ONTSTOPPINGSBEDRIJF RIOOL

Ontstoppingsbedrijf riool. Bent u op zoek naar een gerenommeerd ontstoppingsbedrijf riool om te laten reinigen, dan bent u bij Ors-rioolservice.nl aan het allerbeste adres. Ors-rioolservice.nl heeft uitsluitend professionele loodgieters in dienst die jarenlange ervaring in hun vakgebied hebben opgedaan. Ons ontstoppingsbedrijf kan ieder riool waarin zich een verstopping voordoet met de juiste schoonmaakapparatuur weer optimaal laten werken. Hiertoe worden diverse methodes toegepast, zoals hogedruk- en mechanische reinigingstechnieken. Het maakt voor onze medewerker geen verschil of de rioolverstopping zich in de keuken, wc of badkamer voordoet. Met geavanceerde apparatuur weet ons ontstoppingsbedrijf riool snel en perfect te reinigen.

ONTSTOPPINGSBEDRIJF NODIG?

Neem 24 uur per dag 7 dagen in de week contact op!

MOBIELE DIENST VOOR RIOOLONTSTOPPING

MOBIELE DIENST VOOR RIOOLONTSTOPPING

ORS Rioolservice is hét mobiele ontstoppingsbedrijf riool voor Nederland. De medewerkers van onze mobiele rioolservice zijn voortdurend op de weg, zodat er altijd een onderhoudswagen bij u in de buurt is. Zoekt u bijvoorbeeld een specialist voor riool ontstoppen dan hoeft u alleen maar een telefoontje naar ons algemene telefoonnummer te plegen. Niet lang daarna staat een van onze loodgieters dan bij u op de stoep om het riool dat verstopt zit professioneel te reinigen. Onze auto’s zijn voorzien van alle mogelijke schoonmaak- en onderhoudsapparatuur, en desgewenst kunnen wij ook de gehele riolering vervangen.

RIOOL ONTSTOPPEN PERFECT MET ORS-RIOOLSERVICE.NL

Wat ook de reden is dat uw riool verstopt is geraakt, dankzij ors-rioolservice.nl bent u nog dezelfde dag van een afvoer verstopping af. Wij hebben een landelijk mobiele reinigingsdienst, die overal snel ter plaatse is met moderne apparatuur. Heeft u een gespecialiseerd ontstoppingsbedrijf riool nodig bij uw bedrijf of bij u thuis voor riool ontstoppen in  AmsterdamAlmereUtrecht, Volendam, Beemster, Hoorn, Purmerend, Beverwijk, Zaandam, Weesp, Hilversum, Bussum, Naarden dan is één telefoontje genoeg. Er zal vervolgens snel een professionele loodgieter van ORS Rioolservice bij u voor de deur staan, die met geavanceerde hogedruk- of mechanische schoonmaakmethodes doeltreffend een einde maakt aan de verstopping van het riool.

