Uw mening is belangrijk voor ons

Wij stellen het zeer op prijs als u een mening achter laat over onze dienstverlening. Wij zijn continue bezig met het verbeteren van onze diensten. Uw mening is daarin van groot belang.

Geef uw mening via onderstaande knoppen.

SNEL EEN RIOOLSERVICE NODIG?

Neem 24 uur per dag 7 dagen in de week contact op!

4,5/5 op Google Reviews

Meer klantbeoordelingen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ontstoppingsdienst ORS
Average rating:  
 129 reviews
 by Edith Tielen

Echt heel professioneel geholpen, zeker aan te bevelen! Prettige mensen, voor de zekerheid nog even extra gecontroleerd of het wel doorloopt, echt super!

Bedankt voor het plaatsen van de review

 by Gerrit

Ingewikkelde verstopping snel en doeltreffend verholpen, prettige service

 by John

Mohamed heeft gisteren onze afvoer op zeer professionele manier vrij gemaakt dit was door wat lichte riool problemen geen kleine klus maar hij bleef doorgaan tot alles perfect was. Ik raad Mohamed ten zeerste aan.

 by Johan

Heel goed en vertrouwelijk bedrijf, we zijn ontzettend goed geholpen en ruikt weer lekker fris in huis! we stonden achteraf niet voor verassingen qua arbeidskosten top bedrijf!!!

 by Anonymous

Dank je voor het hard werk vandaag Mohamed, je heb ons goed geholpen

 by Anonymous

Zeer goed geholpen

 by Armand
Riool ontstoppen

Wc afvoer zat verstopt na zelf pogingen te hebben ondernomen werd dit door ORS-rioolservice snel en zeer goed opgelost. Zeer goede service. Heel tevreden!

 by Anonymous

Na een hele dag gedoe met een ander bedrijf, die het uiteindelijk niet heeft kunnen oplossen, heb ik uiteindelijk ors gebeld. Wat hele dag niet is gelukt heeft ORS binnen uur het probleem opgelost. Zo dankbaar! Super service en heel behulpzaam.

 by Anonymous

Dikke 5 sterren, Aardige telefoniste met kennis van zaken. Vervolgens Mohammed over de vloer die hoe dan ook vastberaden was om ontstopping te verhelpen. Uiteindelijk niet alleen verstopping van eigen kamer verholpen, maar ook van meerdere kamers en gemeenschappelijke leidingen.

 by Anonymous

Goede communicatie, goede service. Na een week bleek er nog iets loos waar ors-rioolservice niets aan kon doen, maar kosteloos verholpen. Heel fijn!

 by Anonymous

Prima service door ors, na zelf te hebben geprobeerd de wc te ontstoppen, bij Boels nog een veer gehuurd, pijn in mijn rug ik was het zat uiteindelijk ORS gebeld.
Stipt op tijd voor de deur, medewerker had kennis van zaken. wc was binnen half uur ontstopt.

 by Anonymous

Ik kwam vanmiddag thuis en trof een badkamer aan vol water
Er stroomde nog steeds spontaan wat uit mijn doucheputje en de wc liep ook vol.
Ik ben gaan kijken op Internet en door de reviews kwam ik uit bij optimaal riool service, een aardige mevrouw stond mij te woord en legde uit dat ik een fikse verstopping had. Zij maakte direct een afspraak voor mij en binnen een uur was de monteur er. Het probleem zat m in de standleiding werd mij uitgelegd en zodoende kreeg ik spontaan water in mijn doucheputje van de buren boven mij.
De monteur heeft ons voortreffelijk geholpen. Dank daarvoor

 by Anonymous

Wij hebben geen kruipruimte maar toch is de verstopping snel verholpen. Daarbij ook uitstekende adviezen en service door Mohamed. Hij heeft probleem met slecht aangesloten cookerslang ook meteen vakkundig opgelost. Komt op mij over als een ervaren loodgieter, kan hem zeer aanbevelen.

 by Anonymous

Great service! The engineer come during an hour after the call. Job was done within half an hour! Definitely recommended)

