Uw mening is belangrijk voor ons

Wij stellen het zeer op prijs als u een mening achter laat over onze dienstverlening. Wij zijn continue bezig met het verbeteren van onze diensten. Uw mening is daarin van groot belang.

Geef uw mening via onderstaande knoppen.

SNEL EEN RIOOLSERVICE NODIG?

Neem 24 uur per dag 7 dagen in de week contact op!

4,5/5 op Google Reviews

Meer klantbeoordelingen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ontstoppingsdienst
Average rating:  
 125 reviews
 by Anonymous

Dank je voor het hard werk vandaag Mohamed, je heb ons goed geholpen

 by Anonymous

Zeer goed geholpen

 by Armand
Riool ontstoppen

Wc afvoer zat verstopt na zelf pogingen te hebben ondernomen werd dit door ORS-rioolservice snel en zeer goed opgelost. Zeer goede service. Heel tevreden!

 by Anonymous

Na een hele dag gedoe met een ander bedrijf, die het uiteindelijk niet heeft kunnen oplossen, heb ik uiteindelijk ors gebeld. Wat hele dag niet is gelukt heeft ORS binnen uur het probleem opgelost. Zo dankbaar! Super service en heel behulpzaam.

 by Anonymous

Dikke 5 sterren, Aardige telefoniste met kennis van zaken. Vervolgens Mohammed over de vloer die hoe dan ook vastberaden was om ontstopping te verhelpen. Uiteindelijk niet alleen verstopping van eigen kamer verholpen, maar ook van meerdere kamers en gemeenschappelijke leidingen.

 by Anonymous

Goede communicatie, goede service. Na een week bleek er nog iets loos waar ors-rioolservice niets aan kon doen, maar kosteloos verholpen. Heel fijn!

 by Anonymous

Prima service door ors, na zelf te hebben geprobeerd de wc te ontstoppen, bij Boels nog een veer gehuurd, pijn in mijn rug ik was het zat uiteindelijk ORS gebeld.
Stipt op tijd voor de deur, medewerker had kennis van zaken. wc was binnen half uur ontstopt.

 by Anonymous

Ik kwam vanmiddag thuis en trof een badkamer aan vol water
Er stroomde nog steeds spontaan wat uit mijn doucheputje en de wc liep ook vol.
Ik ben gaan kijken op Internet en door de reviews kwam ik uit bij optimaal riool service, een aardige mevrouw stond mij te woord en legde uit dat ik een fikse verstopping had. Zij maakte direct een afspraak voor mij en binnen een uur was de monteur er. Het probleem zat m in de standleiding werd mij uitgelegd en zodoende kreeg ik spontaan water in mijn doucheputje van de buren boven mij.
De monteur heeft ons voortreffelijk geholpen. Dank daarvoor

 by Anonymous

Wij hebben geen kruipruimte maar toch is de verstopping snel verholpen. Daarbij ook uitstekende adviezen en service door Mohamed. Hij heeft probleem met slecht aangesloten cookerslang ook meteen vakkundig opgelost. Komt op mij over als een ervaren loodgieter, kan hem zeer aanbevelen.

 by Anonymous

Great service! The engineer come during an hour after the call. Job was done within half an hour! Definitely recommended)

Thank you for your support

 by Anonymous

Rond de afgesproken tijd was de monteur aanwezig en zoals zij in hun website hebben staan worden praktisch alle problemen binnen een half uur opgelost, ook bij ons was dit het geval. Heel klantvriendelijk en uitstekend werk afgeleverd.

 by Anonymous

Snelle service van vriendelijke en zeer kundige monteur. Ook nu een prettige actie met compleet pakket voor 90 euro.incl voorrijkosten en een half uur arbeid. klus was binnen een half uur geklaard waardoor we een stuk voordeliger uit waren dan het originele tarief.
Echt een aanrader!

