RIOOLEXPERT ONTSTOPPINGSDIENST ORS VOOR VERSTOPPING ALMERE

Verstopping Almere, Is bij u thuis het riool verstopt en heeft u een échte rioolexpert nodig? Dan is Ontstoppingsdienst ORS de beste keuze die u kunt maken. Bij een verstopping Almere of omgeving zullen wij razendsnel actie ondernemen om een effectieve rioolontstopping te verrichten. Een groot voordeel van Ontstoppingsdienst ORS is dat wij op elk uur van de dag of nacht paraat zijn en in korte tijd bij u voor de deur staan met professionele ontstoppingsapparatuur.

HULP NODIG?

Neem 24 uur per dag 7 dagen in de week contact op!

RIOOL VERSTOPT

ONTSTOPPINGSDIENST ORS VOOR RIOOL ONTSTOPPEN EN RIOOLONDERHOUD

Net als andere voorwerpen die dagelijks worden gebruikt, heeft ook een riolering onderhoud nodig en kunt u daarmee beter niet wachten tot het moment dat het riool verstopt is. Veel mensen laten dergelijk onderhoud echter op zijn beloop, met alle gevolgen van dien. Toch is het aan te raden om met enige regelmaat een rioolontstopping of –reiniging te laten verrichten. Vaak voorkomt u met een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan het riool juist een grotere rioolverstopping op termijn.

REPARATIE EN ONDERZOEK BIJ ONTSTOPPINGSDIENST ORS

Ontstoppingsdienst ORS doet meer dan het riool ontstoppen en schoonmaken. Indien nodig kunnen onze loodgieters in plaats van een rioolontstopping namelijk ook onderzoek verrichten en reparaties uitvoeren. Professionele rookdetectie-apparatuur maakt het bijvoorbeeld mogelijk om eventuele scheuren en barsten in het rioolstelsel aan te tonen. Tevens hebben wij mogelijkheden voor het stellen van een diagnose op basis van een camera-inspectie. Hiermee kan van nabij worden bekeken hoe ernstig een riool verstopt zit.

RIOOLONTSTOPPINGEN
Jasperien van Weerdt
Jasperien van Weerdt
2021-09-06
Zeer snel ter plaatse, 3 verstoppingen vakkundig verholpen en goed advies hoe problemen in de toekomst zijn te voorkomen. All-in prijs is ook prettig: je weet vooraf wat je betaalt.
Bruce Wayne
Bruce Wayne
2021-07-17
Geweldige ervaring gehad met Ors, op aanraden van kennissen contact opgenomen met het bedrijf. De laatste jaren hoor en zie je veel vervelende verhalen over ontstoppingsbedrijfen waardoor ik niet het eerste beste bedrijf heb geraadpleegd. Ik ben blij dat ik in contact ben gekomen met Ors. Snel, transparant, professioneel, eerlijk, betaalbaar en een goeie portie humor en de vervelende verstopping snel en accuraat verholpen. Dankjewel Mo ik zal jou zeker aanraden in mijn kringen.
Anouar
Anouar
2021-07-17
Professionaliteit en kwaliteit voor een eerlijke prijs. Een fantastische service van dit bedrijf! Het probleem opgelost, duidelijk uitgelegd wat er mis was en advies gegeven over wat te doen om hetzelfde probleem niet opnieuw te krijgen. Netjes opgeruimd. Een echte redder in nood. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
pauline meerwaldt
pauline meerwaldt
2021-06-17
Het bedrijf kon snel komen toen wij ons probleem meldden. Mohammed heeft ons goed geholpen om de verstopping in de gootsteen op te lossen. Hij legde uit wat hij deed en gaf advies. Wij raden dit bedrijf aan.
Tosca Jansen
Tosca Jansen
2021-05-20
Goed geholpen door Mohamed! Verstopping in korte tijd opgelost 🙂
Riool ontstoppen Aalsmeer

VERSTOPPING ALMERE VOORGOED VERLEDEN TIJD

Bent u dus op zoek naar een professioneel rioleringsbedrijf, dan kan ontstoppingsdienst ORS u perfect van dienst zijn bij alles wat met riool ontstoppen te maken heeft. Wij hebben mensen met de vakkennis om bij een complete rioolontstopping snel voor het aller schoonste resultaat te zorgen. In welke mate het riool verstopt is, maakt daarbij niet uit. Doordat wij vakwerk leveren en uitsluitend met kwaliteitsapparatuur werken, is elke verstopping Almere en omstreken spoedig voorgoed verholpen. Wij komen o.a. ook in Amsterdam, Utrecht, Hilversum.