Thank you for your support

 by Anonymous

Rond de afgesproken tijd was de monteur aanwezig en zoals zij in hun website hebben staan worden praktisch alle problemen binnen een half uur opgelost, ook bij ons was dit het geval. Heel klantvriendelijk en uitstekend werk afgeleverd.

 by Anonymous

Snelle service van vriendelijke en zeer kundige monteur. Ook nu een prettige actie met compleet pakket voor 90 euro.incl voorrijkosten en een half uur arbeid. klus was binnen een half uur geklaard waardoor we een stuk voordeliger uit waren dan het originele tarief.
Echt een aanrader!

 by Anonymous

Vriendelijke telefonistes en ervaren monteur die uitstekend werk heb geleverd

 by Anonymous

Snelle service en goed werk verricht;
De tuin weer netjes achtergelaten;
Vriendelijk en accuraat;
Kortom een aanrader ontstoppingsbedrijf ORS Rioolservice !

 by Jeroen

Uitstekend werk geleverd

Dank u voor u reactie

 by Heleen

Geachte mevrouw,

Ik ben zojuist heel vriendelijk en vakkundig geholpen aan het ontstoppen van mij gootsteen. Absoluut geen klachten over, er werd keurig een tussenstuk geplaatst aan mijn niet zo fantastisch opgehangen afvoerbuis, wij wisten van het probleem. Toen de gootsteen ontstopt was ging er wat chemisch spul over het onderblad. De mijnheer vertelde mij dat ook en liet het mij zien dat het blad in het aanrechtkastje (aliminiumblad) een wat lichtere kleur kreeg. Hij handelde snel en vroeg ook direct om keukenpapier en zorgde ervoor dat het niet op het hout of de tegels kwam. Ik zei dat ik het geen probleem vond, en dat is ook zo. Was blij dat ik zo ben geholpen.

Doen we graag voor ons klanten

 by Anonymous

Mijn toilet was al twee weken volledig verstopt.
Na zelf een aantal mislukte pogingen a.d.h.v. suggestie van internet te proberen, heb ik toch maar besloten er een expert bij te halen.
Ik belde OSR-RIOOLSERVICE op een zaterdag middag. Ik knipperde met mijn ogen en de loodgieter stond al bij mij op de stoep.Nog geen 5 minuten later was mijn probleem opgelost. Hij was zeer beleefd, vriendelijk en daadkrachtig. Dat soort mensen kan je op bouwen! Heel hartelijk dank!

 by Jan
Riool ontstoppen Maarn

Bedankt voor de snelle service, zeker een aanrader

 by Lou
Erg goed geholpen

Super goed geholpen en erg deskundig.
De verstopping was weer snel verholpen.

 by Rob
Top

Vanmorgen gebeld dat de gootsteen verstopt was. Ook met ontstopper was de verstopping niet te verhelpen.
Vanmiddag kwam Mohammed,en na een uurtje was de verstopping oogelost. Top gedaan!

 by Jack
Ontstopping

Na zelf een halve dag te hebben geprobeerd de gootsteenafvoer op te heffen, bij Boels nog een veer gehuurd, pijn in mijn rug en ergenis uiteindelijk ORS gebeld.
Stipt op tijd voor de deur, medewerker had kennis van zaken.
Na een half uur was het probleem opgelost, met een mechanische veer vanuit de keuken de hele afvoerpijp schoongemaakt. Wat een opluchting alsof je van kiespijn verlost bent.
Zeer vriendelijke medewerker!

 by Yvo
Top

Gecombineerde afvoer van keuken en wasmachine verstopt. Prettig contact met ORS, afspraak gemaakt voor dezelfde dag en Mohammed, vriendelijk, snel en zeer vakkundig, heeft een en ander bijzonder goed verholpen. Van harte aanbevolen.

 by M te Velde
Top kwaliteit!

