Uw mening is voor ons belangrijk.

Wij stellen het zeer op prijs als u een mening achter laat over onze dienstverlening. Wij zijn continue bezig met het verbeteren van onze diensten. Uw mening is daarin van groot belang.

Geef uw mening via onderstaande knop.

Ervaring delen

Rated 5 out of 5
12 februari 2021

SUPER !!!
Het bestaat nog in deze tijd een bedrijf die na uitleg van het probleem, begrijp waar het over gaat . Niet alleen betrouwbaar over komt maar ook blijkt te zijn.
Gisteren een slechte ervaring met 24/7 uit Zeewolde : resultaat NUL.
Onthouden dit adres sticker op de CV ketel geplakt.

Loes de Vries

Keurig geholpen

Rated 5 out of 5
2 februari 2021

De dame aan de telefoon was erg aardig en de monteur heeft zijn werk snel en vakbekwaam gedaan. Echt niks op aan te merken.

Rob

Goed en vakkundig geholpen

Rated 5 out of 5
2 februari 2021

Heel klantvriendelijk aan de telefoon en na een paar uur was hij er al. Netjes en vakkundig geholpen. De gootsteenontstopping is opgelost.

Rob

Goed en snel ppgelost

Rated 5 out of 5
1 februari 2021

Goed opgelost, aardige medewerker. Top werk

Hans Monfils

Prima geholpen

Rated 5 out of 5
28 januari 2021

De monteur heeft de verstopping goed verholpen. Ik kreeg netjes melding dat jij wat later zou komen. Heldere communicatie. Betrouwbaar iemand.

Marja

Stankgeur zoeken! Super tevreden!

Rated 5 out of 5
28 januari 2021

Wij hadden al paar weken last van stank, zelf dacht ik een verstopping. Maar de medewerkster aan de telefoon gaf al snel aan dat er waarschijnlijk ergens een lek zou zijn! Volgende dag een monteur langs. Super vriendelijke man die goed zoekt waar het vandaan komt. Inderdaad een lek onder het huis. Super service en hopelijk word het binnenkort allemaal gemaakt na goedkeuring van de verzekering!

Iris

Top voor stankdetectie

Rated 3 out of 5
27 januari 2021

We hebben door ORS een stankdetectie laten uitvoeren. We kregen bezoek van een zeer vriendelijke en kundige man, die ons veel bruikbare tips heeft gegeven. Alles werd gecheckt, beneden, boven en buiten (regenpijpafvoer en putjes). De volgende dag al geen stank meer. Blij mee!

Kim

Transparent goed service

Rated 5 out of 5
21 januari 2021

Vast prijs, geen gedoe of verrassend kosten, goed service

Hugo

kundig, snel en vriendelijk!

Rated 5 out of 5
21 januari 2021

Dit was echt een ervaring zoals je van tevoren hoopt dat het zal gaan:
Snel en op tijd ter plaatste en goed naar de uitleg van naar het probleem geluisterd. Door de gedegen ervaring, kon de vriendelijke monteur van tevoren aangeven waardoor de verstopping hoogstwaarschijnlijk door werd veroorzaakt, waar die zich bevond, en hoe die op te lossen. Het bleek precies zo te zijn als voorspeld, en 30 minuten later was alles opgelost en kunnen we weer vele jaren vooruit.
Dank, echt top gedaan.

Langeveld

Snelle en goede service

Rated 4 out of 5
19 januari 2021

Verstopte douche en gootsteen. Direct gebeld en gelijk dezelfde dag een afspraak. Het probleem was vlot opgelost. Het probleem leek na een week weer terug te komen. Na een belletje zijn ze opnieuw (kosteloos) langsgekomen, hartstikke fijn! Helaas toen wel 1,5 uur te laat zonder bericht.. Verder erg tevreden.

Naomi

Zorgvuldig, professioneel en deskundig

Rated 5 out of 5
14 januari 2021

4 jaar na mijn eerste ervaring met de deskundigheid van ORS Rioolservice, opnieuw gebeld voor een afspraak. Heel vriendelijk en prettig ‘s avonds een afspraak kunnen maken. Probleem professioneel verholpen, heel zorgvuldig en buitengewoon netjes! Echt een aanrader.