 by Anonymous

Vriendelijke telefonistes en ervaren monteur die uitstekend werk heb geleverd

 by Anonymous

Snelle service en goed werk verricht;
De tuin weer netjes achtergelaten;
Vriendelijk en accuraat;
Kortom een aanrader ontstoppingsbedrijf ORS Rioolservice !

 by Jeroen

Uitstekend werk geleverd

Dank u voor u reactie

 by Heleen

Geachte mevrouw,

Ik ben zojuist heel vriendelijk en vakkundig geholpen aan het ontstoppen van mij gootsteen. Absoluut geen klachten over, er werd keurig een tussenstuk geplaatst aan mijn niet zo fantastisch opgehangen afvoerbuis, wij wisten van het probleem. Toen de gootsteen ontstopt was ging er wat chemisch spul over het onderblad. De mijnheer vertelde mij dat ook en liet het mij zien dat het blad in het aanrechtkastje (aliminiumblad) een wat lichtere kleur kreeg. Hij handelde snel en vroeg ook direct om keukenpapier en zorgde ervoor dat het niet op het hout of de tegels kwam. Ik zei dat ik het geen probleem vond, en dat is ook zo. Was blij dat ik zo ben geholpen.

Doen we graag voor ons klanten

 by Anonymous

Mijn toilet was al twee weken volledig verstopt.
Na zelf een aantal mislukte pogingen a.d.h.v. suggestie van internet te proberen, heb ik toch maar besloten er een expert bij te halen.
Ik belde OSR-RIOOLSERVICE op een zaterdag middag. Ik knipperde met mijn ogen en de loodgieter stond al bij mij op de stoep.Nog geen 5 minuten later was mijn probleem opgelost. Hij was zeer beleefd, vriendelijk en daadkrachtig. Dat soort mensen kan je op bouwen! Heel hartelijk dank!

 by Jan
Riool ontstoppen Maarn

Bedankt voor de snelle service, zeker een aanrader

 by Lou
Erg goed geholpen

Super goed geholpen en erg deskundig.
De verstopping was weer snel verholpen.

 by Rob
Top

Vanmorgen gebeld dat de gootsteen verstopt was. Ook met ontstopper was de verstopping niet te verhelpen.
Vanmiddag kwam Mohammed,en na een uurtje was de verstopping oogelost. Top gedaan!

 by Jack
Ontstopping

Na zelf een halve dag te hebben geprobeerd de gootsteenafvoer op te heffen, bij Boels nog een veer gehuurd, pijn in mijn rug en ergenis uiteindelijk ORS gebeld.
Stipt op tijd voor de deur, medewerker had kennis van zaken.
Na een half uur was het probleem opgelost, met een mechanische veer vanuit de keuken de hele afvoerpijp schoongemaakt. Wat een opluchting alsof je van kiespijn verlost bent.
Zeer vriendelijke medewerker!

 by Yvo
Top

Gecombineerde afvoer van keuken en wasmachine verstopt. Prettig contact met ORS, afspraak gemaakt voor dezelfde dag en Mohammed, vriendelijk, snel en zeer vakkundig, heeft een en ander bijzonder goed verholpen. Van harte aanbevolen.

 by M te Velde
Top kwaliteit!

Al een hele tijd een verstopping tussen de keuken en de douche. Verschillende bedrijven erbij gehad, maar steeds komt de verstopping terug, is het probleem niet echt opgelost. Ik vermoed dat deze keer het probleem wel echt opgelost is! Vakman werk! Zowel klantvriendelijkheid als vakkennis als professionaliteit! Thx Mohammed!

 by Elaine
Goed werk

Bedankt voor de goede service vanochtend, deze klus hadden we niet zelf op kunnen lossen. Zeer vriendelijke loodgieter!

 by Jan
Riool ontstoppen Maarn

Bedankt voor de snelle service, zeker een aanrader

 by Boersma
tevreden

[kkstarratings]probleem op een goede en prettige manier opgelost, vriendelijke man meneer Mohammed . We zijn zeeer tevreden over de manier waarop de verstopping is opgelost.