Al een hele tijd een verstopping tussen de keuken en de douche. Verschillende bedrijven erbij gehad, maar steeds komt de verstopping terug, is het probleem niet echt opgelost. Ik vermoed dat deze keer het probleem wel echt opgelost is! Vakman werk! Zowel klantvriendelijkheid als vakkennis als professionaliteit! Thx Mohammed!

 by Elaine
Goed werk

Bedankt voor de goede service vanochtend, deze klus hadden we niet zelf op kunnen lossen. Zeer vriendelijke loodgieter!

 by Jan
Riool ontstoppen Maarn

Bedankt voor de snelle service, zeker een aanrader

 by Boersma
tevreden

[kkstarratings]probleem op een goede en prettige manier opgelost, vriendelijke man meneer Mohammed . We zijn zeeer tevreden over de manier waarop de verstopping is opgelost.

 by Familie Engel
Van harte aanbevolen

Onze keukengegootsteen zat verstopt. Om 0900 gebeld en monteur Mohammed kon rond de middag al bij ons zijn. Hij heeft zijn werk uitstekend gedaan. Binnen een halfuur liep als weer perfect door. Voor een duidelijke all-in prijs, dus geen verrassingen. Schoon, netjes en met garantie. Wat ons betreft, van harte aanbevolen!

 by A.Velthuijsen
verstopping keuken

Maandagochtend gebeld. Prima geholpen aan de telefoon. 's Middags, na een telefoontje een half uur, eerder stond de loodgieter voor de deur. Ontstopping keurig verholpen. Aardige en prettig loodgieter. Kost wel wat, maar ik heb het er graag voor over.

 by Marianne Monnier
Verstopping keukenafvoer

ORS is een aanrader. Goed geinformeerd aan de telefoon, netjes half uur van te voren gebeld en een klantvriendelijke loodgieter die het probleem heeft verholpen, netjes heeft gewerkt en goed advies gaf.,

 by R.Kemper
AANRADER

ORS is een bedrijf dat ik kan aanraden voor het ontstoppen van uw riool. Keurig te woord gestaan aan de telefoon voor een afspraak. Alle informatie werd verstrekt. De monteur in Almere is een reclame voor zijn vak. Een heel nette werker en een vakman die ook aangeeft wat hij gaat doen. Compliment

 by Karlien Tarry-Kruger
Netjes en vakkundig geholpen

Een bedrijf om aan te raden. De mijnheer die langskwam heeft het probleem netjes afgehandeld, geen rommel gemaakt. Was vriendelijk, legde uit wat hij ging doen aan de kinderen die er met hun neus bovenop stonden natuurlijk, bleef geduldig. Erg fijn.

 by vermaas
goed geholpen

Ik ben goed door U geholpen bij het vlot trekken van mijn dichtzittende gootsteen op 28-12-2015.

 by R. Monteiro
Goeie Service

Keuken afvoer zat verstopt na zelf pogingen te hebben ondernomen werd dit door ORS-rioolservice snel en zeer goed opgelost. Zeer goede service. Heel tevreden!

 by W.Hilhorst
Zo hoort het!!

Afspraken helemaal nagekomen, vooraf gebeld, vervelende klus, in de kruipruimte moeten werken, was erg nat en "modderig".
Mohammed...petje af, chapeau!!! Probleem zeer professioneel opgelost!!

 by van den Heuvel
Gootsteen verstopt Hilversum

Top en snelle service!
Mohammed belde netjes een half uur van te voren dat hij onderweg was.
Heel vriendelijk en probleem binnen een uur opgelost.
Ik ben blij :-)!

 by van den Heuvel
Gootsteen verstopt Hilversum

Top en snelle service!
Mohammed belde netjes een half uur van te voren dat hij onderweg was.
En heel vriendelijk en probleem binnen een uur verholpen.
Ik ben blij:-)

 by Jacco de Groot
Douche verstopping Amersfoort

Goede communicatie, bellen half uur van tevoren dus je hoeft niet de halve dag te wachten. Lastige verstopping toch verholpen ondanks dat een ander bedrijf zonder resultaat weer vertrok. Prima.

 by Hans
Verstopping professioneel aangepakt

Verstopping professioneel aangepakt: ontstoppingsput buitenhuis opengegraven (1 meter diep!) en met hoge druk leidingen twee kanten doorgespoten.

 by Timmer
Goed werk!

