RIOOL VERSTOPT HAARLEM? OPTIMAAL RIOOLSERVICE REGELT HET!

Riool ontstoppen Haarlem voor een vast tarief van €150 incl btw, arbeidsloon, gebruik van materiaal. Exclusief voorrijkosten en parkeer kosten. Een verstopte riolering komt altijd ongelegen en kan voor vervelende ongemakken zorgen. Het voorkomen van rioolverstoppingen is helaas niet altijd mogelijk. Daarom is het goed om te weten dat Optimaal Rioolservice door heel Nederland over professionals beschikt, die elk probleem aan uw riolering voor u kunnen oplossen. Ook voor een riool ontstoppen in Haarlem kunt u dus altijd op ons rekenen.

DE BETAALBAARSTE PRIJS VOOR AFVOER ONTSTOPPEN HAARLEM

DE BETAALBAARSTE PRIJS VOOR AFVOER ONTSTOPPEN HAARLEM

Optimaal Rioolservice werkt uitsluitend met ervaren vakmensen en het beste materiaal. Onze medewerkers zijn experts op het gebied van rioolontstoppingen, zodat u erop kunt vertrouwen dat zij efficiënt en voortvarend te werk gaan. Op deze manier zijn wij in staat om de prijs voor een riool ontstoppen in en om Haarlem bijzonder laag te houden. U bent voordelig uit en heeft snel weer een optimaal werkend riool.

ONZE SPECIALISATIES ROND AFVOER ONTSTOPPEN HAARLEM EN OMSTREKEN

Wij kunnen een groot aantal werkzaamheden uitvoeren op het gebied van riool ontstoppen in Haarlem. Zo beschikken wij bij Optimaal Rioolservice over de mensen en de apparatuur voor het aanpakken van een verstopping van uw riool, het schoonmaken ervan, het verrichten van reparaties aan rioleringsbuizen en het leggen van een geheel nieuwe riolering. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor stankdetectie, camera-inspectie van het rioolstelsel en rioolonderhoud.

ONZE SPECIALISATIES ROND AFVOER ONTSTOPPEN HAARLEM EN OMSTREKEN
Jasperien van Weerdt
Jasperien van Weerdt
2021-09-06
Zeer snel ter plaatse, 3 verstoppingen vakkundig verholpen en goed advies hoe problemen in de toekomst zijn te voorkomen. All-in prijs is ook prettig: je weet vooraf wat je betaalt.
Bruce Wayne
Bruce Wayne
2021-07-17
Geweldige ervaring gehad met Ors, op aanraden van kennissen contact opgenomen met het bedrijf. De laatste jaren hoor en zie je veel vervelende verhalen over ontstoppingsbedrijfen waardoor ik niet het eerste beste bedrijf heb geraadpleegd. Ik ben blij dat ik in contact ben gekomen met Ors. Snel, transparant, professioneel, eerlijk, betaalbaar en een goeie portie humor en de vervelende verstopping snel en accuraat verholpen. Dankjewel Mo ik zal jou zeker aanraden in mijn kringen.
Anouar
Anouar
2021-07-17
Professionaliteit en kwaliteit voor een eerlijke prijs. Een fantastische service van dit bedrijf! Het probleem opgelost, duidelijk uitgelegd wat er mis was en advies gegeven over wat te doen om hetzelfde probleem niet opnieuw te krijgen. Netjes opgeruimd. Een echte redder in nood. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
pauline meerwaldt
pauline meerwaldt
2021-06-17
Het bedrijf kon snel komen toen wij ons probleem meldden. Mohammed heeft ons goed geholpen om de verstopping in de gootsteen op te lossen. Hij legde uit wat hij deed en gaf advies. Wij raden dit bedrijf aan.
Tosca Jansen
Tosca Jansen
2021-05-20
Goed geholpen door Mohamed! Verstopping in korte tijd opgelost 🙂
RIOOL ONTSTOPPEN HAARLEM DAG EN NACHT PARAAT

RIOOL ONTSTOPPEN HAARLEM – WIJ STAAN DAG EN NACHT PARAAT

Een verstopte gootsteen in de keuken, een verstopping in de badkamer of een toilet dat verstopt is? Rioolverstoppingen kunnen op verschillende plaatsen in uw huis optreden en zich op elk uur van de dag voordoen. Optimaal Rioolservice is daarom dag en nacht beschikbaar voor een afvoer ontstoppen Haarlem of elders. Onze medewerkers zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar per telefoon of via het contactformulier op onze website.

Veelgestelde vragen over riool ontstoppen:

In de meeste gevallen is een vreemde lucht uit het riool ook te danken aan een verstopping of een ophoping in het riool. Als het niet lukt om de verstopping zelf te verhelpen dan doet u er goed aan om onze professionele ontstoppingsdienst in te schakelen.

Het is natuurlijk erg vervelend als het riool verstopt is om aan en ook voor de omwonenden verstandig om direct aan een oplossing te werken. Als het zelf niet lukt om het riool te reinigen met natuurlijke schoonmaakmiddelen en heet water dan schakelt u direct onze ontstoppingdienst in.

Wij hebben gemiddeld 1 uur nodig om het riool te ontstoppen. In sommige gevallen is de oorzaak van de verstopping lastig vast te stellen en moet er eerst een inspectie uitgevoerd worden. In het geval van grotere verstoppingen is er ook meer tijd nodig dan gemiddeld.

Voor een gemiddelde plus van 1 uur betaalt u een vast tarief van € 150 inclusief btw, dit is ook inclusief materiaal- en voorrijkosten. Alleen wanneer het langer duurt om het probleem op te lossen betaalt u € 25 inclusief btw per kwartier extra. Bekijk ook onze kostenpagina voor alle kosten en voorwaarden.

Gemiddeld duurt het een half uur om een wc te ontstoppen voor onze specialisten. In gunstige gevallen zijn we snel klaar, in andere gevallen duurt het wat langer. Houd er ook rekening mee wij ook tijd kwijt zijn aan het reizen en eventuele extra materialen die nodig zijn om de verstopping te verhelpen.