ONTSTOPPINGSBEDRIJF RIOOL ORS rioolservice

Is uw afvoer, gootsteen of wc verstopt geraakt? ORS Rioolservice is een gerenommeerd ontstoppingsbedrijf gespecialiseerd in het ontstoppen en reinigen van rioleringen. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in hun vakgebied en zorgen dat u snel weer gebruik kunt maken van uw toilet, gootsteen of douche. Want we snappen maar al te goed dat een verstopt riool geen pretje is. ORS Rioolservice beschikt over de juiste schoonmaakapparatuur om uw riool weer optimaal te laten werken. Of uw verstopping nu in de keuken, wc of badkamer zit, het maakt voor onze loodgieters niet uit. We lossen het snel voor u op!

ONTSTOPPINGSBEDRIJF NODIG?

Neem 24 uur per dag 7 dagen in de week contact op!

MOBIELE DIENST VOOR RIOOLONTSTOPPING

Hét mobiele ontstoppingsbedrijf van Nederland

ORS Rioolservice is een mobiel ontstoppingsbedrijf. Dit betekent dat onze loodgieters voortdurend op de weg zijn, zodat er altijd een onderhoudswagen bij u in de buurt is. Is uw afvoer verstopt geraakt? Of heeft u te maken met een verstopt toilet? Dan wilt u hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Bel ons op en we staan zo snel mogelijk bij u op de stoep om het riool professioneel te reinigen. Onze auto’s zijn voorzien van alle mogelijke schoonmaak- en onderhoudsapparatuur, en indien gewenst kunnen wij ook de gehele riolering vervangen. Dus of u nu in Amsterdam, Alkmaar of Amersfoort woont: ORS Rioolservice is binnen no-time op locatie om uw verstopping te verhelpen.

Laat uw riool dezelfde dag nog ontstoppen

Heeft u last van een verstopt riool? Dan krijgt u te maken met vervelende situaties: het water loopt niet meer goed weg, u kunt geen gebruik meer maken van het toilet en laten we het niet over de stank hebben. ORS Rioolservice is gespecialiseerd in het ontstoppen van afvoeren, wc’s en gootstenen, maar u kunt ons ook bellen voor andere rioleringsproblemen. We zijn 24/7 bereikbaar en beschikken over alle nodige middelen voor het ontstoppen, repareren en reinigen van riolen. Onze vakmensen zijn gecertificeerd en weten na jarenlange ervaring precies wat zij moeten doen. Daarnaast doen we altijd ons best om zo snel mogelijk op locatie te zijn. U bent in de meeste gevallen dus dezelfde dag nog van uw rioolproblemen af.

riool dezelfde dag nog ontstoppen
Maks Van Boeging
Maks Van Boeging
2023-04-19
Top service, snel en betrouwbaar. Aardige vent die de tijd neemt en alles goed uitlegt. Ben tevreden!
Chantal Peeters
Chantal Peeters
2023-04-14
Mohamed heeft op 21-7-2020 bij mij een flink lastige rioolverstopping verholpen aan de buiten kant van mijn huis. Het water liep via de garage zo mijn huis in. Toentertijd lukt het niet om een recensie te plaatsen, maar nu gelukkig wel! Dat ik nu, na bijna 3 jaar, nog zó blij ben hoe Mohamed als een redder in nood het heeft opgelost, zegt genoeg denk ik!! Het was een hele lastige klus, maar Mohamed gaf niet op. Bedankt!!
Roelof Wagenaar
Roelof Wagenaar
2023-04-11
Wat een vakman kwam langs. Weken lang via en met de verzekeringsmaatschappij die “een prutser” stuurde, (niet mijn woorden), gesteggel over en weer. Deze man repareerde, ontstopte, loste andermans onkundigheid op en adviseerde. Echt top. Binnen een uur alles weer werkend met iets meer kosten. (Materiaal en kundigheid) ;). Top gedaan.
Trees Janssens
Trees Janssens
2023-03-09
Ik heb geen verstand van kwaliteit of professioneel, maar heb hierop vertrouwd. Zeer vriendelijke, geduldige en behulpzame telefoniste. Tevens zeer vriendelijke en behulpzame monteur. Chapeau! Jammer dat hij was vergeten het verlate tijdstip door te geven, maar dat kan gebeuren.
Bea ter Horst
Bea ter Horst
2023-03-07
Vriendelijke mevrouw aan de telefoon. Loodgieter vakkundig, vriendelijk. Nam ook na afloop nog de tijd om tips te geven niet alleen over de keukenafvoer maar ook tips gegeven voor toilet en douche.
Lotte Harmanni
Lotte Harmanni
2022-11-15
Hele fijne snelle service. Vriendelijke loodgieter!
Brigitte Wigboldus
Brigitte Wigboldus
2022-11-08
Binnen 24 uur stond Mohamed voor de deur. Binnen een half uur was het probleem opgelost. Een prima bedrijf met enthousiast personeel.
Casper Rooijakkers
Casper Rooijakkers
2022-05-18
Binnen 48 uur een afspraak om mijn gootsteen in de keuken te ontstoppen tegen een schappelijke prijs (vooraf afgesproken, netjes met factuur). Aardige heren die efficiënt te werk gingen. Ook de planning denkt met je mee, ik kreeg netjes 30 minuten van tevoren een belletje toen ze eraan kwamen. Aanrader dus!
mirjamdenijs
mirjamdenijs
2022-01-31
ORS ontstoppingsdienst heeft me prima geholpen met het verhelpen van mijn rioolontstopping. Het was niet eenvoudig, omdat ik een bijzondere riolering heb, maar de mensen van ORS hebben me bijzonder toegewijd, professioneel en vriendelijk geholpen. Aanrader!!
Riool ontstoppen Almere