Vanochtend gebeld en om 10.30 uur stond Mohammed voor de deur om de verstopping in de keuken te verhelpen. Het was een zware klus omdat we ontstoppingskorrels hadden gebruikt. Uiteindelijk is het hem binnen het uur gelukt om door de verstopping heen te komen en de leiding weer vrij te maken. Goed advies gekregen, o.a. om nooit meer korrels te gebruiken!!
Zeer vriendelijke man, die netjes werkt en eerlijk en goed advies geeft. Fijn dat je vooraf weet wat de reparatie zal gaan kosten en niet vast zit aan abonnementen wat veel andere bedrijven van je verlangen.
Kortom, gewoon dit bedrijf bellen bij een verstopping!

 by Ali
Top Service! verstopping wc verholpen

Ik had de reviews gelezen en dacht lijkt me te mooi om waar te zijn. Maar eerlijk is eerlijk, Mo kwam precies op tijd, snel en vakkundig en heeft duidelijk uitleg gegeven wat hij heeft gedaan en waardoor de verstopping waarschijnlijk veroorzaakt werd. Ook nog even een inspectie van het gemeente riool gedaan en daar komt binnenkort een verstopping dus die ook maar gelijk gebeld. Mijn advies zoek niet verder hier ben je aan het goede adres.

 by Robin Boek
Verstopping keuken en geur badkamer

Een goede service. Hij dook de kruipruimte in en heeft via die pijpen de verstopping verholpen. Daar kwam hij erachter dat de pijpen verzakt waren en dat er hierdoor altijd water in zal blijven staan. Dit zal ik binnenkort aan gaan pakken. Bedankt voor de service en het kundige advies op de verzakking en de geur van de badkamer.

 by Luc Denekamp
prima werk!

Geheel volgens afspraak afgewerkt. De loodgieter kwam keurig op tijd. Netjes en snel gewerkt met gratis advies hoe dit soort ontstopping van de afvoer te voorkomen. Hoop de vriendelijke man nooit meer hier nodig te hebben maar in geval van nood.... bel ik weer ORS- 085-0030180. Prima werk!

 by L. Denekamp
prima werk!

Alles conform de afspraak afgewerkt. Kwam binnen de afgesproken tijdspanne. Netjes en snel gewerkt. Met gratis advies hoe eventueel dit soort ontstoppingen te voorkomen. Hoop de firma nooit meer nodig te hebben, maar in geval van nood..... zeker weten 085-0030180. Prima werk!

 by Ams
Geweldige service

Uitstekende service, binnen 2h gekomen. Direct verstopping verholpen in de keuken. Zeer schoon gewerkt: de monteur trok zelfs zonder dat ik het vroeg zijn schoenen uit! Top, volgende keer graag weer!

 by Arjan
zoek niet verder !

ORS en Mohammed maken het helemaal waar. Binnen 30 minuten was de gootsteen verstopping opgelost. Sluit me helemaal aan bij andere reviews

 by Bojan
MOHAMMED DE VERLOSSER!!

Beste Mensen,

Al geruime tijd had ik last van een zwaar verstopte gootsteen in de keuken en wasbak in de badkamer. Na talloze andere loodgieters aan het werk gezet te hebben, was het vertrouwen dat het probleem ooit opgelost zou worden compleet verdwenen. Totdat ik terecht kwam bij ORS Rioolservice, wat een geweldige service en ervaren ontstoppingsbedrijf. Mohammed kon meteen de volgende dag aan de slag en loste het probleem razendsnel op!! Zeker een aanrader voor iedereen die hopeloos in een verstopte put zit!!

 by Adem Bas
Top service!!!!!

Zondag gebeld, advies gekregen om een dagje te wachten ivm weekend kosten ??. Maandag was Mohammed zoals netjes op tijd en binnen 20min probleem verholpen. Zeker een aanrader, ook qua prijs!!!!! Meeste vragen uurprijs hier gewoon vaste prijs!!!!

