ORS Rioolservice – #1 Ontstoppingsdienst In uw regio

Welkom bij ORS Rioolservice, de nummer één ontstoppingsdienst in uw regio! Wij zijn er om u te helpen bij al uw rioolproblemen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of u nu te maken heeft met een verstopte wc, een rioollucht in huis of andere rioolgerelateerde problemen, onze gecertificeerde vakmensen staan voor u klaar om snel en efficiënt te handelen. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij elk rioolprobleem aanpakken en oplossen.

Waarom kiezen voor ORS Rioolservice?

Bij ORS Rioolservice begrijpen we dat een verstopt riool voor veel overlast kan zorgen. Daarom streven we ernaar om uw problemen zo snel mogelijk op te lossen en uw woongenot te herstellen. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen:

  1. Gecertificeerde vakmensen: Onze medewerkers zijn deskundig en hebben de benodigde certificeringen om elk rioolprobleem aan te pakken.
  2. 24/7 bereikbaar: Wij begrijpen dat rioolproblemen zich op elk moment kunnen voordoen. Daarom zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u te helpen.
  3. Vast tarief: Bij ORS Rioolservice hanteren we een vast tarief, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Onze diensten

Bij ORS Rioolservice bieden we een breed scala aan diensten om aan al uw rioolbehoeften te voldoen. Hier zijn enkele van onze belangrijkste diensten:

Riool ontstoppen

Het ontstoppen van een riool is een van onze specialiteiten. Of het nu gaat om een verstopte wc, een verstopte gootsteen of een verstopte afvoer, onze vakmensen hebben de kennis en ervaring om het probleem snel en efficiënt op te lossen. We maken gebruik van geavanceerde technieken en apparatuur, zoals rioolcamera-inspectie, om de oorzaak van de verstopping te achterhalen en deze grondig te verwijderen.

Riool reparatie

Naast het ontstoppen van riolen, bieden we ook rioolreparaties aan. Als uw riool beschadigd is geraakt door bijvoorbeeld boomwortels, verzakkingen of slijtage, kunnen onze vakmensen het probleem identificeren en de benodigde reparaties uitvoeren. We streven ernaar om uw riool in optimale staat te herstellen, zodat u weer zorgeloos kunt genieten van een goed werkend rioleringssysteem.

Riool reinigen

Naast het verhelpen van verstoppingen en het uitvoeren van reparaties, bieden we ook rioolreiniging aan. Het reinigen van uw rioleringssysteem is essentieel om verstoppingen en andere problemen te voorkomen. Onze vakmensen zorgen voor een grondige reiniging van uw riolering, waardoor eventuele ophopingen van vuil en vet worden verwijderd en de doorstroming van het water wordt verbeterd.

Stankdetectie

Een onaangename rioollucht in huis kan uw woongenot ernstig verstoren. Bij ORS Rioolservice bieden we stankdetectie aan om de oorzaak van de stank te achterhalen en deze definitief te verhelpen. Onze vakmensen maken gebruik van geavanceerde technieken en apparatuur om de bron van de stank te lokaliseren en de nodige maatregelen te nemen om deze te elimineren.