AFVOER ONTSTOPPEN AMSTERDAM

Afvoer ontstoppen Amsterdam 2021 voor een vast tarief, dus geen start tarief, geen voorrijkosten, meter prijs, half uur prijs of extra arbeidsloon! Bij ons weet u al van te voren wat u gaat betalen. Bent u woonachtig in of bij Amsterdam en bezorgt een afvoer dat verstopt is geraakt u overlast? Neem dan contact op met Optimaal Rioolservice. Wij zijn een gerenommeerd bedrijf voor riool ontstopping in Amsterdam en omgeving en danken onze goede naam aan uitstekende medewerkers met jarenlange ervaring. Onze ontstoppingsdienst maakt uitsluitend gebruik van de beste reinigings- en ontstoppingstechnieken, en kan daardoor snel voor een professioneel resultaat zorgen bij een rioolprobleem in Amsterdam.

RIOOL VERSTOPT AMSTERDAM

EERSTE HULP BIJ GOOTSTEEN VERSTOPT AMSTERDAM

De ontstoppingsservice van Optimaal Rioolservice behoort tot de beste in de wijde omtrek van Amsterdam. Omdat wij dag en nacht klaarzitten om uw melding aan te nemen en daarop direct actie te ondernemen, staan wij bekend als de officiële nood hulpdienst voor het oplossen van een afvoer verstopping Amsterdam. Wij zijn 24 uur bereikbaar en slaan geen dag over. Ook wanneer in het weekend uw gootseen afvoer verstopt raakt, zijn onze loodgieters u van dienst

WC AFVOER ONTSTOPPEN AMSTERDAM - EFFECTIEVE ONTSTOPPINGSMIDDELEN

Nadat een oproep bij ons is binnengekomen, wordt deze meteen doorgegeven aan de medewerker die het dichtst in de buurt is. Onze bedrijfswagens hebben uiteenlopende apparatuur aan boord, zodat wij moderne en hoogwaardige reinigingstechnieken kunnen aanspreken bij het verhelpen van een afvoer verstopping in Amsterdam. Tot deze mobiele uitrusting behoren instrumenten voor het schoonmaken van afvoeren en rioleringen onder hoge druk en hulpmiddelen voor mechanische rioolreiniging.

ONTSTOPPINGSDIENST AMSTERDAM
Maks Van Boeging
Maks Van Boeging
2023-04-19
Top service, snel en betrouwbaar. Aardige vent die de tijd neemt en alles goed uitlegt. Ben tevreden!
Chantal Peeters
Chantal Peeters
2023-04-14
Mohamed heeft op 21-7-2020 bij mij een flink lastige rioolverstopping verholpen aan de buiten kant van mijn huis. Het water liep via de garage zo mijn huis in. Toentertijd lukt het niet om een recensie te plaatsen, maar nu gelukkig wel! Dat ik nu, na bijna 3 jaar, nog zó blij ben hoe Mohamed als een redder in nood het heeft opgelost, zegt genoeg denk ik!! Het was een hele lastige klus, maar Mohamed gaf niet op. Bedankt!!
Roelof Wagenaar
Roelof Wagenaar
2023-04-11
Wat een vakman kwam langs. Weken lang via en met de verzekeringsmaatschappij die “een prutser” stuurde, (niet mijn woorden), gesteggel over en weer. Deze man repareerde, ontstopte, loste andermans onkundigheid op en adviseerde. Echt top. Binnen een uur alles weer werkend met iets meer kosten. (Materiaal en kundigheid) ;). Top gedaan.
Trees Janssens
Trees Janssens
2023-03-09
Ik heb geen verstand van kwaliteit of professioneel, maar heb hierop vertrouwd. Zeer vriendelijke, geduldige en behulpzame telefoniste. Tevens zeer vriendelijke en behulpzame monteur. Chapeau! Jammer dat hij was vergeten het verlate tijdstip door te geven, maar dat kan gebeuren.
Bea ter Horst
Bea ter Horst
2023-03-07
Vriendelijke mevrouw aan de telefoon. Loodgieter vakkundig, vriendelijk. Nam ook na afloop nog de tijd om tips te geven niet alleen over de keukenafvoer maar ook tips gegeven voor toilet en douche.
Lotte Harmanni
Lotte Harmanni
2022-11-15
Hele fijne snelle service. Vriendelijke loodgieter!
Brigitte Wigboldus
Brigitte Wigboldus
2022-11-08
Binnen 24 uur stond Mohamed voor de deur. Binnen een half uur was het probleem opgelost. Een prima bedrijf met enthousiast personeel.
Casper Rooijakkers
Casper Rooijakkers
2022-05-18
Binnen 48 uur een afspraak om mijn gootsteen in de keuken te ontstoppen tegen een schappelijke prijs (vooraf afgesproken, netjes met factuur). Aardige heren die efficiënt te werk gingen. Ook de planning denkt met je mee, ik kreeg netjes 30 minuten van tevoren een belletje toen ze eraan kwamen. Aanrader dus!
mirjamdenijs
mirjamdenijs
2022-01-31
ORS ontstoppingsdienst heeft me prima geholpen met het verhelpen van mijn rioolontstopping. Het was niet eenvoudig, omdat ik een bijzondere riolering heb, maar de mensen van ORS hebben me bijzonder toegewijd, professioneel en vriendelijk geholpen. Aanrader!!
RIOOL VERSTOPT AMSTERDAM