 by Monique
super

Goed advies, snelle service.
Twijfel niet bel ORS. Van mij een 10

 by Mike
Super service

Snelle service en goed advies, grondige en snelle reiniging. Zeker een aanrader en ze waren ook nog eens snel ter plaatse

 by fabian

zeer slechte service, als er staat 24/7 en je belt vrijdagmorgen en je kan dan op zijn vroegst maandag geholpen worden , vind ik eigenlijk nog geen 1 ster waard

 by Patrick
Verstopte gootsteen

Al een tijdje last van een slecht doorlopende gootsteen. Na verschillende Hg producten gebruikt te hebben was het probleem nog steeds niet op gelost. Sterker nog het werd alleen maar erger dat het water uiteindelijk bleef staan en niet meer wegliep. Op internet gezocht en via de hier geschreven reviews besloten om ors te bellen. Inderdaad om 11:00 gebeld en 14:00 was Mohamed bij ons. Klusje was met 30 min geklaard en tevens garantie dat het de komende 6 maanden niet meer zal gebeuren. Nog wat tips mee gekregen van Mohamed ook. In een woord perfect. Afgesproken prijs is zoals die is. Zeker een aanrader! Bedankt voor de snelle en goede service! ?

 by P. de Jong
Verstopping gootsteen

Als doe-het-zelfer In eerste instantie een verstopping van de afvoer van de gootsteen zelf met diverse middelen te lijf gegaan echter zonder noemenswaardig resultaat. De firma OR heeft dit euvel snel en professioneel opgelost. Met de toelichting van monteur Mohammed werd mij al snel duidelijk dat dit euvel niet met een oplosmiddel of mijn ontstoppingsveer op te lossen was.
Goede service, vooraf per telefoon een duidelijke prijsafspraak, schappelijke prijs. Een aanrader!

 by Irene Veenhuysen
Wat een opluchting!

Vanmiddag rond 13.30 merkte ik dat de wc aan het borrelen was en het water niet goed wegliep. Om 16.00 was het probleem al verholpen. Zowel het eerste telefoongesprek als de service van Mohammed waren geweldig! Er werd snel duidelijk wat er aan de hand was; verstopping in de grondleiding en dat bleek door erge wortelgroei te komen. Mohammed is zeer zorgvuldig te werk gegaan om zoveel mogelijk overlast voor mij en mijn buren te voorkomen. Vervolgens heeft hij het probleem vlot gevonden en helemaal verholpen. Daarna heeft hij de boel binnen en buiten heel netjes achtergelaten. Ik ben heel erg blij met zijn service en hulp! Zeker een aanrader dit bedrijf. Mijn dank is groot!

 by Kock
Afvoer verstopt

afvoer verstopt, 9:45 uur gebeld, eind van de ochtend vakkundig en snel verholpen. Top! En voor een schappelijke prijs.

 by Jeffrey
Goede service

ORS heeft zeer goede service verleend. Binnen een zeer korte tijd was onze verstopping verholpen. Bedankt!

 by remy
Rioolverstopping in Utrecht

Lastige rioolverstopping binnen 2 uur na bellen vakkundig verholpen. Uitstekende werk geleverd bedankt Arjan

 by Anonymous

Onze hoofdrioolleiding was verstopt. ORS was snel ter plaatse en heeft het probleem snel opgelost en nog een camera inspectie uitgevoerd. Zeer tevreden.

 by Anonymous

8 maanden last van stank in huis en nu is het eindelijk weg bedankt Ors

 by Anonymous

We hebben al tijden rioollucht in huis. Mohammed heeft ons systeem vakkundig doorgelicht en de oorzaak gevonden. Goed advies opgesteld, probleem is nu verholpen. Bedankt voor de vakkundige hulp!

 by Anonymous

Mohammed van ORS heeft snel en vakkundige onze keukenafvoer ontstopt. Complimenten voor zijn service en kennis op dit gebied!

 by Anonymous

8.00 gebeld, 10.15 aan de deur. Mohammed, dank voor je hulp en advies!! Top!!

 by Anonymous

Alles in ons huis was onbruikbaar omdat het water niet weg kon. Om 7:30 uur gebeld, voor 11 uur was ORS (Mohammed) ter plaatse en de verstopping was snel verleden tijd. Vervolgens heeft hij nog met de camera gekeken waar het probleem precies door kwam, zodat we weten wat we moeten doen om het in de toekomst te voorkomen. Zeer effectief en klantvriendelijk.

 by Anonymous

Mohamed is de beste ontstoppen

 by Sandra Valenbreder
Uitstekende service

Snel, netjes en vriendelijk! Op de zondagmiddag. Dank, Mohammed!

 by Flink
Opgelost

Lastige verstopping binnen 3 uur na bellen vakkundig verholpen. Bedankt Mohammed!

 by Frank Heeren
Snel, goed en voordelig

Dinsdag gebeld en vandaag op afspraak riool ontstopt. Vriendelijke medewerker, goed advies en grondige en snelle reiniging.
Prima service!

 by L. van Nimwegen
Top!