A Bijker

Zeer snel en deskundig geholpen

Rated 5 out of 5
14 januari 2021

Je weet vanaf het telefoongesprek al waar je aan toe bent en wat het gaat kosten en daar blijft het ook bij. Geen onaangename verrassingen!

Ben Kanis

Zeer snel en deskundig geholpen

Rated 5 out of 5
14 januari 2021

Wat een verademing is dit bedrijf! Nadat we precies 2 maanden geleden ontzettend zijn opgelicht door een frauduleus loodgietersbedrijf (dat eigenlijk niet zo zou mogen heten), hebben we nu mogen ervaren hoe het ook kan en dan ook nog eens veel beter, in minder tijd en voor aanzienlijk minder geld. Je weet vanaf het telefoongesprek al waar je aan toe bent en wat je gaat betalen! Geen flauwekul en allerlei onverwachte extra zaken die in rekening gebracht worden, maar gewoon eerlijk rechttoe rechtaan!

Ben Kanis

erg snel en goed opgelost!

Rated 5 out of 5
14 januari 2021

Al enige tijd last van slechte waterafvoer douchewater, dus mail gestuurd naar ORS. Werd heel snel teruggebeld, correcte uitleg over de kosten, daarna was de monteur er binnen twee uur en werd het probleem in een kwartiertje opgelost. Heel erg tevreden met de service.

T. Althoff

Zo blij met Mo van ORSrioolservice!

Rated 5 out of 5
14 januari 2021

Onze w.c. liep niet meer goed door. Afspraak gemaakt met ORS. Mo kwam en heeft 3 uur lang hard gewerkt, voordat hij uiteindelijk de oorzaak van de verstopping vond. De riolering is nogal ingewikkeld aangelegd in ons appartementengebouw. Het was een intensieve zoektocht, waaruit tenslotte bleek, dat de algemene leiding naar het hoofdriool verstopt was. Dankzij Mo’s volharding zijn niet alleen wij, maar ook alle mede-eigenaren nu van het probleem verlost. Dankjewel, Mo! Het was ook heel prettig, dat Mo precies uitlegde wat en waarom hij bepaalde mogelijkheden probeerde. Fijn als je weet wat er gebeurt!

M.Schenk

Blocked kitchen drain

Rated 5 out of 5
6 januari 2021

Called the office regarding a blocked kitchen drain, that we have had another plumber out to fix. He gave up. Within an hour, ORS showed up and 20 minutes later the blockage was fixed and our drain functioned again. I would especially like to highlight the professionalism and friendliness. Knowledgeable and eager to share his information, making it easier for us to understand where the problem was and how to avoid it in the future. I am happy to recommend ORS-Rioolservice to anyone. Being an English speaker only (I know, I really should learn Dutch), presented no problem at all, as both the office staff and the on site representative was happy to speak English with us.

Kelly

Snelle en goede service!

Rated 5 out of 5
1 januari 2021

De gootsteen liep niet door en de tuin stroomde vol. De volgende dag kwam ORS Rioolservice langs en was alles verholpen. Snelle en kundige service.

Mirjam

Erg goede en snelle service!

Rated 5 out of 5
31 december 2020

‘s Ochtends om 10:00 gebeld of de afvoer kon worden ontstopt, om 13:00 waren ze bij ons! De afvoer daarna super snel ontstopt!

EK

Snel en mooi!

Rated 5 out of 5
30 december 2020

Snel en mooi, goed gedaan! Perfect service.

Inga, Utrecht

Spent very long time until the problem was fixed

Rated 5 out of 5
28 december 2020

We had a blockage for several years and it was there since before we moved in. Other plumbers were not able (or willing) to fix the problem. The plumber from ors-rioolservice spent a lot of time patiently until the problem was fixed. The problem was quite serious with hardened fat across the length of the pipe. Very happy with the service and recommended!