ONZE WERKWIJZE BIJ EEN VERSTOPT AFVOER AMSTERDAM

Wij verhelpen vrijwel alle denkbare verstoppingsproblemen. Afvoer ontstoppen Amsterdam of gootsteen afvoer ontstoppen Amsterdam? Overal in Amsterdam zijn wij snel ter plaatse om deze rioolproblemen te verhelpen. De eerste stap in ons proces is het feitelijke Rioolprobleem verhelpen. Dus wanneer uw gootsteen afvoer of toilet afvoer verstopt zit, zorgen wij als eerste dat deze weer goed doorloopt. Bij veel andere ontstoppingsbedrijven houdt het daarmee op. Wij kijken echter verder. Als het probleem niet grondig aangepakt wordt, loopt u kans om snel opnieuw tegen het rioolprobleem aan te lopen. Wij zorgen daarom direct voor een blijvende oplossing.

GRONDIG EN DOORTASTEND ONTSTOPPINGSBEDRIJF

Ons ontstoppingsbedrijf Amsterdam gaat dus grondig te werk. Waar dat uit blijkt? Wij passen de modernste apparatuur toe om de oorzaak van het probleem op te sporen. Daarbij passen we maatwerk toe. Een hardnekkige Afvoer verstopping vereist groter materieel dan een relatief kleine Afvoer verstopping Amsterdam. In beide gevallen zorgen we voor een passende oplossing. Een afvoer verstopping Amsterdam is door ons meestal eenvoudig op te lossen. Het achterhalen van het achterliggende probleem kost iets meer moeite, maar is zeker de moeite waard en kost u bovendien niets extra’s. Goede service en degelijkheid zijn bij ons gewoon de standaard.

RIOOLLUCHT DETECTIE EN CAMERA-INSPECTIE

Hoe wij op zoek gaan naar de achterliggende redenen van de afvoer verstopping Amsterdam? Wij maken gebruik van de modernste technieken. Daaronder valt bijvoorbeeld camera inspectie. Zo sporen wij zelf de oorzaak van een afvoer verstopping Amsterdam (of van lekkages) op en kunnen we u eventueel laten meekijken. Zo ziet u het eventuele probleem met eigen ogen. Juist het werken met camera-inspectie draagt bij aan duurzame oplossingen. Want met de camera sporen wij niet alleen afvoer verstoppingen of lekkages op, maar herkennen wij ook kwetsbare punten die in de toekomst mogelijk voor problemen gaan zorgen.

TOILET AFVOER VERSTOPT OF KEUKENAFVOER VERSTOPT

Een afvoer verstopt in Amsterdam of een gootsteen afvoer verstopt in Amsterdam. zijn natuurlijk niet de enige rioolproblemen waarmee u wel eens te maken zou kunnen hebben. Zo worden wij vaak ingeschakeld bij stankoverlast. Ook dat probleem lossen we op en ook daarbij gebruiken we de modernste technieken. Zo beschikken wij over stankdetectie-apparatuur waarmee we direct de bron van stankoverlast kunnen opsporen. Meestal is dat een lekkage in een leiding of een afvoer verstopping. Wat de onderliggende oorzaak ook is: wij verhelpen deze.

BEREIKBAAR EN BETAALBAAR

Hoewel bij een acute afvoer verstopping vooral een snelle en goede oplossing telt, willen onze klanten ook graag weten wat de kosten afvoer ontstoppen zijn. Het antwoord daarop is heel simpel: u bent in principe klaar voor een vast tarief, dus geen start tarief, geen voorrijkosten, meter prijs, half uur prijs of extra arbeidsloon! Bij ons weet u al van te voren wat u gaat betalen, voor de afvoer verstoppingen van toilet afvoer, gootsteen afvoer of andere afvoer kunnen verhelpen. Voor riool camera-inspecties of het opsporen van rioolluchtjes hanteren wij een standaardprijs van 150 euro. Voor al ons werk geldt een no-cure-no-pay principe. U betaalt voor een probleem dat is opgelost..

TARIEVEN RIOOL AFVOER ONTSTOPPEN AMSTERDAM

Wat voor onze klanten bijna net zo belangrijk is als duidelijkheid over de kosten afvoer ontstoppen Amsterdam, is goede bereikbaarheid en beschikbaarheid. Wanneer u met een verstopt toilet te maken heeft, dan kunt u geen hele dagen op een oplossing wachten. Wij zijn buiten kantoortijden bereikbaar en werken in de avonden en de weekenden. Maak gebruik van onze 24-uursservice bij acute verstoppingen. Wij helpen u dan binnen 24 uur, waardoor u snel verlost bent van de overlast die een verstopt riool of een verstopte afvoer inhoudt.

GARANTIE OP AFVOER VERSTOPT AMSTERDAM

Wanneer u ons nodig heeft voor het verrichten van een rioolontstopping in of bij Amsterdam, gaat na de succesvolle voltooiing van de werkzaamheden automatisch een garantietermijn in. Deze duurt drie maand en geeft u recht op een gratis ontstopping in het uitzonderlijke geval dat hetzelfde afvoer verstopt blijkt te zijn voor een tweede keer. Mede door onze lage tarieven biedt ORS Rioolservice u het meeste voordeel bij een afvoer verstopping in Amsterdam.