Een gecompliceerde verstopping deskundig opgespoord en opgelost! En dat alles binnen 24 uur! Bedankt Mohammed!

 by paul
verstopping

super snelle goede service!

thanks

 by Liesbeth
Stankoverlast

Wij hadden last van stankoverlast.
Ik had een offerte via internet aangevraagd en werd binnen 10 minuten gebeld voor het maken van een afspraak. Ook werd mij op een prettige en deskundige manier mij duidelijk gemaakt hoe de werkwijze is. Als ik wilde kon men dezelfde dag nog komen! Mohamed van dit bedrijf is gekomen.
Vond het probleem en heeft het meteen "even" opgelost voor geen cent meer. Perfect !!!!!!! Een aanrader voor iedereen die problemen heeft met zijn riool !!

 by J. Steen
Wc afvoer ontstoppen

Ik had last van stank in huis, ik heb ORS gebeld ze waren bereid nog dezelfde middag komen, met een apparaat heeft hij het Probleem getraceerd en opgelost ik was ontzettend blij, van die rioollucht af, de monteur was ook nog erg vriendelijk en leverde perfect werk en netjes
Echt de moeite waard om dit bedrijf in huis te hebben als je riool problemen hebt!! Klasse
Gr Anneke

 by Martijn Brouwers
Stankdetectie

Ik heb gebeld en werd aan de telefoon direct deskundig te woord gestaan door de dame aan de telefoon. Bij andere bedrijven krijg je vaak een telefoniste die alleen een afspraak plant, waardoor je nog niets weet. Binnen 1 dag kon monteur Mohammed al langs komen, die rustig en secuur te werk is gegaan. Hij heeft alle mogelijke oorzaken gecheckt en een goed advies gegeven over het lek, en over het hele rioolstelsel en waar mogelijk in de toekomst problemen zouden kunnen ontstaan.
Er wordt een standaard prijs van EUR 150,- gevraagd, ik weet niet of dit de goedkoopste is, maar je weet wel waar je aan toe bent.

Eén verbeterpunt: ik begrijp dat jullie gelijk willen afrekenen, maar zorg dan wel dat monteurs een mobiel pinapparaat bij hebben. Cash geld heb ik nauwelijks meer in huis en is ook niet meer van deze tijd

 by J.J. plaizir
ontstoppen afvoeren binnen

Wat kost het om keuken afvoer te ontstoppen

 by Van Thijn
Ontstoppen afvoeren binnen

Het gaat om het frezen van liggende gietijzenen rioolbuis.

 by T.Mischenko
Bedankt!

Beste mensen,

Uit ons hart willen wij een monteur van ORS bedanken die bij ons in Vianen op 2 juni heeft een stankonderzoek verricht!
Helaas staat zijn naam niet op de bon, maar hij is echt DE BESTE!!!
Wij hadden al 4 jaar last van de stank in ons werkkamer, veel mensen gehad in huis om de probleem op te sporen. Ook twee verschillende bedrijven bij ons in de buurt gehad voor rioolonderzoek - alles tevergeefs.
Maar jullie monteur heeft perfect zijn werk gedaan!!! Riool is nu gerepareerd en voor het eerst stikt het niet! We zijn zo blij!!
Ons complimenten en honderden bedankjes!

Met vriendelijke groet,
Familie Mischenko

 by F. Muusz
wc verstopping

Zeer goed, niet gelijk iemand sturen maar meedenken met de klant en het probleem eerst telefonisch proberen op te lossen, TOP!

 by F. Muusz
wc verstopping

Zeer goed, niet gelijk iemand sturen maar meedenken met de klant en het probleem eerst telefonisch proberen op te lossen, TOP!

 by Jarl
wc ontstopt

Super goede snelle aardige service en gratis tip voor oplossingen!

 by Familie Koster
Rioolsysteem hersteld

Directie Rioolservice,

Geachte heer/mevrouw

U heeft, op ons verzoek en opdracht, het niet meer functionerende rioolsysteem van ons woonhuis hersteld.