Ontstoppingsbedrijf ORS: officiële noodhulpdienst

Wist u dat ORS rioolservice tot de beste ontstoppingsbedrijven van Nederland behoort? Aangezien wij dag en nacht bereikbaar zijn, staan wij bekend als de officiële noodhulpdienst in Amsterdam. We zijn 24 uur bereikbaar, ook op zon- en feestdagen. Dus heeft u midden in de nacht plotseling te maken gekregen met een verstopping? Of heeft u in het weekend een groot rioolprobleem ontdekt?

Wacht niet langer en bel ons gerust op via 085-0030180. Onze loodgieters proberen vervolgens zo snel mogelijk op locatie te komen.

Verstopping voorgoed oplossen

Heeft u al eens eerder te maken gekregen met een verstopping? Of lijkt deze steeds terug te komen? Dan kunnen wij uw afvoerleidingen inspecteren door middel van riool camera inspectie. Zo sporen we de oorzaak van het probleem op en gaan we gericht aan de slag met het definitief verwijderen van de verstopping.

Verstopping voorgoed oplossen
EFFECTIEVE ONTSTOPPINGSMIDDELEN

RIOOL ONTSTOPPEN - EFFECTIEVE ONTSTOPPINGSMIDDELEN

Nadat een oproep bij ons is binnengekomen, wordt deze meteen doorgegeven aan de medewerker die het dichtst in de buurt is. Onze bedrijfswagens hebben uiteenlopende apparatuur aan boord, zodat wij moderne en hoogwaardige reinigingstechnieken kunnen aanspreken bij het verhelpen van een afvoer verstopping. Tot deze mobiele uitrusting behoren instrumenten voor het schoonmaken van afvoeren en rioleringen onder hoge druk en hulpmiddelen voor mechanische rioolreiniging.

GARANTIE OP AFVOER ONTSTOPPEN

Wanneer u ORS ontstoppingsbedrijf inschakelt voor het ontstoppen van uw wc, afvoer of gootsteen, krijgt u automatisch garantie op de ontstopping. Deze garantie garandeert u van een volledige ontstopping van uw riool. U kunt dus gewoon weer gebruik maken van de douche, toilet of keuken zoals altijd. Komt uw verstopping binnen een maand terug? Of ervaart u andere problemen? Dan heeft u recht op een gratis ontstopping, want dit is natuurlijk niet de bedoeling. Op andere werkzaamheden zoals een reparatie van het riool geven we drie maanden garantie.

GARANTIE OP AFVOER ONTSTOPPEN

Veelgestelde vragen over ONTSTOPPINGSBEDRIJF:

Een vreemde lucht uit het riool is vaak het eerste signaal dat er een verstopping in de riolering zit of minstens een ophoping. Het is daarom van belang om zelf de nodige stappen te ondernemen om het riool te reinigen. Heeft dit niet het gewenste effect? Schakel ons professionele ontstoppingsbedrijf in om het probleem te verhelpen.

Indien u er zeker van bent dat er een verstopping in het riool is dan kunt u eerst proberen om het zelf schoon te maken door heet water en azijn of soda door de riolering te spoelen. Als dit niet werkt dan doet u er goed aan om direct ORS ontstoppingsbedrijf in te schakelen.

Gemiddeld hebben wij 1 uur arbeidstijd nodig om verstopping te verhelpen. In sommige gevallen is er is camera-inspectie nodig om de oorzaak van het probleem vast te stellen. In andere gevallen is de omvang van de verstopping groter waardoor er meer tijd nodig is.

Een riolering ontstoppen kost bij ons € 150 inclusief btw. Dit is een gemiddeld tarief voor een gemiddelde plus van 1 uur. Het is inclusief voorrijkosten en eventuele materiaalkosten. Duurt het langer? Dan kost het € 25 inclusief btw per kwartier extra. Bekijk ook onze kostenpagina voor alle kosten en voorwaarden.

In vrijwel iedere regio in Nederland is ons ontstoppingsbedrijf actief. Het maakt dus niet uit waar woont, wij kunnen binnen enkele uren op locatie zijn. Vooral als u in de Randstad woont. In Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Utrecht en Almere zijn wij razendsnel ter plaatse om de verstopping te verhelpen.