riool onderhoud

Timing is cruciaal bij riool service

Bij voorkeur heeft u natuurlijk helemaal geen problemen met de riolering in uw woning. Maar als dat het geval was dan was u vast niet op onze blog terug gekomen. Hier bent u aan het juiste adres voor tips om uw riolering schoon te houden. Als het nodig is staat onze ontstoppingsdienst ook dag en nacht voor u klaar. Timing is belangrijk, vanaf het eerste moment dat u nare geuren ruikt of andere vreemde merkt, is het verstandig om contact op te nemen. Wacht niet te lang want dan kan de verstopping alsmaar erger worden.

IS DE RIOOL SERVICE GOED GEKEURD?

Wij zijn een gecertificeerd ontstoppingsbedrijf met professionele reinigingsapparatuur. Wilt u meer weten over wanneer de keuring van uw privé riolering verplicht is en over de wetgeving? Vraag onze specialisten door contact op te nemen. Zij kunnen u exact uitleggen aan welke eisen wij moeten voldoen om uw riool op de juiste wijze te ontstoppen.

VOORBEREIDING IS HET HALVE WERK

Net als bij de meeste schoonmaakwerkzaamheden is het ook raadzaam om de riolering periodiek te checken. Als u regelmatig kijkt of de afvoer en gootsteen nog goed doorlopen dan voorkomt u ongetwijfeld een hoop problemen. Na de ontstopping geven wij de klant daarom altijd tips en adviezen mee om te zorgen dat de riolering in goede staat blijft. Daarnaast voorkomt u hiermee toekomstige ontstoppingen.

SCHAKEL SNEL EEN ONTSTOPPINGSDIENST IN

Wij doen al uw rioleringswerken, vernieuwen of herstellen van uw riolering, afvoer. Wij ontstoppen de afvoer, de riolering onder uw huis, noem het maar op. Wij zijn ook uw professionele  partner in het ruimen van putten. Bel ons voor meer informatie op 085-0030180, vrij van kosten.

PROFESSIONEEL DETECTIE ONDERZOEK

Is de oorzaak van de verstopping niet gevonden tijdens het ontstoppen? Dan kunnen wij dit opsporen door middel van riool camera inspectie. Tijdens deze inspectie gaan we met een camera door uw rioolbuizen om eventuele verstoppingen vast te stellen. Hierdoor weten onze vakmannen exact waar de kern van het probleem ligt.

NOG STEEDS LAST VAN VREEMDE GEUREN NA DE ONTSTOPPING

Geen nood! Ook dan weet Optimaal Rioolservice uw probleem op te lossen. Via rookdetectie of ook wel geurdetectie genoemd, kunnen we de oorzaak detecteren. Dankzij het juiste gereedschap kunnen we vrijwel direct een diagnose stellen. Meestal wordt er een kleine barst, slecht afgedichte put of rubberdichting tussen buizen vastgesteld. Deze kleine problemen zijn voor uw waarschijnlijk een bron van ergernis, voor onze specialisten is het een dagelijkse klus waardoor het snel opgelost kan worden.