RIOOLSERVICE AMSTERDAM

Is uw riool, wc, gootsteen afvoer verstopt, dan vindt u in ORS-Rioolservice een allround en professioneel ontstoppingsbedrijf. Dankzij de ervaring die ze in de loop der jaren hebben opgebouwd, zijn de loodgieters van onze rioleringsdienst buitengewoon vakkundig en weten als geen ander een passende oplossing voor rioolontstopping te bedenken. Ook staan ​​wij elk uur van de dag klaar om rioolverstoppingen op te lossen. U kunt bij ons terecht voor snelheid en 24-7 ontstoppingsdienst.

RIOOL VERSTOPT AMSTERDAM

VERSTOPPING VAN RIOOL VRAAGT OM SNELLE RIOOLSERVICE AMSTERDAM

ORS-Rioolservice heeft een uitgebreid team dat dag en nacht beschikbaar is om een ​​einde te maken aan rioolverstoppingen. Is de riool, wc, gootsteen verstopt en meldt u uw melding bij ons, dan helpen onze rioolspecialisten u snel verder. Wij beschikken over moderne apparatuur en diverse reinigingstechnieken om grote of kleine rioolverstoppingen in de nabije toekomst tot het verleden te maken.

SNELLE RIOOLSERVICE AMSTERDAM MET GARANTIETERMIJN

De professionals van onze 24-7 rioolservice houden van doelgericht werken, en zetten de beste methodes en hulpmiddelen in. Omdat wij zeker zijn van onze kwaliteit en vakkundigheid, heeft u altijd recht op een garantieperiode wanneer u de hulp inroept van ons ontstoppingsbedrijf. Mocht in hetzelfde riool binnen een maand weer een verstopping optreden, dan zullen wij gratis een tweede rioolontstopping voor u uitvoeren. Alle voorwaarden vindt u op onze website.

ONTSTOPPINGSDIENST AMSTERDAM
Jasperien van Weerdt
Jasperien van Weerdt
2021-09-06
Zeer snel ter plaatse, 3 verstoppingen vakkundig verholpen en goed advies hoe problemen in de toekomst zijn te voorkomen. All-in prijs is ook prettig: je weet vooraf wat je betaalt.
Bruce Wayne
Bruce Wayne
2021-07-17
Geweldige ervaring gehad met Ors, op aanraden van kennissen contact opgenomen met het bedrijf. De laatste jaren hoor en zie je veel vervelende verhalen over ontstoppingsbedrijfen waardoor ik niet het eerste beste bedrijf heb geraadpleegd. Ik ben blij dat ik in contact ben gekomen met Ors. Snel, transparant, professioneel, eerlijk, betaalbaar en een goeie portie humor en de vervelende verstopping snel en accuraat verholpen. Dankjewel Mo ik zal jou zeker aanraden in mijn kringen.
Anouar
Anouar
2021-07-17
Professionaliteit en kwaliteit voor een eerlijke prijs. Een fantastische service van dit bedrijf! Het probleem opgelost, duidelijk uitgelegd wat er mis was en advies gegeven over wat te doen om hetzelfde probleem niet opnieuw te krijgen. Netjes opgeruimd. Een echte redder in nood. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
pauline meerwaldt
pauline meerwaldt
2021-06-17
Het bedrijf kon snel komen toen wij ons probleem meldden. Mohammed heeft ons goed geholpen om de verstopping in de gootsteen op te lossen. Hij legde uit wat hij deed en gaf advies. Wij raden dit bedrijf aan.
Tosca Jansen
Tosca Jansen
2021-05-20
Goed geholpen door Mohamed! Verstopping in korte tijd opgelost 🙂
RIOOL VERSTOPT AMSTERDAM

ORS-RIOOLSERVICE - DE VOORDELIGSTE SNELLE RIOOLSERVICE AMSTERDAM

Onze dienst voor rioolontstopping bewijst dat aan efficiënte service ook een vriendelijk prijskaartje kan hangen. Deze aantrekkelijke uurtarieven zijn eveneens van kracht wanneer de 24-7 rioolservice van ORS-Rioolservice u ‘s avonds, ‘s nachts of in het weekend te hulp moet komen. Het maakt daarbij geen verschil hoe zwaar een verstopping is. Elke rioolverstopping is namelijk even urgent en mag rekenen op een snelle en voortvarende aanpak van ons ontstoppingsbedrijf.