RIOOLEXPERT ONTSTOPPINGSDIENST ORS VOOR VERSTOPPING ALMERE

Verstopping Almere, Is bij u thuis het riool verstopt en heeft u een échte rioolexpert nodig? Dan is Ontstoppingsdienst ORS de beste keuze die u kunt maken. Bij een verstopping Almere of omgeving zullen wij razendsnel actie ondernemen om een effectieve rioolontstopping te verrichten. Een groot voordeel van Ontstoppingsdienst ORS is dat wij op elk uur van de dag of nacht paraat zijn en in korte tijd bij u voor de deur staan met professionele ontstoppingsapparatuur.

HULP NODIG?

Neem 24 uur per dag 7 dagen in de week contact op!

RIOOL VERSTOPT

ONTSTOPPINGSDIENST ORS VOOR RIOOL ONTSTOPPEN EN RIOOLONDERHOUD

Net als andere voorwerpen die dagelijks worden gebruikt, heeft ook een riolering onderhoud nodig en kunt u daarmee beter niet wachten tot het moment dat het riool verstopt is. Veel mensen laten dergelijk onderhoud echter op zijn beloop, met alle gevolgen van dien. Toch is het aan te raden om met enige regelmaat een rioolontstopping of –reiniging te laten verrichten. Vaak voorkomt u met een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan het riool juist een grotere rioolverstopping op termijn.

REPARATIE EN ONDERZOEK BIJ ONTSTOPPINGSDIENST ORS

Ontstoppingsdienst ORS doet meer dan het riool ontstoppen en schoonmaken. Indien nodig kunnen onze loodgieters in plaats van een rioolontstopping namelijk ook onderzoek verrichten en reparaties uitvoeren. Professionele rookdetectie-apparatuur maakt het bijvoorbeeld mogelijk om eventuele scheuren en barsten in het rioolstelsel aan te tonen. Tevens hebben wij mogelijkheden voor het stellen van een diagnose op basis van een camera-inspectie. Hiermee kan van nabij worden bekeken hoe ernstig een riool verstopt zit.

RIOOLONTSTOPPINGEN
Maks Van Boeging
Maks Van Boeging
2023-04-19
Top service, snel en betrouwbaar. Aardige vent die de tijd neemt en alles goed uitlegt. Ben tevreden!
Chantal Peeters
Chantal Peeters
2023-04-14
Mohamed heeft op 21-7-2020 bij mij een flink lastige rioolverstopping verholpen aan de buiten kant van mijn huis. Het water liep via de garage zo mijn huis in. Toentertijd lukt het niet om een recensie te plaatsen, maar nu gelukkig wel! Dat ik nu, na bijna 3 jaar, nog zó blij ben hoe Mohamed als een redder in nood het heeft opgelost, zegt genoeg denk ik!! Het was een hele lastige klus, maar Mohamed gaf niet op. Bedankt!!
Roelof Wagenaar
Roelof Wagenaar
2023-04-11
Wat een vakman kwam langs. Weken lang via en met de verzekeringsmaatschappij die “een prutser” stuurde, (niet mijn woorden), gesteggel over en weer. Deze man repareerde, ontstopte, loste andermans onkundigheid op en adviseerde. Echt top. Binnen een uur alles weer werkend met iets meer kosten. (Materiaal en kundigheid) ;). Top gedaan.
Trees Janssens
Trees Janssens
2023-03-09
Ik heb geen verstand van kwaliteit of professioneel, maar heb hierop vertrouwd. Zeer vriendelijke, geduldige en behulpzame telefoniste. Tevens zeer vriendelijke en behulpzame monteur. Chapeau! Jammer dat hij was vergeten het verlate tijdstip door te geven, maar dat kan gebeuren.
Bea ter Horst
Bea ter Horst
2023-03-07
Vriendelijke mevrouw aan de telefoon. Loodgieter vakkundig, vriendelijk. Nam ook na afloop nog de tijd om tips te geven niet alleen over de keukenafvoer maar ook tips gegeven voor toilet en douche.
Lotte Harmanni
Lotte Harmanni
2022-11-15
Hele fijne snelle service. Vriendelijke loodgieter!
Brigitte Wigboldus
Brigitte Wigboldus
2022-11-08
Binnen 24 uur stond Mohamed voor de deur. Binnen een half uur was het probleem opgelost. Een prima bedrijf met enthousiast personeel.
Casper Rooijakkers
Casper Rooijakkers
2022-05-18
Binnen 48 uur een afspraak om mijn gootsteen in de keuken te ontstoppen tegen een schappelijke prijs (vooraf afgesproken, netjes met factuur). Aardige heren die efficiënt te werk gingen. Ook de planning denkt met je mee, ik kreeg netjes 30 minuten van tevoren een belletje toen ze eraan kwamen. Aanrader dus!
mirjamdenijs
mirjamdenijs
2022-01-31
ORS ontstoppingsdienst heeft me prima geholpen met het verhelpen van mijn rioolontstopping. Het was niet eenvoudig, omdat ik een bijzondere riolering heb, maar de mensen van ORS hebben me bijzonder toegewijd, professioneel en vriendelijk geholpen. Aanrader!!
Riool ontstoppen Aalsmeer

VERSTOPPING ALMERE VOORGOED VERLEDEN TIJD

Bent u dus op zoek naar een professioneel rioleringsbedrijf, dan kan ontstoppingsdienst ORS u perfect van dienst zijn bij alles wat met riool ontstoppen te maken heeft. Wij hebben mensen met de vakkennis om bij een complete rioolontstopping snel voor het aller schoonste resultaat te zorgen. In welke mate het riool verstopt is, maakt daarbij niet uit. Doordat wij vakwerk leveren en uitsluitend met kwaliteitsapparatuur werken, is elke verstopping Almere en omstreken spoedig voorgoed verholpen. Wij komen o.a. ook in Amsterdam, Utrecht, Hilversum.