Stank detectie

Stank detectie laat u uitvoeren wanneer u last heeft van stankoverlast uit het riool of de afvoeren. Als u last heeft van stank uit het riool of de gootsteen dan is dit vaak een eerste signalering van een rioolverstopping. Wanneer het riool niet meer goed doorstroomt en verstopt is merkt u dit vaak niet gelijk maar na een tijdje kunt u het merken aan de stank. Stankoverlast is een probleem dat u natuurlijk zo snel mogelijk op wilt lossen. Schakel daarom een professionele ontstoppingsdienst met stankdetectie in om de kern van het probleem te vinden en aan te pakken.

Riool ontstoppen Leusden

Oorzaken stankoverlast riolering

Stankoverlast is een van de meest voorkomende regio problemen. De stank kan door diverse problemen worden veroorzaakt. Het kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door een sifon komen die droog is komen te staan, er wordt niet goed ontlucht of er is een verstopping in de afvoer. Het is altijd goed om eerst de kraan te laten lopen en te controleren of het probleem aanhoudt. Als het water niet goed wegloopt gaat het waarschijnlijk om een verstopping. Ook voor een afvoer ontstoppen of een gootsteen ontstoppen kunt u ons inschakelen. Vaak is het probleem daarmee opgelost en is de stankoverlast verleden tijd.

Werkwijze riool stank detectie

In sommige gevallen is het probleem direct zichtbaar maar wanneer er stankoverlast vanuit het riool is dan moet er onderzoek plaatsvinden. Hierbij gaat het vaak om een camera-inspectie omdat je met het blote oog niet in het riool kunt kijken. Een professionele ontstoppingsdienst zoals Optimaal Riool Service beschikt over de benodigde apparatuur om de camera-inspectie direct uit te voeren en ook uw riool problemen direct te verhelpen. Na het ontstoppen is het verstandig om te controleren of de afvoer goed doorloopt en na verloop van tijd aan te geven of de stankoverlast is opgelost.

Werkwijze-riool-stankdetectie
Maks Van Boeging
Maks Van Boeging
2023-04-19
Top service, snel en betrouwbaar. Aardige vent die de tijd neemt en alles goed uitlegt. Ben tevreden!
Chantal Peeters
Chantal Peeters
2023-04-14
Mohamed heeft op 21-7-2020 bij mij een flink lastige rioolverstopping verholpen aan de buiten kant van mijn huis. Het water liep via de garage zo mijn huis in. Toentertijd lukt het niet om een recensie te plaatsen, maar nu gelukkig wel! Dat ik nu, na bijna 3 jaar, nog zó blij ben hoe Mohamed als een redder in nood het heeft opgelost, zegt genoeg denk ik!! Het was een hele lastige klus, maar Mohamed gaf niet op. Bedankt!!
Roelof Wagenaar
Roelof Wagenaar
2023-04-11
Wat een vakman kwam langs. Weken lang via en met de verzekeringsmaatschappij die “een prutser” stuurde, (niet mijn woorden), gesteggel over en weer. Deze man repareerde, ontstopte, loste andermans onkundigheid op en adviseerde. Echt top. Binnen een uur alles weer werkend met iets meer kosten. (Materiaal en kundigheid) ;). Top gedaan.
Trees Janssens
Trees Janssens
2023-03-09
Ik heb geen verstand van kwaliteit of professioneel, maar heb hierop vertrouwd. Zeer vriendelijke, geduldige en behulpzame telefoniste. Tevens zeer vriendelijke en behulpzame monteur. Chapeau! Jammer dat hij was vergeten het verlate tijdstip door te geven, maar dat kan gebeuren.
Bea ter Horst
Bea ter Horst
2023-03-07
Vriendelijke mevrouw aan de telefoon. Loodgieter vakkundig, vriendelijk. Nam ook na afloop nog de tijd om tips te geven niet alleen over de keukenafvoer maar ook tips gegeven voor toilet en douche.
Lotte Harmanni
Lotte Harmanni
2022-11-15
Hele fijne snelle service. Vriendelijke loodgieter!
Brigitte Wigboldus
Brigitte Wigboldus
2022-11-08
Binnen 24 uur stond Mohamed voor de deur. Binnen een half uur was het probleem opgelost. Een prima bedrijf met enthousiast personeel.
Casper Rooijakkers
Casper Rooijakkers
2022-05-18
Binnen 48 uur een afspraak om mijn gootsteen in de keuken te ontstoppen tegen een schappelijke prijs (vooraf afgesproken, netjes met factuur). Aardige heren die efficiënt te werk gingen. Ook de planning denkt met je mee, ik kreeg netjes 30 minuten van tevoren een belletje toen ze eraan kwamen. Aanrader dus!
mirjamdenijs
mirjamdenijs
2022-01-31
ORS ontstoppingsdienst heeft me prima geholpen met het verhelpen van mijn rioolontstopping. Het was niet eenvoudig, omdat ik een bijzondere riolering heb, maar de mensen van ORS hebben me bijzonder toegewijd, professioneel en vriendelijk geholpen. Aanrader!!
Complete-rioolservice

Complete rioolservice

Heeft u last van een rioollucht in huis? Wij detecteren niet alleen de oorzaak van de stank, we gaan ook gelijk aan de slag om het probleem op te lossen. Stankoverlast is vaak een van de eerste signalen dat het riool verstopt is. Het is daarom zaak om snel te handelen en onze ontstoppingsdienst het probleem direct op te laten lossen. Ook in het geval van spoed zijn wij snel ter plaatse en kunt u rekenen op een professionele ontstoppingsservice om uw rioolprobleem te verhelpen. Bij ons krijgt u altijd duidelijke tarieven voor stank detectie zonder verborgen kosten. En we zijn vaak dezelfde dag nog bij u op locatie.