KIJK UIT VOOR MALAFIDE ONTSTOPPINGSDIENSTEN

Ons bedrijf krijgt zo nu en dan telefoontjes van klanten die opgelicht zijn door zogenaamde bedrijven die werken als ontstoppers en de boel oplichten. Wij willen u erop attenderen dat wij Optimaal Rioolservice zeer transparant te werk gaan. Dit begint al bij u telefonisch contact met onze telefoniste. Hierbij word u alles direct uitgelegd als het gaat om de kosten voor ontstoppen. De tarieven staan ook duidelijk vermeld op onze site. Verder is het belangrijk voor u als klant te weten dat Optimaal Rioolservice ten alle tijden werkt met facturen en garantie. Dit betekent dat u altijd een factuur overhandigd krijgt na de werkzaamheden. zo kunt u als klant ons altijd benaderen als er iets is.

HULP NODIG?

Neem 24 uur per dag 7 dagen in de week contact op!

verstoppingen

TIPS OM PROBLEMEN TE VOORKOMEN

  • Controleer of op de website KvK-gegevens en een adres staan. En controleer die gegevens vervolgens op Google;
  • Kijk of je reviews kunt vinden over de website of het telefoonnummer. Als er geen reviews te vinden zijn, is dat opmerkelijk;
  • De dubieuze ontstoppers zijn goede klanten van Google en staan bovenaan omdat ze daarvoor flink betalen. Scroll iets verder en je ziet nog allerlei mogelijke ontstoppers in de buurt;
  • Vraag vooraf altijd wat het gaat kosten. Normaal gesproken moet een wc voor 100 tot 200 euro wel ontstopt kunnen worden. Als je na aandringen geen concrete prijsindicatie krijgt, bel dan gewoon even naar de volgende. Let wel: in avonduren of het weekend kan de prijs hoger liggen. Ook dat moet vooraf duidelijk zijn;
  • Zet geen handtekening onder een factuur voordat je weet wat de totale kosten zijn;
  • Als je gaat zoeken op Google terwijl je haast hebt en/of in paniek bent, dan doe je wellicht overhaaste dingen. Zoek nu vast op je gemak uit welke slotenmaker of rioolontstopper bij jou in de buurt goed staat aangeschreven en zet die telefoonnummers vast in je telefoon. Dan weet je wie je moet hebben. Het is maar een paar minuten werk.

PROGRAMMA OPGELICHT?! WAARSCHUWT VOOR FOUTE LOODGIETERS

Het afgelopen jaar kreeg Opgelicht?! zeker 150 meldingen van mensen die zich bedonderd voelen door een rioolontstopper die absurd hoge prijzen rekent. Het kan dan ook iedereen overkomen. Wat een standaard klusje zou moeten zijn, loopt veel te vaak uit op een duurbetaalde bende. Wat opvalt is de werkwijze: die is namelijk steevast hetzelfde, of het nu om ontstoppingsmonteurswespenbestrijdersongediertebestrijders of slotenmakers gaat.

Het gebeurt misschien niet vaak, maar als het gebeurt komt het altijd slecht uit: een verstopte wc. En dus besluit je om snel een loodgieter te bellen die jouw onwelriekende toilet kan ontstoppen. Op Google staan bovenaan direct een paar opties die er betrouwbaar uitzien. Je belt de eerste ontstopper die je ziet staan, eigenlijk altijd op een 085-nummer.

 

Jasperien van Weerdt
Jasperien van Weerdt
2021-09-06
Zeer snel ter plaatse, 3 verstoppingen vakkundig verholpen en goed advies hoe problemen in de toekomst zijn te voorkomen. All-in prijs is ook prettig: je weet vooraf wat je betaalt.
Bruce Wayne
Bruce Wayne
2021-07-17
Geweldige ervaring gehad met Ors, op aanraden van kennissen contact opgenomen met het bedrijf. De laatste jaren hoor en zie je veel vervelende verhalen over ontstoppingsbedrijfen waardoor ik niet het eerste beste bedrijf heb geraadpleegd. Ik ben blij dat ik in contact ben gekomen met Ors. Snel, transparant, professioneel, eerlijk, betaalbaar en een goeie portie humor en de vervelende verstopping snel en accuraat verholpen. Dankjewel Mo ik zal jou zeker aanraden in mijn kringen.
Anouar
Anouar
2021-07-17
Professionaliteit en kwaliteit voor een eerlijke prijs. Een fantastische service van dit bedrijf! Het probleem opgelost, duidelijk uitgelegd wat er mis was en advies gegeven over wat te doen om hetzelfde probleem niet opnieuw te krijgen. Netjes opgeruimd. Een echte redder in nood. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
pauline meerwaldt
pauline meerwaldt
2021-06-17
Het bedrijf kon snel komen toen wij ons probleem meldden. Mohammed heeft ons goed geholpen om de verstopping in de gootsteen op te lossen. Hij legde uit wat hij deed en gaf advies. Wij raden dit bedrijf aan.
Tosca Jansen
Tosca Jansen
2021-05-20
Goed geholpen door Mohamed! Verstopping in korte tijd opgelost 🙂
verstoppingen

RIOOLONTSTOPPING AMSTERDAM – 24 UUR PER DAG VOORDEEL BIJ OPTIMAAL RIOOLSERVICE

Optimaal Rioolservice heeft een professioneel team gereedstaan, dat op alle dagen van de week en op ieder moment van de dag in actie kan komen. Voor een aantrekkelijke totaalprijs werkt uw verstopte afvoer, gootsteen of riolering daarna weer als van ouds. Heeft u dus een voordelig bedrijf nodig voor een ontstoppingsbedrijf Amsterdam? Neem dan vandaag nog contact op met Optimaal Rioolservice en wij komen direct bij u langs. Wij komen o.a ook in Utrecht, Almere, Nieuwegein.