 by Familie Engel
Van harte aanbevolen

Onze keukengegootsteen zat verstopt. Om 0900 gebeld en monteur Mohammed kon rond de middag al bij ons zijn. Hij heeft zijn werk uitstekend gedaan. Binnen een halfuur liep als weer perfect door. Voor een duidelijke all-in prijs, dus geen verrassingen. Schoon, netjes en met garantie. Wat ons betreft, van harte aanbevolen!

 by A.Velthuijsen
verstopping keuken

Maandagochtend gebeld. Prima geholpen aan de telefoon. 's Middags, na een telefoontje een half uur, eerder stond de loodgieter voor de deur. Ontstopping keurig verholpen. Aardige en prettig loodgieter. Kost wel wat, maar ik heb het er graag voor over.

 by Marianne Monnier
Verstopping keukenafvoer

ORS is een aanrader. Goed geinformeerd aan de telefoon, netjes half uur van te voren gebeld en een klantvriendelijke loodgieter die het probleem heeft verholpen, netjes heeft gewerkt en goed advies gaf.,

 by R.Kemper
AANRADER

ORS is een bedrijf dat ik kan aanraden voor het ontstoppen van uw riool. Keurig te woord gestaan aan de telefoon voor een afspraak. Alle informatie werd verstrekt. De monteur in Almere is een reclame voor zijn vak. Een heel nette werker en een vakman die ook aangeeft wat hij gaat doen. Compliment

 by Karlien Tarry-Kruger
Netjes en vakkundig geholpen

Een bedrijf om aan te raden. De mijnheer die langskwam heeft het probleem netjes afgehandeld, geen rommel gemaakt. Was vriendelijk, legde uit wat hij ging doen aan de kinderen die er met hun neus bovenop stonden natuurlijk, bleef geduldig. Erg fijn.

 by vermaas
goed geholpen

Ik ben goed door U geholpen bij het vlot trekken van mijn dichtzittende gootsteen op 28-12-2015.

 by R. Monteiro
Goeie Service

Keuken afvoer zat verstopt na zelf pogingen te hebben ondernomen werd dit door ORS-rioolservice snel en zeer goed opgelost. Zeer goede service. Heel tevreden!

 by W.Hilhorst
Zo hoort het!!

Afspraken helemaal nagekomen, vooraf gebeld, vervelende klus, in de kruipruimte moeten werken, was erg nat en "modderig".
Mohammed...petje af, chapeau!!! Probleem zeer professioneel opgelost!!

 by van den Heuvel
Gootsteen verstopt Hilversum

Top en snelle service!
Mohammed belde netjes een half uur van te voren dat hij onderweg was.
Heel vriendelijk en probleem binnen een uur opgelost.
Ik ben blij :-)!

 by van den Heuvel
Gootsteen verstopt Hilversum

Top en snelle service!
Mohammed belde netjes een half uur van te voren dat hij onderweg was.
En heel vriendelijk en probleem binnen een uur verholpen.
Ik ben blij:-)

 by Jacco de Groot
Douche verstopping Amersfoort

Goede communicatie, bellen half uur van tevoren dus je hoeft niet de halve dag te wachten. Lastige verstopping toch verholpen ondanks dat een ander bedrijf zonder resultaat weer vertrok. Prima.

 by Hans
Verstopping professioneel aangepakt

Verstopping professioneel aangepakt: ontstoppingsput buitenhuis opengegraven (1 meter diep!) en met hoge druk leidingen twee kanten doorgespoten.

 by Timmer
Goed werk!