RIOOL ONTSTOPPEN PERFECT
Chen Hung Li
Chen Hung Li
2021-11-29
Jasperien van Weerdt
Jasperien van Weerdt
2021-09-06
Zeer snel ter plaatse, 3 verstoppingen vakkundig verholpen en goed advies hoe problemen in de toekomst zijn te voorkomen. All-in prijs is ook prettig: je weet vooraf wat je betaalt.
Bruce Wayne
Bruce Wayne
2021-07-17
Geweldige ervaring gehad met Ors, op aanraden van kennissen contact opgenomen met het bedrijf. De laatste jaren hoor en zie je veel vervelende verhalen over ontstoppingsbedrijfen waardoor ik niet het eerste beste bedrijf heb geraadpleegd. Ik ben blij dat ik in contact ben gekomen met Ors. Snel, transparant, professioneel, eerlijk, betaalbaar en een goeie portie humor en de vervelende verstopping snel en accuraat verholpen. Dankjewel Mo ik zal jou zeker aanraden in mijn kringen.
Anouar
Anouar
2021-07-17
Professionaliteit en kwaliteit voor een eerlijke prijs. Een fantastische service van dit bedrijf! Het probleem opgelost, duidelijk uitgelegd wat er mis was en advies gegeven over wat te doen om hetzelfde probleem niet opnieuw te krijgen. Netjes opgeruimd. Een echte redder in nood. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
pauline meerwaldt
pauline meerwaldt
2021-06-17
Het bedrijf kon snel komen toen wij ons probleem meldden. Mohammed heeft ons goed geholpen om de verstopping in de gootsteen op te lossen. Hij legde uit wat hij deed en gaf advies. Wij raden dit bedrijf aan.
Tosca Jansen
Tosca Jansen
2021-05-20
Goed geholpen door Mohamed! Verstopping in korte tijd opgelost 🙂
Jo ALTHOFF
Jo ALTHOFF
2021-05-19
Marcel Bernards
Marcel Bernards
2021-04-28
Karin R
Karin R
2021-04-14
Pim Klaren
Pim Klaren
2021-04-12
ONTSTOPPINGSBEDRIJF VOOR RIOOL ONTSTOPPEN

ONTSTOPPINGSBEDRIJF VOOR RIOOL ONTSTOPPEN

Heeft u als ondernemer of particulier last van een riool dat verstopt zit of doen zich andere problemen rond de riolering voor? Dan laat u natuurlijk een loodgieter van ors-rioolservice.nl langskomen. ors-rioolservice.nl is een totaalbedrijf als het gaat om het ontstoppen van afvoeren en het repareren of vervangen van riolen. Wij werken met onze mobiele rioolservice door heel Nederland. De serviceauto’s van ors-rioolservice.nl zijn altijd onderweg en wanneer u ons dus belt voor riool ontstoppen kunnen wij snel ter plaatse zijn. Zo zijn uw rioolproblemen nog dezelfde dag opgelost.

EERSTE HULP BIJ RIOOL ONTSTOPPEN AMSTERDAM

De ontstoppingsbedrijf riool van ORS Rioolservice behoort tot de beste in Nederland. Omdat wij dag en nacht klaarzitten om uw melding aan te nemen en daarop direct actie te ondernemen, staan wij bekend als de officiële nood hulpdienst voor het oplossen van een riool ontstopping in Amsterdam. Wij zijn 24 uur bereikbaar en slaan geen dag over. Ook wanneer in het weekend uw riool verstopt raakt, zijn onze loodgieters u van dienst.

EERSTE HULP BIJ RIOOL ONTSTOPPEN AMSTERDAM
RIOOL ONTSTOPPEN - EFFECTIEVE ONTSTOPPINGSMIDDELEN

RIOOL ONTSTOPPEN - EFFECTIEVE ONTSTOPPINGSMIDDELEN

Nadat een oproep bij ons is binnengekomen, wordt deze meteen doorgegeven aan de medewerker die het dichtst in de buurt is. Onze bedrijfswagens hebben uiteenlopende apparatuur aan boord, zodat wij moderne en hoogwaardige reinigingstechnieken kunnen aanspreken bij het verhelpen van een afvoer verstoppin. Tot deze mobiele uitrusting behoren instrumenten voor het schoonmaken van afvoeren en rioleringen onder hoge druk en hulpmiddelen voor mechanische rioolreiniging.

GARANTIE OP AFVOER ONTSTOPPEN

Ontstoppingsbedrijf riool: Wanneer u ons nodig heeft voor het verrichten van een riool ontstopping, gaat na de succesvolle voltooing van de werkzaamheden automatisch een garantietermijn in. Deze duurt een maand en geeft u recht op een gratis ontstopping in het uitzonderlijke geval dat hetzelfde riool verstopt blijkt te zijn voor een tweede keer. Mede door onze lage tarieven biedt Ors rioolservice u het meeste voordeel bij een afvoer verstopping.

GARANTIE OP AFVOER ONTSTOPPEN
×