ONTSTOPPINGDIENST AMERSFOORT

ontstoppingsdienst Amersfoort 2021. Is uw afvoer van de gootsteen/keuken, douche/bad, wc/toilet verstopt of heeft u een andere rioolprobleem zo als een borrelend geluid in de afvoer of water dat niete afvoert? Waarschijnlijk is er een verstopping, wacht dan niet te lang met het ontstoppen van uw riool, want een verstopping kan van kwaad tot erger worden. Een verstopte afvoer melden in Amersfoort kan via whatsapp. kan het niet wachten is het een spoed bel 085 0030180. of maak zelf online een afspraak.

RIOOL VERSTOPT AMSTERDAM

ONTSTOPPINGSDIENST AMERSFOORT HELPT U VAN EEN VERSTOPT AFVOER AF

Optimaal Rioolservice is dé ontstoppingsdienst voor Amersfoort en omgeving. We staan 24 uur per dag voor u klaar om u te helpen met het ontstoppen van uw riolering en afvoeren. Al onze rioolspecialisten hebben ruime ervaring en gebruiken uitsluitend de nieuwste technieken en materialen voor het verhelpen van uw verstopte afvoer, verstopte keukenafvoer/gootsteen of verstopte WC/toilet

EEN VERSTOPTE AFVOER IN AMERSFOORT, WAT KOST DAT?

Een afvoer laten ontstoppen door ontstoppingsdienst Amersfoort voor een vast tarief €150 inclusief Btw arbeidsloon, voorrijkosten en gebruik van materieel.

ONTSTOPPINGSDIENST AMSTERDAM
Maks Van Boeging
Maks Van Boeging
2023-04-19
Top service, snel en betrouwbaar. Aardige vent die de tijd neemt en alles goed uitlegt. Ben tevreden!
Chantal Peeters
Chantal Peeters
2023-04-14
Mohamed heeft op 21-7-2020 bij mij een flink lastige rioolverstopping verholpen aan de buiten kant van mijn huis. Het water liep via de garage zo mijn huis in. Toentertijd lukt het niet om een recensie te plaatsen, maar nu gelukkig wel! Dat ik nu, na bijna 3 jaar, nog zó blij ben hoe Mohamed als een redder in nood het heeft opgelost, zegt genoeg denk ik!! Het was een hele lastige klus, maar Mohamed gaf niet op. Bedankt!!
Roelof Wagenaar
Roelof Wagenaar
2023-04-11
Wat een vakman kwam langs. Weken lang via en met de verzekeringsmaatschappij die “een prutser” stuurde, (niet mijn woorden), gesteggel over en weer. Deze man repareerde, ontstopte, loste andermans onkundigheid op en adviseerde. Echt top. Binnen een uur alles weer werkend met iets meer kosten. (Materiaal en kundigheid) ;). Top gedaan.
Trees Janssens
Trees Janssens
2023-03-09
Ik heb geen verstand van kwaliteit of professioneel, maar heb hierop vertrouwd. Zeer vriendelijke, geduldige en behulpzame telefoniste. Tevens zeer vriendelijke en behulpzame monteur. Chapeau! Jammer dat hij was vergeten het verlate tijdstip door te geven, maar dat kan gebeuren.
Bea ter Horst
Bea ter Horst
2023-03-07
Vriendelijke mevrouw aan de telefoon. Loodgieter vakkundig, vriendelijk. Nam ook na afloop nog de tijd om tips te geven niet alleen over de keukenafvoer maar ook tips gegeven voor toilet en douche.
Lotte Harmanni
Lotte Harmanni
2022-11-15
Hele fijne snelle service. Vriendelijke loodgieter!
Brigitte Wigboldus
Brigitte Wigboldus
2022-11-08
Binnen 24 uur stond Mohamed voor de deur. Binnen een half uur was het probleem opgelost. Een prima bedrijf met enthousiast personeel.
Casper Rooijakkers
Casper Rooijakkers
2022-05-18
Binnen 48 uur een afspraak om mijn gootsteen in de keuken te ontstoppen tegen een schappelijke prijs (vooraf afgesproken, netjes met factuur). Aardige heren die efficiënt te werk gingen. Ook de planning denkt met je mee, ik kreeg netjes 30 minuten van tevoren een belletje toen ze eraan kwamen. Aanrader dus!
mirjamdenijs
mirjamdenijs
2022-01-31
ORS ontstoppingsdienst heeft me prima geholpen met het verhelpen van mijn rioolontstopping. Het was niet eenvoudig, omdat ik een bijzondere riolering heb, maar de mensen van ORS hebben me bijzonder toegewijd, professioneel en vriendelijk geholpen. Aanrader!!
RIOOL VERSTOPT AMSTERDAM

WC ONTSTOPPEN AMERSFOORT

Voor particulieren, bedrijven, instellingen en openbare gebouwen is Optimaal Rioolservice de beste ontstoppingsdienst in geval van een wc/toilet verstopping. Wij zijn dag en nacht te bereiken en sturen na uw melding direct een servicewagen naar uw adres. Onze moderne ontstoppingsmiddelen stellen ons in staat om voortvarend te werken.

ONTSTOPPINGSDIENST AMERSFOORT, OOK VOOR REPARATIE AAN UW RIOLERING

Riool- en afvoerbuizen zijn gemaakt om tegen een stootje te kunnen, maar soms ontkomt u er niet aan om een reparatie aan het riool te laten uitvoeren. In zulke gevallen is ontstoppingsdienst Amersfoort uw beste en voordeligste keuze. Wij hebben professionele medewerkers in dienst met jarenlange ervaring, en beschikken over een uitgebreid materiaal voor riool herstel. Indien de ontstane schade te groot blijkt, kunnen wij zelfs het gehele riool vernieuwen.

RIOOL CAMERA INSPECTIE DOOR ONTSTOPPINGSDIENST AMERSFOORT

Een van de moderne technieken die we toepassen bij het bestrijden van rioolverstoppingen is camera detectie. Hiermee sporen we de afvoer verstopping en vaak ook de achterliggende oorzaak op. Daarmee bedoelen we dat we de hele verstopping verwijderen. Wanneer een riool of leiding verstopt zit, loopt deze weer door zodra een deel van de verstopping opgelost is. Riool ontstoppen leidt dus vaak al tot snelle resultaten. Het nadeel daarvan is dat zo’n riool daarna weer snel opnieuw verstopt. Door met camera inspectie te waarborgen dat echt de hele verstopping verwijderd is, zorgt ervoor dat we elkaar niet snel opnieuw hoeven te zien. Want, eerlijk is eerlijk, u ziet ons het liefst ook niet terugkomen.

GOOTSTEEN ONTSTOPPEN VRAAGT OM JUISTE AANPAK

Ontstoppingsdienst Amersfoort beschikt over loodgieters die al vele jaren werkzaam zijn en uit ervaring weten wat de beste oplossingen zijn wanneer een gootsteen verstopt is geraakt. Hun vakkennis stelt hen in staat om de juiste reinigingsmethode te bepalen. Daartoe beschikken zij over professionele middelen voor het schoonmaken van de wasbak die verstopt zit met behulp van hogedruktechniek of mechanische apparatuur. Een camera-inspectie of een onderzoek naar eventuele breuken behoort eveneens tot de mogelijkheden.