Wij zijn uiterst tevreden hierover en waarderen dit met het cijfer 10. Redenen voor deze hoge beoordeling zijn:

1) Uiterst deskundig uitgevoerd
2) Gebruik makend voor moderne en geavanceerde apparatuur
3) Uiterst vlotte reactie (mail/telefoon, en werktijd)
4) Zeer klantvriendelijke houding, zowel van uitvoerend- als van het kantoorpersoneel

Wij zullen in voorkomende gevallen uw bedrijf met nadruk aanbevelen.

Met vriendelijke groet, uw dankbare klant, Familie Koster

 by Piet Hein
Toilet ontstoppen

Mohammed is top, rustige , stille harde werker. Lost ons probleem keer op keer op. Wanneer het kan geeft Mohammed gratis advies om onnodige kosten te voorkomen. Erg prettig. Piet Hein Minervalaan Amsterdam

 by Ron
Afvoer ontstoppen

Beste service

Om 8 uur gebeld en om 10 uur stond iemand voor de deur. probleem was netjes opgelost water in de gootsteen stroomt goed weg ik ben tevreden

 by Leonie Van Beem
Verstopping afvoer schuur

Wij hebben een schuur in onze voortuin. Bovenop de schuur blijft de laatste tijd water staan als het geregend heeft. Er is een afvoerpijp welke (naar wij vermoeden) op het riool uitkomt, omdat we hiervan alleen het begin kunnen zien maar niet de daadwerkelijke pijp en waar deze eindigt. De afvoer lijkt verstopt te zijn (wellicht met vuil, bladeren e.d.).

Is dit een verstopping die jullie ook zouden kunnen verhelpen? Zo ja, aan wat voor prijskaartje moeten wij denken?

 by Martijn van der Lee
Douche put ontstoppen

Doucheput in appartementencomplex te Bussum,
Doucheput liep zaterdagavond nog goed door, zondagavond niet.
Overige afvoeren werken nog goed.

 by R. C. van Leersum
Verstopping

Goedenavond, De verstopping is inmiddels opgelost dus ik hoef niet te worden ingepland voor vrijdag. Bij herhaling zal ik weer contact met u opnemen. Groet, Rob van Leersum

 by Ronald half
Riool verstopt

Mijn riool van mijn huis zit verstopt met wc papier, ik zou het graag zo snel mogelijk opgelost willen hebben, wat gaat het kosten en waarneer zou het kunnen. Liefst zo snel mogelijk, gaat om diameter van 125 en er is al een toegang van buitenaf. Mvg ronald half

 by R Kouthoofd
Toilet ontstoppen Hoorn

Ontstoppen van een WC op de tweede etage.

 by Gerbert Vrijenhoek
Afvoerleiding vaatwasser

graag ontvang ik van u een prijsopgave voor het ontstoppen van de afvoerleiding van de vaatwasser. We wonen in Amstelveen,

Vriendelijke groeten, Gerbert Vrijenhoek

 by Jessica Lindenhovius
Afvoer keuken verstopt

Wij hebben een hardnekkige verstopping in de keukenafvoer (gootsteen) en in het fonteintje van het toilet (zitten op dezelfde leiding). Wij hebben 7 jaar geleden ons 30-jaren huis verbouwd en daarbij zijn nagenoeg alle leidingen vervangen, toch hebben wij sinds een paar jaar terugkerende problemen.

Hoe werkt het als jullie langskomen en wat zijn bij benadering de ingeschatte kosten?

Alvast bedankt!

Jessica Lindenhovius

 by Vincent Kramer
Prijsopgave lek riool

Ik zou graag een prijsopgave hebben voor het repareren van het lek in mijn riool.

De rioolpijp in de kruipruimte lekt. Dit gebeurt op de plek waar de pijp de ruimte in komt. Onder de woonkamer is de kruipruimte, onder de keuken is een betonnen vloer, waar de pijp in zit. In deze overgang is de pijp gaan lekken, waardoor water in de kruipruimte komt.

