Snel uw riool ontstoppen voor de laagste prijs

Als het gaat over een riool ontstoppen, kunt u dit in de meeste gevallen niet zelf. Maak daarom gebruik van ons regionale netwerk van professionele rioolspecialisten. Schakel onze ervaren vakmensen in en het ontstoppen van uw riool is snel geregeld. Onze experts beschikken over de juiste materialen waaronder ook camera-inspectie middelen om de oorzaak van de riool verstopping te verhelpen. Wij werken met een vaste prijs inclusief, voorrijkosten en materiaalkosten, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan. Laat uw riool snel en gegarandeerd ontstoppen door ORS rioolservice.

HULP NODIG?

Neem 24 uur per dag 7 dagen in de week contact op!

Riool ontstoppen Amsterdam

Verstopt riool direct opgelost door ORS riool ontstoppers

Heeft u een rioollucht in huis of een lekkage? Een verstopt riool kan voor grote problemen zorgen. Het is daarom belangrijk om snel te handelen en direct een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met het riool ontstoppen. Maar ook schakelt u ons in voor het ontstoppen van afvoeren en andere verstoppingen in leidingen. Wij beschikken bovendien over de juiste kennis en apparatuur om iedere verstopping vakkundig te verhelpen in een korte tijd. Maak gebruik van onze rioolservice voor een aantrekkelijke prijs en wij zorgen er gegarandeerd voor dat uw riolering binnen de kortste keren weer goed werkt.

Efficiënte werkwijze riool ontstoppen

Wij hebben een efficiënte werkwijze ontwikkeld om een riool binnen een korte termijn te ontstoppen. Hiervoor beschikken wij over professionele apparatuur waaronder materiaal voor camera-inspectie. Hiermee kunnen wij de oorzaak van de verstopping snel vaststellen om deze vervolgens te verhelpen. Voor riool ontstoppen bent u bij onze rioolservice aan het juiste adres. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in ontstoppingen van het riool, maar ook schakelt u ons in bij een verstopte wcafvoer of gootsteen.

werkwijze riool ontstoppen
Maks Van Boeging
Maks Van Boeging
2023-04-19
Top service, snel en betrouwbaar. Aardige vent die de tijd neemt en alles goed uitlegt. Ben tevreden!
Chantal Peeters
Chantal Peeters
2023-04-14
Mohamed heeft op 21-7-2020 bij mij een flink lastige rioolverstopping verholpen aan de buiten kant van mijn huis. Het water liep via de garage zo mijn huis in. Toentertijd lukt het niet om een recensie te plaatsen, maar nu gelukkig wel! Dat ik nu, na bijna 3 jaar, nog zó blij ben hoe Mohamed als een redder in nood het heeft opgelost, zegt genoeg denk ik!! Het was een hele lastige klus, maar Mohamed gaf niet op. Bedankt!!
Roelof Wagenaar
Roelof Wagenaar
2023-04-11
Wat een vakman kwam langs. Weken lang via en met de verzekeringsmaatschappij die “een prutser” stuurde, (niet mijn woorden), gesteggel over en weer. Deze man repareerde, ontstopte, loste andermans onkundigheid op en adviseerde. Echt top. Binnen een uur alles weer werkend met iets meer kosten. (Materiaal en kundigheid) ;). Top gedaan.
Trees Janssens
Trees Janssens
2023-03-09
Ik heb geen verstand van kwaliteit of professioneel, maar heb hierop vertrouwd. Zeer vriendelijke, geduldige en behulpzame telefoniste. Tevens zeer vriendelijke en behulpzame monteur. Chapeau! Jammer dat hij was vergeten het verlate tijdstip door te geven, maar dat kan gebeuren.
Bea ter Horst
Bea ter Horst
2023-03-07
Vriendelijke mevrouw aan de telefoon. Loodgieter vakkundig, vriendelijk. Nam ook na afloop nog de tijd om tips te geven niet alleen over de keukenafvoer maar ook tips gegeven voor toilet en douche.
Lotte Harmanni
Lotte Harmanni
2022-11-15
Hele fijne snelle service. Vriendelijke loodgieter!
Brigitte Wigboldus
Brigitte Wigboldus
2022-11-08
Binnen 24 uur stond Mohamed voor de deur. Binnen een half uur was het probleem opgelost. Een prima bedrijf met enthousiast personeel.
Casper Rooijakkers
Casper Rooijakkers
2022-05-18
Binnen 48 uur een afspraak om mijn gootsteen in de keuken te ontstoppen tegen een schappelijke prijs (vooraf afgesproken, netjes met factuur). Aardige heren die efficiënt te werk gingen. Ook de planning denkt met je mee, ik kreeg netjes 30 minuten van tevoren een belletje toen ze eraan kwamen. Aanrader dus!
mirjamdenijs
mirjamdenijs
2022-01-31
ORS ontstoppingsdienst heeft me prima geholpen met het verhelpen van mijn rioolontstopping. Het was niet eenvoudig, omdat ik een bijzondere riolering heb, maar de mensen van ORS hebben me bijzonder toegewijd, professioneel en vriendelijk geholpen. Aanrader!!
Gegarandeerd uw riool verstopping verholpen

