Locaties

Onze rioolservice is in veel verschillende locaties actief. Op de pagina vindt u de belangrijkste locaties en regio’s waar onze specialisten regelmatig te vinden zijn. Of het nu gaat om een riool, toilet of afvoer ontstoppen. Bij ORS rioolservice bent u aan het juiste adres.

rioolservice Amsterdam

Amsterdam

Wanneer uw riool verstopt is, kan dit leiden tot grote overlast. Optimaal Rioolservice in Amsterdam biedt professionele ontstopping van uw riool. Onze rioolspecialisten beschikken over de juiste apparatuur om het riool snel weer te laten functioneren. Als u ons belt, komen we zo snel mogelijk bij u langs om de verstopping op dezelfde dag nog op te lossen. Laat uw riool ontstoppen door professionals van Optimaal Rioolservice in Amsterdam.

Utrecht

Voor het professioneel ontstoppen van uw riool in Utrecht, kunt u het beste kiezen voor ORS Rioolservice. Onze experts verstaan hun vak en hebben al vele jaren ervaring met het oplossen van rioolverstoppingen voor zowel particulieren als ondernemers. Wij zijn bekend om onze uitstekende service en hebben vele tevreden klanten. Kies voor ORS Rioolservice voor het ontstoppen van uw riool in Utrecht.

rioolservice Utrecht
Maks Van Boeging
Maks Van Boeging
2023-04-19
Top service, snel en betrouwbaar. Aardige vent die de tijd neemt en alles goed uitlegt. Ben tevreden!
Chantal Peeters
Chantal Peeters
2023-04-14
Mohamed heeft op 21-7-2020 bij mij een flink lastige rioolverstopping verholpen aan de buiten kant van mijn huis. Het water liep via de garage zo mijn huis in. Toentertijd lukt het niet om een recensie te plaatsen, maar nu gelukkig wel! Dat ik nu, na bijna 3 jaar, nog zó blij ben hoe Mohamed als een redder in nood het heeft opgelost, zegt genoeg denk ik!! Het was een hele lastige klus, maar Mohamed gaf niet op. Bedankt!!
Roelof Wagenaar
Roelof Wagenaar
2023-04-11
Wat een vakman kwam langs. Weken lang via en met de verzekeringsmaatschappij die “een prutser” stuurde, (niet mijn woorden), gesteggel over en weer. Deze man repareerde, ontstopte, loste andermans onkundigheid op en adviseerde. Echt top. Binnen een uur alles weer werkend met iets meer kosten. (Materiaal en kundigheid) ;). Top gedaan.
Trees Janssens
Trees Janssens
2023-03-09
Ik heb geen verstand van kwaliteit of professioneel, maar heb hierop vertrouwd. Zeer vriendelijke, geduldige en behulpzame telefoniste. Tevens zeer vriendelijke en behulpzame monteur. Chapeau! Jammer dat hij was vergeten het verlate tijdstip door te geven, maar dat kan gebeuren.
Bea ter Horst
Bea ter Horst
2023-03-07
Vriendelijke mevrouw aan de telefoon. Loodgieter vakkundig, vriendelijk. Nam ook na afloop nog de tijd om tips te geven niet alleen over de keukenafvoer maar ook tips gegeven voor toilet en douche.
Lotte Harmanni
Lotte Harmanni
2022-11-15
Hele fijne snelle service. Vriendelijke loodgieter!
Brigitte Wigboldus
Brigitte Wigboldus
2022-11-08
Binnen 24 uur stond Mohamed voor de deur. Binnen een half uur was het probleem opgelost. Een prima bedrijf met enthousiast personeel.
Casper Rooijakkers
Casper Rooijakkers
2022-05-18
Binnen 48 uur een afspraak om mijn gootsteen in de keuken te ontstoppen tegen een schappelijke prijs (vooraf afgesproken, netjes met factuur). Aardige heren die efficiënt te werk gingen. Ook de planning denkt met je mee, ik kreeg netjes 30 minuten van tevoren een belletje toen ze eraan kwamen. Aanrader dus!
mirjamdenijs
mirjamdenijs
2022-01-31
ORS ontstoppingsdienst heeft me prima geholpen met het verhelpen van mijn rioolontstopping. Het was niet eenvoudig, omdat ik een bijzondere riolering heb, maar de mensen van ORS hebben me bijzonder toegewijd, professioneel en vriendelijk geholpen. Aanrader!!
rioolservice Rotterdam

Rotterdam

Voor het ontstoppen van uw riool in Rotterdam kunt u terecht bij ORS Rioolservice. Wij zijn een professioneel ontstoppingsbedrijf met jarenlange ervaring en de juiste apparatuur om uw riool snel weer te laten functioneren. Onze rioolspecialisten zijn snel ter plaatse om u te helpen met het oplossen van uw verstopping. Wij zijn bekend om onze uitstekende service en hebben vele tevreden klanten. Kies voor ORS Rioolservice voor het ontstoppen van uw riool in Rotterdam.

Almere

Bent u op zoek naar professionele hulp bij het ontstoppen van uw riool in Almere? ORS Rioolservice is het bedrijf dat u zoekt. Wij hebben de juiste apparatuur en rioolspecialisten om uw verstopping snel en efficiënt op te lossen. Onze experts zijn snel ter plaatse om u te helpen en hebben jarenlange ervaring met het oplossen van rioolverstoppingen. Wij zijn bekend om onze uitstekende service en hebben vele tevreden klanten. Kies voor ORS Rioolservice voor het ontstoppen van uw riool in Almere.

rioolservice almere
rioolservice Amersfoort

Amersfoort

In Amersfoort en omgeving kunt u terecht bij ORS Rioolservice voor het ontstoppen van uw riool. Onze professionele rioolspecialisten hebben de juiste apparatuur om uw verstopping snel en efficiënt op te lossen. Wij zijn bekend om onze uitstekende service en hebben al vele jaren ervaring met het oplossen van rioolverstoppingen voor zowel particulieren als ondernemers. Laat uw riool ontstoppen door de experts van ORS Rioolservice in Amersfoort.

Haarlem

In Haarlem en omgeving kunt u terecht bij ORS Rioolservice voor het professioneel ontstoppen van uw riool. Onze rioolspecialisten hebben de juiste apparatuur en jarenlange ervaring met het oplossen van rioolverstoppingen. Wij zijn bekend om onze uitstekende service en hebben vele tevreden klanten. Laat uw riool ontstoppen door de experts van ORS Rioolservice in Haarlem.

rioolservice Haarlem

Veelgestelde vragen over riool ontstoppen:

U kunt een rioolservice nodig hebben als u problemen heeft met afvoeren in uw huis of bedrijf, zoals verstoppingen, trage afvoer of het opkomen van rioolwater. Als u deze problemen opmerkt, is het raadzaam om contact op te nemen met een rioolservice om het probleem op te lossen.

Dit hangt af van de locatie en beschikbaarheid van de rioolservice. Sommige rioolservices bieden een spoedservice aan waarbij ze binnen enkele uren ter plaatse kunnen zijn. Andere rioolservices kunnen langer duren, afhankelijk van hun planning. Het is raadzaam om vooraf te informeren naar de beschikbaarheid en wachttijden van de rioolservice.

De kosten voor het inschakelen van een rioolservice kunnen variëren, afhankelijk van de omvang van het probleem en de locatie. Sommige rioolservices bieden vaste tarieven aan, terwijl andere rioolservices kosten per uur rekenen. Het is raadzaam om vooraf te informeren naar de kosten van de rioolservice om eventuele verrassingen te voorkomen.