Pavlos Polianidis

Vakkundig en klantgericht

Rated 5 out of 5
26 december 2020

We zijn vandaag zeer vakkundig en klantgericht door Mohamed geholpen. Hij was op tijd en heeft binnen redelijke korte tijd de verstopping verholpen. Hij heeft meegedacht en heeft een T-stuk geplaatst. Hiermee kon hij deze verstopping en toekomstige verstoppen beter en sneller oplossing. Top!

Michael

Wauw !!

Rated 5 out of 5
20 december 2020

Al een paar bedrijven in huis gehad. Onze rioolstank is nog niet opgelost. ORS gebeld, zij komen helaas niet in onze regio maar hebben telefonisch veel tijd genomen om te luisteren en mee te denken wat wij kunnen doen aan het probleem. Telefonisch een test uitgevoerd en advies gekregen. Ook zeer vriendelijk en netjes. Top!!

Jeannette

Uitstekend

Rated 5 out of 5
19 december 2020

Vandaag ben ik geholpen door ors. Mijn ervaring met deze firma is perfect. Communicatie was duidelijk, de monteur (Mo) was vriendelijk en (voor zover ik kan beoordelen) kundig, en was duidelijk gericht op het structureel oplossen van mijn verstopping.

Roel Arts

Toevoeging keukenafvoer verstopt 22-10

Rated 5 out of 5
22 oktober 2020

Mo krijgt van ons een 5 star-rating.
Tevens zeer vriendelijk telefonisch te woord gestaan door de mensen van ors..

Hanoch

Verstopte kuekenafvoer

Rated 2 out of 5
22 oktober 2020

Geholpen door Mo. Werd ruim van te voren gebeld dat hij er aan kwam. Keurig op tijd gekomen. Zeer vriendelijke en uiterst professioneel geholpen door hem. Neemt de tijd tot het probleem is verholpen.
Snel en vakkundig van het probleem af.
Ik raad dit bedrijf zeer aan en in het bijzonder Mo.

Hanoch

Fijne monteur en eerlijke (vaste) prijs

Rated 5 out of 5
14 oktober 2020

Het was gelukkig snel opgelost door de juiste apparatuur en expertise !

Lieke

Snelle hulp en goed advies

Rated 5 out of 5
6 oktober 2020

We hebben recentelijk een huis gekocht en bij de bouwkundige keuring werd aangegeven dat er waarschijnlijk een breuk in de rioolbuis zat.
Ik heb contact gezocht met ORS en ze konden heel snel op locatie komen voor een inspectie.
Tijdens de inspectie bleek er geen probleem te zijn.
De meneer van ORS heeft mij erg goed advies gegeven wat ik moet doen, mocht er toch een probleem ontstaan.
Ik hoefde verder niet voor dit advies te betalen, wat ik heel netjes vind.
Kortom, erg goede service!

Koen

Rioolverstopping

Rated 5 out of 5
6 oktober 2020

Zonder graaf en breekwerk werd door Mohammed het riool met professionele apparatuur binnen de kortste keren vakkundig verholpen via de aansluiting in het keukenkastje. Prima werk.

J.Geurtsen

Verstopte gootsteen

Rated 5 out of 5
2 oktober 2020

Al geruime tijd had ik last van een zwaar verstopte gootsteen in de keuken en wasbak in de badkamer. Na talloze andere loodgieters aan het werk gezet te hebben, was het vertrouwen dat het probleem ooit opgelost zou worden compleet verdwenen. Totdat ik terecht kwam bij ORS Rioolservice, wat een geweldige service en ervaren ontstoppingsbedrijf. Mohammed kon meteen de volgende dag aan de slag en loste het probleem razendsnel op!! Zeker een aanrader voor iedereen die hopeloos in een verstopte put zit

Bernard

Stank detectie

Rated 5 out of 5
1 oktober 2020

Beste mensen,
Uit ons hart willen wij een monteur van ORS bedanken die bij ons in Vianen op 2 juni heeft een stankonderzoek verricht!
Helaas staat zijn naam niet op de bon, maar hij is echt DE BESTE!!!
Wij hadden al 4 jaar last van de stank in ons werkkamer, veel mensen gehad in huis om de probleem op te sporen. Ook twee verschillende bedrijven bij ons in de buurt gehad voor rioolonderzoek – alles tevergeefs.
Maar jullie monteur heeft perfect zijn werk gedaan!!! Riool is nu gerepareerd en voor het eerst stikt het niet! We zijn zo blij!!
Ons complimenten en honderden bedankjes!
Met vriendelijke groet,
Familie Mischenko

Mischenko

Prima service! Snel en effectief!