Gegarandeerd uw riool verstopping verholpen

Wij stoppen niet voordat de rioolverstopping verholpen is! Het ontstoppen van een riool is meestal geen eenvoudige klus, maar onze vakmannen hebben jarenlange ervaring en kunnen hierdoor iedere riool verstopping verhelpen. Bij ons krijgt u bovendien 3 maanden garantie, zodat u zeker weet dat het riool ontstoppen succesvol is. Wij werken met een vaste scherpe prijs en zijn werkzaam in vrijwel iedere regio. U vindt ons onder andere in Almere, Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, Rotterdam en Utrecht. Neem gerust contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij u langs!

Veelgestelde vragen over riool ontstoppen:

Als u ontdekt dat het riool verstopt is kunt u zelf eerst een aantal maatregelen nemen voordat u een professionele ontstoppingsdienst inschakelt. Gebruik heet water en soda om de rioolleiding door te spoelen. Herhaal dit een aantal keer indien het nog niet goed genoeg weggespoeld. Als de verstopping niet te verhelpen blijkt schakelt u onze professionele ontstoppingsdienst in.

Een vreemde geur uit het riool is erg vervelend en wilt u natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Controleer eerst of er een verstopping is en probeer deze zo nodig te verhelpen. Reinig de leidingen met soda en water. Verhelpt dit het probleem niet? Dan komt onze rioolservice snel een kijkje nemen om de oorzaak vast te stellen.

Als er teveel materialen in het riool terecht komen die daar eigenlijk niet thuishoren kan er een ophoping of in het ergste geval een verstopping ontstaan. Vervolgens loopt het leidingwater niet goed weg naar het riool. Probeer eerst de bovengenoemde maatregelen om de verstopping zelf te verhelpen. Lukt dat niet? Schakel ORS rioolservice in.

Over het algemeen hebben wij aan 1 uur voldoende om een verstopping van het riool te verhelpen. Dit is echter niet van tevoren exact aan te geven omdat we het probleem niet op afstand kunnen vaststellen.

Wij werken met een vaste prijs van € 150 inclusief btw voor een gemiddelde klus die 1 uur duurt. Dit tarief is inclusief voorrijkosten en eventuele materiaalkosten. Mocht de klus langer duren dan betaalt u € 25 inclusief btw per kwartier. Bekijk ook onze kostenpagina voor alle kosten en voorwaarden.

U kunt onze riool ontstoppingservice sinds door heel Nederland inschakelen. En vrijwel iedere regio zijn wij binnen de kortste keren op locatie. Binnen de regio’s Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Rotterdam en Almere zijn wij vooral snel op locatie.