Riolering laten inspecteren

Riolering laten inspecteren
5 (100%) 4 votes

Riolering laten inspecteren

 

Heeft u last van nare rioolgeuren in uw badkamer, of loopt het water niet goed weg? ORS Rioolservice kan u helpen bij alle rioolproblemen die u maar kunt bedenken. Dat betekent dat wij ieder riool kunnen repareren, en elke verstopping kunnen oplossing. Neem bij rioolproblemen direct contact met ons op om een rioolinspectie in te plannen. Onze specialisten zijn snel, precies en oplossingsgericht. Zo bent u verzekerd van een spoedig verloop en kunt u binnen de kortste keren weer genieten van een perfecte riolering.

 

Rioolinspectie voor thuis

Er kunnen zich allerlei problemen voordoen bij uw riolering. Na een tijdje kunnen de pijpen en andere onderdelen als het ware eroderen. Dit heeft als gevolg dat er verschuivingen of breuken plaatsvinden, die op hun beurt weer zorgen voor verstoppingen, lekkages en andere problemen. Bij een rioolinspectie herkennen en lokaliseren wij het probleem, zodat het snel en efficiënt opgelost kan worden. Afhankelijk van het probleem kan het dezelfde dag al opgelost worden! Verstoppingen en nare geuren zijn vaak direct te verhelpen, maar schade aan de pijpen kan soms wat tijd in beslag nemen.

 

Ook voor bedrijven geschikt

Wat veel ondernemers niet weten, is dat er richtlijnen opgesteld zijn voor de kwaliteit van de riolering van bedrijfspanden. Een lekkend rioleringssysteem zorgt namelijk voor bodemverontreiniging, en daar kunt u een boete voor krijgen. Vaak wordt dit echter te laat ontdekt, omdat er soms geen direct problemen aan het riool ondervonden worden. Vooral slibvangputten en andere afscheiders kunnen door slechte installatie of lage kwaliteit het milieu extreme schade toebrengen. Het is daarom belangrijk om een regelmatige rioolinspectie uit te laten voeren. Onze specialisten zetten het rioleringsstelsel onder druk met een grote hoeveelheid water. Aan het lekverlies kan vervolgens gezien worden of het binnen de aangewezen norm valt. Hierna wordt er wel of niet een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening in het inspectierapport toegevoegd.

Rioolvliegjes of slijtage, scheuren of breuken. Wat het probleem ook moge zijn; ORS Rioolservice lost het voor u op. Geen rioolproblemen is te gek voor onze rioolspecialisten! Bel daarom snel als uw riolering niet goed werkt, zodat het zo spoedig mogelijk verholpen wordt.

 

Riolering laten inspecteren

Comments are closed.