Rated 5 out of 5
1 oktober 2020

Mo is snel aanwezig en kon mij snel helpen met het ontstoppen. In ijburg is hij bekend dat hij betrouwbaar is. Na meerdere loodgieters te hebben geprobeerd, Mo is jouw ‘to go’ persoon!!

Gio

Gootsteenafvoer ontstoppen

Rated 5 out of 5
28 september 2020

Na zelf een halve dag te hebben geprobeerd de gootsteenafvoer op te heffen, bij Boels nog een veer gehuurd, pijn in mijn rug en ergenis uiteindelijk ORS gebeld.
Stipt op tijd voor de deur, medewerker had kennis van zaken.
Na een half uur was het probleem opgelost, met een mechanische veer vanuit de keuken de hele afvoerpijp schoongemaakt. Wat een opluchting alsof je van kiespijn verlost bent.
Zeer vriendelijke medewerker!

Jan Bos

Toilet verstopt Amsterdam

Rated 5 out of 5
28 september 2020

Mijn toilet was al twee weken volledig verstopt.
Na zelf een aantal mislukte pogingen a.d.h.v. suggestie van internet te proberen, heb ik toch maar besloten er een expert bij te halen.
Ik belde OSR-RIOOLSERVICE op een zaterdag middag. Ik knipperde met mijn ogen en de loodgieter stond al bij mij op de stoep.Nog geen 5 minuten later was mijn probleem opgelost. Hij was zeer beleefd, vriendelijk en daadkrachtig. Dat soort mensen kan je op bouwen! Heel hartelijk dank!

Ikram

Rioollucht in huis

Rated 5 out of 5
28 september 2020

ORS-Rioolservice.nl is een echte aanrader voor als je last hebt van een rioollucht. Toen ik merkte dat er stank in de woning was wilde ik eerst proberen of ik het zelf kon achterhalen. Omdat dit niet lukte heb ik toch maar ORS-Rioolservice.nl gebeld. Zij hebben met zo een rook apparaat achterhaald waar de rioollucht vandaan kwam, de vieze lucht kwam uit ons doucheputje omdat de deksel te kort was voor de stankafsluiter, zo is ons uitgelegd door de meneer van de Riool24.nl, de deksel hebben wij vervangen en sindsdien geen stank meer in huis en daarom is Ors-rioolservice.nl een echte aanrader;

Arnold

Toilet verstopt

Rated 5 out of 5
27 september 2020

Mijn toilet was al twee weken volledig verstopt.
Na zelf een aantal mislukte pogingen a.d.h.v. suggestie van internet te proberen, heb ik toch maar besloten er een expert bij te halen.
Ik belde OSR-RIOOLSERVICE op een zaterdag middag. Ik knipperde met mijn ogen en de loodgieter stond al bij mij op de stoep.Nog geen 5 minuten later was mijn probleem opgelost. Hij was zeer beleefd, vriendelijk en daadkrachtig. Dat soort mensen kan je op bouwen! Heel hartelijk dank!

Elaine

Stank detectie

Rated 5 out of 5
1 maart 2020

Uitstekend service

Arjan

Afvoer ontstoppen Utrecht

Rated 5 out of 5
1 maart 2020

Great service! The engineer come during an hour after the call. Job was done within half an hour! Definitely recommended)

Anastasia korzhikova
[WPCR_SHOW POSTID="ALL" NUM="300" SNIPPET="" MORE="" HIDECUSTOM="0" HIDERESPONSE="0"]

Call Now Button
×