PROFESSIONELE RIOOLSERVICE BIJ VERSTOPPING NIEUWEGEIN

Optimaal Rioolservice is een landelijk opererende onderhouds- en servicedienst voor riool ontstoppen, waarvan het kantoor zich in Nieuwegein bevindt. Onze bedrijfsauto’s rijden echter door heel Nederland om u snel te kunnen helpen wanneer in uw woning de afvoer niet meer goed werkt of het riool verstopt is. Ook voor een verstopping in Nieuwegein kunt u met Optimaal Rioolservice contact opnemen. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om een rioolontstopping met professionele apparatuur uit te voeren.

HULP NODIG?

Neem 24 uur per dag 7 dagen in de week contact op!

RIOOL VERSTOPT

Verstopping Nieuwegein, elke dag 24 uur bereikbaar

Altijd voor u klaarstaan betekent bij Optimaal Rioolservice dat u ons ook daadwerkelijk dag en nacht kunt bellen wanneer zich rioolproblemen voordoen. Het maakt voor ons dus geen verschil op welk tijdstip een rioolontstopping moeten worden verricht. Als een riool verstopt zit en u heeft ons nodig, dan kunt u er 100% op rekenen dat onze loodgieter korte tijd later al voor de deur staat. Overigens kunt u bij ons ook terecht voor andere afvoerproblemen dan een riool ontstoppen.

OOK STANK- EN BREUKDETECTIE MET VERSTOPPING NIEUWEGEIN

In onze servicewagens hebben wij een omvangrijk arsenaal met geavanceerde apparatuur voor het reinigen van rioleringen. Is een riool verstopt geraakt, dan kunnen wij met een minicamera eenvoudig de beste ontstoppingsmethode bepalen. Daarnaast hebben wij moderne detectiemiddelen om breuken op te sporen. Beschadigingen zijn de oorzaak van het opstijgen van een rioollucht uit de afvoer en met een reparatie bent u snel van deze stankoverlast af.

RIOOLONTSTOPPINGEN
Jasperien van Weerdt
Jasperien van Weerdt
2021-09-06
Zeer snel ter plaatse, 3 verstoppingen vakkundig verholpen en goed advies hoe problemen in de toekomst zijn te voorkomen. All-in prijs is ook prettig: je weet vooraf wat je betaalt.
Bruce Wayne
Bruce Wayne
2021-07-17
Geweldige ervaring gehad met Ors, op aanraden van kennissen contact opgenomen met het bedrijf. De laatste jaren hoor en zie je veel vervelende verhalen over ontstoppingsbedrijfen waardoor ik niet het eerste beste bedrijf heb geraadpleegd. Ik ben blij dat ik in contact ben gekomen met Ors. Snel, transparant, professioneel, eerlijk, betaalbaar en een goeie portie humor en de vervelende verstopping snel en accuraat verholpen. Dankjewel Mo ik zal jou zeker aanraden in mijn kringen.
Anouar
Anouar
2021-07-17
Professionaliteit en kwaliteit voor een eerlijke prijs. Een fantastische service van dit bedrijf! Het probleem opgelost, duidelijk uitgelegd wat er mis was en advies gegeven over wat te doen om hetzelfde probleem niet opnieuw te krijgen. Netjes opgeruimd. Een echte redder in nood. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
pauline meerwaldt
pauline meerwaldt
2021-06-17
Het bedrijf kon snel komen toen wij ons probleem meldden. Mohammed heeft ons goed geholpen om de verstopping in de gootsteen op te lossen. Hij legde uit wat hij deed en gaf advies. Wij raden dit bedrijf aan.
Tosca Jansen
Tosca Jansen
2021-05-20
Goed geholpen door Mohamed! Verstopping in korte tijd opgelost 🙂
Riool ontstoppen Aalsmeer

VERSTOPPING NIEUWEGEIN? GA VOOR BETAALBARE RIOOLONTSTOPPING!

Voor professioneel vakwerk met hoogwaardige technieken voor riool ontstoppen, biedt Optimaal Rioolservice dus de beste mogelijkheden. Daar komt bij, dat wij dit ook nog eens tegen regelrechte voordeelprijzen kunnen doen. Vakmensen en uitstekende reinigings- en onderhoudsmiddelen stellen ons in staat om voortvarend te werk te gaan en zo de kosten te drukken. Het is niet voor niets dat onze klantenkring wekelijks groeit, want een verstopping in Nieuwegein wordt door geen enkele andere rioolspecialist voordeliger opgelost! Wij komen o.a. ook Hilversum, Houten, Amsterdam.