Locaties

Onze rioolservice is in veel verschillende locaties actief. Op de pagina vindt u de belangrijkste locaties en regio’s waar onze specialisten regelmatig te vinden zijn. Of het nu gaat om een riool, toilet of afvoer ontstoppen. Bij ORS rioolservice bent u aan het juiste adres.

rioolservice Amsterdam

Amsterdam

Wanneer uw riool verstopt is, kan dit leiden tot grote overlast. Optimaal Rioolservice in Amsterdam biedt professionele ontstopping van uw riool. Onze rioolspecialisten beschikken over de juiste apparatuur om het riool snel weer te laten functioneren. Als u ons belt, komen we zo snel mogelijk bij u langs om de verstopping op dezelfde dag nog op te lossen. Laat uw riool ontstoppen door professionals van Optimaal Rioolservice in Amsterdam.

Utrecht

Voor het professioneel ontstoppen van uw riool in Utrecht, kunt u het beste kiezen voor ORS Rioolservice. Onze experts verstaan hun vak en hebben al vele jaren ervaring met het oplossen van rioolverstoppingen voor zowel particulieren als ondernemers. Wij zijn bekend om onze uitstekende service en hebben vele tevreden klanten. Kies voor ORS Rioolservice voor het ontstoppen van uw riool in Utrecht.

rioolservice Utrecht
Jasperien van Weerdt
Jasperien van Weerdt
2021-09-06
Zeer snel ter plaatse, 3 verstoppingen vakkundig verholpen en goed advies hoe problemen in de toekomst zijn te voorkomen. All-in prijs is ook prettig: je weet vooraf wat je betaalt.
Bruce Wayne
Bruce Wayne
2021-07-17
Geweldige ervaring gehad met Ors, op aanraden van kennissen contact opgenomen met het bedrijf. De laatste jaren hoor en zie je veel vervelende verhalen over ontstoppingsbedrijfen waardoor ik niet het eerste beste bedrijf heb geraadpleegd. Ik ben blij dat ik in contact ben gekomen met Ors. Snel, transparant, professioneel, eerlijk, betaalbaar en een goeie portie humor en de vervelende verstopping snel en accuraat verholpen. Dankjewel Mo ik zal jou zeker aanraden in mijn kringen.
Anouar
Anouar
2021-07-17
Professionaliteit en kwaliteit voor een eerlijke prijs. Een fantastische service van dit bedrijf! Het probleem opgelost, duidelijk uitgelegd wat er mis was en advies gegeven over wat te doen om hetzelfde probleem niet opnieuw te krijgen. Netjes opgeruimd. Een echte redder in nood. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
pauline meerwaldt
pauline meerwaldt
2021-06-17
Het bedrijf kon snel komen toen wij ons probleem meldden. Mohammed heeft ons goed geholpen om de verstopping in de gootsteen op te lossen. Hij legde uit wat hij deed en gaf advies. Wij raden dit bedrijf aan.
Tosca Jansen
Tosca Jansen
2021-05-20
Goed geholpen door Mohamed! Verstopping in korte tijd opgelost 🙂
rioolservice Rotterdam

Rotterdam

Voor het ontstoppen van uw riool in Rotterdam kunt u terecht bij ORS Rioolservice. Wij zijn een professioneel ontstoppingsbedrijf met jarenlange ervaring en de juiste apparatuur om uw riool snel weer te laten functioneren. Onze rioolspecialisten zijn snel ter plaatse om u te helpen met het oplossen van uw verstopping. Wij zijn bekend om onze uitstekende service en hebben vele tevreden klanten. Kies voor ORS Rioolservice voor het ontstoppen van uw riool in Rotterdam.

Almere

Bent u op zoek naar professionele hulp bij het ontstoppen van uw riool in Almere? ORS Rioolservice is het bedrijf dat u zoekt. Wij hebben de juiste apparatuur en rioolspecialisten om uw verstopping snel en efficiënt op te lossen. Onze experts zijn snel ter plaatse om u te helpen en hebben jarenlange ervaring met het oplossen van rioolverstoppingen. Wij zijn bekend om onze uitstekende service en hebben vele tevreden klanten. Kies voor ORS Rioolservice voor het ontstoppen van uw riool in Almere.

rioolservice almere
rioolservice Amersfoort

Amersfoort

In Amersfoort en omgeving kunt u terecht bij ORS Rioolservice voor het ontstoppen van uw riool. Onze professionele rioolspecialisten hebben de juiste apparatuur om uw verstopping snel en efficiënt op te lossen. Wij zijn bekend om onze uitstekende service en hebben al vele jaren ervaring met het oplossen van rioolverstoppingen voor zowel particulieren als ondernemers. Laat uw riool ontstoppen door de experts van ORS Rioolservice in Amersfoort.

Haarlem

In Haarlem en omgeving kunt u terecht bij ORS Rioolservice voor het professioneel ontstoppen van uw riool. Onze rioolspecialisten hebben de juiste apparatuur en jarenlange ervaring met het oplossen van rioolverstoppingen. Wij zijn bekend om onze uitstekende service en hebben vele tevreden klanten. Laat uw riool ontstoppen door de experts van ORS Rioolservice in Haarlem.

rioolservice Haarlem

Veelgestelde vragen over riool ontstoppen:

U kunt een rioolservice nodig hebben als u problemen heeft met afvoeren in uw huis of bedrijf, zoals verstoppingen, trage afvoer of het opkomen van rioolwater. Als u deze problemen opmerkt, is het raadzaam om contact op te nemen met een rioolservice om het probleem op te lossen.

Dit hangt af van de locatie en beschikbaarheid van de rioolservice. Sommige rioolservices bieden een spoedservice aan waarbij ze binnen enkele uren ter plaatse kunnen zijn. Andere rioolservices kunnen langer duren, afhankelijk van hun planning. Het is raadzaam om vooraf te informeren naar de beschikbaarheid en wachttijden van de rioolservice.

De kosten voor het inschakelen van een rioolservice kunnen variëren, afhankelijk van de omvang van het probleem en de locatie. Sommige rioolservices bieden vaste tarieven aan, terwijl andere rioolservices kosten per uur rekenen. Het is raadzaam om vooraf te informeren naar de kosten van de rioolservice om eventuele verrassingen te voorkomen.