RIOOL ONTSTOPPEN BUSSUM

Riool ontstoppen Bussum. Zoekt u voor afvoer ontstoppen Bussum en omgeving een allround ontstoppingsdienst, die de klus snel en professioneel weet te klaren en ook rioolservice in bredere zin levert? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want Optimaal Rioolservice voldoet ruimschoots aan uw voorwaarden. Wij zijn hét totaalbedrijf voor het oplossen van rioolverstoppingen aan afvoer en riool in keuken, wc, gootsteen, wastafel, douche en badkamer. Daarnaast hebben wij een uitgebreide onderhouds- en reparatieservice.

Riool ontstoppen Aalsmeer

PROFESSIONELE DIENSTEN ROND RIOOL ONTSTOPPEN BUSSUM

Om bij een rioolontstopping een perfect en blijvend resultaat te krijgen, is een loodgieter inschakelen meestal niet voldoende. ORS Rioolservice heeft professionele middelen waarmee elk riool dat verstopt zit van aangekoekt vuil kan worden ontdaan. Hiertoe gebruikt ons ontstoppingsbedrijf diverse doeltreffende technieken, waaronder machinale- en hogedrukreiniging. Maar dat is nog lang niet alles waarmee wij u op dit gebied van dienst kunnen zijn.

ONTSTOPPINGSDIENST BUSSUM, OOK REPARATIE, ONDERHOUD, VERVANGING

Ook rioolbuizen zijn aan slijtage onderhevig. Door allerlei oorzaken kunnen breuken, scheurtjes en andere beschadigingen ontstaan. Indien er aanwijzingen voor een rioolbeschadiging zijn, gebruikt de ontstoppingsdienst van ORS Rioolservice een rookdetectie-apparaat waarmee zelfs de kleinste haarscheurtjes kunnen worden vastgesteld. Onze loodgieter repareert dergelijke schade en zorgt ervoor dat de afvoer weer naar behoren werkt. Als een reparatie niet meer afdoende is, hebben wij vakmensen die de rioolleiding in zijn geheel vernieuwen.

Riool ontstoppen Alkmaar
Maks Van Boeging
Maks Van Boeging
2023-04-19
Top service, snel en betrouwbaar. Aardige vent die de tijd neemt en alles goed uitlegt. Ben tevreden!
Chantal Peeters
Chantal Peeters
2023-04-14
Mohamed heeft op 21-7-2020 bij mij een flink lastige rioolverstopping verholpen aan de buiten kant van mijn huis. Het water liep via de garage zo mijn huis in. Toentertijd lukt het niet om een recensie te plaatsen, maar nu gelukkig wel! Dat ik nu, na bijna 3 jaar, nog zó blij ben hoe Mohamed als een redder in nood het heeft opgelost, zegt genoeg denk ik!! Het was een hele lastige klus, maar Mohamed gaf niet op. Bedankt!!
Roelof Wagenaar
Roelof Wagenaar
2023-04-11
Wat een vakman kwam langs. Weken lang via en met de verzekeringsmaatschappij die “een prutser” stuurde, (niet mijn woorden), gesteggel over en weer. Deze man repareerde, ontstopte, loste andermans onkundigheid op en adviseerde. Echt top. Binnen een uur alles weer werkend met iets meer kosten. (Materiaal en kundigheid) ;). Top gedaan.
Trees Janssens
Trees Janssens
2023-03-09
Ik heb geen verstand van kwaliteit of professioneel, maar heb hierop vertrouwd. Zeer vriendelijke, geduldige en behulpzame telefoniste. Tevens zeer vriendelijke en behulpzame monteur. Chapeau! Jammer dat hij was vergeten het verlate tijdstip door te geven, maar dat kan gebeuren.
Bea ter Horst
Bea ter Horst
2023-03-07
Vriendelijke mevrouw aan de telefoon. Loodgieter vakkundig, vriendelijk. Nam ook na afloop nog de tijd om tips te geven niet alleen over de keukenafvoer maar ook tips gegeven voor toilet en douche.
Lotte Harmanni
Lotte Harmanni
2022-11-15
Hele fijne snelle service. Vriendelijke loodgieter!
Brigitte Wigboldus
Brigitte Wigboldus
2022-11-08
Binnen 24 uur stond Mohamed voor de deur. Binnen een half uur was het probleem opgelost. Een prima bedrijf met enthousiast personeel.
Casper Rooijakkers
Casper Rooijakkers
2022-05-18
Binnen 48 uur een afspraak om mijn gootsteen in de keuken te ontstoppen tegen een schappelijke prijs (vooraf afgesproken, netjes met factuur). Aardige heren die efficiënt te werk gingen. Ook de planning denkt met je mee, ik kreeg netjes 30 minuten van tevoren een belletje toen ze eraan kwamen. Aanrader dus!
mirjamdenijs
mirjamdenijs
2022-01-31
ORS ontstoppingsdienst heeft me prima geholpen met het verhelpen van mijn rioolontstopping. Het was niet eenvoudig, omdat ik een bijzondere riolering heb, maar de mensen van ORS hebben me bijzonder toegewijd, professioneel en vriendelijk geholpen. Aanrader!!
Riool ontstoppen Aalsmeer

AANTREKKELIJKE TOTAALPRIJZEN BIJ RIOOL ONTSTOPPEN BUSSUM

Optimaal Rioolservice hanteert bijzonder lage tarieven bij het verrichten van rioolontstoppingen en het uitvoeren van werkzaamheden rond onderhoud, reparatie en vervanging. Voor herstelwerkzaamheden aan de riolering of voor riool ontstoppen Bussum bent u met ons dus altijd voordelig uit. Vanzelfsprekend bedienen wij ook de omliggende plaatsen. Wilt u bij een rioolverstopping de kosten in de gaten houden, dan belt of mailt dus met ontstoppingsbedrijf Optimaal Rioolservice! Wij komen ook in NaardenHuizenHilversum