PROFESSIONELE RIOOLSERVICE BIJ VERSTOPPING NIEUWEGEIN

Optimaal Rioolservice is een landelijk opererende onderhouds- en servicedienst voor riool ontstoppen, waarvan het kantoor zich in Nieuwegein bevindt. Onze bedrijfsauto’s rijden echter door heel Nederland om u snel te kunnen helpen wanneer in uw woning de afvoer niet meer goed werkt of het riool verstopt is. Ook voor een verstopping in Nieuwegein kunt u met Optimaal Rioolservice contact opnemen. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om een rioolontstopping met professionele apparatuur uit te voeren.

HULP NODIG?

Neem 24 uur per dag 7 dagen in de week contact op!

RIOOL VERSTOPT

Verstopping Nieuwegein, elke dag 24 uur bereikbaar

Altijd voor u klaarstaan betekent bij Optimaal Rioolservice dat u ons ook daadwerkelijk dag en nacht kunt bellen wanneer zich rioolproblemen voordoen. Het maakt voor ons dus geen verschil op welk tijdstip een rioolontstopping moeten worden verricht. Als een riool verstopt zit en u heeft ons nodig, dan kunt u er 100% op rekenen dat onze loodgieter korte tijd later al voor de deur staat. Overigens kunt u bij ons ook terecht voor andere afvoerproblemen dan een riool ontstoppen.

OOK STANK- EN BREUKDETECTIE MET VERSTOPPING NIEUWEGEIN

In onze servicewagens hebben wij een omvangrijk arsenaal met geavanceerde apparatuur voor het reinigen van rioleringen. Is een riool verstopt geraakt, dan kunnen wij met een minicamera eenvoudig de beste ontstoppingsmethode bepalen. Daarnaast hebben wij moderne detectiemiddelen om breuken op te sporen. Beschadigingen zijn de oorzaak van het opstijgen van een rioollucht uit de afvoer en met een reparatie bent u snel van deze stankoverlast af.

RIOOLONTSTOPPINGEN
Maks Van Boeging
Maks Van Boeging
2023-04-19
Top service, snel en betrouwbaar. Aardige vent die de tijd neemt en alles goed uitlegt. Ben tevreden!
Chantal Peeters
Chantal Peeters
2023-04-14
Mohamed heeft op 21-7-2020 bij mij een flink lastige rioolverstopping verholpen aan de buiten kant van mijn huis. Het water liep via de garage zo mijn huis in. Toentertijd lukt het niet om een recensie te plaatsen, maar nu gelukkig wel! Dat ik nu, na bijna 3 jaar, nog zó blij ben hoe Mohamed als een redder in nood het heeft opgelost, zegt genoeg denk ik!! Het was een hele lastige klus, maar Mohamed gaf niet op. Bedankt!!
Roelof Wagenaar
Roelof Wagenaar
2023-04-11
Wat een vakman kwam langs. Weken lang via en met de verzekeringsmaatschappij die “een prutser” stuurde, (niet mijn woorden), gesteggel over en weer. Deze man repareerde, ontstopte, loste andermans onkundigheid op en adviseerde. Echt top. Binnen een uur alles weer werkend met iets meer kosten. (Materiaal en kundigheid) ;). Top gedaan.
Trees Janssens
Trees Janssens
2023-03-09
Ik heb geen verstand van kwaliteit of professioneel, maar heb hierop vertrouwd. Zeer vriendelijke, geduldige en behulpzame telefoniste. Tevens zeer vriendelijke en behulpzame monteur. Chapeau! Jammer dat hij was vergeten het verlate tijdstip door te geven, maar dat kan gebeuren.
Bea ter Horst
Bea ter Horst
2023-03-07
Vriendelijke mevrouw aan de telefoon. Loodgieter vakkundig, vriendelijk. Nam ook na afloop nog de tijd om tips te geven niet alleen over de keukenafvoer maar ook tips gegeven voor toilet en douche.
Lotte Harmanni
Lotte Harmanni
2022-11-15
Hele fijne snelle service. Vriendelijke loodgieter!
Brigitte Wigboldus
Brigitte Wigboldus
2022-11-08
Binnen 24 uur stond Mohamed voor de deur. Binnen een half uur was het probleem opgelost. Een prima bedrijf met enthousiast personeel.
Casper Rooijakkers
Casper Rooijakkers
2022-05-18
Binnen 48 uur een afspraak om mijn gootsteen in de keuken te ontstoppen tegen een schappelijke prijs (vooraf afgesproken, netjes met factuur). Aardige heren die efficiënt te werk gingen. Ook de planning denkt met je mee, ik kreeg netjes 30 minuten van tevoren een belletje toen ze eraan kwamen. Aanrader dus!
mirjamdenijs
mirjamdenijs
2022-01-31
ORS ontstoppingsdienst heeft me prima geholpen met het verhelpen van mijn rioolontstopping. Het was niet eenvoudig, omdat ik een bijzondere riolering heb, maar de mensen van ORS hebben me bijzonder toegewijd, professioneel en vriendelijk geholpen. Aanrader!!
Riool ontstoppen Aalsmeer

VERSTOPPING NIEUWEGEIN? GA VOOR BETAALBARE RIOOLONTSTOPPING!

Voor professioneel vakwerk met hoogwaardige technieken voor riool ontstoppen, biedt Optimaal Rioolservice dus de beste mogelijkheden. Daar komt bij, dat wij dit ook nog eens tegen regelrechte voordeelprijzen kunnen doen. Vakmensen en uitstekende reinigings- en onderhoudsmiddelen stellen ons in staat om voortvarend te werk te gaan en zo de kosten te drukken. Het is niet voor niets dat onze klantenkring wekelijks groeit, want een verstopping in Nieuwegein wordt door geen enkele andere rioolspecialist voordeliger opgelost! Wij komen o.a. ook Hilversum, Houten, Amsterdam.