Het lek komt waarschijnlijk omdat de nieuwe PVC-buis in de oude pijp is gestoken. Dit zou een overgangsverbinding moeten krijgen.

De kruipruimte is ongeveer 1.20 meter hoog, je kunt hier redelijk goed bewegen. De lekkage is ongeveer 3 meter van het luik vandaan. De kruipruimte is twee maanden geleden geisoleerd met zwarte parels.

Op het riool zijn de wasbak, douche en toilet aangesloten.

Aanvang klus graag zsm.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet,
Vincent Kramer

 by Urbain
afvoer keuken naar kruipruimte verstopt

afvoer keuken naar kruipruimte verstopt
Uw bericht: Ls. De afvoer van de keuken onder het keukenblok naar de kruipruimte is verstopt. Alle andere afvoeren lopen wel Door. Zelf al de leidingen onder keukenblok eraf gehaald maar de verstopping zit dieper. Zou dit graag woensdag 23/4 eind van de middag laten verhelpen. Graag zou ik de kosten en eventuele aanvullende kosten willen weten. Bedankt alvast. M vr gr Urbain

 by Joost van de Loo
Mohammed is een TOP ontstopper

Heb je een verstopping en je woont in Amsterdam, dan heb je kans dat Mohammed de boel komt ontstoppen. En dat gaat 'ie goed doen. Mohammed is meerdere keren bij ons geweest. Het goeie is dat hij net zolang doorzoekt tot hij een techniek heeft gevonden die het probleem structureel oplost. Daarnaast is het een fijne, attente kerel die plezierig is om in je huis te hebben.

 by Joost van de Loo
Mohammed is een TOP ontstopper

Heb je een verstopping en je woont in Amsterdam, dan heb je kans dat Mohammed de boel komt ontstoppen. En dat gaat 'ie goed doen. Mohammed is meerdere keren bij ons geweest. Het goeie is dat hij net zolang doorzoekt tot hij een techniek heeft gevonden die het probleem structureel oplost. Daarnaast is het een fijne, attente kerel die plezierig is om in je huis te hebben.

 by eikelenstam
Wortels in gres buizen tuin

Afgelopen vrijdag heb ik met Anneke gesproken, zij heeft mij razendsnel geholpen door Mohamed te sturen.
Mohamed heeft bij mij eer goed werk verricht en mij goed geadviseerd. Hartelijk dank hiervoor. Ik hou contact met jullie omdat de problemen tijdelijk zijn verholpen zoals met Mohamed besproken.

Mvg Marjan

 by Hans
Rioollucht Utrecht

Betreft een woning in Utrecht in de Lindestraat. Oude woning begin 1900. Van tijd tot tijd is er last van rioollucht. 2 weken niet, nu weer wel. Riool is vlgs mij deels vernieuwd. Wat kost een inspectie en de eventuele reparatie? Mvrgr Hans

 by octos
Toilet verstopt Bussum

Onze organisatie heeft in totaal 4 toiletten verspreid over 2 verdiepingen. Zodra er wordt doorgetrokken, spoelt het water minder snel door.
Daarnaast horen wij over het gehele pand een verstopt geluid zodra het toilet wordt doorgetrokken.
Graag ontvang ik hiervan een prijsopgave.

 by jan de vries
Keuken verstopping Hilversum

Keuken verstopping

Er is al 2x door ander bedrijf bij ons ontstopt, na 2 dagen zit die weer verstopt.
Ik zou graag een camera inspectie willen laten uitvoeren en hopenlijk
de juiste oorzaak vinden wat is de prijs en de verdere mogelijkheden hier
van

Mvg
Jan de Vries Noorderweg Hilversum

 by Ronald
Keuken verstopping

Goedemorgen,

De afvoer van de keuken loopt niet goed door. Ik heb deze al proberen te ontstoppen, maar na enige tijd loopt de afvoer toch weer vol. Kunt u mij een offerte geven voor het ontstoppen? Mocht een camera inspectie noodzakelijk zijn, kan die dan direct worden uitgevoerd?

Met Vriendelijke Groet,

Ronald Muller

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 
×