Vanochtend gebeld en om 10.30 uur stond Mohammed voor de deur om de verstopping in de keuken te verhelpen. Het was een zware klus omdat we ontstoppingskorrels hadden gebruikt. Uiteindelijk is het hem binnen het uur gelukt om door de verstopping heen te komen en de leiding weer vrij te maken. Goed advies gekregen, o.a. om nooit meer korrels te gebruiken!!
Zeer vriendelijke man, die netjes werkt en eerlijk en goed advies geeft. Fijn dat je vooraf weet wat de reparatie zal gaan kosten en niet vast zit aan abonnementen wat veel andere bedrijven van je verlangen.
Kortom, gewoon dit bedrijf bellen bij een verstopping!

 by Ali
Top Service! verstopping wc verholpen

Ik had de reviews gelezen en dacht lijkt me te mooi om waar te zijn. Maar eerlijk is eerlijk, Mo kwam precies op tijd, snel en vakkundig en heeft duidelijk uitleg gegeven wat hij heeft gedaan en waardoor de verstopping waarschijnlijk veroorzaakt werd. Ook nog even een inspectie van het gemeente riool gedaan en daar komt binnenkort een verstopping dus die ook maar gelijk gebeld. Mijn advies zoek niet verder hier ben je aan het goede adres.

 by Robin Boek
Verstopping keuken en geur badkamer

Een goede service. Hij dook de kruipruimte in en heeft via die pijpen de verstopping verholpen. Daar kwam hij erachter dat de pijpen verzakt waren en dat er hierdoor altijd water in zal blijven staan. Dit zal ik binnenkort aan gaan pakken. Bedankt voor de service en het kundige advies op de verzakking en de geur van de badkamer.

 by Luc Denekamp
prima werk!

Geheel volgens afspraak afgewerkt. De loodgieter kwam keurig op tijd. Netjes en snel gewerkt met gratis advies hoe dit soort ontstopping van de afvoer te voorkomen. Hoop de vriendelijke man nooit meer hier nodig te hebben maar in geval van nood.... bel ik weer ORS- 085-0030180. Prima werk!

 by L. Denekamp
prima werk!

Alles conform de afspraak afgewerkt. Kwam binnen de afgesproken tijdspanne. Netjes en snel gewerkt. Met gratis advies hoe eventueel dit soort ontstoppingen te voorkomen. Hoop de firma nooit meer nodig te hebben, maar in geval van nood..... zeker weten 085-0030180. Prima werk!

 by Ams
Geweldige service

Uitstekende service, binnen 2h gekomen. Direct verstopping verholpen in de keuken. Zeer schoon gewerkt: de monteur trok zelfs zonder dat ik het vroeg zijn schoenen uit! Top, volgende keer graag weer!

 by Arjan
zoek niet verder !

ORS en Mohammed maken het helemaal waar. Binnen 30 minuten was de gootsteen verstopping opgelost. Sluit me helemaal aan bij andere reviews

 by Bojan
MOHAMMED DE VERLOSSER!!

Beste Mensen,

Al geruime tijd had ik last van een zwaar verstopte gootsteen in de keuken en wasbak in de badkamer. Na talloze andere loodgieters aan het werk gezet te hebben, was het vertrouwen dat het probleem ooit opgelost zou worden compleet verdwenen. Totdat ik terecht kwam bij ORS Rioolservice, wat een geweldige service en ervaren ontstoppingsbedrijf. Mohammed kon meteen de volgende dag aan de slag en loste het probleem razendsnel op!! Zeker een aanrader voor iedereen die hopeloos in een verstopte put zit!!

 by Adem Bas
Top service!!!!!

Zondag gebeld, advies gekregen om een dagje te wachten ivm weekend kosten ??. Maandag was Mohammed zoals netjes op tijd en binnen 20min probleem verholpen. Zeker een aanrader, ook qua prijs!!!!! Meeste vragen uurprijs hier gewoon vaste prijs!!!!

 by Monique
super

Goed advies, snelle service.
Twijfel niet bel ORS. Van mij een 10

 by Mike
Super service

Snelle service en goed advies, grondige en snelle reiniging. Zeker een aanrader en ze waren ook nog eens snel ter plaatse

 by fabian

zeer slechte service, als er staat 24/7 en je belt vrijdagmorgen en je kan dan op zijn vroegst maandag geholpen worden , vind ik eigenlijk nog geen 1 ster waard

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
×