootsteen, de afvoer of de riolering doet u er goed aan om eerst zelf de leidingen te reinigen met heet water, azijn, soda of andere natuurlijke schoonmaakmidddelen. Heeft dit geen effect? Schakel dan onze professionele ontstoppingsdienst in.

Als het water niet goed weg loopt door de gootsteen of afvoer dan kunt u eerst controleren of er geen materialen zichtbaar zijn die de verstopping veroorzaken. In dat geval is het eenvoudig te verhelpen. Volg daarnaast ook de bovenstaande stappen om de leidingen te reinigen. Als het water alsnog niet goed genoeg weg loopt dan is onze ontstoppingsdienst snel ter plaatse om het probleem te verhelpen.

Wij hanteren een gemiddelde arbeidstijd van 1 uur voor de ontstoppgsdienst. In veel gevallen zijn we snel klaar maar soms duurt het langer. Dit hangt af van de omvang van de verstopping.

U betaalt een vast tarief van € 150 inclusief btw voor een gemiddelde klus van 1 uur. Als het langer duurt om het riool te ontstoppen dan komt daar € 25 inclusief btw per kwartier bij. Bekijk ook onze kostenpagina voor alle kosten en voorwaarden.

Wij werken in iedere regio een stad in Nederland. Het maakt dus niet uit waar u woont, u kunt onze ontstoppingsdienst inschakelen. Als u in een van de grotere steden woont zoals Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Utrecht en Almere dan zijn we vaak binnen een paar uur al op locatie om de verstopping te verhelpen.

steden woont zoals Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Utrecht en Almere dan zijn we vaak binnen een paar uur al op locatie om de verstopping te verhelpen.

Mensen zoeken ook naar:

  • goedkoop riool ontstoppen
  • riool ontstoppen middel
  • riool ontstoppen kosten
  • zelf riool ontstoppen hogedruk
  • riool ontstoppen gereedschap
  • riool ontstoppen met tuinslang
  • zelf riool ontstoppen
  • riool ontstoppen met soda